Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vinícius Júnior geeft FC Barcelona mokerslag met hattrick binnen 39 minuten

Laatste update:

Real Madrid schittert in de eerste helft in de finale van de Spaanse Supercup. Halverwege het duel met FC Barcelona geniet de Koninklijke een 3-1 voorsprong. Absolute uitblinker is Vinícius Júnior, die binnen 39 speelminuten een volwaardige hattrick maakte.

Al na zeven speelminuten kwam Real Madrid op voorsprong in Riyad, waar el Clásico wordt afgewerkt. Jude Bellingham had een fenomenale dieptepass in huis op Vinícius Júnior, die oog in oog met doelman Iñaki Peña op koelbloedige wijze afrondde: 1-0.

Nog geen drie minuten later maakte de Braziliaanse aanvaller ook de tweede treffer. Ditmaal werd hij op zijn wenken bediend door Rodrygo en tikte hij van dichtbij de 2-0 binnen. Hoewel FC Barcelona na ruim een half uur spelen terug in de wedstrijd kwam dankzij een rake volley van Robert Lewandowski, werd de voordelige marge van twee goals snel hersteld.

Vinícius Júnior werd in het zestienmetergebied in de rug geduwd door Barça-verdediger Ronald Araújo, waarna arbiter José Luis Munuera de bal op de stip legde. Van elf meter completeerde Vini zijn hattrick: 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig terecht, maar vooral omdat Barca wel heel kinderlijk staat te verdedigen. Real is nog niet eens in top vorm

14 januari 2024 om 20:54

Zeker ze spelen het ook wel heel mooi uit.!

14 januari 2024 om 21:55

De goals waren ook wel van hoge kwaliteit? De pass van Jude bij de 1/0 is niet alleen maar slecht verdedigen maar ook van hoge klasse. De 2/0 en 3/1 waren wel matig van Barcelona kant. De 4-1 ook gewoon weer door een mooie voor assist.

Wie vroeg ook alweer tijdens de voorbeschouwing waarom geen Brahim maar Vinicius in de basis? 🤣🤣

14 januari 2024 om 21:07

Om eerlijk te zijn was dat niet een hele domme reactie, want naar mijn mening is deze vini in deze formatie zwakker dan als hij als een vleugelspeler speelt, maar ja hopen dat hij deze lijn door kan trekken.

14 januari 2024 om 21:24

Vini is op dit moment top 3 van de wereld man, samen met Mbappe en Haaland.

14 januari 2024 om 21:37

Mbappe en Haaland zijn toch wel een klasse apart. Vini is toch meer wat Mane voorheen was. Net onder de absolute top.

14 januari 2024 om 21:58

Haha Martijn, grapjas. Absolute absolute wereldtop. 2 seizoenen op rij meer dan 20 goals en 20 assists, nog altijd maar 23. Door niemand te stoppen als hij enigszins zin heeft.

Alsjeblieft zeg.

14 januari 2024 om 22:06

Vini is van het niveau Mane terwijl hij begin 20 twee seizoenen op rij aan 40+ G/A in alle competities is gekomen, cijfers die Mane zelfs in zijn beste jaren bij Liverpool niet heeft weten aan te tikken. Hou toch een keer op met die complete onzin over clubs & spelers waar je niets mee hebt.

14 januari 2024 om 23:33

Br en Joshua kijk aub eens niet door een witte Madrid bril. Vinicius is een geweldige voetballer maar zeker niet te vergelijken met een Mbappe of Haaland. Hij is zelfs niet de beste van Real, tenminste in mijn optiek😉

Kansloos Xavi. Laat Araujo gewoon centraal spelen en speel iets behoudender. Vinicius is een geweldige speler maar die maakt zelden zoveel makkelijke goals.

Barca wordt er gewoon kinderlijk uitgespeeld Real tot nu heer en meester op het veld.

Gefeliciteerd met de overwinning en Supercopa Madridista’s

14 januari 2024 om 20:58

Thanks broeder!

De wedstijd is natuurlijk nog niet gespeeld, maar ik acht het ook aannemelijk dat we deze overwinnen over de eindstreep kunnen trekken.

14 januari 2024 om 21:15

@Unbeliebeble

Geen dank man bro!

En klopt helemaal wat je zegt. Dit gaat Real nooit uithanden geven of Ancelotti moet wel hele domme keuzes gaan maken nu door zijn beste spelers te wisselen

Vreselijk met wat voor tactiek Xavi deze wedstrijd benadert. Speedy Gonzalez op rechts en the flash op links en Dan ga je met hoge buitenspel val spelen. Ik snap er werkelijk helemaal niets van. Ik zou zeggen Xavi de laan uit maar ja onze financiële problemen helpen ook niet veel

Vernietigt is wel een groot woord. Zoveel meer heeft Real niet gedaan. Na zijn blessure zie je dat Araujo zichzelf niet meer is. Ik snap Xavi ook niet. Meer crea bea's op het veld gooien zoals Cancelo, Felix en Vitor Roque. Gooit wat meer gevaar voor Real. Ieder ander coach had het zo gedaan.

Dankzij een schandalig spelende achterhoede van Barcelona. Hoog op het veld staan en met veel te veel ruimte in de rug. Dit is voer voor Vinicius en Rodrygo. Zo zie je maar!

Wat een wedstrijd zeg! Heerlijk. Barca is echt ongekend slecht onder druk. Dat was in de voorgaande jaren al een beetje zichtbaar maar nu is het echt heel extreem. Dit gaat een 5-1 worden, mits we constant druk gaan zetten en niet achterover gaan leunen omdat we voorstaan (dat is weer onze zwakte).

Real Madrid heeft een betere president, betere coach, betere team, betere stadion, betere geschiedenis en een betere budget.

14 januari 2024 om 23:24

Klopt helemaal. Barca heeft enkel een betere zwembad (waar ze schwalbes leren)

Ook bij Barca gaan er koppen rollen binnenkort, Xavi word er uit gebonjourd dit kan niet lang meer goed gaan. Wat een slechte wedstrijd niet normaal, real is niet eens in vorm. En Barca krijgt echt teveel tegen echt ongelofelijk.

Waarom zit die roque niet bij de selectie? Is toch in januari met veel bombarie opgehaald? Of is die geblesseerd?

15 januari 2024 om 01:02

Roque zat gewoon in de selectie hoor. Alleen hij krijgt gewoon geen speelminuten. Ook niet tegen Osasuna in de halve finale.

Vanaf minuut 1 gedicteerd, alleen na de 2-0 gas teruggenomen en na de 2-1 weer extra. Energie bespaard voor de competitie.

Mooiste is nog wel dat Barcelona hun laatste centen heeft uitgegeven, een paar oudjes moet gaan vervangen maar dat moet doen zonder veel uit te kunnen geven. Dit terwijl wij een hoop te besteden hebben en eigenlijk amper hoeven te vervangen. We gaan gouden tijden tegemoet. Hala Madrid!

Barca lijkt wel een heel ander team vergeleken met vorig jaar. Hoe kan het dat het verschil zo groot is? Zijn volgens mij dezelfde spelers?

Terechte overwinning!! Real was gretiger, efficiënter en zuiverder in de passing. Barca kwam over een stapje te laat!! Rode kaart leek mij terecht, al vind die reactie van Vinicius er weer echt over. Ik stoor me enorm aan zijn gedrag op het veld!! Dit vind ik Real onwaardig!! Alves deed dit constant. Neymar en Vinicius nu ook. Ik hoop dat dit gedrag op een veld geen trent wordt. Voor de rest is mijn conclusie na deze SuperCopa dat Real de sterkste selectie heeft van Spanje. Als je ziet wat zij kunnen inbrengen als vervangers ten opzichte van Barca en Atletico denk ik toch dat, op basis van selectie, de titel naar Real zal gaan dit seizoen. Stel dat Mbappe er volgend seizoen nog bijkomt, dan heb je terug een selectie om de Engelse clubs in de CL te bekampen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren