Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek van Van de Beek bij United lijkt nabij na serieuze toenadering

Laatste update:

Real Sociedad en Manchester United zijn in gesprek over een transfer van Donny van de Beek, meldt Fabrizio Romano. Nadat vorige week de persoonlijke gesprekken al van start waren gegaan, heeft de club uit San Sebastián zich nu ook gemeld in Manchester. De clubs zijn nu in gesprek over de vormgeving van de transfer.

Daarbij benadrukt Romano dat de clubleiding van Manchester United de touwtjes in handen heeft. Of het om een huurtransfer of permanente overgang gaat is vooralsnog niet duidelijk. Hoewel Donny van de Beek een goede indruk maakte in de voorbereiding met een doelpunt tegen Olympique Lyon en twee assists tegen Borussia Dortmund, zou de Nederlander op de nominatie staan om te vertrekken.

Hij en Fred zouden namelijk ruimte moeten maken voor Sofyan Amrabat. Voor Fred geldt dat the Mancunians een aanbieding van Fulham hebben gehad en dat de clubleiding daarnaast in afwachting is van een verbeterd bod van Galatasaray. Amrabat zou wel oren hebben naar een transfer naar Engeland. Volgens Romano heeft United nog geen bod uitgebracht op de middenvelder, maar is het wel in gesprek met de Marokkaans international. "Ik weet nog niet of ik vertrek, misschien blijf ik wel bij Fiorentina", zei de middenvelder zelf na afloop van het met 4-0 gewonnen oefenduel met US Grosseto FC.

Bij Sociedad moet Van de Beek het gat op het middenveld opvullen dat de gestopte David Silva heeft achtergelaten. De Spaanse club is daarom bovengemiddeld geïnteresseerd in de Nederlander. Waar Van de Beek zich graag zou willen bewijzen in Manchester, is de negentienvoudig international ook realistisch over zijn toekomstperspectief. "Het is lastig te zeggen waar mijn toekomst ligt", liet Van de Beek al optekenen. "Dit waren mijn eerste speelminuten na enkele weken getraind te hebben, dus doe ik mijn uiterste best om mij te bewijzen. Er valt moeilijk iets te zeggen over mijn toekomst. In het voetbal is alles mogelijk, zeker met mij, dus we zullen wel zien wat er gaat gebeuren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig club voor Donny. Mocht hij zijn oude vorm daar weer terugvinden is de stap naar de top zo weer gemaakt!

2 augustus 2023 om 10:36

Zeker een mooie club en ik denk dat een club als Sociedad ook zijn plafond is. Ik zie hem dus niet zomaar weer de stap naar de top maken. Persoonlijk denk ik ook dat de Spaanse competitie hem een stuk beter zal liggen dan de Premier League.

2 augustus 2023 om 10:38

Zeker prachtige club. Ik denk dat voor Donny de Laliga beter zal liggen dan de PL ook. Ik ben benieuwd, maar gun het hem van harte. Als hij op zijn top kan spelen is dit ook alleen maar beter voor NL elftal.

2 augustus 2023 om 10:38

Het is een mooie club volgens mij.

2 augustus 2023 om 10:55

Voor sommige spelers zijn dit soort clubs ook hun top. Donny is daar één van. Hopelijk slaagt hij daar wel.

2 augustus 2023 om 10:57

Welke vorm? Donny's op zijn best zal ook niet goed genoeg zijn voor de top. Dat jaar met Ajax werd gedragen door andere spelers en de goede cohesie binnen het team. Donny van de Beek is een prima speler om je team mee te balanseren, maar het is geen speler die je op sleeptouw neemt en dus het verschil zal maken.

2 augustus 2023 om 11:42

Kunnen we hem niet inwisselen voor Taylor? Ben het niet helemaal met je eens. Ik vond een van zijn beste wedstrijden ooit bij Lille uit. Toen speelde hij echt waanzinnig goed. Misschien heb ik dat beeld nog te veel voor me. Een Taylor gaat dat niveau niet eens benaderen

2 augustus 2023 om 11:04

Sociedad is zijn top. Die jongen is nooit goed genoeg geweest en zal ook nooit goed genoeg zijn voor een club als United.

2 augustus 2023 om 11:05

Dat gok ik niet. Z’n mislukte avonturen blijven wel hangen van MANU en Everton. Behalve als hij echt de sterren van de hemel gaat spelen met 10 goals en 10 assist maar dat verwacht ik niet. Gelukkig heeft hij nog tijd; is 26, 2/3 jaar knallen bij Sociedad en kan hij op z’n 28/29 nog een laatste poging doen bij een grote club

2 augustus 2023 om 11:05

Alsof united de top is en de stap naar Sociedad een stap achteruit is. Dit is gewoon een stap opzij.

2 augustus 2023 om 11:31

Als je dat echt denkt, zal Donny daar dus ook niet gaan spelen. Het niveau van United kan hij immers niet aan.

2 augustus 2023 om 11:39

Sorry, maar een United is toch is op alle vlakken een grotere club dan Sociedad? Dus is dit wel degelijk een stap achteruit. En door een paar kwakkelende jaren kan je toch niet beweren dat United niet de top is? Misschien niet de beste 5 clubs op dit moment, maar wel degelijk de top.

2 augustus 2023 om 12:21

Precies. Mensen doen ook altijd alsof de premier League de absolute top is of zo. Ja er gaat het meeste geld in om maar het is ook vooral een fysieke competitie waarin sommige spelers niet goed passen.

2 augustus 2023 om 12:31

Pieterpost - maar wat is dan de absolute top? Qua coefficienten is de premier league nummer 1 in Europa. We pratem trouwens over een topclub en niet de absolute top. Klein verschil.

3 augustus 2023 om 22:00

Natuurlijk is united 1 vd grootste clubs ooit. Maar het huidige united is qua voetballend niveau 't zelfde als Sociedad. Dat is 't enige wat ik zeg en dat maakt het voor mij een stap opzij.

2 augustus 2023 om 11:27

Stap naar de top? Dat is wat overoptimistisch.

Maar ik denk wel dat het een hele mooie stap voor VD Beek is, na de afgelopen jaren. Hij speelt straks bij een mooie subtopper in een grote competitie.

2 augustus 2023 om 11:41

Prima mooie club idd. Zijn toch 4e geëindigd afgelopen seizoen en spelen dus gewoon CL. Veel minder druk bij die club en lekker in het zonnetje ballen. Goed dat vd Beek zelf ook aan heeft gegeven te willen vertrekken om graag weer te willen en mogen ballen. Daar mogen vele spelers bij United een voorbeeld aan nemen die niet in de plannen voor komen bij ten Hag en op de centen zitten ipv nog wat van hun carrière te maken.

Sociedad is bij mijn weten geen topclub… alles voor de clicks. Maar buiten dat denk ik wel dat het een goede club voor vd Beek zou zijn.

2 augustus 2023 om 10:37

Zeg dan niks als je de ballen verstand er van heb… Sociedad is gewoon 4e geworden afgelopen seizoen 7 punten achter Real madrid.

2 augustus 2023 om 10:39

het is een sterke middenmoter; topclub omdat ze afgelopen seizoen 4de zijn geworden is wat voorbarig. Sevilla of Villareal of Valencia zou ik dan naast Atleti, Real en Barca eerder als topclub bestempelen.

2 augustus 2023 om 10:44

Zeg dan niks als je de ballen verstand er van hebt... Sociedad is gewoon een leuke subtopper.

2 augustus 2023 om 10:45

@ali.
Dat maakt ze nog geen topclub. Vond je Willem 2 ook een topclub toen ze een keer CL haalden?

2 augustus 2023 om 10:50

Valencia? Dat vorig seizoen net aan degradatie heeft ontlopen en sinds 2019 alleen maar in het rechter rijtje plaatst?

2 augustus 2023 om 11:09

Een club die 4e wordt in Spanje is een subtopper? Yeah right. Heeft ook een selectie van 360m. Wat is dan een topclub in spanje? Atelti, real en barca? Verder is het matig? Wat een gelul. Mag duidelijk zijn dat jullie de Laliga onderschatten.

2 augustus 2023 om 11:10

Je bent geen topclub als je deze eeuw 3 seizoenen lang op het tweede niveau hebt gespeeld, 3x in de top 4 bent geeindigd en in al die jaren 2 Champions League potjes hebt gewonnen. Real Sociedad is maximaal een prima subtopper.

2 augustus 2023 om 11:12

Klopt Ali, Atletico, Real en Barca zijn topclubs in Spanje.
Je leert het al.
En heeft letterlijk niks te maken met het onderschatten van La Liga, maar met de term topclub, die jij nu wel erg breed trekt.

2 augustus 2023 om 11:26

Afgelopen 4 jaar in top 6 geëindigd dat lijkt niet echt een incident zoals genoemd het geeft geen garantie voor volgendjaar maar toch het wel beter dan valencia de afgelopen jaren.

2 augustus 2023 om 12:04

Sociedad is echt gewoon een subtopper Ali, snaper niets van als je er anders over denkt.

2 augustus 2023 om 12:08

Ali Boembari dus als je een keer 4e wordt dan ben je opeens een topclub… dan zijn er veel topclubs. Zeg dan niks aks je de ballen verstand ervan hebt!

2 augustus 2023 om 12:22

We zullen het zien. Als Sociedad straks de vloer veegt met teams in de CL praten jullie wel anders.

2 augustus 2023 om 13:00

@Ali Boembari

Dan nog is het geen topclub. Topclub zijn toch gewoon teams die structueel presteren in de top? Of wat is jouw defenitie precies?

2 augustus 2023 om 13:31

Ik vind het structuele niet het belangrijkste. Clubs die en daar komt het woordje alweer in de top competities bovenin meedraaien (top 5) vind ik gewoon topclubs. Dit seizoen heeft Sociedad gewoon gepresteerd als een topclub. Het is geen mazzeltje dat ze dit seizoen 4e zijn geworden. Kijk de standen van de afgelopen jaren er op na 6e-5e en nu 4e. Laliga wordt naar mijn idee zwaar door de mensen hier onderschat. Als ze zo doorgaan zie ik ze zelfs als potentieel titel kandidaat.

2 augustus 2023 om 13:34

Dat maakt het geen topclub...

2 augustus 2023 om 13:46

@Ali Boembari je hebt gewoon alleen je eigen waarheid. Niemand is het met je eens, misschien zegt dat jou iets?

2 augustus 2023 om 11:05

Ik vind het echt niet nodig dat iemand bij elke topic van voetbalzone moet reageren dat ze het niet eens zijn met de titel van het bericht.Het lijkt me voor van de de Beek beter omeen andere competitie te proberen.

Beste voor beide! Denk dat een stapje terug ideaal is voor Donny, waarbij Sociedad een prachtige club is en het La Liga voetbal hem misschien wat beter ligt!

Iedereen moet zelf weten hoe breed ze de definitie van topclub trekken, maar een club die 42 jaar geleden voor het laatst kampioen is geworden en het überhaupt maar 2 keer is geweest en deze eeuw zelfs nog een paar jaar op het 2e niveau heeft gespeeld is denk ik geen topclub. Zelfs de plaatstelijke amateurclub waar ik bij de Dtjes speelde heeft meer titels gewonnen (namelijk 3 in het begin van de 20e eeuw). Wel fijn voor Donny als-ie eindelijk weg kan bij United, want ik denk dat we toch al zo'n 3 seizoenen weten dat ie daar niets te zoeken heeft.

2 augustus 2023 om 10:54

Kritiek op vz kostte me een 2 weken ban en 25 punten aftrek onlangs.... maar moderators hebben vrijspel zo te zien.
Nee grapje, verfrissend om te zien dat ook moderators nu eens een x hun mond open trekken.
Zoals het hoort natuurlijk, want moderators zouden niet alleen namens vz moeten spreken , maar ook namens de eindgebruikers.

2 augustus 2023 om 11:17

Mijn definitie van een topclub is dat je structureel mee moet kunnen draaien in de top en een gooi moet kunnen doen naar de titel. Historie en prijzen uit een ver verleden zijn wat mij betreft helemaal niet relevant. Zo vind ik RB Leipzig wel een Duitse topclub ondanks dat ze alleen titels in lagere divisies hebben gepakt en pas een jaar of 7 op het hoogste niveau spelen. Sociedad schaar ik onder de sterke subtoppers. Als je structureel kan meedoen om plek 4 tot 6 in Spanje ben je een flinke club, Donny mag daar mee in zijn handjes knijpen!

2 augustus 2023 om 11:23

Zeker, denk dat het een mooie club is voor'em. Al moet ik nog maar zien of hij het hier wel gaat redden. Ben er niet van overtuigd eigenlijk. Hij paste gewoon perfect in dat Ajax systeem waar hij een hele specifieke rol had.

@vegitosan
Zoals bij veel dingen ligt het er een beetje aan hoe je de boodschap verpakt. Mijn post is vrij opbouwend en redelijk onderbouwd (voor mijn doen). Daarnaast is ie ook on topic uiteindelijk. Voor een dergelijke reactie zullen we nooit iemand bannen. Mochten we het naar jouw mening toch doen, stuur vooral een PM. We zijn de kwaadste niet (meestal).

2 augustus 2023 om 11:25

RB Leipzig is dan ook sinds zij op het hoogste niveau spelen in 6 van de 7 jaar in de top 4 geëindigd. Die mag je zeker als Duitse topclub noemen. Volgens mij ook nog wel een doorgegaan in de Cl.

Real Sociedad daarentegen is in diezelfde periode enkel vorig jaar als 4 geëindigd, die zou ik als subtopper beschouwen in Spanje.

Neemt inderdaad niet weg dat dit een hele mooie club is voor Van de Beek.

2 augustus 2023 om 11:50

Leipzig haalt jaarlijks top-4, 2x op rij de beker gewonnen en overwinterd jaarlijks in de CL. Tuurlijk zijn die een topclub. Sociedad speelt 9 van de 10 keer geen CL.

2 augustus 2023 om 12:44

Mooi, dan ben je het dus met me eens dat historie en prijzen uit een ver verleden geen invloed hebben op wat wel of geen topclub is?

2 augustus 2023 om 12:24

Ik screenshot jullie allemaal de moeder en zal als ze straks pakkies geven in de CL jullie ermee om de oren slaan (grapje hoor)

Hopen dat hij het daar wel weer kan laten zien, en ook een eerlijke kans krijgt. die heeft hij naar mijn mening niet echt gekregen bij Manu.

wens hem het beste zou hem anders ook graag in de Bundesliga zien, denk dat het hem daar wel zou liggen.

2 augustus 2023 om 12:15

Sociedad idd een hele mooi club onder de Spaanse top. Gaan ook uit van het voetbal dus sluit perfect aan bij Donny!

Leuke club, geweldig stadje. Lijkt me 100X prettiger wonen dan Manchester. Ook tijd dat hij weer eens een jaar lang gaat voetballen.

Heeft een stuk meer laten zien dan Mount in pre season. Toch opvallend

2 augustus 2023 om 10:46

Want? Omdat hij er 1 mooi in volleert? Bruno, Mount, Eriksen, Fred en Mainoo staan allen terecht voor hem in de pikorde.

2 augustus 2023 om 10:56

Qua spel zijn de fans ook behoorlijk enthousiast geweest over Donny deze voorbereiding.

2 augustus 2023 om 11:28

Dus wat wil je hiermee zeggen?

2 augustus 2023 om 12:05

Had ook 2 assists tegen Dortmund.

2 augustus 2023 om 10:51

Mount vergelijken met iemand die er al 3 jaar zit is eerder opvallend. Die jongen mag ook even wennen.

2 augustus 2023 om 12:04

Donny zit er al 3 jaar? Hoeveel heeft hij daadwerkelijk gespeeld? Toch ook amper.. Mount speelt al 5 jaar in de PL. Hij mag best tijd krijgen. Het viel me gewoon op.

2 augustus 2023 om 12:16

En wat heeft hij gepresteerd in de minuten die hij heeft gespeeld? Get over it, hij komt gewoon zwaar te kort. Maar omdat het een ex Ajacied/Nederlander is willen jij en soccerfan het maar niet accepteren.

2 augustus 2023 om 12:34

Hoezo? Ik ben letterlijk voor Arsenal. Het enige wat ik zei is dat Donny meer heeft laten zien dan een aankoop van 70m. Is toch gewoon een feit? Dat Donny tekort komt voor het niveau wat United na wil streven zie ik zelf ook..

2 augustus 2023 om 12:58

Hij vergelijkt toch gewoon 2 middenvelders? Ik vind het ook opvallend/noemenswaardig dat de slechtste middenvelder eigenlijk de beste voorbereiding draait van alle opties.

Mooie uitdaging voor Donny, kan wat te hoog gegrepen zijn denk ik maar laat me graag verrassen.

Als ik Donnie was, dan zou ik geen moment aarzelen. Heerlijk aanvallend team dat ook nog eens CL gaat spelen. Maar ja, hij zal dan wel afstand moeten nemen van zijn jaarsalaris van 6 miljoen euro. Het lijkt me namelijk heel sterk dat Sociedad hem meer dan 2 miljoen per jaar zal aanbieden.

2 augustus 2023 om 11:15

Als jou gevraagd werd 65% salaris in te leveren, zou je niet een moment aarzelen? Eens dat hij het moet doen. Salaris wordt waarschijnlijk wel een mouw aan gepast, dmv teken bonus oid. Huur waarbij mufc een een deel doorbetaald lijkt me ook een realistische optie.

Mooie club die altijd Europees speelt. Daarnaast een prima competitie voor Donny. Deze zal denk ik beter liggen dan de PL. Daarnaast spelen ze ook in een mooi stadion en in een mooie stad.

De verwachting is dat als vd Beek vertrekt ManU zich gaat melden voor Kudus. Kan weer flink wat centen opleveren.

Afgelopen 4 jaar in top 6 van spanje misschien niet klassieke topclub maar laatste jaren toch aardig bovenin meedraaien en soms topploegen moeilijk maken in wedsrijden mooi stap voor Donny

Ik ben wel benieuwd wat v Basten hiervan vindt, want ja PL is natuurlijk waar je moet zitten ...als je denk dat je TOP bent.

Maar hoop van harte dat hij nu eindelijk aan voetballen gaat toekomen.

Prima club voor Donny, heel
Fijn dat er ook gewoon meegewerkt wordt aan zijn vertrek. Maar mijn god, wat baal ik er van dat Amrabat toch echt serieus lijkt te zijn. Dara wordt je gewoon niet beter van, zo’n 13 in een dozijn voetballer. Als je geen verbetering kan krijgen, dan wacht je toch tot de winter of volgend jaar? Dit wordt gewoon 30 miljoen weggooien…

Galatasaray wacht ook af tot Amrabat eerst naar Manchester gaat. Op die manier wordt Fred overbodig bij hen, waardoor ze zijn vraagprijs kunnen verlagen. Vervolgens kunnen ze Fred direct aankopen, wat ertoe zal leiden dat Manchester een hoger bod wil voor hun eigen speler.

Silva opvolgen? Ik hoop dat de verwachtingen daar iets lager zijn....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren