Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vijf Roma-spelers komen Indonesië niet in: 'Een grote teleurstelling voor ons'

Laatste update:

De Europese topclubs vliegen de hele wereld over om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen én om miljoenen binnen te hengelen en daar is AS Roma geen uitzondering op. De ploeg speelde in Australië al tegen Real Madrid en Manchester City en is nu doorgereisd naar Indonesië. Vijf spelers van Roma kregen op de luchthaven echter te horen dat zij het land niet in mochten.

Seydou Doumbia, Gervinho, Victor Ibarbo, Adem Ljajic en Antonio Sanabria werd de toegang geweigerd, vanwege problemen met hun visa. Het vijftal stapte even later op het vliegtuig terug naar Rome. "We hadden wat vertraging, omdat vijf van onze spelers het land niet in mochten", zegt algemeen directeur Italo Zanzi op de website van Roma. "Zij zitten nu in het vliegtuig terug naar Rome. Dit is een grote teleurstelling voor ons, zij wilden er natuurlijk graag bij zijn."

Dit is de eerste keer dat Roma zich in Indonesië voorbereidt op het nieuwe seizoen in de Serie A. De Italianen spelen volgende week een oefenduel met Sporting Portugal. Kevin Strootman is er vanwege een blessure niet bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De eerste en de laatste keer vermoed ik!!

25 juli 2015 om 14:05

Gewoon slecht geregeld van ze, visa regelen is niet ingewikkeld.

25 juli 2015 om 14:23

Neem aan dat zij de visa niet zelf hoeven te regelen.

25 juli 2015 om 15:04

Normaal gesproken wel is namelijk aan je paspoort verbonden en die zijn persoonlijk, dus zal je zelfs als voetballer dat zelf moeten regelen.

25 juli 2015 om 15:45

Niet perse, bij vrijwel ieder land kan je een visa ook schriftelijk van te voren aanvragen. Dan hoef je enkel je paspoort op te sturen naar de ambasade/consulaat en wordt het geregeld.

25 juli 2015 om 16:50

Behalve Ljajic waren het allen Afrikanen. Voor mensen uit Afrika is een visun regelen juist heel moeilijk omdat het risico groot is dat ze niet meer terug gaan.

25 juli 2015 om 17:11

Sanabria is geen Afrikaan en die spelers spelen en wonen in Rome, dus je argument slaat nergens op

25 juli 2015 om 17:41

Dat is het werkterrein van de teammanager. Alle persoonlijke problemen voor de spelers die kunnen opduiken tijdens het verblijf op een club worden steeds geregeld door de teammanager...

25 juli 2015 om 18:06

Huh wonen in Rome veranderd toch niets aan je nationaliteit?

25 juli 2015 om 19:48

hij zegt dat ze geen visum krijgen omdat ze anders weglopen. Ze wonen in Rome dus ze zijn technisch gezien al weggelopen

25 juli 2015 om 19:57

Als houder van een paspoort weet je dat je die helemaal niet mag opsturen.
Is niet eens je eigendom, maar eigendom van de staat staat ook ergens in dat paspoort dat je hem niet mag afgeven aan derden, laat staan opsturen voor een visum aanvraag.

26 juli 2015 om 01:02

Ibarbo komt ook uit Colombia en dat ligt in Zuid-Amerika dus wat is je punt?

26 juli 2015 om 13:49

Haha ja want voetbalmiljonairs zijn natuurlijk geneigd om asiel aan te vragen of illegaal in Indonesië te blijven....wat een grap

Ben je dan als club ook niet gewoon erg slecht en onprofessioneel voorbereid..?

25 juli 2015 om 14:07

Een speler van Vitesse mocht toen de emiraten niet omdat hij Israeliet is.

25 juli 2015 om 14:11

Maar Joden en Moslims gaan niet samen he.

25 juli 2015 om 14:21

Heel volwassen, jij bent zeker ook zo iemand die dat helemaal niet wilt.

25 juli 2015 om 14:44

Nee speculeren over iemand zn voorkeur is lekker volwassen. Niks wat hij zegt wijst daarop...

25 juli 2015 om 15:08

Hij mocht de Emiraten wel in.

25 juli 2015 om 18:06

Maar hij ging niet, ken je die mop

25 juli 2015 om 20:46

Nee hij mocht dat niet omdat de VAE Israel niet als land erkent of zo iets...oftewel je komt net een paspoort aan van een land die in hun ogen niet bestaat.

26 juli 2015 om 06:41

Joden en Moslims leefde gewoon eeuwenlang goed samen. Wat de Emiraten deden was gewoon symboolpolitiek, terwijl ze zelf Palestijnen vervolgde en wegjaagde uit hun eigen land.palestijnen worden geterroriseerd door de Zionisten, maar die selectieve verontwaardiging van derest van de Arabische wereld is hilarisch.

Vorig jaar toch ook al met een speler die een land niet in mocht of vergis ik me ?

25 juli 2015 om 14:32

Dan Mori ja. Kwam toen een Arabisch land niet omdat hij Israëliër is.

25 juli 2015 om 17:12

Maar dat heeft niks te maken met visum. Dat is bij iedere Israëli zo

Dan moet je toch als club toch gewoon besluiten met zn allen niet te gaan?

25 juli 2015 om 17:13

Waarschijnlijk eigen schuld van de club. Die moet dat van te voren gewoon goed regelen

Het lijkt er een beetje op dat er wordt vermeld dat Strootman niet mee is op tournee maar hij is er gewoon bij en traint al met de groep. De wedstrijd tegen Sporting komt inderdaad nog iets te vroeg om zijn rentree te maken.

die lui dachten : teveel sweat en pace op fifa, die laten we mooi niet binnen

25 juli 2015 om 14:12

Hahahaha.

Indonesië doet altijd moeilijk. Wilders, Beyonce en een president van Afrika mocht er ook niet in. Maar dat is ander verhaal.

Waarschijnlijk wilde de douane wat geld toegeschoven zien worden. Corruptie is niet een onbekend verschijnsel in Indonesië

Zonder gekkigheid. Dit is natuurlijk een vreemde situatie. Ik neem aan dat de organisatie van deze reis de visums heeft geregeld. Het is dan vreemd dat er vijf van de rond de 30 spelers problemen hebben met hun visum. Misschien dat op basis van hun paspoort er nog wat extra dingen geregeld moesten worden, al weet ik niet wat de relatie van Indonesië tot Paraguay, Ivoorkust en Servië is. De organisatie heeft in ieder geval laten weten dat de spelers alles hadden gedaan wat van hun gevraagd is.

25 juli 2015 om 15:24

Zou m best willen hebben bij Feyenoord. Past alleen niet in het salarishuis van Feyenoord. Bij Ajax wel trouwens.

25 juli 2015 om 15:24

Zou m best willen hebben bij Feyenoord. Past alleen niet in het salarishuis van Feyenoord. Bij Ajax wel trouwens.

25 juli 2015 om 15:27

De regels voor visa veranderen steeds onaangekondigd. Met wat financiele aanmoediging valt er alles te regelen.

25 juli 2015 om 15:41

Ook al heb je je visum thuis ingevuld en akkoord bevonden kan de toegang nog steeds geweigerd worden als je op het vliegveld bent aangekomen!

Een van de regels waar je in Indonesië rekening moet houden is dat je Paspoort nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn op het moment dat je Visa in werking treed. Dat zou zomaar het probleem kunnen zijn.

Zou overigens wel onprofessioneel zijn van de team leiding/toernooi organisatie, wie het ook geregeld heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren