Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Verontwaardigde’ Room terug bij Vitesse: ‘We hebben contact gehad’

Laatste update:

Eloy Room keert maandag ‘gewoon’ terug bij Vitesse. De sluitpost had zich afgelopen week ziek gemeld en liet daardoor ook de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord aan zich voorbij gaan. Room zou ‘verontwaardigd’ zijn geweest over zijn situatie bij Vitesse.

Trainer Henk Fraser besloot aanwinst Remko Pasveer namelijk aan te wijzen als eerste doelman. Bovendien heeft Room zijn zinnen gezet op een transfer, zo wisten de Gelderlander en De Telegraaf vorige week te melden. In Engeland doken berichten op dat Everton geïnteresseerd zou zijn in de 28-jarige doelman. Hij heeft in Arnhem nog een contract tot 2018. Vitesse wilde die verbintenis graag verlengen, maar Room legde een aantal aanbiedingen naast zich neer.

Desondanks keert Room maandagmiddag waarschijnlijk weer terug bij de Arnhemmers. “De medische staf heeft contact gehad met Eloy en ik ga ervan uit dat hij maandag weer op het trainingsveld staat”, stelt Fraser in gesprek met De Telegraaf. Na afloop van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal zei de oefenmeester al dat hij denkt dat Room bij Vitesse zal blijven. “We willen twee uitstekende keepers hebben. Ik ben niet helderziend, dus over twee maanden of een halfjaar kan het weer anders zijn. Zij moeten het uitvechten.”

Zie jij Eloy Room deze zomer nog vertrekken bij Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slappe zak is het! Hij komt net terug van twee internationale toernooien met Curacao. Logisch dus dat andere keeper voorlopig de voorkeur krijgt.

7 augustus 2017 om 12:19

Logisch? Zal even zeggen waarom het niet logisch is. Room zit al minimaal 15 jaar bij de club, heeft zich altijd zeer netjes opgesteld na dat Velthuizen terug kwam en is nu al een aantal seizoenen 1 van de beste keepers van de Eredivisie.

En dat dan een zomeraanwinst gelijk de voorkeur krijgt omdat Room niet wil bijtekenen vind ik helemaal niet logisch. Je kan links of rechts om lulled maar Room is gewoon de betere keeper.

7 augustus 2017 om 12:26

Pasveer heeft de hele voorbereiding gespeeld, een wedstrijd of 6. Room is net een week terug en is niet ingespeeld bij Vitesse. Dan vind ik het niet gek dat hij zaterdag niet speelde. Room is wel de betere keeper dus mag er van mij gewoon in, al moet hij dan echt wel bijtekenen.

Ik vindt Room toch beter dan Pasveer, neem aan dat Room niet de hele competitie op de bank gaat zitten? Is het 100% zeker dat Pasveer eerste doelman is? Had het nog nergens gelezen eerder.

7 augustus 2017 om 10:06

Room schiet zichzelf hiermee gewoon in de voet.

Hij is laat teruggekomen wegens zijn interlands met Curacao en heeft daardoor maar een klein deel van de voorbereiding meegemaakt. Daarnaast, zoals in de tekst staat, wil hij al enige tijd niet verlengen.

Dan is het niet raar dat Pasveer in ieder geval in eerste instantie even de voorkeur krijgt. Als je dan direct als een klein verongelijkt kind thuis gaat zitten dan doe je jezelf daar ook geen goed mee.

Vitesse moet dan ook voor zichzelf kiezen en Pasveer biedt ze nu meer perspectief dan Room.

7 augustus 2017 om 10:15

@Sammerens

Die aanbiedingen waren voornamelijk in de periode dat er al gezocht werd naar een nieuwe basiskeeper en men wist dat hij weg zou zijn. Pasveer heeft 3 jaar op de bank gezeten en wordt nu gewoon 1e keeper. Ik zou ook wel even scherp blijven als ik Room was.

Ik vind persoonlijk Room een stuk beter dan Pasveer en heeft bovendien in de Eredivisie vorig jaar praktisch alles gekeept. Ik weet niet hoe het zit met zijn contract en wat hij wel en niet wil. Als het een beetje a la Tete is, begrijp ik Vitesse zeker. Als ik zit te graven in mijn geheugen, is Room ook niet keihard gepasseerd destijds met Velthuizen toen hij terugkwam uit Spanje? Zou dat ook allemaal nog kunnen meespelen?

7 augustus 2017 om 12:21

Room had toen net een nieuw contract getekent en vd Brom wilde alleen komen als Velthuizen werd terug gehaald. En ja Room moest toen weer naar de bank

7 augustus 2017 om 12:56

Hij heeft besloten om niet bij te tekenen en dat betekent geloof ik dat hij na dit seizoen transfervrij is. Hij is na al die jaren bij Vitesse toe aan een stap hogerop. Het is hem gegund.

Room is een uitstekende keeper. Het zal niet zijn dat hij minder is dan Pasveer, dat hij wordt gepasseerd door Fraser.

Room is beter dan Pasveer, dus het is wel jammer dat het zo moet gaan. Hopelijk komt er snel een club voor hem, zodat Vitesse nog een transfersom ontvangt. Ik hoop ook dat Pasveer wat beter gaat keepen. Zaterdag maakte hij ook al een blunder, maar die goal werd afgekeurd.

ondanks dat Room beter is dan Pasveer, begrijp ik deze keuze op dit moment wel. Pasveer is al langer bij de groep dan Room.
dus ga de concurrentiestrijd aan en wie weet sta je dan binnenkort of na de zomer weer onder de lat.

Zou toch wat zijn als een middelmatige keeper als Pasveer eerste keeper wordt bij Vitesse vanwege gezeur tussen Room en Vitesse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren