Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek baalt van programma: ‘Dat heeft de computer zo uitgekotst’

Laatste update:

Gertjan Verbeek beseft dat hij er nog een hele kluif aan krijgt om FC Twente te behoeden voor degradatie. De club uit Enschede staat slechts twee punten boven hekkensluiter Sparta Rotterdam en gaat zondag op bezoek bij Ajax. Verbeek baalt van het zware programma dat zijn formatie moet afwerken.

“Ik zit in een cyclus waarin ik twee keer tegen PSV mag spelen, twee keer tegen Ajax, twee keer tegen AZ en twee keer tegen SC Heerenveen. Het rare doet zich dit jaar voor dat de eindfase van de eerste seizoenshelft meteen na de winterstop wordt gekopieerd. Dat heeft de computer zo uitgekotst”, aldus Verbeek in De Telegraaf.

De voormalig coach van onder meer Feyenoord en AZ constateert dat zijn selectie niet goed genoeg is om voor het linker rijtje te spelen: “Maar momenteel spelen we alleen maar tegen ploegen uit het linker rijtje. Dan is het lastig punten halen. Dat doet ook wat met het vertrouwen. Aan de andere kant kun je zeggen dat je straks in de eindfase een mooie eindspurt in kunt zetten, omdat je dan tegen gelijkwaardige tegenstanders speelt en vaak ook nog thuis”, besluit Verbeek.

Zogezegd staat FC Twente na 22 wedstrijden op zestien punten: een laagterecord omgerekend naar drie punten per overwinning. Ten tijde van het tweepuntensysteem hadden de Tukkers enkel in het seizoen 1982/83 ook zo weinig punten na 22 speelronden. Bovendien heeft FC Twente voor het eerst sinds oktober 2007 in drie competitiewedstrijden op rij niet weten te scoren.

Wat verwacht jij van Ajax - FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeuren om het zeuren is dit. Alsof Twente de enige is die 2x tegen een ajax, psv of iemand moet. Verbeek is zeker ook vergeten dat hij tussendoor ook tegen bijv excelsior, roda of een cambuur voor de beker heeft gespeeld. Alleen maar excuses zoeken ipv eens naar zichzelf en zijn team te kijken. Gewoon voetballen en bikkelen om de punten binnen te halen. En niet zo zeuren en klagen over randzaken!!

Mooi hoor een man die zijn mening durft te geven. Zijn mening over Psv, zijn mening over de scheidsrechter, zijn mening over het programma ...maar een verslaggever die zijn mening tegenspreekt ...dat moeten we niet willen toch Gert-Jan.

10 februari 2018 om 09:20

Uhm, volgens mij is het Verbeek degene die geïnterviewd wordt toch? Dan zegt hij inderdaad wat hij wil. Prima. Het interview waar jij aan refereert was schrijnend. Dit is in 2018 not done om te zeggen, maar het was niet de plek en het moment voor de journalist om zijn mening te geven. Die staat daar op dat moment om vragen te stellen en een microfoon onder de geïnterviewde te plaatsen. That is it, daar krijgt hij ook voor betaalt. Om dat moment dan tóch te pakken om een podium te bieden aan zijn eigen mening, vind ik vrij arrogant. Daarnaast is het ook letterlijk niet de plek van de journalist. Ik bedoel, de camera staat gericht op Verbeek. Die hele journalist zien we niet. Beetje makkelijk...

10 februari 2018 om 09:49

Ik kan een heel stuk met je meegaan in het feit dat verslaggevers tegenwoordig hun mening op willen leggen ten opzichte van degene die ze interviewen. In dit geval had Verbeek gewoon totaal geen gelijk en dan mag je, nee dan moet je, als verslaggever kritisch zijn en met tegenargumenten komen. Deze verkoopt de verslaggever inderdaad wel als vaststaand feiten, terwijl het zijn in principe niet relevante mening is.

Verder gaat het vooral om dat Verbeek met van alles bezig is en kritiek uit op allerlei zaken, terwijl hij eerst maar eens moet beginnen met kritiek op zijn eigen functioneren en het functioneren van zijn team.

10 februari 2018 om 10:36

Ik ben het eens dat een journalist's weerwoord in menig discussie een prettige twist kan geven. En ik ben het ook eens met jouw standpunt over Verbeek vernoemd in het artikel. Echter was het interview waaraan jij refereerde een onfaire discussie. Verbeek werd geïnterviewd door een verslaggever (geen journalist, ik corrigeer mezelf op de vroege morgen) die aangesteld is om enkel en alleen vragen te stellen en het antwoord op te nemen met de microfoon. Dáárom staat diegene dan ook áchter de camera.
Overigens geloof ik er zelf in dat iets kan bestaan zonder dat wij er weet van hebben (dus ja, de boom maakt geluid). Ik durf dan ook best te geloven dat Verbeek kritiek heeft op zijn eigen functioneren en die van de spelers, ookal horen wij daar niks van.

Hij had ook kunnen zeggen dat hij het programma vervelend vindt, maar nee, hij noemt het uitgekotst. Lekker uithangbord voor je club zo iemand. Leuk voor het thuisfront ook om te lezen. Maar goed, misschien doet ie thuis ook wel zo.......

10 februari 2018 om 10:35

Haha dat is volgens mij niet zo erg als je denkt dat het is. Hij bedoelt gewoon dat het willekeurig samengesteld is door een computer. De terminologie een computer die iets uitkotst is gewoon een uitdrukking hiervoor. Hij spreekt hier
gewoon zijn onvrede uit.

Deels waarschijnlijk om zijn eigen resultaten te verantwoorden, dus 9f het nodig is. Hij moet zich gewoon focussen op Twente en tegen dit soort tegenstanders vooral veel strijd bieden.

Toen je de baan accepteerde wist je inderdaad niet wat het programma was Gertjan en daar kon je ook niet op inspelen door de verwachtingen te temperen bij je aanstelling. Omdat je een zwaar programma hebt is het logisch om thuis met 0-4 op de kloten te krijgen van SC Heerenveen en kansloos te verliezen van Excelsior.

10 februari 2018 om 09:19

Weet waar je het over hebt. Want Pusic verloor kansloos van Excelsior, niet Verbeek.

Tja GJ, dat moeten wij ook. Twee keer tegen Heerenveen, twee keer tegen Ajax, twee keer tegen PSV.
De volgorde waarop dit gebeurd is irrelevant.
Sterker nog, dit jaar moeten we zelfs drie keer tegen Twente! En zoals het eigen publiek in Enschede het ook voelt (zie de lege plekken), dat wil je gewoon liever niet. Maar helaas het zij zo.
Zoals wij zeggen: niet lullen maar poetsen Gert-Jan!

10 februari 2018 om 09:22

Het is alleen vervelend dat je in 3 maanden tijd ze 2x krijgt en dat de laatste speelrondes voor de winterstop direct na de winterstop zijn. Hoewel iedereen 2x tegen elkaar moet, vind ik dat er iets meer gespreid moet worden.

Enige waarin ik hem wel degelijk gelijk geef is dat de knvb niet een fatsoenlijk programma kan maken. Ze doen hier altijd zo ontzettend moeilijk. De knvb is de bond en die bepaald wanneer welke wedstrijd wordt gespeeld. Maar, waarom niet een programma maken zoals dat in Duitsland het geval is? Naar mijn weten speelt elke ploeg voor de winterstop 1 keer tegen elkaar en na de winterstop draaien ze het programma gewoon om. Is de eerste wedstrijd Bayern - Schalke, dan is de eerste na de winterstop Schalke - Bayern. Dat is toch niet zo moeilijk en net zo eerlijk.

10 februari 2018 om 09:21

Tja, ze doen inderdaad erg moeilijk, maar eerlijk, het wordt ze niet makkelijk gemaakt door externe factoren.. voorbeeld: Sparta-Ajax kan niet gespeeld worden als Feyenoord thuis speelt.. ze houden er zelfs rekening mee dat rivalerende supporters elkaar onderweg naar een uitwedstrijd niet tegenkomen..

10 februari 2018 om 09:23

Zo simpel is het niet. De KNVB heeft bijvoorbeeld ook te maken met andere evenementen in de gemeenten waar gespeeld moet worden. De burgemeester bepaald of er dat weekend wel of niet gespeeld kan worden. Dit in verband met de politie inzet. Die is zoals bekend maar beperkt.

10 februari 2018 om 17:42

Ja en dan heb je de laatste wedstrijden voor de winterstop een lastig programma en dan op het eind weer. Das ook niet eerlijk. Nou meer uitgebalanceerd, alleen nu nadelig voor Verbeek. Maarja dan moet je als club het maar meteen goed hebben staan in het begin van de competitie.

Aan het eind van de rit heb je iedere tegenstander twee keer gehad, net als alle andere clubs.
Als je in een periode vooral moeilijke tegenstanders hebt gehad, is er dus ook een periode met minder moeilijke tegenstanders.

Bah .... wat een zeurpiet is die man geworden.

10 februari 2018 om 09:42

Overdrijf niet zo. Hij baalt van het programma wat misschien logisch is want ik heb hier al genoeg mensen horen praten dat Hake het beter deed. Daarnaast geeft hij zelf ook aan dan er een periode komt met minder moeilijke tegenstanders.

10 februari 2018 om 11:01

Waar overdrijf ik?

Verbeek is de laatste weken alleen maar met negatieve prietpraat aangekomen. PSV speelt saai, een rode kaart is niet rood, scheidsrechter dit, programma zo. Hij zou zijn energie beter in het functioneren van zeijn elftal kunnen steken. Als analist wist hij het allemaal zo mooi en nam hij geen blad voor de mond. Nu hij wat kritische vragen krijgt, heeft de journalist het gedaan.

Mijn sympathie voor deze man is de laatste weken 180 graden gedraaid,

Wat een zeurkous....

Je speelt allemaal 17 uit/ en thuiswedstrijden. What´s next ?

De laatste keer dat ik de regels van de eredivisie bekeek moest iedereen 2 keer tegen Ajax, 2 keer tegen PSV, 2 keer tegen AZ, Heerenveen enzovoorts.. je kunt ze maar gehad hebben.. zal de man later in de competitie dan weer blij zijn? Dan heeft hij blijkbaar een relatief makkelijker programma, benieuwd of hij dan een positief verhaal heeft

10 februari 2018 om 10:03

Dat zegt hij zelf toch ook al in dit interview? Dat ze dan meer wedstrijden krijgen tegen gelijkwaardige teams, veelal thuis en dat ze dat een eindspurt in kunnen zetten.

Vervang het woord uitgekotst door uitgedraaid en je hebt een totaal ander interview met precies hetzelfde verhaal waarin hij ook nog eens gelijk heeft.

Ik snap de negativiteit omtrent Verbeek en ik weet dat hij het over zichzelf afroept, maar nu wordt het ook wel erg overdreven. Iets met kop boven het maaiveld uitsteken.

Die Verbeek moet gewoon zijn grote mond houden en schijtbakkenvoetbal gaan spelen. Misschien haalt hij dan een puntje...

Word een beetje moe van Verbeek, het ligt altijd aan een ander, blijft maar zeuren. Ondertussen speelt ie nog steeds met 5 man achterin, iets wat ie doodleuk ontkent. Het werkt voor geen ene meter, die spelers weten gewoon niet hoe ze moeten verdedigen in zo’n formatie. Vaak als Twente achterstaat in de 2de helft, word het wel 4-3-3 (bijv. Laukart komt erin, leuke voetballer) en dan loopt het ineens wel. Jammer genoeg is het dan vaak al te laat. Nee, Verbeek moet is naar zichzelf kijken, de beste formatie kiezen (4-4-2 of 4-3-3), en kappen met dat constante gezeur. Op deze manier komen de puntjes niet.

Slecht voorteken, want in '83 degradeerden ze om vervolgens een jaar later gelijk weer kampioen te worden van de eerste divisie.

10 februari 2018 om 19:11

Klopt niet. Ze zijn toen als tweede geëindigd. En gepromoveerd

Ik vind Verbeek en Twente de laatste tijd te weinig hebben gekregen. Ik gun ze dit weekeinde wel een gelijkspel of een overwinning.

Geef hem volledige gelijk on deze, hij heeft wat dat betreft gewoon stomme pech. Meer geeft hij ook niet aan denk ik.
Dart iedereen 2 x tegen elkaar moet is een kolderargument als in een open deur.
Als je middenin het seizoen erbij komt en je krijgt zo’n programma heb je een beetje pech, meer niet. Zou zich moeten corrigeren over de resterende wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren