Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Verstandig van Heitinga, anders kan het echt treurig worden’

Laatste update:

John Heitinga heeft laten weten per direct te stoppen als profvoetballer. Heitinga keerde voorafgaand aan het huidige seizoen terug naar Ajax, maar trainer Frank de Boer zette de mandekker nauwelijks in. Dat de 87-voudig international er een punt achter heeft gezet, is volgens analyticus en oud-Ajacied een wijs besluit.

/

“Bijzonder, maar wel heel verstandig. Anders kan het moment komen dat het echt treurig wordt. Hij heeft gedacht: ik moet het niet meer doen. Ik denk dat dit een enorme opluchting voor hem is. Dat er een last van zijn schouders valt”, zo laat Van Halst weten aan FOX Sports.

Van Halst laat zich ook uit over de transfer van Marco van Ginkel naar PSV. Volgens de analyticus is Van Ginkel een topaanwinst voor PSV en de oud-middenvelder vindt het bijzonder dat Van Ginkel in Nederland wil voetballen. “Ik was enorm verrast”, aldus Van Halst.

Het is verstandig dat John Heitinga is gestopt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel verstandig van Heitinga. Hij was gewoon niet goed genoeg meer voor het 1e van Ajax. Gezien het feit dat hij waarschijnlijk ook een deal heeft gemaakt met Ajax is het gewoon slim van die jongen. Ik hoop dat het een goede trainer wordt.

Dat V Ginkel in NL kan je enigzins verrassend vinden omdat hij vorig jaar (gezien het niveau) niet terug wilde naar de ED. Echter kan hij nergens bij de overige clubs overtuigen. Dan wordt het haast een noodzaak als je niet nog een half jaar wil banken bij Stoke.

2 februari 2016 om 16:22

finalvoetbal,

Er werd al door velen voorspeld dat van Ginkel eerst beter nog wat jaren in Nederland had moeten rijpen.

Jammer want het had wel een goede aankoop geweest voor Ajax.

John, ben toch blij dat je weer de weg naar Ajax hebt gevonden.

Hoop dat velen nog je voorbeeld volgen, jammer dat het er niet helemaal uitkwam.

Maar je moest ook opboksen tegen de minst gepasseerde verdediging van de eredivisie.

Je bent en blijft een echte Ajacied!!!!!!!

2 februari 2016 om 16:48

Van Ginkel heeft natuurlijk ook wel erg veel pech gehad met die vervelende blessure. In het begin pakte hij zijn invalbeurten bij Chelsea nog wel mee, na de zware blessure heeft hij geen kansen meer gehad.

2 februari 2016 om 16:52

@ Leeuw087, ja hij had destijds gewoon naar Ajax moeten gaan en als hij zichzelf dan had bewezen dan hadden er ook mooie clubs zoals Chelsea en Manu aan de deur geklopt. Ik denk dat hij dan veel verder was geweest dan nu.

2 februari 2016 om 16:54

Echt heel mooi gesproken.... ik zat mezelf echt goed te houden hier.. Totdat de tranen kwamen. Jarenlang met een Ajaxhart Europa rond gezworven, Ja John fijn dat je de weg naar Ajax weer had gevonden. We hadden een topteam maar hadden een man nodig die onze jonge talenten er in de kleedkamer bovenop hielp in geval van nood. Jij was die man. Het feit dat je dit bijna vrijwillig hebt gedaan zullen we nooit vergeten, Jij bent de man die we in de toekomst, en laten we niet vergeten "op" de Toekomst nodig hebben. Waar hadden we in godsnaam gestaan zonder jouw? Bedankt Johnny, lieve warme jongen. Hoop dat er nog vele ex-Ajacieden mogen volgen. Worden we volgend jaar in ieder geval weer kampioen.

Hoogachtend

Pukkiedukkie (psv supporter)

2 februari 2016 om 17:57

Hahaha Beste reactie van de dag....het waren 10 geweldige minuten jhonnie

2 februari 2016 om 19:03

Ach ja zo heeft elke club wel eens een misser te pakken. Ik geloof dat een Van Bommel ook niet echt een succes bleek achteraf. Hij voegde niet veel toe en werd in veel wedstrijden uitgeschakeld.

2 februari 2016 om 20:03

Sarcasme is natuurlijk altijd leuk en makkelijk als je zelf kampioen bent en nu ook weer op de goede weg bent. Maar ten eerste: let op je Nederlands. Ten tweede: je bent ook meerdere jaren geen kampioen geweest afgelopen decennium. Ook toen werden er ex-psv'ers teruggehaald. Onder andere meneer Van Bommel zou PSV kampioen maken. Nu i.p.v. betrokken te blijven bij zijn cluppie, kiest hij ervoor om samen met schoonpapa besmet geld binnen te harken in een dubieus land. Ik kan je dus zeggen dat ik veel respect hebt voor Heitinga. Sarcastisch zal ik daarom niet zijn. (Geen Ajaxsupporter).

2 februari 2016 om 21:28

Duimpje van mij, dansende leraar Nederlands. Fijn dat je je punt hebt gemaakt. Allemaal fijne mensen vandaag op VZ.
Trouwens dat verhaal over ene v. Bommel kan ik effe niet plaatsen. Volgens mij ging het in dit topic over Heitinga en v. Ginkel.
Maar zoals gezegd, maakt niet uit vandaag.

4 februari 2016 om 21:37

pukkiedukkie,

Niet iedere club heeft zo'n historie als Ajax, met daarbij ook nog eens zoveel spelers die met veel succes daar spelen.

Ik vond het persoonlijk ook voor van Bommel jammer dat hij faalde toen hij terugkwam bij Psv.

Volgend jaar kampioen, dus je weet al dat Ajax dit jaar kampioen wordt?

2 februari 2016 om 17:36

Verstandig voor hem zelf inderdaad. Terwijl ik alle supporters en de leiding een half jaar lang in koor heb horen roepen, hoe ongelofelijk belangrijk Johnny wel niet was in de kleedkamer. Nou dat is nu dus ineens niet meer belangrijk. Wellicht kan Boilessen nu thee gaan zetten in de rust.

Ja hij heeft in ieder geval de kans gehad om afscheid te nemen bij zijn oude liefde, al was het amper een waardig afscheid.

Ajax kan er niks aan doen. Ze kunnen hem moeilijk gebruiken als zijn niveau zo laag is. Hij heeft zelf zijn aftakeling niet kunnen voorkomen. Ik hoor dat het door oude blessures komt. Nou ja, dat overkomt ook meer atleten.

Op zich heeft hij een carriere gehad waar veel spelers van dromen, met de WK finale als hoogtepunt. We hoeven echt geen medelijden met hem te hebben.

2 februari 2016 om 16:24

Ajax kan er heel veel aan doen! Puur een aankoop geweest om de achterban rustig te houden dit.
Als hij bij Herta al niet meer in de basis stond, dan weet je toch dat hij niet goed genoeg is voor Ajax....? En dan ook nog een Miljoen aan salaris geven.

Overmars is zo lijkt het wel eg gevoellig voor wat de aanhangw il, en komt dan met paniek oplossingen. Heitinga was veel emotie dus moest terug van de aanhang. Er moest en zou een extra spitskomen van de aanhang en komt hijmet Sanogo.

2 van zijn zomer aankopen zijn binnen een half jaar alweer weg. Ik zou zo graag willen zien waar Ajax nu zous taan als ze daar ook iemand hadden als Brands. Met zijn kennis en vooral ook zijn netwerk. Ik denk oprecht dat Ajax dan veel en veel verder was al.

Al had Heitinga dit zelf ook wel moetenzien aankomen, en is het jammer dat hij nu zo via de achterdeur helmaal al zal stoppen.

2 februari 2016 om 16:39

O god heb je er weer zo eentje. Zullen we 1 topic, 1tje maar, hebben waarin we niet over Overmars zeuren? Deze gaat over Heitinga en die is niet gedwongen om naar Ajax te komen.

2 februari 2016 om 16:47

Er weer zo eentje... Normaal reageren is ook erg lastig voor iemand met zo'n staat van dienst hier blijkbaar!

Volgens mij gaat dit ook over Heitinga, dat zowel hij als Overmars vreselijk dom waren om dit te doen. Jij bent zelf de gene die zegt Ajax kan hier verder niks aan doen. Tuurlijk wel ze hebben toch een scouting, sterker die had je hier niet eens voor nodig om te zien dat Heitingahet niet aan kon meer. Dus ja Ajax konhier wel wat aan doen. (En oude blesures, er zijn geen blesures is gewoon een te laag niveau)

2 februari 2016 om 17:04

Ajax kan er niets aan doen dat de tank bij hem leeg is. Voor je discussie over Overmars zoek je maar een ander slachtoffer.

2 februari 2016 om 17:09

Dus had Ajax hem niet moeten halen. Zo moeilijk is het niet ;-)

2 februari 2016 om 17:13

Ik neem aan dat hij van de zomer aangegeven heeft de concurrentiestrijd aan te willen gaan. Hij heeft vast niet verteld dat hij er na een half jaar mee zou kappen als het tegenzat.

2 februari 2016 om 17:18

Had Ajax op voorhand niet moeten zien dat John de concurrentiestrijd kwalitatief helemaal niet aan kon gaan?

2 februari 2016 om 17:27

Dan was John toch ook gestopt nu? Ajax kan er dus niks aan doen.

Het lijkt nu ook net of jij vindt dat iedere speler die een concurrentiestrijd verliest niet gehaald had hoeven worden en er maar mee moet stoppen...

2 februari 2016 om 17:48

Ik bekijk het vanuit het Ajax oogpunt.
Ajax had op voorhand kunnen (moeten?) zien dat John niks meer zou toevoegen.
Dus had je 500.000 kunnen besparen.
Dat John zelf wel wilde begrijp ik ook wel.

3 februari 2016 om 12:59

@glory, Nee niet met iedereen. Maar iemand die niet speelt bij met al het respect Herta en al in de 30 is dus niet meer beter gaat worden. Hoe gaat deze dan iets toevoegen bij Ajax...?

Dus gewoon een fout van Ajax!

Heitinga had wel beter verdient. Misschien tegen feyenoord nog een laatste wedstrijd paar minuten meedoen zou netjes zijn van de boer

2 februari 2016 om 17:59

Ik denk dat hij genoeg verdiend heeft hoor

Ajax had Johnny nooit terug moeten halen. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax niet wist in wat voor staat hij was en dat hij niet meer de speler was dat hij ooit is geweest. Dit was puur geld verspilling geweest(salaris). En daar heeft Ajax wel een handje van

2 februari 2016 om 16:43

Valt wel mee. Een half seizoen is 500k die je anders ook uitgeeft aan een tweede Lcv.

2 februari 2016 om 16:51

Laat Ajax die 2e lcv al hebben in de vorm van viergever. En ook een 2e rcv in vd hoorn.
Dus wel wegegooid geld. Had gebruikt kunnen worden voor een 2e linksback.

2 februari 2016 om 17:11

Viergever is ook een beetje tweede linksback. Je moet gewoon 8 verdedigers hebben.

2 februari 2016 om 17:49

Onder het mom van beter iets dan niets, voor een beetje meer dan niets?

2 februari 2016 om 16:56

@ Gekkewilly, als we puur naar de gespeelde minuten kijken was het inderdaad een geldverspilling. Maar wie weet is mede door de komt van Heitinga Veltman zich nog beter gaan ontwikkelen en meer gaan focussen omdat er 2 spelers klaar zouden staan als hij zou falen.
Ook denk ik dat Heitinga andere spelers helpt zich te ontwikkelen en dat hij goed is voor de groep. Andere kunnen dit onbelangrijk vinden, maar het is toch echt wel heel belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren