Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vier trainers in beeld in Nijmegen na ontslag van Lijnders bij NEC’

Laatste update:

Na het ontslag van Pepijn Lijnders zijn er volgens de Gelderlander vier kandidaten om de nieuwe trainer van NEC te worden. Lijnders werd donderdag op straat gezet door de club uit Nijmegen nadat hij er met NEC niet in slaagde om te promoveren naar de Eredivisie. Jurgen Streppel lijkt de grootste kanshebber op de functie in het Goffertstadion.

Streppel werd al een aantal keer gesignaleerd bij NEC, al is het volgens het regionale dagblad niet duidelijk of hij de club bezocht om te onderhandelen over een functie, of dat hij een speler kwam bekijken. Streppel was het afgelopen seizoen trainer van sc Heerenveen en daar is hij inmiddels weg. Gezien de ambities is Streppel een goede kandidaat. NEC wil promoveren en de ex-trainer van Heerenveen slaagde daar tot twee keer toe in met Willem II.

Ook Jack de Gier is in beeld, maar hij lijkt hoe dan ook bij Almere City te blijven wanneer die ploeg promoveert naar de Eredivisie. Ook Darije Kalezic en Mario Been zijn in beeld. Laatstgenoemde liet in een eerder stadium al weten dat hij wel oren heeft naar een terugkeer naar NEC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Alleen Jack de Gier vind ik een logische keuze. De rest van de trainers vind ik allemaal dertien in een dozijn trainers. Maakt niet uit wie je er voor zet van die drie. Ze zijn niet spraakmakend, niet vernieuwend, voegen niets toe aan het trainersgilde. Ze zullen het moeten doen met de aanwezige spelers. En dan kun je presteren of niet. Afhankelijk van de samenstelling van de selectie.

18 mei 2018 om 09:37

Toen ze met Lijnders een vernieuwende trainer binnenhaalde liep dat ook niet goed af, dan ga je nu voor degelijkheid.

18 mei 2018 om 09:58

En het feit dat Streppel succesvol is geweest in eredivisie, jupiler league en clubloos is. Mario Been is natuurlijk een clubheld van NEC door zijn prestaties in het verleden.
Maar dat hebben we allemaal al 10000x gelezen. Logische kanshebbers lijkt mij.

18 mei 2018 om 10:03

Het kan logisch zijn, maar het is gebaseerd op gebakken lucht. Je zou ook kunnen schrijven over Faber (clubloos, clubverleden, kent de club), Stijn Vreven (gepromoveerd met NAC en ze in de Eredivisie gehouden) of Marcel Keizer. Zou allemaal ook kunnen en nog op net zo weinig gebaseerd als bovenstaande namen.

Hoe (on)logisch een naam ook is, je kan niet uit willekeur een aantal namen roepen en dat dan maar gebruiken om een krantje te vullen, anders solliciteer ik morgen nog op de sportredactie van de Gelderlander.. let jij maar eens op welke namen er aan Vitesse en NEC gelinkt gaan worden.

18 mei 2018 om 11:53

Vitesse heeft al een trainer...

Snap niet waarom ze Bogers niet terug nemen. Waarom nu weer een nieuwe man die de club moet leren kennen

18 mei 2018 om 10:01

Uhm... Bogers terugnemen. Serieus? Bogers heeft zelf in de winterstop aangegeven liever een stapje terug te willen doen, omdat hij zich fijner voelt in de rol van assistent. Hij heeft geen ambitie om hoofdcoach te worden en deed dat het eerste jaar enkel voor NEC.

18 mei 2018 om 10:02

Bogers wilt geen hoofdtrainer zijn.

Laat Jack maar lekker bij Almere City blijven. Doet het een aantal seizoenen al uitstekend en volgens mij is er ook minder druk om te promoveren dan bij NEC

Lijkt mij dan tussen Streppel en Been te gaan.
Ben benieuwt wie ze bij NEC zelf willen.

Erg jammer dat deze trainer moest gaan. Heeft het niet zo slecht gedaan volgens mij. Hoe kun je verwachten dat een nieuwe trainer in 4 maanden promotie kan waarmaken? In de reguliere stand van de eerste-divisie, was het erg spannend, en lag de top erg dicht bij elkaar (de "jong" ploegen niet meegerekend) Nacompetitie is altijd een gok! En ik denk niet dat een trainer daarop afgerekend mag worden. Tevens heeft deze trainer een bijzonder netwerk! Het is een verlies voor Nec!

Voor volgend seizoen zal het nog moeilijker worden met de clubs in de eerste-divisie om te promoveren! Het is NEC als club gegund, maar ik denk dat de gunfactor door supporters die verhaal halen en wanbeleid op het niveau van trainers, is afgenomen. NEC is een mooie club in een prachtige stad!

Wat betreft de trainers, ik lees op andere sites dat er 7 in beeld zijn, maar laten we het houden bij de hier genoemde.
- Jack de gier. Weinig gepresteerd als trainer 9e (eigenlijk 7e) plaats behaald en lucky in de na-competitie.
- Mario Been. Succesvol bij Excelsior, NEC en Genk maar of dit de juiste keuze is? Toch lijkt hij mij wel de perfecte kandidaat.
- Darije Kalezic. Misschien, maar ik weet te weinig over hem.
- Streppel. met een mooi team bij Heerenveen, vind ik dat hij er niks heeft uitgehaald. Hoop het persoonlijk niet dat Streppel naar NEC gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren