Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Villarreal gaat viraal met spottende tweet na stunt tegen Bayern München

Woensdag, 13 april 2022 om 07:26 • Laatste update: 07:32

Een plagerig bericht van Villarreal gaat momenteel viraal op Twitter. De Spaanse club plaatste zich dinsdagavond verrassend voor de halve finale van de Champions League na een 1-1 gelijkspel tegen Bayern München, voldoende na 1-0 overwinning in de heenwedstrijd. “Welcome to UEFA Farmers League”, schrijft Villarreal in een tweet die al bijna 150.000 keer geliket is.

Villarreal sneert daarmee naar de mensen die LaLiga spottend bestempelden als farmers league. Met name na het vertrek van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo lieten critici zich nog weleens negatief uit over de Spaanse competitie. Villarreal deelt via het Engelstalige account dezelfde foto, alleen daar luidt de tekst daar small club bij. Ook op die tweet heeft Villarreal reeds meer dan 100.000 likes verzameld.

“Al sinds we aan Bayern gekoppeld werden, hebben we tegen onszelf gezegd dat we het konden halen. Dat geloof heeft ons geholpen het te halen”, zegt Gerard Moreno na afloop in gesprek met de UEFA. “We hebben in de heenwedstrijd nagelaten om het tweeluik te beslissen, maar alle kritiek vormde motivatie voor ons. Nu maakte Bayern de fout door het niet af te maken en daar hebben wij gebruik van gemaakt. Het is geweldig wat dit team bereikt heeft.”

“We zullen de halve finale benaderen met respect voor onze tegenstander”, gaat de spits van Villarreal verder. “Het is moeilijk geweest, maar we verdienden het om door te gaan. Ondanks dat we het defensief lastig hadden, wisten we dat we onze kansen zouden krijgen. Chukwueze wist daar het beste van te maken. We willen alle meegereisde supporters bedanken, het is geweldig om fan van Villarreal te zijn en je moet van avonden als deze genieten.”

“Het is ongelofelijk, we hebben hier hard voor gewerkt. Onze overwinningen boeken we als team en we hebben het erg moeilijk gehad, maar het is voor Villarreal geweldig om in de halve finale te staan”, jubelt Raúl Albiol. “Normaal gesproken speel je op dit niveau tegen de beste ploegen van Europa, dus het is mooi om jezelf te meten aan dit niveau. Lewandowski haalde het beste uit me naar boven, ik was negentig minuten lang volledig gefocust.”

Groot chagrijn bij Bayern München
“Het is extreem zuur dat we het doelpunt nog tegen krijgen, ondanks ons spel”, treurt Thomas Müller in gesprek met Amazon Prime. “We speelden een goede wedstrijd en werden vanaf het begin vooruit geduwd door de fans. Eigenlijk hadden we zelf voor het doel meer moeten doen. Maar een tegendoelpunt hing niet in de lucht, we verdedigden goed en bleven alert. Aan een doelpunt gaan altijd fouten vooraf. Op basis van deze wedstrijd hadden we het verdiend om door te gaan, maar in Villarreal mochten we blij zijn dat het bij 1-0 bleef. Al met al is dit heel moeilijk.”

Bayern-trainer Julian Nagelsmann noemt de heenwedstrijd ‘de sleutel’. “We hebben het tweeluik daar verloren, we speelden niet goed”, stelt Nagelsmann. “We speelden nu erg goed, tactisch en qua intensiteit was dit de beste wedstrijd in de afgelopen maanden. Misschien hadden we meer moeten scoren, maar over het algemeen was het een goede wedstrijd. Helaas gaven we in de slotfase wat ruimte weg. Dit is heel zuur.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door derkaiser123)

Raar dat Nagelsmann zegt dat ze uit het tweeluik verloren hebben. Daar kwamen ze juist nog ontzettend goed weg. En een 1-0 nederlaag in een uitwedstrijd is alles behalve onoverkomelijk, zeker nu de regel voor uitdoelpunten verdwenen is. Over 2 wedstrijden is Villareal gewoon verdiend door. Bayern was vanavond dan wel de betere ploeg, maar in Spanje had Villareal echt met 3-0 moeten winnen.

13 april 2022 om 09:01

Maar door het slechte spel verlies je daar wel de uitgangspositie die je wilt creëren voor de thuiswedstrijd. Natuurlijk, de 1-0 viel nog mee maar ik snap zijn uitspraak. Verder heeft Villarreal het geweldig gedaan door zo ver te komen met hun eigen spel.

La Liga farmers league? Dat heb ik nog nooit gelezen. Wel dat Frankrijk en Duitsland farmers league zijn, en daar valt wat meer over te zeggen. Bayern is hard op weg om de 10 of 11e keer op rij kampioen te worden en PSG is eigenlijk ook altijd wel de winnaar. Al helemaal nu.
In spanje vind ik nou niet perse een uitgemaakte zaak dat real wint en gaat het normaliter altijd tussen Atletico. Real en Barcelona

13 april 2022 om 08:08

Ik vind die term sowieso onzin. Ik kijk zelf graag Duits en Nederlands voetbal. Omdat ik fanbeleving heel belangrijk vindt. City of Real is wat dat betreft één grote toeristische grap. Zijn dat dan Farmers Clubs in mijn ogen? Nee tuurlijk niet. Ik snap dat je graag naar die teams kijkt als je van goed voetbal houdt. Mij kan het aan mijn reet roesten of Real of City de CL wint of kampioen wordt. Ik kijk die wedstrijden niet. Ik kijk liever de spannende promotie/degradatiestrijd tussen Stuttgart, Schalke, HSV etc. of mijn eigen clubje AZ. Ieder zijn ding.

13 april 2022 om 08:09

Het zijn vooral de Engelsen en Premier League aanbidders op VZ die dit roepen. Zo werd vorig jaar gezegd dat Leeds makkelijk kampioen zou worden in La Liga en schakelde een matig Chelsea de koploper (atletico Madrid) uit.
Dan vraag ik me nu wel af of La Liga volgens die logica nu de beste competitie ter wereld zou zijn aangezien zowel Chelsea als Bayern door een Spaans team verslagen zijn.

"chelsea beat the best team in la liga without conceding to them,

La liga is just an overhyped farmers league with messi's presence"
---------------------

"let’s be honest, Leeds United would win the La liga with 100 points if they were in Spain. How is Atletico Madrid on top? Farmers League!!!"

Maar goed, zulke opmerkingen horen er nou eenmaal bij. Dan is het wel zo leuk als Villareal ze even van repliek dient

13 april 2022 om 08:28

Denk dat je dat hooguit van 2 mensen gelezen hebt. Die hele discussie tussen PL en Laliga laait hier enkel op wanneer Spaanse teams wat presteren, fans van die zijde zijn er dan als de kippen bij om daar weer over te beginnen. Daarom was/is de Engelse dominantie zo fijn, lekker rustig hier en het gaat gewoon inhoudelijk over voetbal. Ik hoop dat het aanhoudt, puur om die reden. Toen Chelsea in 1 jaar zowel Sevilla, Atletico, Real en Villarreal naar huis stuurde is de hele discussie niet 1 keer op gang gekomen. Zegt genoeg.

13 april 2022 om 08:38

Nee niet bepaald John Terry. Zowel op Twitter als hier op VZ zijn het meerdere mensen die dit vaak genoeg aankaarten. Juist omdat Spaanse clubs gedomineerd hebben en op een gegeven moment stonden in zowel EL als CL enkel Engelse clubs in de finale.

Ik heb ook geen idee waarom je daarvoor je kop in het zand wil steken, want mijns inziens is dit gewoon een beetje plagen. Tuurlijk zijn er altijd mensen die er heilig van overtuigd zijn dat hun mening een feit is, maar de meeste mensen kunnen wel relativeren en bepalen wat voor hun de leukste competitie is om naar te kijken.

Oh en Engelse dominantie? Voorlopig zitten er nog 3 Spaanse clubs in tegenover 2 Engelse..

Grappig dat je dus eigenlijk zegt 'neuh neuh, dat gebeurt hier niet' en dan vervolgens onterecht arrogant doet. Lofit!

13 april 2022 om 08:45

Engelse dominantie? Omdat er nu 2x in de afgelopen 3 jaar een Engelse ploeg won? Ga toch fietsen. Daarvoor won Real Madrid er 4 van de 5!! Naar en arrogant toontje zeg. Verlies zit erg hoog blijkbaar(als was het compleet verdiend)?

13 april 2022 om 08:47

Haha, mooi dit. Wanneer jij aanstipt dat Spanje dominant was dan zijn het feiten, en wanneer ik aangeef dat de PL dat nu doet ben ik arrogant. En toevallig zijn de 2 Engelse clubs die er nog in zitten de beste ploegen van het moment, dus ik zou nog maar even wachten met me rijk rekenen. Wanneer een Spaanse ploeg er straks voor het eerst sinds 2018 weer met die beker vandoor gaat, ja dan mag je zeker wel weer een beetje komen plagen

13 april 2022 om 08:49

Oeh Gluubster toch, wist niet dat je zo’n gevoelige pielemuis had zeg. Als je blij bent voor Real ga je dat toch lekker vieren, maar ik heb er in al mijn reacties al vrede mee gesloten.

13 april 2022 om 08:50

Nee ik zeg niet dat mijn opmerkingen feiten zijn, wat wel feiten zijn is dat er op dit moment 3 tegenover 2 zijn.
Ik kan niet in de toekomst kijken, dus baseer me op wat er vandaag de dag zeker is.
Bovendien vind ook ik City en Liverpool de beste clubs nog in de CL, dus zou me niks verbazen als 1 van die 2 de CL wint.
Dat was echter niet de discussie en blijkbaar vind je het dan nodig om een soort sneer te geven aan mij terwijl het mij absoluut niet boeit wie of wat er wint.

13 april 2022 om 09:11

Mijn pielemuis is vrij gevoelig ja, helpt bij het neuken. Jaloers?

Ik heb een bloedhekel aan Real trouwens maar dit terzijde. Jij verkondigt louter onwaarheden. Er is en was in de afgelopen 20 jaar geen Engelse dominantie. Daar brengt een sporadische gelukkige CL-winst van Chelsea en zijn geparkeerde bus geen verandering in. Succes met de competitie... Ach ja, volgend jaar beter💪.

13 april 2022 om 09:16

Ohh, met mijn eerste comment bedoelde ik overigens niet jou persoonlijk. Ik vind dit artikel sowieso wat vaag omdat ik Laliga nooit ‘farmers league’ genoemd zie worden, dat gaat toch vaker over de Ligue 1 en Bundesliga. Het is meer vanuit mijn beleving bedoeld dat ik de afgelopen jaren niks van deze discussie heb gezien en nu de Spaanse teams weer wat presteren het in 1 keer weer oplaait. Terwijl tijdens de finales Spurs-Liverpool en Chelsea-City ik de term Laliga niet 1 keer voorbij heb zien komen. Maar goed, misschien ben ik daar dan inderdaad gewoon scheel voor. Overigens doe ik zelf het liefst niet mee in deze ‘xbox vs playstation discussie’, ik zie bijv liever Real dan City de CL winnen omdat City zich in Engeland toch echt als een rivaal aan het manifesteren is. Voor mijn club is het Europese succes wat bij City ontbreekt nog zo’n beetje het enige waarin we overduidelijk hoger staan aangeschreven.

13 april 2022 om 09:19

Wat gek dat je een finale tussen Engelse ploegen het woord Laliga niet voorbij heb zien komen. Dat is bijna net zo raar als naar een kaasboer gaan en het dan niet over druiven hebben. Zeer frappant.

13 april 2022 om 09:25

Dat is het hele punt Gluubster. Is de finale Real-Atletico, dan gaat het de helft van de tijd over hoe goed Laliga wel niet is tov andere competities. Daarom ervaarde ik de laatste 4 jaar ook als relatief rustig op dat gebied, en daar gaat het mij om in dit topic.

13 april 2022 om 09:34

Daarin wil je best geloven hoor, ik let daar ook niet zo op moet ik zeggen. Maar doen alsof er nu een soort Engelse Hegemonie heerst lijkt mij ietwat uit zijn verband getrokken. Daar wilde ik slechts op inhaken in bovenstaande reacties.

Ik had trouwens liever gehad dat Chelsea doorging omwille van Ziyech(groot fan hier).

13 april 2022 om 08:35

Italie was dan ook een farmers league, omdat Juve jarenlang kampioen werd. Dat ze nu niet meer kampioen worden komt omdat ze afgezakt zijn tot een Europese subtopper. De Italiaanse competitie heeft geen enkele absolute topclub op dit moment.

13 april 2022 om 08:44

Mwa, persoonlijk vind ik Serie A juist wel leuk om naar te kijken (zonder Emile Schelvis!). De clubs uit Milaan doen het beiden weer goed, Napoli heeft zich dit seizoen wederom gemeld in de titelstrijd en vindt het vooral leuk om te zien dat de toppers van de competitie zich hebben verspreid over clubs ipv over 1 of 2.
Zo heeft Lazio met Immobile al enige tijd de topscorer, speelt de international en assistkoning Berardi nog steeds bij Sassuolo en heeft Atalanta nog steeds een team wat aantrekkelijk is om naar te kijken. Geen echte toppers, maar een gebalanceerd geheel.

13 april 2022 om 08:50

Ja zeker is dat momenteel spannend. Maar dat komt mede omdat Juve is afgezakt. Laat Bayern ook maar tot het niveau Juventus komen. Dan krijg je in Duitsland ook gewoon een spannende titelstrijd (bayern, Dortmund, Leipzig, Leverkusen) en wie weet nog een aantal verrassingen. Als je kijkt naar de laatste 10 jaar dan hebben enorm veel verschillende clubs in de top-4 geëindigd. Als Bayern afzakt wordt de Duitse competitie ook gewoon een titanenstrijd.

13 april 2022 om 11:51

Ik vind je vergelijking Juve en Bayern historisch gezien niet correct. De top in de Serie A is altijd breed geweest, de afgelopen 7/8 jaar toevallig niet maar de grote drie met af en toe een Roma/Lazio/Napoli die er bij komt us vaker de norm geweest dan een uitzondering. Zowel nationaal als internationaal waren deze clubs bezig met prijzen pakken. In Duitsland is het naar mijn idee altijd Bayern geweest zowel nationaal als internationaal.

13 april 2022 om 13:38

In Duitsland zijn er juist altijd verschillende uitdagers geweest van Bayern. Zo was Gladbach in de jaren 70 absolute top en ook Europees erg sterk, HSV in de jaren 80 (met o.a. een Europacup 1 zege), Dortmund in de jaren 90 (met o.a. een CL zege) en daarna kwamen teams als Bremen, Schalke en Leverkusen weer. Vervolgens weer Dortmund en inmiddels ook Leipzig.

13 april 2022 om 08:48

De serie A is in jouw ogen dan ook 10 jaar lang een Farmers league geweest. Die term is het domste ooit, en is bedacht door een aantal PL fans die nooit iets anders gekeken hebben. Iedere competitie heeft zijn charme en er zijn meer spannende dingen in de competitie naast een titelstrijd. Als Duitsvoetbal liefhebber kijk ik persoonlijk liever naar Eintracht - Köln of Schalke 04 tegen Hansa Rostock dan maar City-Liverpool

13 april 2022 om 09:19

Ik hoor die term voor het eerst en vind het wel apart. Engels voetbal heeft decennia lang de reputatie gehad van hard, eenvoudig voetbal. Lange ballen naar voren. Nu is dat anders en zijn andere landen opeens Farmers League? Bijzonder. Verder boeien dit soort plagerijen me niet.

13 april 2022 om 08:51

Eigenljk op Frankrijk na allemaal niet echt farmers league. Ik begrijp dat de PL de sterkste competitie is, maar dat is voornamelijk door de televisiegelden. Spanje kent normaal met Real, Barca, Valencia, Villareal, Sevilla en bijv, nog Betis en Sociedad een prima competitie. Duitsland heeft een hele brede subtop, maar het algehele niveau van de Bundesliga is wel wat afgenomen de laatste jaren. De Serie A was in de jaren 90 by far de grootste competitie in Europa met later nog Juve en Milan in de CL begin jaren '00. Momenteel met Milan, Inter, Juve, Napoli toch ook redelijk wat topclubs, zeker als je Lazio en Roma nog meetelt.

13 april 2022 om 09:02

Waarom Frankrijk dan? Het is nou ook niet zo dat clubs als Lyon, Monaco, Marseille of Lille matig zijn. Marseille stond paar jaar terug nog in de EL finale en Lyon en Monaco beiden in de halve finales van de CL. Leuk dat je Milan noemt maar hun hebben al 10 jaar lang niks meer gepresteerd op het Europese toneelstuk. Lazio al helemaal niet en Napoli wordt ook altijd vroegtijdig uitgeschakeld in Europa. Alleen Atalanta presteert momenteel sterk. Ook Inter heeft al 10 jaar lang geen kwartfinale meer gezien van de CL (1x achtste finales).

13 april 2022 om 11:56

Je noemt wel de El finale van Marseille, maar die van Inter niet. Verder hebben de Franse clubs in de CL op een enkele prijs van Marseille na nooit wat gewonnen, terwijl de Italianen een stuk 12? Hebben gewonnen. Dat de Franse af en toe leuk mee doen veranderd niks aan hun prestaties vind ik.

13 april 2022 om 13:37

Waarvan de laatste inmiddels alweer ruim 10 jaar geleden. Ook Italie speelt geen hoofdrol in de Europese toernooien.

13 april 2022 om 15:09

@derkaiser123: Frankrijk staat toch echt flink wat punten achter op Italie op de coefficientenlijst. Als je PSG uit de competitie haalt is het helemaal niets meer.

13 april 2022 om 15:55

Als je goed kijkt zie je ook dat Duitsland Italie volgend jaar weer voorbij is zeer waarschijnlijk. Toch opmerkelijk dat de Italiaanse competitie dan geen farmers league is en de Duitse wel. Terwijl er 5 verschillende clubs vanaf 2010 in de kwartfinale zijn gekomen tegen 4 Italiaanse. CL zeges 2 om 1. Franse competitie is inderdaad wat minder dan die 2. Maar is ook alles behalve een slechte competitie. Gewoonweg beter dan de Nederlandse of Portugese. Na de Franse competitie wordt het echt beduidend minder.

Doet me stiekem wel pijn dat er een aantal oud spelers van Valencia zo goed speelde. Gun het Villarreal van harte trouwens!

13 april 2022 om 08:10

Wat bezielde jullie eigenlijk om Parejo van de hand te doen? Die is nu hard op weg om een legende bij Villareal te worden. Ook Albiol moet toch wel best pijnlijk voor jullie zijn. Hij was vroeger bij Valencia wel echt heel goed.

13 april 2022 om 08:28

Komt door de geweldige eigenaar... wanbeleid, geld te kort. Twee jaar geleden zijn er in zeer korte tijd drie sterspelers vertrokken. Parejo, Ferran Torres en Rodrigo. Ik zat dat jaar regelmatig in Mestalla en het was een genot om naar hun te kijken. Met als hoogtepunt de gewonnen Copa del Rey tegen Barcelona. Helaas is het nu een stuk minder genieten...

13 april 2022 om 08:32

De eigenaar heeft in dat seizoen Ferran Torres, Rodrigo, Parejo, Kondogbia en Coquelin transfervrij laten gaan en verkocht. Dit om de salariskosten omlaag te halen en geld te verdienen aan de transfers.. Iedereen die Valencia een warm hart toe draagt wil ook dat de eigenaar vertrekt en dat we een eigenaar krijgen die om Valencia geeft.

13 april 2022 om 08:48

Zeg dat wel. Als er een club mooi is uit Spanje is het Valencia wel. Vroeger erg veel gevolgd. Mijn absolute favoriet uit Spanje. Ook het Mestalla is fenomenaal.

Villareal heeft geen seconde tegen Bayern opgekeken
Bayern heeft Villareal onderschat.
Maar los van dit laatste en dat heb ik eerder ook al aangegeven Bayern is over de top.
Als speler moet je daar voorlopig niet naar toe gasn
Volgend jaar zal het nog minder zijn, omdat bepaalde spelers af moeten vloeien en er weer gebouwd moet worden. Loopt dit niet naar wens dan krijgen de nieuwkomers de schuld.
Daaag carriere

13 april 2022 om 08:35

Bayern over de top op basis van wat?? Blijkbaar als je een ietwat ongelukkig seizoen draait ben je over de top.

13 april 2022 om 09:41

Kan het ook niet helemaal plaatsen. Neuer, Lewa en Muller zijn de oud gediende maar daar merk je toch nog niets van?

13 april 2022 om 10:49

Ze zullen moeten gaan verjingen. Muller Lewandowski en Neuer zijn top, maar ook voor hen zal het minder worden. dat is gewoon een feit gebaseerd op leeftijd en vele vele jaren op de top gespeeld te hebben.
Zonder deze drie wordt het veel en veel lastiger. Sane, Gnabry enz zijn goed, maar zo zijn er meer. Deze drie zorgen als het niet gaat altijd wel voor de overwinning.
Voeg hierbij toe dat Qatar een aanslag zal betekenen voor veel voetballer, midden in het seizoen. Hoe ouder hoe meer je er last van zal hebben.
Beleid bepalen doe je niet op basis van het heden, maar op basis van toekomstige ontwikkelingen

13 april 2022 om 12:16

Met Musiala hebben ze gewoon de volgende topper klaar staan die het stokje kan overnemen van Muller. Met Kimmich en Goretzka hebben ze imo het beste middenveld ter wereld momenteel en die jongens zijn met hun 27 jaar nu net aan het pieken. Davies is nu al de beste linksback ter wereld en is 21 of 22 geloof ik. Upamecano heeft nog wat tijd nodig om bij Bayern op zijn niveau te geraken maar is imo niet minder talentvol dan een Araujo of Militao. Met Gnabry, Coman en Sane heb je 3 toppers op de vleugel die 26 jaar of jonger zijn en stuk voor stuk nog 6-7 jaar op dit niveau moeten mee kunnen. Ik zie echt niet in hoe ze over hun top zijn hoor?

Niet abnormaal hier op vz overigens dat mensen zo opportunistisch reageren wanneer een club een minder seizoen of zelfs momentje doormaakt.

13 april 2022 om 08:42

Omdat Bayern nu een keer verrassend wordt uitgeschakeld zijn ze meteen over de top? Wat een kortzichtigheid. Daar spelen enorm veel jonge spelers en aankomend zomer wordt dat weer aangevuld met nieuw jong talent. Waaronder die 2 van Ajax.

13 april 2022 om 11:34

Nouja, ze hebben dit seizoen geen enkele topclub kunnen verslaan. In de Duitse competitie is het ook niet super, ze hebben alleen geluk dat de rest er niets van bakt. Dortmund staat 2e en verliest kansloos van Ajax, Sporting en Rangers, dat zegt genoeg.

13 april 2022 om 13:41

Barcelona hebben ze wel 2x van het veld geveegd natuurlijk. Dortmund heeft Europees gefaald ja, maar noem dan ook even dat Frankfurt (ploeg dat in het rechtterijtje staat wint van Betis die 5de staan in Spanje en thuis Barcelona op een gelijkspel houdt (waar ze gewoon hadden moeten winnen). Bovendien hebben ze met Leipzig nog een ploeg die Europees succes kan boeken en o.a. van Man City won in de CL.

13 april 2022 om 15:25

Was wel een heel ander Barcelona dan nu onder Xavi natuurlijk. Dat moment werden ze zelfs door Benfica geveegd.

13 april 2022 om 15:51

Oke maar maakt dat de prestatie van Bayern dan minder? Zo lust ik er ook nog wel een paar. Ja Bayern verloor van Villarreal, omdat ze nu niet meer zo goed zijn als in de eerste seizoenshelft. Blijft een drogreden.

13 april 2022 om 16:22

Verrassend, maar wel terecht! Ik had net als jij gehoopt dat Bayern door zou gaan, maar Villarreal is te stug gebleken. Ik moest weer terugdenken aan de tijd onder Kovac. Bayern speelde niet met het mes tussen de tanden. Toen lag het aan de trainer, ik hoop niet dat hetzelfde Nagelsmann overkomt.

Erg leuk voor Villareal hoor, maar feit blijft wel zo dat hoogstwaarschijnlijk de komende 10 jaar Bayern een stuk of 7-8 keer minimaal de halve finale van de CL zal bereiken. En dat buiten Real dit geen enkele Spaanse club gaat lukken. En dan tel ik zeker Atletico Madrid en Barcelona ook mee. En dat het Villarreal de komende 10 jaar zeker niet nog een keer gaat lukken de halve finale te nogmaals te halen.

Overigens heb ik Farmers League over La Liga ook niet gehoord. Dat Villarreal als outsider of kleine club wordt gezien ok, maar dat ligt aan henzelf en is ook wel kloppend in de context.....

13 april 2022 om 09:00

Eventueel potentieel mogelijkerwijs de komende jaren is helemaal niks waard. Als je nu kijkt, staat Villareal wel in de volgende ronde en Bayern niet. Wat heeft die doorkijk en provocatie nou weer voor toegevoegde waarde?

13 april 2022 om 09:09

Je doet allemaal kansberekeningen. Dat is leuk, maar het deel waar je iets werkelijk berekent ontbreekt helaas.

Villarreal heeft een wereldprestatie geleverd en zijn terecht door, maar farmers league is vooral een term die Engelsen steeds hanteren, omdat die werkelijk waar helemaal hun eigen league fantastisch vinden. In de rest van Europa zijn er zogenaamd geen competitieve competities. Nu is de Spaanse league wel degelijk wat afgezakt. Real staat weliswaar in de halve finale (in mijn optiek was dat elftal met Ronaldo, Ramos etc 3 klassen beter dan nu), Barca is allang niet meer het Barca van Messi, Xavi en Iniesta. Atletico heeft in mijn optiek ook zijn piek gehad (vooral Simeone). De rest heeft er daardoor dichter naar toe kunnen kruipen waardoor de competitie nu spannender is geworden. Dat is wel het grote voordeel.

Valt me wel op dat lulliige tweets steeds sneller viral gaan onder het nom van 'geweldige voetbalhumor'. Sowieso heb ik nog nooit gehoord dat Spanje de Farmers League wordt genoemd. Messi en Ronaldo hebben ook gewoon niet het eeuwige voetballeven. Die hadden daar toch niet kunnen blijven tot het einde der tijden. Zowel Villareal als Real zijn nu door naar de volgende ronde. Dus qua Spaanse inbreng zit het ook wel prima.

Ik kan er wel om lachen. Wereldprestatie van Villareal door Juve & Bayern uit te schakelen.

Verder m.b.t. Müller: hij geeft aan dat ze o.b.v. gister door hadden moeten gaan. Maar een KO wedstrijdfase gaat over 2 potten. De eerste pot mag men van geluk spreken dat Villareal er niet 3 of 4 maakt... Waar komt hij dan mee? Alsof Bayern zo ontzettend veel meer kansen had gister?

Na gisteren heb ik duidelijk nog 1 favoriet, Liverpool. Leuk voor een club als Villareal dat ze zo ver komen, maar ik kijk er niet echt naar uit om ze te zien spelen in de halve finale.

13 april 2022 om 12:19

leuk

Volgens Premier League fans is elke andere competitie een farmer's league, niet zo serieus nemen. Als je La Liga een farmer's league vindt, wat is de Sloveense competitie dan om er maar één te noemen?

13 april 2022 om 09:50

Volgens PL fans was het de vraag of Trippier het niveau van de PL aankon toen hij van Attletico naar Newcastle ging.

13 april 2022 om 13:44

Ik denk dat het helaas andersom is. Ik denk dat het 'dipje' waar je het over hebt het begin is van de periode waarin la Liga, net als alle anderen, het gat met de premier League zal zien groeien. De financiële slagkracht is daar gewoon ontzettend veel groter. In de afgelopen jaren zijn enkele Spaanse topteams min of meer bijgebleven maar we weten allemaal dat dat geld eigenlijk helemaal niet bestond.

13 april 2022 om 17:49

Tsja en nog is het matig eigenlijk. Enkel Liverpool is echt sterk. City wil ik niet eens meerekenen met hun staatsoliegeld. En de rest wat is dat dan? Spurs, Man U en Arsenal werden eruit geknikkerd door Villareal vorig seizoen, Man U dit seizoen door Atleti, Real versloeg Liverpool vorig seizoen, dit seizoen Chelsea, etc.

Hahaha deze vind ik wel lachen. Foto erbij is ook geniaal.

Heel leuk voor Villarreal natuurlijk maar het feit blijft dat de Premier League met afstand de beste competitie van Europa is en dat het gat met Spanje en de rest alleen maar groter wordt. Dit is de uitzondering die de regel bevestigt. Als je gewoon kijkt naar het aantal kwart en halve finale plaatsen over een periode van 5/10 jaar zul je straks zien dat la Liga en alles anderen ver achter blijven. Dat zijn de wetten van het grote geld en daar doet een incidentele stunt die kan gebeuren in een knock out toernooi niets aan af.

Haha, mooi, man. Lekker voor die Duitsers, die ook graag sneren naar anderen - vooral richting NLse ploegen, Oranje en het NLs voetbal.
Verdiend door, Villarreal! Hadden thuis al met zeker 3-0 moeten winnen. Bayern is weer lekker terug op aarde iig.👍🏼😉 Overhyped, al zijn ze wel heel goed natuurlijk. Maar nu even niet. Haha. 😆
Ik hoop echt dat Villarreal de CL wint...lijkt me HEERLIJK! Lekker dikke middelvinger naar al die rijke clubs.

Geweldig van Villareal, gun het ze wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Villarreal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Getafe19-3
12.Villarreal16-4
13.Alavés16-5
14.Osasuna15-8
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Gerard MorenoAanvaller138
A. SørlothAanvaller136
F. JørgensenKeeper150
Jorge PascualAanvaller10
Raúl AlbiolVerdediger130
Voor de complete selectie: Clubpagina Villarreal.

10 fans
Verdediger, 38 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren