Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Very big signing’ wordt geroemd: ‘Hij werd opgeroepen voor Oranje’

Laatste update:

Leroy Fer heeft hoge verwachtingen van Tjaronn Chery. Laatstgenoemde rondde maandagavond zijn transfer van FC Groningen naar Queens Park Rangers af en Fer noemt hem een very big signing voor de naar de Championship gedegradeerde club uit Londen.

/

QPR betaalt naar verluidt drie miljoen euro en Chery gaat volgens De Telegraaf ongeveer één miljoen per jaar verdienen op Loftus Road. De linkspoot trainde dinsdag voor het eerst mee met zijn nieuwe ploegmaats. “Chery kan flair en mooi voetbal aan het team toevoegen. De spelers en de fans zullen van hem gaan houden”, zegt de 25-jarige Fer op de officiële clubwebsite.

“Hij heeft geweldige kwaliteiten, maar werkt ook erg hard en ik denk dat hij daarmee echt van waarde kan zijn voor het elftal. Ik heb Chery verteld hoe groot deze club is. De transfer kwam voor velen misschien als een verrassing omdat Chery goed genoeg is voor de Premier League, maar hij wil hier aan zijn carrière werken. Dit is een grote club met geweldige fans en hij weet dat”, aldus Fer.

“Chery werd opgeleid bij FC Twente en heeft altijd al potentie gehad. Het heeft bij hem misschien wat langer geduurd, maar vorig seizoen won hij de beker en werd hij opgeroepen voor Oranje, dus hij is zeker een speler met kwaliteiten die klaar is om te pieken. Ja, hij is relatief klein, maar wel behendig en slim. Hij weet dat hij uit de echte duels moet blijven en dat hij aan zijn fysiek moet werken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Fer daar snel weg is. Zo'n voetballer hoort daar niet in die divisie te spelen.
Chery.. ik weet het niet hoor, het is een aardige club dat met veel geld smijt maar geen resultaten boekt en nu weer(!) ''opnieuw' moet beginnen''.

21 juli 2015 om 22:53

Omdat? Ik vind dat altijd zo'n onzin van "zo'n voetballer hoort niet op een lagere divisie te spelen". Hij is net zo verantwoordelijk voor het degraderen als de andere 22 spelers in die selectie, als hij zo goed was geweest had ie ze wel behoed van degradatie denk ik dan altijd, het is een beetje de gemakkelijkste weg kiezen.

21 juli 2015 om 22:59

Wat jij nu zegt is gewoon ronduit onmogelijk.
Stel Messi zou bij NAC zitten en zou er 2 maken per wedstrijd maar NAC zou er ook elke wedstrijd 3 of 4 goals tegen krijgen dan ligt het niet aan Messi of wel soms. Ik weet dat dit echt een belachelijk voorbeeld is maar hiermee probeer ik het duidelijk te maken. Het kan zo zijn dat een speler te goed voor een club is want je wil toch niet zeggen dat iemand als Clasie geen een stap hoger op heeft verdiend of niet?

21 juli 2015 om 23:05

Maar in het geval van fer vind ik het wel terecht. Een vrij simpele middenvelder met loopvermogen en fysiek. Volgens mij komt dat juist goed van pas in de championchip. Ik vind hem iig niet goed genoeg voor de engelse middenmoot.

21 juli 2015 om 23:14

Charlie Austin speelde toch ook geweldig vorig seizoen? En toch degradeert QPR. Het is een team sport Austin kan het niet alleen. Fer speelde vorig seizoen redelijk. Hij zit prima op zijn plek bij QPR.

Om heel eerlijk te zijn snap ik zijn keuze niet. Klopt QPR is geen klein club en er zal ongetwijfeld meer salaris geboden zijn maar uiteindelijk speel je toch in het championship. Waren er echt geen PL clubs eventueel geinteresseerd of clubs uit duitsland italie etc?

21 juli 2015 om 22:52

Championship is in alle opzichten groter dan de Eredivisie ooit zal zijn....

21 juli 2015 om 22:58

In alle opzichten nog wel. In de Championship heb je wel een mooie Engelse voetbalsfeer en aardig gevulde stadions, maar de Eredivisie is van hoger niveau. Maarja, alles wat. Engels is wordt hier opgehemeld.

21 juli 2015 om 23:01

Eredivisie is het hoogste niveau in Nederland. Championship het 2e van Engeland. Het niveau van de Championship is ligt velen malen hoger dan de Eredivisie en zal ook hoger blijven... De Eredivisie wordt enkel zwakker en zwakker. Ik zou zeggen, voordat je wat zegt, volg het eens of zoek wat informatie op.

21 juli 2015 om 23:02

Ja, alleen het voetbal is niet om aan te gluren. Het niveau wordt hier ook schromelijk overschat trouwens. Ja, er zit veel publiek maar voor veel Engelsen is de lokale club een religie geworden. Daarmee wordt de league niet beter. De kampioen van de Championship is vergelijkbaar met het halen van de play-offs in Nederland. Chery zit dus goed met deze stap zijwaarts.

21 juli 2015 om 23:06

Velen malen hoger dan de eredivisie? Meen je dat nu echt? Kijk eens serieus naar de transfers van de afgelopen jaren waar de subtop van de eredivisie in spelersmakelaar echt moeiteloos aansloot in de Premier League. De onderste ploegen van de PL en daarmee de bovenste van de Championship zijn echt bedroevend hoor. Daar doet een AZ, Heerenveen, Groningen en Twente echt niets voor onder. Laat staan een Ajax of PSV die in de PL gewoon mee kunnen draaien in de subtop.

21 juli 2015 om 23:09

En hoezo winnen Nederlandse clubs dan standaard van lager geplaatste Engelse clubs? Het slaat nergens op wat je zegt, net of die clubs uit de championship, waarvan een groot deel uit houthakkers bestaat, kampioen zouden worden in Nederland.
Ik ben het wel met je eens dat dit langzamerhand aan het gebeuren is door de absurde bedragen in Engeland. Daarbij is qpr nu al een uitzondering omdat daar al een tijdje flink geld in wordt gepompt.

21 juli 2015 om 23:12

Je ziet het verkeerd of beter gezegd je ziet het niet eens... kijk of volg je wel eens de Championship? Vroeger was het kick&rush maar de afgelopen jaren is het véél beter geworden.

Oja je begint over de onderste van de Bpl... nja AZ, Heerenveen of Twente, laat die clubs zitten. Een volle seizoen meedraaien in de Bpl. Ajax, PSV of Feyenoord komt niet hoger dan de 15e plek daar. (als ze alle 3 tegelijk meedoen dan komt er ene op #13

21 juli 2015 om 23:17

Umad? Wat een lulkoek. Zouden die Nederlandse clubs daar mee (mogen) doen, dan schrijven ze ook 120 miljoen aan tv geld bij en laten ze clubs als Aston Villa en Leicester met gemak achter zich.

22 juli 2015 om 00:04

Umad ga lekker ergens anders zeiken pik! Ja er gaat daar veel geld rond maar om nu te beweren dat het niveau vele malen hoger ligt? Op basis waarvan? De spelers? Manier van spelen? Stadions? Kom aub met argumenten als je zoiets beweerd! Ajax en Psv worden daar gewoon kampioen omdat ze betere spelers hebben, betere trainers hebben en technisch/tactisch veel beter zijn. Ik zie geen enkele club van die competitie zomaar winnen van ajax of psv (of van feye, vitesse of twente)

22 juli 2015 om 01:57

Dat is het punt! In Nederland krijg je niet zo veel en daarom is het niveau in Engeland veel groter.

22 juli 2015 om 07:48

Daarom geraken alle clubs in Engeland zover in Europa.. Alleen Chelsea weet dat te bewerkstelligen met afbraakvoetbal (wat hun goed recht is). Tactisch zijn Nederlandse clubs sterker, daar worden bijna alle ex eredivisie spelers/trainers ook vaak voor geprezen..

22 juli 2015 om 07:52

In alle opzichten: het aantal internationals die er speelt, de Europese successen, de sterspelers, het ruwe talent. Allemaal elementen die ruim vertegenwoordigd zijn in de championship. Ik denk eigenlijk dat de championship nog wel beter is dan de BPL!!

Wat een grootse onzin verkondig je hier knul. Nederlandse topclubs zijn niveau plek 8 in de BPL. De staart van de eredivisie niveau middenmoot championship.

Met geld kun je een hoop kopen, maar geen land leidt zo spelers op als Nederland. Daar kunnen ze in jouw gedroomde championship niet aan tippen. Ook is de eredivisie een veel betere springplank voor talent. Hoeveel huidige supersterren(top 20 vd wereld) komen er uit de championship? Uit de eredivisie: zlatan, Suárez, Robben.

22 juli 2015 om 14:24

En tot voor kort rvp en Sneijder. Top eredivisie rond plek 8 in de bpl lijkt een een mooie inschatting. Ajax hield een aantal jaar terug city over 2 wedstrijden op 1 punt in de cl. Ik heb dit jaar Newcastle-swansea mogen zien op St. James park en dat was gewoon een hele slechte pot. Dan zijn de wedstrijden van Ajax Feijenoord en PSV onderling van een wat hoger niveau.

Blijft fer bij qpr ? Ik ga qpr nu wel wat meer volgen. Vind chery een leuke speler

snap het heel goed niet elke club gaat onnodig risco aan .nederland is ver terug gezakt in Europa wat hier appel is daar een peer om zomaar te zeggen .je ziet dat alle clubs hun beste speler vekopen wordt zeker lachwekkend voetbal .denk dat je niet meer kunt spreken van top 3 maar van top 6 ajax psv fnoord zijn er niet beter van geworden

21 juli 2015 om 23:25

Onzin, zolang het geld maar goed is zal het mijn reet roesten waar Chery of wie waar dan ook heen gaat.. Maar ben het wel met je eens dat de Engelse uitgaven veel groter zijn dan waar ook ter wereld en dat zal alleen maar erger worden...maar mij is het lood om oud ijzer.. als er maar geld in het laadje komt voor mijn club.. en ik vergelijk mijn club niet met de Engelse competitie die boot is allang gevaren .. We moeten maar eens stoppen met het vergelijken en dus kijken waar je als club het meeste aan kan verdienen.. denk je nou dat Chery een man van de club was.. echt niet dus zal mij dus worst wezen waar hij speelt..

22 juli 2015 om 07:57

De vrij, blind, janmaat, pelle. Zo naar 4 spelers die afgelopen jaar vertrokken en nu bij hooggeplaatste clubs zeer gewaardeerd worden. Daar kun je nu clasie wijnaldum en depay bij optellen.

opleiding nederland moet veel beter .knvb kwakzalvers mag dan jaarlijks diploma uitreiken aan nieuwe trainers . niveau stijgt echt niet .met doorsnee Knvb boek haal je echt niet in ,heb liever een trainer die spelers slimmer maakt .anders telt nederland niet meer mee

22 juli 2015 om 02:00

Volgens mij komt het meer omdat de goede spelers weggsan

22 juli 2015 om 07:18

Het opleidingsniveau is prima. Alleen verlaten de goede spelers Nederland al voor hun 23e. En dus zijn het vooral talenten die in de eredivisie spelen. Maar goed, die jonge competitie zorgt juist voor aanvallend en leuk voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren