Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verratti legt uit: ‘Soms komt een trein maar één keer in je leven voorbij’

Laatste update:

Marco Verratti maakte in juli 2012 de overstap van Pescara naar Paris Saint-Germain, terwijl de middenvelder ook naar onder meer Juventus had kunnen verkassen. De 23-jarige Italiaan zegt in een interview met Sky Italia geen spijt te hebben van zijn transfer naar het Prinsenpark.

/

“Toen ze me over PSG vertelden, was ik nog niet overtuigd. Het was mijn droom om met Pescara in de Serie A te spelen, maar soms komt een trein maar één keer in je leven voorbij en dan mag je die niet mislopen. Ik wist dat het hier moeilijk zou worden, maar het is met dank aan mijn ploeggenoten allemaal heel geleidelijk verlopen. Ze hebben mij als hun kleine broer ontvangen”, aldus de vijftienvoudig A-international.

“Carlo Ancelotti was als een tweede vader voor mij, hij heeft heel veel voor mij gedaan”, aldus Verratti, die in het interview ook ingaat op (het imago van) Zlatan Ibrahimovic. “Voor de buitenwereld lijkt hij heel ruig, maar hij is in het echt heel aardig en grappig. Hij is een geweldige gast die een moeilijke jeugd heeft gehad. Als je hem kent, weet je dat hij een geweldige gozer is”, besluit Verratti.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er komt maar een keer in je leven een trein voorbij (met zo veel geld).

24 december 2015 om 22:27

Ja heeft hij gezegd van niet dan. Jij zou die kans zeker niet grijpen zoals vele op voetbalzone.

24 december 2015 om 22:34

Gast. PSG is ook gewoon een europese topclub hoor.

24 december 2015 om 22:38

In 2012 was het alleen nog maar een club met veel geld. Het was zeker nog geen europese topclub.

24 december 2015 om 22:50

En nu in 2015 zijn ze dat wel.

24 december 2015 om 22:53

Of het nou grote club was of niet om op zo'n jonge leeftijd al financiël onafhankelijk te zijn dan zou je die kans niet laten gaan.

24 december 2015 om 23:07

PSG is in Frankrijk zoals Ajax in Nederland. Mooie Club mooie geschiedenis. Is altijd wel een grote club geweest. En er hebben veel goede voetballers gespeeld. Zoals Ronaldinho

24 december 2015 om 23:12

Helemaal niet zoals Ajax. Ze hebben welgeteld 5 keer de titel gewonnen waarvan er 3 de afgelopen 3 seizoenen. Historisch gezien dus een kleine club, maar wel met een redelijk grote aanhang.
De vergelijking met Ajax is echter zeer mank. Marseille is in principe de Ajax van Frankrijk. Als je Lyon had gezegd had ik misschien ook wel met je mee kunnen gaan in de moderne tijd. Maar PSG is een vrij nieuwe verschijning aan de top.

24 december 2015 om 23:27

Naja als je qua kampioenschappen telt vanuit eigen land, dan zal Saint-Etienne de Ajax van Frankrijk zijn (10x gewonnen). Maar ja, laatste titel dateert alweer 24 jaar geleden.

Ja, Marseille is Europees het meest succesvolle club uit Frankrijk. Vorig seizoen was eigenlijk de grootste kans om op gelijke hoogte te komen met Saint-Etienne. Maar door onervaren/slechte verdediging is het hun niet gelukt. Heel jammer, want ik had Marseille graag kampioen gezien.

24 december 2015 om 23:57

Het gaat niet alleen om het geld, spelers komen ook naar PSG omdat ze zien dat het een mooi project is.

25 december 2015 om 00:41

dan is saint etienne dus het feyenoord van frankrijk haha

25 december 2015 om 00:55

Psg mooie geschiedenis? Dat valt ook wel mee.

25 december 2015 om 01:07

Misschien nu inmiddels wel ja, maar een aantal jaar geleden was het toch vooral om het geld te doen als spelers naar parijs gingen.

25 december 2015 om 02:06

Dan is Saint Etienne toch meer een vergelijking met Ajax lijkt mij, Marseille is meer het Feyenoord qua beleving vind ik.
Maar snap je punt wel psg is gewoon het man city van Frankrijk, Monaco ook maar dat is wel een club die langer aan de top heeft gestaan in Frankrijk.

Kan koeman over meepraten.. zonder gekheid, uitstekende speler die verratti. Fanatieke spelmaker

Duidelijk fan van Ronald Koeman die jongen..

Misschien een keer gezellig met Koeman over treinen praten.

Deze jongen praat onzin. Die trein was met zijn kwaliteiten elk jaar voorbij gekomen. Kan overal terecht.

24 december 2015 om 22:48

Deze jongen was toen 20. Hij had misschien potentie, maar je hebt nooit de garantie dat het uit komt. De meeste mensen die zo een kans zouden krijgen hadden hetzelfde gedaan.

Dat komt zeker omdat hij altijd met het vliegtuig gaat

Je hebt op zo'n jongen leeftijd voor de centen gekozen. En je was zogenaamd juve fan. Zelfde gelul als de meeste voetballers. Franse competitie lijkt me als Italiaan zijnde niet aantrekkelijker dan de Italiaanse.

24 december 2015 om 22:37

En jij zou geen centen willen je voetbalt liever bij een amateur club omdat je zo van voetbal houdt.

24 december 2015 om 23:50

Niet als je Juventus fan bent. Wat hij dus niet is achteraf.

25 december 2015 om 00:10

En als juventus hem nooit wilt hebben.

25 december 2015 om 00:10

Juventus is geen rivaal van psg.

25 december 2015 om 00:39

Juventus wou hem hebben. Alleen die boden minder dan psg. En ik geef nergens aan dat psg rivaal is van Juventus.

24 december 2015 om 23:35

Hij zegt toch ook dat hij daarvoor heeft gekozen door Ancelotti: "Ancelotti was als een 2de vader voor mij".

Jammer dat hij niet voor ons gekozen heeft, dodelijke spelmaker, een echte mix van Pirlo & Gatusso, ongezien eigenlijk een bijter die zo goed kan verdelen en dribbelen, klasbak.

volgens mij bedoelde hij de TGV

25 december 2015 om 02:09

Nee de Fyra die komt echt maar af en toe langs

Hahaa. Waar heb ik die opmerking van die trein eerder gehoord?
Populaire uitspraak in de voetbalwereld.
On: hij heeft gelijk

Kwam als negentienjarige in een vreemd land terecht maar had gelukkig een coach die zijn taal sprak. Gewaagde keuze om naar Parijs te trekken maar het pakte uit.

Tja als voetbal niet om geld ging dan speelde misschien 8 van de 10 spelers gewoon in eigen land. Dat zou leuk zijn voor de competities en wat minder voor hun buidel. Dat je voor een zak met geld kiest, is geen schande hoor, maar die onzinverhalen is om moe van te worden.

25 december 2015 om 02:08

Hoezo bedoel je onzinverhaal? Veratti heet hier hewoon dik gelijk. En nou niet denken dat PSG geen topclub is he, het is nog steeds een topclub.

25 december 2015 om 13:32

Ik heb ook nergens gezegd dat het geen topclub is, wel beweer ik dat veel spelers in hun eigen competitie zouden spelen als geld geen doorslaggevende factor zou zijn.

Wanneer je de eerste trein neemt, zul je ook nooit weten of er een tweede zal komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren