Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vincent Janssen komt niet tot scoren maar krijgt wel staande ovatie

Laatste update:

Royal Antwerp heeft zondag een overwinning geboekt in de Jupiler Pro League. De ploeg van trainer Mark van Bommel was dankzij een treffer van Arbnor Muja met 1-0 te sterk voor KV Kortrijk. Bij de thuisploeg stonden Calvin Stengs, Gyrano Kerk en Vincent Janssen in de basis. Laatstgenoemde speelde uitstekend en kreeg een paar minuten voor tijd een publiekswissel. Door de zege komt nummer drie Antwerp op drie punten van KRC Genk.

Bijzonderheden
De thuisploeg was vanaf het begin de bovenliggende partij en creëerde bovendien de nodige kansen. Zo kwam Ritchie De Laet tweemaal dichtbij, maar zijn schoten troffen geen doel. Ook Arbnor Muja en Stengs probeerden het tevergeefs. In de tweede helft bleef de ploeg van Van Bommel de betere partij en dat leidde in minuut zeventig tot de voorsprong. Muja had een fraai, geplaatst schot in huis dat onhoudbaar bleek: 1-0. Janssen werd enkele minuten voor tijd naar de kant gehaald en kreeg een staande ovatie van de supporters. De spits scoorde niet, maar bleek opnieuw een bijzonder belangrijke pion te zijn voor the Great Old. Met name als aanspeelpunt vertolkte hij een belangrijke rol voor Antwerp. Kortrijk bleek in de slotfase niet bij machte om de gelijkmaker te forceren.

Royal Antwerp - KV Kortrijk 1-0
70' Arbnor Muja (assist: Arthur Vermeeren)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon lekker in Antwerpen blijven Vincent. Dit is gewoon lekker jouw niveau, mooie resultaten boeken in belgie en belangrijk zijn

Janssens legt enorm veel inzet in zijn spel en dat zie je ook, dat waarderen de supporters ook hoor

Het wordt heel spannend. Laatste game. Als union verliest en Antwerp wint, is het doelsaldo beter van Antwerp en dus CL.
Looking forward!

16 april 2023 om 22:23

Say whut?! Je weet dat er play-offs gespeeld worden in Belgiã«? Dus er volgen nog 6 wedstrijden tussen de 4 beste ploegen.

16 april 2023 om 23:28

Excuses. Ik kijk livescore. Daar geven ze met kleuren aan wie recht heeft op Europees voetbal. De Croky Cup is gewoonweg niet te bevatten

17 april 2023 om 00:00

De croky cup is de beker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren