Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Verrassende rentree op WK lonkt voor vrijwel herstelde Karim Benzema’

Laatste update:

Karim Benzema kan theoretisch gezien nog in actie komen op het WK in Qatar, zo meldt RMC Sport. Bondscoach Didier Deschamps riep na het bekendmaken van de blessure van de 34-jarige spits geen vervanger op. Benzema zou nu sneller herstellen dan verwacht.

De spits liep eerder op zaterdag 19 november tijdens de training van Frankrijk een dijbeenblessure op en dat leek hem zijn deelname aan het mondiale toernooi te kosten. Benzema gaf op Instagram aan dat hij zijn plek in de WK-selectie ter beschikbaar stelde aan een fitte speler, echter besloot Deschamps geen vervanger op te roepen. De doelpuntenmachine van Real Madrid behoort nog altijd tot de 26-koppige selectie van les Bleus en kan in theorie dus nog uitkomen op het WK in Qatar.

Bij Real Madrid verwacht men Benzema donderdag weer op het trainingsveld, al is het nog de vraag of hij al volledig kan meetrainen. Frankrijk is al zeker van de achtste finales na zeges op Australië (4-1) en Denemarken (2-1). Mogelijk kan Benzema later op het WK alsnog aansluiten bij de Franse selectie. Dat Deschamps heeft besloten om geen vervanger op te roepen, is in ieder geval reden tot speculatie.

De vraag is of de selectie van Frankrijk wel zit te wachten op een rentree van Benzema. L'Équipe schreef vorige week nog dat de sfeer in de kleedkamer 'lichter' was geworden na het vertrek van de spits. Aurélien Tchouaméni wilde deze geruchten echter na de zege op Denemarken de kop indrukken. “Ik wilde terugkomen op iets wat we lazen na het vertrek van Karim, het feit dat we ons beter voelden sinds hij niet meer bij de selectie zit. Dat is helemaal niet waar, want ook toen hij er was, ging het al heel goed.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou leuk zijn, ze maken kans op de titel dan kan hij die ook mooi bijschrijven is hem gegunt

28 november 2022 om 18:51

Ja, want ze zijn niet sterk genoeg...als hij nog mee kan doen is dat alsof je een extra cheat kan inzetten in een game. Zou mooi voor Frankrijk zijn maar minder voor de andere landen.

28 november 2022 om 19:03

Er is geen vervanger voor hem opgeroepen, dan is het toch gewoon fair? Ik kan mij Robben nog herinneren. Hij miste de eerste wedstrijden ook van een toernooi ivm een blessure. Gewoon een goede keuze om geen vervanger op te roepen. Al is het wel sneu voor Giroud, die doet het ook niet onverdienstelijk moet ik zeggen. Zal nog een beste klus worden om hem uit de basis te spelen.

28 november 2022 om 19:59

Als hij fit is hoort hij toch gewoon basis te spelen

28 november 2022 om 20:26

VZ: Lewandowski= quote "vedette" "doelpuntmachine"

VZ: Ballon Do'r winnaar Benzema= "spits" that's it...

Over hypen gesproken . idem voor een Di Maria of Kroos die altijd als minderwaardig vergeleken met Dybala of Modric worden geframed!! 😶

28 november 2022 om 20:27

Ik zou hem eerst als pinch hitter gebruiken, en eventueel in een later stadium van het toernooi basis zetten. Maar ja, ik zit in Leeuwarden op de bank en niet in Doah.

Jullie moeten echt stoppen met haten op Rim. Jullie fuiken deze situatie zo op en eigenlijk is er niets aan de hand.

28 november 2022 om 18:50

Tegen wie heb je het?

Zou zo mooi zijn nog voor Benzema!

28 november 2022 om 19:01

Voor hem wel ja. Voor Frankrijk denk ik niet. Ik ben nogsteeds van mening dat Frankrijk beter speelt met Giroud. Benzema bemoeit zich teveel met het mee voetballen. Bij Real is dat veel meer nodig, Frankrijk bestaat bijna alleen maar uit goeie voetballers. Die hebben meer behoefte aan een afmaker als Giroud.

28 november 2022 om 19:09

Als je echt denkt dat Frankrijk beter is met Giroud dan met Benzema dan begrijp je weinig van voetbal.

28 november 2022 om 19:10

Waar heb jij het weer over, Benzema speelt bij Frankrijk gewoon altijd goed en helpt het team ook gewoon met voetballen en dat is toch juist goed en hij scoort bijna altijd.

28 november 2022 om 20:17

Ja Benzema is naast een superieure voetballer totaal geen afmaker hoor daar moet je de legendarische François giroet voor inschakelen blijkbaar! 🤨

28 november 2022 om 23:06

Haha de beste spits momenteel wil je er niet bij hebben. Wat een maffe opmerking

29 november 2022 om 00:14

Huh? Giroud mag meedoen omdat de rest zo goed is. Maar voetballen kan ie niet

Dat zou fantastisch zijn!

Ook al worden ze dan nog sterker, zou ik het hem toch wel echt gunnen. Wat een speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren