Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vijftig miljoen? Dat zie ik bij het Nederlands elftal niet zo terug’

Laatste update:

Virgil van Dijk wordt al weken in verband gebracht met een transfer en Liverpool zou de beste papieren hebben in de strijd om de verdediger van Southampton. Het prijskaartje van de Oranje-international zou omgerekend zo’n 58 miljoen euro bedragen, maar Wim Kieft vraagt zich af of Van Dijk dat waard is.

/

“Vijftig miljoen (pond, red.)? Ik zie dat bij het Nederlands elftal niet zo terug. Hij is ondanks zijn fysiek wel een technische verdediger. Hij zoekt niet per se het duel op, maar probeert er altijd voor te komen en soms neemt hij wat meer afstand van de aanvaller”, aldus de analyticus en oud-aanvaller bij Ziggo Sport.

Kieft trekt de vergelijking met Adri van Tiggelen: “Dat was ook een beetje zo’n speler. En of Van Dijk echt zo goed wordt, dat weet ik niet. Maar Ronald Koeman zegt dat het een geweldenaar is of kan worden.” Van Dijk ligt bij Southampton nog tot medio 2022 vast.

Denk jij dat Virgil van Dijk in januari bij Southampton vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat kan met zoveel te maken hebben. Verschil in speelstijl, tacktieken, (niveau van) medespelers, vertrouwen etc. etc. Het zelfde zie je terug bij bijv. Promes.

3 december 2016 om 16:36

Daar staat hij naast Bruma . Dat is gewoon een drama . Samen met De Vrij wordt het straks vele malen beter .

Dat kan met zoveel te maken hebben. Verschil in speelstijl, tacktieken, (niveau van) medespelers, vertrouwen etc. etc. Het zelfde zie je terug bij bijv. Promes.

Dus iemand zijn prestaties in het nationaal elftal zijn belangrijker dan in de competitie? Seedorf was ook nooit een succes in het Nederlands elftal en als je ziet wat hij allemaal wel niet bereikt heeft bij zijn clubs.. Domme opmerking van Kieft vind ik.

3 december 2016 om 18:01

Ja, beetje vreemd. Daarna is hij ineens ook weer redelijk positief. Verwarrend allemaal

3 december 2016 om 20:37

Ach Kieft zei dat hij hem te weinig ziet spelen om echt te oordelen en dus oordeelde wat hij in Oranje heeft gezien.

Klopt niet helemaal hoe het hier staat eigenlijk of hoe het overkomt.

Van Dijk vergelijken met de spijker in compleet andere tijden, wat heeft de man in zijn koffie!?

Ik zie van Dijk ook alleen in Oranje spelen, en daar overtuigt hij bepaald niet. Ik vind hem een zeer matige verdediger. Maar in de bpl schijnt hij dan een enorme geweldenaar te zijn die 60 miljoen pond waard is. Hij zal wel enorm veel scoren in de engelse competitie, anders begrijp ik dergelijke bedragen niet goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren