Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek feliciteert Jan Smit: ‘Alleen hij heeft een goede nachtrust’

Laatste update:

FC Twente kreeg het vrijdagavond opnieuw niet voor elkaar om te winnen. Op bezoek bij Heracles Almelo ging de ploeg van Gertjan Verbeek met 2-1 ten onder. De Tukkers moeten er rekening mee gaan houden dat directe handhaving er dit seizoen wellicht niet meer in zit. Verbeek kon na afloop niets anders doen dan Heracles feliciteren met de overwinning.

Twente kwam via Adnane Tighadouini nog wel op voorsprong. Via Kristoffer Peterson en een eigen doelpunt van Adam Maher bleven de drie punten in het Polman Stadion. Verbeek nam zijn ploeg niets kwalijk. "Je kunt toch niet zeggen dat dit ploegje er niks aan doet? Of dat ze lamlendig voetballen? Of dat ze er geen zin in hebben? Of dat de instelling slecht is? Dat zijn allemaal van die 'culttrainerbegrippen'. Dat vind ik niet van toepassing op dit elftal.”

Verbeek was tevreden over de tweede helft. “We maken een goede goal en dan kun je op je vingers natellen dat de wedstrijd gaat ontbranden”, zegt hij tegen TC Tubantia. “Bij de 1-1 staan we niet goed, maar dan is er nog niets aan de hand. Het is sneu dat we vervolgens verliezen door een spelhervatting. Als Pröpper het nog tien keer probeert om zo op doel te koppen, dan lukt hem dat waarschijnlijk niet nog een keer. Ik moet mijn ploeg een compliment geven voor de wijze waarop ze daarna de strijd zijn aangegaan. We hebben veerkracht getoond, maar helaas niet de gelijkmaker gescoord.”

Voor de achtste keer op rij slaagde Twente er niet in om te winnen. Verbeek zei zich niet moedeloos te voelen en nog altijd te geloven in handhaving. "Als je een wedstrijd strijdend ten onder gaat, dan is het wachten op een overwinning. Ik begrijp het wel. Hoe langer een zege uitblijft, hoe vervelender het wordt voor iedereen die Twente een warm hart toedraagt. Alleen Jan Smit heeft een goede nachtrust, denk ik.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik lees constant dat Verbeek tevreden is over de inzet en het spel. Resultaten zijn echter heilig en die worden niet geboekt.

Eerlijk gezegd gun ik het geen van de teams onderaan om te degraderen (qua club niet qua spel) maargoed er gaan clubs uit en het begint akelig dicbtbij te komen. En dat geld ook nog zeker voor Nac

9 maart 2018 om 23:45

NAC staat er relatief goed voor. Plus dat ze nog tegen ons moeten, waarin ze zich vrijwel rechtstreeks veilig kunnen spelen met een beetje geluk (als ze dat in de laatste speelronde überhaupt nog niet zijn). Dan maak ik me eerder zorgen over W2, die bij verlies tegen ons (onwaarschijnlijk maar niet onmogelijk) alleen tegen NAC en heel misschien Excelsior nog wat punten kan pakken normaal gesproken. Winnen ze die niet dan wordt het krap hoor. Maar onderin gebeuren, zeker in de laatste 4 speelronden, wel vaker vreemde dingen natuurlijk. Maar het meest waarschijnlijke is dat Sparta, Roda en wij zelf op minimaal 3 punten achter de feiten aan blijven hobbelen. Durf niet te voorspellen wie op speelronde 34 de lantaarn draagt..

10 maart 2018 om 11:54

Volgende wedstrijd als er weer verloren word en rechtstreeks degradeert is men weer tevreden met het spel?je komt voor op 1 tegen 0 en dat moet je uitbouwen in meer doelpunten en dat bereikt je alleen door middel van meer aanval gestelde spelers.een Jensen en een boere al zoveel wedstrijden mee geprobeerd maar het komt er jammerlijk niet uit,,,het is net niet.probeer op de training met nieuwe impulsen door middel van aanvallers uit jong.je moet wat die zijn jong en gretig,je heb nu niks meer te verliezen.het nu toch al 1 voor 12 en zie met deze samenstelling niet gewonnen worden tenzij de aanval geweizigd word.

Wat een droeftoeter. Altijd wijzen naar een ander. Ondertussen is het gewoon de slechtste trainer uit de Eredivisie

9 maart 2018 om 23:46

Naar wie wijst hij? Heb je het artikel wel gelezen? Of alleen de titel? Hij geeft zijn team een compliment en maakt een flauwe grap over Jan Smit. Niet veel mis mee hoor. Verder zijn coaches als Ernest Faber absoluut geen betere coaches.

10 maart 2018 om 00:03

Met Verbeek vliegt Twente eruit. Altijd commentaar maar ondertussen verliezen en verliezen. Gaat niet beter worden

10 maart 2018 om 02:46

Heb je enig idee hoe matig de selectie van Twente is? Op een paar spelers na zijn het totaal geen spelers die bij een club in de Eredivisie horen te spelen. Dan is het ook niet heel gek dat ze zo laag staan. Ik durf je verder wel mee te geven dat Twente echt niet zal degraderen. Die zullen echt nog wel wat wedstrijdjes winnen.

Had hij maar verstand van schijtbakken voetbal gehad en minder van schijtbakken commentaar. Volgens mij een niet onaardig team . Maar krijgt waarschijnlijk de verkeerde opdrachten mee. Nml zo min mogelijk scoren. Veel tegendoelpunten , maar wel leuk voetballen .

9 maart 2018 om 23:47

Leuk voetballen? De neutrale supporter pakt misschien wel wat mee (veel wedstrijden gaan aardig op-en-neer), maar leuk voetbal kan ik het moeilijk noemen

Tja Jan Smit.
Voorzitter rvc die hoopt dat een club eruit vliegt.
Voorstander kunstgras en vriendjes van nivo Heracles bij de knvb binnen haalt.
Nee het is er nog niet beter op geworden in Zeist

10 maart 2018 om 00:33

Het ligt bij de FCT altijd aan een ander... jankballen Enschede

10 maart 2018 om 00:42

Jan Smit is van de knvb.

10 maart 2018 om 00:53

Dankzij de KNVB speelt Twente nog in de eredivisie. Door een vormfout van de KNVB mag volgens de rechter de FC Twente in de eredivisie blijven spelen.

10 maart 2018 om 08:27

@voetbalfreak. Het is zelfs nog erger. De rechter heeft bepaald dat de straf die de strafcommissie uitgesproken had uitgedeeld mocht worden. Er was echter een vage commissie die bepaalde dat je een bepaald document van de Knvb misschien wel als toezegging mocht zien. Hierdoor speelt fc twente nog in de eredivisie.

10 maart 2018 om 13:15

Houd die rust Janssen, we vliegen er alsnog wel uit dit jaar.

10 maart 2018 om 13:41

Ik ben benieuwd.

Daarnaast ben ik ook benieuwd wanneer Verbeek denkt punten te pakken. Hij had gelijk dat ze een aantal moeilijke wedstrijden achter elkaar hadden en dat je daar niet veel van mocht verwachten. Alleen heb je nu groningen thuis en Heracles uit gehad. Dit heeft in totaal 1 punt opgeleverd. Dit zijn toch de wedstrijden waar je punten moet kunnen halen als je iets wilt. Je krijgt nu wel Willem II maar daarna krijg je VVV (uit), Feyenoord, Ado, PEC en Vitesse. Dit zijn geen teams waar je niet snel punten tegen pakt.

10 maart 2018 om 01:01

Tja je hebt nu een voorzitter die Twente niet mag. Maar vroeger had je voorzitters die twente op handen droegen. al met al zal het niet zoveel uitmaken, al is de gunfactor vanuit Zeist nu wel definitief verdwenen. De situatie dat scheidsrechter zwaar gestraft worden als ze vergeten Twente ene penalty te geven, die is nu wel voorbij. Smit is vrij duidelijk, hij slaapt er echt niet minder om als Twente degradeerd.

10 maart 2018 om 09:17

Hypocriet, kijk wat Henk Kesler destijds over Heracles zei

10 maart 2018 om 09:22

En daar was in die tijd ook genoeg om te doen!

10 maart 2018 om 10:51

Zeker. Kesler heeft zich ook ooit iets dergelijks laten ontvallen. Alleen vond ik Kesler in doen en laten wel meer een gentleman dan Smit, die toch een beetje een omhooggevallen bullebak-uitstraling heeft.

10 maart 2018 om 11:06

Daarnaast deed Kessler zijn uitspraak niet in de tijd dat hij een functie bij de KNVB bekleede..

10 maart 2018 om 11:06

Daarnaast deed Kessler zijn uitspraak niet in de tijd dat hij een functie bij de KNVB bekleede..

10 maart 2018 om 11:09

Ik zeg ook niet dat Kesler goed was.
Smit zit er nu en die laat zien dat hij een provinciale amateur is.
Het is dus nog steeds niks bij de knvb

10 maart 2018 om 13:17

Ja en dan vervangen voor munsterman die is goed met cijfertjes😂😂

Een paar feitjes over Twente dit seizoen:
- Twente haalde in de 10 wedstrijden onder Hake en Pusic precies evenveel punten (9) als in de 17 wedstrijden onder Verbeek.
- Twente won maar 1 van de 17 wedstrijden onder Verbeek.
- Onder Verbeek ging Twente minder scoren (van gemiddeld 1,3 naar 1,2 goals per wedstrijd) en kreeg het ook meer goals tegen (van gemiddeld 1,5 naar ruim 2 goals per wedstrijd).

En nog een hele vreemde:
- Twente scoorde dit seizoen 4 keer 3 goals of meer in een wedstrijd. En dat was uitgerekend tegen nummer 1 Psv, nummer 2 Ajax, nummer 4 Utrecht en directe concurrent Roda. Daaruit kun je concluderen dat Twente echt wel iets kan als het er echt om spant. Maar tegen alle ploegen die tussen de top en de directe concurrentie in zitten lukt het niet. Dan zit er mentaal iets mis en dat is de verantwoordelijkheid van de technische staf.

De cijfers zijn voor Verbeek dus echt heel erg bedroevend. Intussen merk je aan alles wat hij zegt dat hij de oplossing gewoon niet heeft. Elke tegenslag is of pech, of de schuld van iemand anders. Die man is de laatste maanden echt verschrikkelijk door de mand aan het vallen.

10 maart 2018 om 00:46

Scorebord journalistiek.
Als die ballen op de lat tegen Sparta en Groningen er in gaan , Maher vandaag die bal er gewoon uitkopt , ze tegen Roda de laatste minuut uitspelen en die bal buiten de 16 tegen Ajax niet op de stip gaat - hadden ze nu 10 punten meer.
Zo lust ik er nog wel een paar

10 maart 2018 om 00:51

Yello:
Maar dat geldt voor elk team dit soort voorbeelden van als...
Zo lust ik er ook nog een paar

10 maart 2018 om 11:09

Als...

Als Casillas de bal niet met z'n grote teen had geraakt waren we wereldkampioen geworden in 2010.

10 maart 2018 om 11:10

Dat zeg ik toch bombanera - scorebord journalistiek

12 maart 2018 om 09:45

Nou, die teen...... Elke keer weer tranen in mijn ogen.......

10 maart 2018 om 01:43

Voor Twente spant het er juist om tegen de onderste ploegen in hun situatie. Ze kunnen het dan juist niet als het erom spant.

Ik hoop toch dat hij dit alleen in de media verkondigt en in de kleedkamer tekeer gaat. Als het water je zo aan de lippen staat en er wekelijks zo weinig tot geen progressie in het spel zit moet je toch die spelers laten blijken dat het echt beter moet.

Waardeloze kerel die verbeek die wel eens het einde van Twente kan betekenen in de eredivisie, zo niet erger.

Je kunt van Verbeek zeggen wat je wilt, maar hij blijft in ieder geval zijn spelers steunen. Ik denk dat ze er nog wel uit komen. Het programma van Twente is op papier in ieder geval lichter dan van Willem II. Daarnaast blijven ze aanvallend voetballen en dat wordt toch een keer beloond met 3 punten. Ik zie natuurlijk mijn clubje liever boven de streep eindigen, maar ik denk dat Twente er nog wel overheen gaat.

10 maart 2018 om 08:09

Hii blijft zijn speler steunen door te blijven uitspreken dat deze selectie helemaal niet zo goed is? Dat elke tegenstander in principe betere spelers heeft? Gewoon op camera he?

Verbeek is gewoon helemaal niet zo'n goede trainer. Op de één of andere manier heeft hij het stempel van goede trainer meegekregen, maar wat heeft hij nou eigenlijk gepresteerd in zijn carrière?

Heeft hij ooit een prijs gewonnen?

10 maart 2018 om 08:30

Je kunt moeilijk zeggen dat je pas een goede trainer bent als je prijzen wint. Dit omdat ook in nederland heel veel prijzen naar de top teams gaan. Je kunt je wel afvragen waarom hij zelden of nooit zijn laatste contracten afgemaakt heeft. Waarom wordt hij steeds weggestuurd ?

10 maart 2018 om 10:53

Bij Heerenveen en AZ heeft hij het goed gedaan. En daarvoor natuurlijk bij Heracles, maar dat was nadrukkelijk vanuit de positie van underdog.

Inzet?? Nul komma nul inzet, wederom.
Elke speler weet dat hij volgend jaar toch wel ergens spelen kan, die interesseert het echt geen ene moer, Kun je van alles aflezen.
Na de 0-1 staat Maher met Cuevas 5 x balletje breed over te tikken over 6 meter... tekenend van de slappe hap die ze zo goed als allemaal zijn.

Je weet dat dit soort uitspraken ooit een keer tegen je gebruikt gaat worden! Ditzelfde geldt voor de "praatjes" van een deel van de overige Heracles supporters. De kans zit er dik in dat Twente gaat degraderen maar dat maakt Heracles niet in eens een grotere club. Het idee dat er onder Heracles supporters leeft dat het bij een degradatie van Twente volgend jaar in eens wel vol loopt gaat ook volledig mank. Twente heeft nog steeds de achterban (sponsoren en supporters) om weer aan te sluiten bij de subtop. Dit zal alleen nog wel vijf tot tien jaar duren!

10 maart 2018 om 09:02

Voor de duidelijkheid andersom zijn er die "praatjes" ook jarenlang geweest!

10 maart 2018 om 11:17

Ik denk dat het voor Heracles helemaal niet gunstig is als Twente degradeert.
Ze hebben jarenlang op Twente succes meegelift en spelers gekregen en faciliteiten.
Dat is nu wel veel minder - maar straks moeten ze alles zelf doen .
Ze scouten nu goed (Kuwas , Monteiro , Niemeijer e.d.) maar een paar mindere keuzes en ze kunnen er zelf ook zo uitvliegen.

Ze hebben iedereen in de maling genomen .
De bomen rijkten tot de hemel niks was te gek ze hadden geen geld toch werd ziech gehaald ach die boeten betalen we wel en ga zoo maar door Joop was heilig iedereen liep polynese bij twenten

10 maart 2018 om 10:54

Wir haben es nicht gewusst.

10 maart 2018 om 11:12

Joop liet een puinhoop achter.
Daar kunnen de mensen die er nu zitten niks aan doen

10 maart 2018 om 11:19

Dat klopt. Maar kijk naar de gemeente Eindhoven die bij PSV is bijgesprongen en een gemeente Haarlem wat Haarlem failliet laat gaan. Het gaat ook niet om de huidige beleidsbepalers het gaat erom wat is er uiteindelijk fair en moet je niet 1 lijn trekken. En hoe groter de club (en achterban) hoe soepeler we in ene met de regeltjes om kunnen gaan. Dat is simpelweg gewoon niet eerlijk.

10 maart 2018 om 11:17

Volledig met je eens. Echter zie ik Twente er uiteindelijk wel weer mee wegkomen. Net 1 punt genoeg of via nacompetitie toch nog handhaven. Misschien geen wereldselectie maar ik weiger met sommigen mee te gaan dat deze selectie niet goed genoeg is, dat is echt onzin. Ook al gun ik het de supporters van Twente niet, zou gerechtigheid wel op zijn plaats zijn, al is het alleen al richting andere clubs die wel ten onder zijn gegaan, of gestraft zijn voor dergelijk wanbeleid.

Ze hebben iedereen in de maling genomen .
De bomen rijkten tot de hemel niks was te gek ze hadden geen geld toch werd ziech gehaald ach die boeten betalen we wel en ga zoo maar door Joop was heilig iedereen liep polynese bij twenten

Net zoals bij Ajax een trainers wissel tussentijds heeft geen nut ook Verbeek ziet zn ploeg goed spelen maar staat elke week met lege handen toch vreemd dan als je ploeg goed speelt domme en legen antwoorden dus hadden al die andere clubs waar die er een puinhoop van gemaakt heeft toch gelijk ga klussen daar ben je beter in .

Sjaak swart zei ooit eens dat twente maar degradeert. Ik ben het helemaal met mr ajax eens. Het liefst rechtstreeks. Groetjes uit de hoofdstad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren