Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verweij: ‘Als dit naar buiten komt, gaat hij als aangeschoten wild 2023/24 in’

Laatste update:

Bij De Telegraaf blijft men volhouden dat er intern spanningen heersen bij PSV. Het dagblad schreef zondagavond laat dat er vanuit de spelersgroep aan de stoelpoten van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij wordt gezaagd. Mike Verweij en Valentijn Driessen verschillen van mening over hoeveel zorgen Van Nistelrooij zich daarover zal maken. "Als dit naar buiten komt..."

Verweij en Driessen bespreken het artikel in kwestie maandag in de podcast Kick-off. Daar is hun collega en schrijver van het artikel, Jeroen Kapteijns, te gast. Kapteijns kan in klare taal uitleggen waar het schuurt binnen de spelersgroep. "Je ziet bij PSV geen duidelijke signatuur. Het is te veel teren op individuele spelers, met name Xavi Simons. Ze hebben wel een goede serie gehad na de winterstop, maar dat Van Nistelrooij en de staf het in wedstrijden als Emmen-uit en Cambuur-uit (respectievelijk 1-0 en 3-0 verlies, red.) niet om wisten te keren, wordt wel de vinger op gelegd."

Driessen vindt dat Van Nistelrooij meer krediet toekomt. "Uiteindelijk moet je wel constateren dat als zij volgende week de voorronde van de Champions League pakken en ze de Johan Cruijff Schaal en de TOTO KNVB Beker al hebben, het sportief gezien achteraf een prima seizoen is voor een debuterend trainer op het hoogste niveau. Dus ik denk niet dat PSV zal besluiten, en dat zou ik ook onterecht vinden, om hem opzij te zetten", klinkt de voorspelling van de chef voetbal van De Telegraaf.

Verweij is een stuk minder hoopvol gestemd. "Het is voor Ruud van Nistelrooij hopen dat hij tweede wordt, maar als dit naar buiten komt – en maar even voor de goede orde Jeroen: jij weet wanneer en waar het was en dat het zes spelers betrof – dan ga je hoe dan ook als aangeschoten wild het nieuwe seizoen in. Ik denk dat Ruud van Nistelrooij zelf ook nadenkt over zijn toekomst." Driessen countert: "Ik denk wel dat hij nadenkt over zijn toekomst, maar volgens mij hoeft hij niet te vrezen. Ik geloof niet dat hij met een erfenis het nieuwe seizoen in gaat."

Ook spanningen tussen Van Nistelrooij en technische staf
Vrijdag al bracht De Telegraaf het nieuws dat Van Nistelrooij op zeer gespannen voet leeft met zijn assistenten André Ooijer en Fred Rutten. Ooijer kondigde eerder al aan na het seizoen te vertrekken, terwijl Rutten dat volgens de krant eveneens serieus overweegt. Ook binnen de spelersgroep leeft de onrust over de staf. De selectie vindt dat de spanning tussen Van Nistelrooij, Rutten en Ooijer de sfeer al langere tijd negatief beïnvloedt.

Van Nistelrooij zelf reageerde zondagmiddag voor de wedstrijd laconiek op het nieuws. "Ik ben geschrokken toen ik het las”, zei de coach bij ESPN. "De temperatuur in de trainerskamer is gewoon lekker achttien graden. Natuurlijk stijgt het wel eens naar een kookpunt, want dat is waarom je met elkaar bezig bent. Daarna gaan we als één team naar buiten. Dat zijn we altijd geweest, dus ik begrijp de ophef niet."

Denk jij dat Ruud van Nistelrooij volgend seizoen nog aan het roer staat bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is inderdaad geen signatuur, maar wat wil je met dat middenveld en die verdediging. Bovendien ben je halverwege het seizoen ook nog eens je twee beste aanvallers kwijt geraakt en die Silva, Bakayoko en Hazard zijn duidelijk een pak minder. En dan zal iemand wel zeggen bij pakweg een RKC kan het wel, maar daar wordt niet van verwacht dat ze domineren in het veld en tegenstanders alle hoeken van het veld laten zien. Buiten Xavi Simons en Veerman vind ik PSV een hele matige selectie hebben

22 mei 2023 om 17:30

PSV heeft prima spelers. Als jij dit seizoen niet van Feyenoord en Ajax hebt verloren, van Arsenal hebt gewonnen en eigenlijk heel veel punten verliest tegen de mindere ploegen dan is dat een mentaal probleem. Dat ligt aan de coach en niemand anders. RVN was een topspits, maar dat wil niet zeggen dat hij een goede trainer is nu.

22 mei 2023 om 18:10

PSV is goed in topwedstrijden omdat ze verdedigen, counteren en toeslaan uit standaardsituaties. Om de competitie te winnen is goed veldspel nodig om tegenstanders uit elkaar te spelen en counters te voorkomen. Daaraan ontbreekt het. Met dit soort voetbal zal je nooit kampioen worden. Schmidt won dan wel geen topwedstrijden, maar qua veldspel maakte PSV genoeg verbeteringen. Dat is nu weer weg.

22 mei 2023 om 18:09

Ook met deze betere aanvallers verloor PSV van degradatie kandidaten. Daarbij kun je je afvragen wie er echt beter geworden is onder Ruud. Dat is iets wat je onder schmidt wel zag.

22 mei 2023 om 18:13

Dat middenveld? Het middenveld is toch juist heel goed? Helemaal voor eredivisie begrippen.

22 mei 2023 om 17:22

Vooral benieuwd welke zes spelers het zijn. Kan haast niet anders dat een speler als Ramalho daar onderdeel van is en die is toch vrij hopeloos dit seizoen.

22 mei 2023 om 17:29

Die Ramalho is inderdaad verschrikkelijk. Gisteren weer een domme fout. Ook Branthwaite maakte nog een cruciale fout. Dan sta je als coach machteloos en verlies je twee punten

22 mei 2023 om 17:32

Zijn persoonlijke fouten, maar die komen wel ergens vandaan. Er gaat zoveel mis achter elkaar doordat spelers niet weten wat ze precies moeten doen. Daar heeft een trainer aandeel in, er zitten amper vastigheden in dit PSV.

22 mei 2023 om 17:34

Die komen inderdaad ergens vandaan. Imo door een gebrek aan kwaliteit bij die spelers. Alle linies moeten op de schop. Eigenlijk alleen Xavi Simons en Veerman zijn spelers die passen bij een club van het kaliber PSV

22 mei 2023 om 17:39

Branthwaite maakt wel vaker fouten. Puur gehyped omdat hij Engels is, het is gewoon een Bambi on ice net als Obispo, maar die wordt onder de supporters dan weer niet gewaardeerd. Als PSV 10 - 15 miljoen gaat betalen voor Branthwaite kun je de club opdoeken.

22 mei 2023 om 17:47

@ Psv18 , het is 13 wedstrijden achter elkaar goed gegaan. Juist verdedigend stond het sterk. Hoe lang is het wel niet geleden dat we zo weinig goals geslikt hebben over een hele reeks?

Tegen Heerenveen ging het mis. Ik vermoed omdat het in het begin veel te makkelijk ging. Ze zaten tot de eindfase in de zomeravondvoetbalmodus. Van Aanholt schakelde niet terug. Branthwaite nam teveel risico. Simons schakelde ook niet terug. Ramalho was helemaal overstuur na die fout. En Sangaré wilde vooral lekker aanvallen.

Mwene probeerde nog wel wat, maar die is gewoon te slecht. El Ghazi verdedigde wel goed terug, maar bracht aanvallend weer niks.

PSV verdedigd juist ijzersterk als team, en dat is de verdienste van de coach. Maar je zag tegen Heerenveen wel meteen dat we keihard op onze bek gaan als niet iedereen honderd procent geeft en taakbewust is.

Het is juist knap hoe die abominabele verdediging van ons gemaskeerd wordt. Zodra we daar meer kwaliteit hebben, zullen we aanvallend ook meer kunnen.

22 mei 2023 om 17:27

Lampen

Ik schrik gewoon dat die 2 malloten volgers hebben. Ze maken een podcast en er zijn dus letterlijk mensen die daar voor hun plezier naar luisteren....... Of mensen die hun columns online lezen.

Bizar gewoon!

Zo Verweij heeft de smaak wel te pakken, was hij maar zo kritisch over de trainers bij Ajax maar dat wil nog niet helemaal lukken dit seizoen.

Wat betreft van Nistelrooij er zal vast wel een kern van waarheid in zitten dat spelers ontevreden zijn over de speelwijze en tactiek maar behalve Xavi Simons en af en toe Veerman laat ook niemand zien beter te kunnen. Vooral achterin is het echt treurig daar wil je geen 50 meter ruimte achter hebben.

22 mei 2023 om 17:21

Is Heitinga ook al een lek naar De Telegraaf? Gaat lekker zo

22 mei 2023 om 17:28

Heitinga een lek? Heitinga en Mikey gingen en wellicht nog steeds samen op vakantie en werden bij tenten gespot die Mike met zijn journalisten loon zich echt niet kan veroorloven. Google levert echt pracht resultaten op wat hun relatie betreft

22 mei 2023 om 18:10

Geen idee of Heitinga een lek is/was. Maar het valt me in ieder geval we op dat er voor schreuder, tijdens het eerste dienstverband van schreuder, na het eerste dienstverband van schreuder, tijdens het 2e dienstverband van schreuder en na het ontslag van Schreuder er ongeveer net zo veel naar buiten komt.
Het kan best dat schreuder ook een lek was, maar kennelijk is/was hij niet de enige

Als psv tweede wordt hoop ik dat van nistelrooij alle heft in handen neemt. Afscheid nemen van Ooijer, Rutten en die zes spelers.

Tweede seizoen voor hem dan en dan aankopen doen die hij zelf wilt, elftal neerzetten die wel onder hem wilt spelen.

22 mei 2023 om 17:23

Hoop vooral dat Ruud de eer aan zichzelf houdt en afscheid neemt. Het is klote dat een clubicoon wederom in zo'n situatie zit, maar het spel wat PSV onder zijn leiding op de mat legt is enorm slecht. Volgend seizoen, onder een nieuwe trainer, moet dat echt anders.

22 mei 2023 om 18:08

Maar met welke spelers had hij prachtvoetbal moeten spelen? Ja het vertrek van Gakpo had je met Simons de enige speler die het verschil kon maken voorin. En Simons heb je toch liever op 10. De rest voorin kon er niet veel van. En zonder goede vervanger op 10 moest je met til daar spelen. Wat je natuurlijk ook niet wilt doen. Denk niet dat Ruud veel keus had hierin.

Op Xavi Simons na zie ik niet echt sleutel spelers binnen de PSV selectie die onvervangbaar zijn. Dus ook al zou het waar zijn dat er 6 spelers zich tegen hem keren, denk niet dat het een heel groot probleem is. PSV moet daarnaast niet dezelfde fout maken als met van Bommel.

Daarnaast in een seizoen waar je halverwege Gakpo kwijt raakt nog de beker binnen halen en misschien ook de 2e plek is inderdaad voor een beginnende trainer een prima seizoen.

Het rommelt bij de Telegraaf. Verweij en Driessen houden de schone schijn op, maar het schijnt dat er iets verschrikkelijks tussen die twee is gebeurt wat nooit meer te lijmen valt. Zes medewerkers schijnen zich beklaagd te hebben. Het schijnt ook dat dit akkefietje doorsijpelt door het hele Mediahuis. Ik heb van horen zeggen dat er in de wandelgangen iets gehoord is. Nou, daar lusten de honden geen brood van. Het is echt, echt, heel heftig allemaal. Schijnt. Jullie weten dat ook, toch, van die zes medewerkers en Verweij en Driessen? Nou, nou, boh, boh. Het is natuurlijk een enorme scoop, en als de waarheid naar buiten komt zijn Verweij en Driessen aangeschoten wild.

Ik ga natuurlijk niet zeggen wat, want dat is Journalistiek anno 2023.

22 mei 2023 om 17:37

Als je niets van Eindhovens dagblad hoort, weet je al genoeg, het zijn gekken van de telegraaf, ze moeten aan de bedorven kip kerry gaan maar. Ze bedenken maar wat daar.

Telegraaf zou zich moeten schamen met zo’n waardeloze sportredactie. Verweij en driessen zijn een schande voor de voetballerij.

Met FdB en Fillip Cocu ging het redelijk goed maar waren uitzonderingen, leiding geven aan het 1e elftal vereist meer dan een talenten elftal leiden. Alles heeft te maken met ervaring en die krijg je niet zomaar als je bij 1 club blijft zitten.

Op Xavi na is iedereen brandhout in de selectie.eijde van seizoen gelijk die 6 die muiten weg doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren