Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing om Van Bommel: ‘Hij is te langzaam en vooral niet constant’

Laatste update:

PSV is 'fantastisch' bezig in de Eredivisie, constateert Arno Vermeulen. De ploeg van trainer Mark van Bommel heeft zestien van de zeventien competitieduels gewonnen. "Op die ene nederlaag tegen Feyenoord (2-1, red.) na was het een perfecte serie”, constateert de commentator bij NOS. Vermeulen erkent dat het in de Champions League beter kon.

“Er zijn weinig punten behaald. Dat klopt. Maar PSV was zes wedstrijden bijna gelijk aan de absolute top van Europa. Dat is gewoon waanzinnig knap”, aldus Vermeulen, die Gastón Pereiro het meest vindt tegenvallen bij PSV. “Het verbaast me dat Van Bommel zo lang aan hem vastgehouden heeft. Het is nog altijd hetzelfde bij hem: hij is te langzaam en vooral niet constant genoeg.”

Kees Jansma, presentator van FOX Sports, vindt dat PSV vanaf het begin van het seizoen 'strijdvaardigheid, elan en zelfbewustzijn' toont. “Dat is door toedoen van trainer Mark van Bommel tot stand gekomen. Het feit dat hij er zo stond, is verbazingwekkend knap”, stelt de journalist, die benieuwd is of PSV het ook in de tweede seizoenshelft kan laten zien.

Jansma verwacht een zeer spannende titelstrijd tussen PSV en Ajax en ook Vermeulen is van mening dat één misstap cruciaal kan zijn. "Het gaat werkelijk om één foutje, een mazzeltje hier of daar. Ajax is heel hongerig na vier jaar zonder titel, maar tegelijk is de druk veel groter dan bij PSV. Het zou weleens een zinderende ontknoping kunnen worden, misschien wel op de laatste speeldag."

Verwacht jij dat PSV landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan heeft hij toch 6 andere wedstrijden gezien. Bijna geeneen wedstrijd heeft er echt een overwinning in gezeten.

26 december 2018 om 13:00

PSV gelijkwaardig in de CL? Ah, de uitspraak komt van Arno Vermeulen, dat verklaart dit domme gezwets. PSV heeft alleen thuis tegen Barcelona kans op een goed resultaat gehad, voor de rest zjn ze gewoon overlopen hoor. Ja, de nederlaag thuis tegen Inter was verdient. Het Nederlands voetbal zit ontegenzeggelijk weer wat in de lift, maar we, liefhebbers en media, moeten het nou ook weer niet mooier maken dan het is.

26 december 2018 om 13:12

Als je verliest door een buitenspeldoelpunt en een niet gegeven rode kaart, kun je dat moeilijk verdiend noemen. We moeten niet vergeten dat PSV met VAR 3e was geworden in deze poule.

26 december 2018 om 13:12

Bijna gelijkwaardig zegt hij toch? 🤔

26 december 2018 om 13:16

Nou, het was ook niet bijna gelijkwaardig

26 december 2018 om 13:25

Davilla7, maar dan had je thuis tegen Spurs weer geen punten gehad door de onterecht afgekeurde goal van Sanchez wegens buitenspel en stond je weer laatste. Daarnaast was het ook nog geen zekerheid dat je Inter thuis dan wel had gewonnen.

26 december 2018 om 13:54

Sorry hoor maar als je dit geen zekerheid noemt doe je PSV te kort. Met een 1-0 voorsprong en een man meer heb je in ieder geval een hele grote kans.

26 december 2018 om 13:58

Er zit een wezenlijk verschil tussen iets een zekerheid noemen en vervolgens te roepen dat het een hele grote kans is.

26 december 2018 om 14:07

Met de VAR was die rode kaart ook geen zekerheid denk ik. Volgens mij speelde lozano of bergwijn die bal helemaal richting de cornervlag met nog rugdekking van een paar Inter spelers. Je zag het ook bij De Ligt tegen zwolle dat de VAR er rekening mee hield of het echt een 100 procent kans zou worden of dat de bal slecht wordt mee genomen en er zo geen 100 procent kans zou ontstaan. Ik denk dat de VAR hier ook geen rood had gegeven als de scheids in eerste instantie geel had gegeven, omdat voor rood en geel allebei wat te zeggen is, dus de beslissing van de scheids leidend is.

26 december 2018 om 14:18

Rutgerrr, dat ligt natuurlijk aan de context. Feitelijk is er maar 1 zekerheid in het leven en dat is dat je dood gaat. Als jij zo'n iemand bent die alles letterlijk interpreteert, heb je inderdaad een punt. Overigens wel grappig dat je De Ligt als voorbeeld aanhaalt Zytto, want dat is nu precies een moment waar werkelijk ALLE objectieve mensen (analysten, oud-scheidsrechters etc.) het een rode kaart vonden. Grootste VAR-blunder van het huidige voetbalseizoen.

26 december 2018 om 14:29

@zytto34, kijk even terug, hij geeft een kort tikje naar binnen, niet richting cornervlag. Er staan nog wel spelers tussen, maar het is wel 100% dat hij in balbezit blijft.

26 december 2018 om 14:59

Onzin, PSV had tegen Inter 2 keer kans op een beter resultaat dan ze hebben gekregen en thuis tegen Barca ook. Dat hadden makkelijk 5 punten kunnen zijn ipv dat schamele puntje en eigenlijk gewoon 7 want thuis tegen inter was PSV gewoon beter en gaan ze ten onder aan blunders van Zoet en de scheid. Uit creëerde inter bar weinig en krijgen ze een doelpunt tegen uit een voorzet die vrij lang onderweg is. PSV had er echt meer uit kunnen en moeten halen. Zo vond ik ook dat juist de ervaren spelers het af lieten weten op doorslaggevende momenten (behalve luuk, die stond toch altijd weer op en presteerde uitstekend).

26 december 2018 om 23:42

Ninjakai..Psv - inter 41% Vs /59% balbezit, schoten: 12(4) vs. 24(8)
Inter - psv: 65% Vs 35%, 23(9) Vs 6(5). "Makkelijk 5 punten meer" is echt schromelijke zelfoverschatting

26 december 2018 om 13:33

De lat moet hoger komen te liggen willen we ooit weer serieus genomen worden als Nederlands voetbal. Als we tevreden zijn over deze prestatie van PSV dan is er echt iets mis. Slechts 2 (!!!) Punten behaald... ja het was een lastige poule maar hier kan je echt niet tevreden mee zijn.

26 december 2018 om 13:51

Volgens mij is ook niemand bij psv tevreden over het resultaat hoor. Echter speelden ze wel 6 wedstrijden waarin ze flink underdog waren en hebben ze flink tegengas kunnen geven. Dat mogen we wel vooruitgang noemen tov de laatste 3 jaar en daar mag je blij of tevreden over zijn... zolang je groei maar voor ogen blijft houden

26 december 2018 om 14:22

Tevreden is sowieso een verkeerd woord, maar realiteitszin moet er ook zijn. In een dergelijke poule kom je incidenteel door, maar vaker dan eens eindig je gewoon op de laatste plaats. Kijk naar de enorme verschillen betreft uitgavepatroon, transferwaardes, het verschil in individuele kwaliteiten en de salarishuizen. Natuurlijk ben je dan als PSV zwaar de underdog.

Het probleem is vooral dat Ajax wel overwintert, waardoor de kritiek op PSV feller is. De onderlinge strijd tussen beide clubs helpt daarin ook niet mee waardoor verwijten over en weer worden gemaakt. Geweldig dat Ajax overwintert hoor, maar PSV krijgt te veel kritiek, daar waar Ajax de hemel in word geschreven in een toch best makkelijke poule (voor Champions League-begrippen). Benfica en Bayern zijn namelijk allesbehalve in vorm en AEK heeft gewoon het niveau niet.

26 december 2018 om 14:30

@litmanenheld:

Och och... Ajax overwintert voor het eerst in 13 jaar (!) weer eens in de CL en meteen heeft de ene na de andere Ajax-supporter een grote bek over hoe beschamend het is dat PSV niet wist te overwinteren.

PSV heeft in zes wedstrijden tegen veel grotere tegenstanders maar één keer met meer dan één goal verschil verloren. Daar koop je niets voor, maar het is zeker geen slecht resultaat.

Nog even voor de context: Barcelona heeft een omzet van 1 miljard, Tottenham van 355 miljoen, Inter van 262 miljoen en PSV van 62 miljoen.

Dus inderdaad, we tellen niet echt mee in Europa. Maar dat kan ook helemaal niet meer. Dat verandert niet ineens bij toverslag door één goede poulefase van Ajax.

26 december 2018 om 13:57

Thuis tegen Inter waren ze anders best goed en hadden ze de pech dat de arbitrage niet bijzonder goed was. Aan de andere kant, in Londen hadden ze weer mazzel met de arbitrage. PSV zat in een kansloze poule, daar is iedereen het denk ik wel over eens. Wat mij betreft heeft PSV zich positief laten zien in Europa, alleen Barça heeft het makkelijk gehad tegen ze, de rest had moeite genoeg om de punten uit het vuur te slepen.

26 december 2018 om 14:17

Dan heb jij waarschijnlijk ook niet goed gekeken. PSV had namelijk sowieso thuis moeten winnen van Barcelona en Internazionale. Bovendien zijn Tottenham, Barcelona en Internazionale wel even van een heel ander kaliber dan AEK en het huidige Benfica. Ook het huidige Bayern krijgt het moeilijk in een dergelijke poule.

PSV heeft het gewoon knap gedaan in een poule waar alleen maar toppers in zaten. Qua punten is het lastig, maar het was zeker geen blamage. Het zijn clubs van wereld klasse waar ze tegen voetbalden, en ze hebben bijna alke wedstrijden karig weerstand geboden. Jammer dat dit niet door iedereen in waarden word gezien

26 december 2018 om 13:16

Ze hebben goed weerstand geboden ja. Maar om nou te gaan zeggen dat ze bijna gelijkwaardig waren vind ik nergens op slaan.

26 december 2018 om 13:46

Dit was denk ik een klassiek voorbeeld van hoe de topploegen in de poule spelen. Niet te veel energie verspillen, maar dodelijk zijn op beslissende momenten.

26 december 2018 om 14:47

he he. Eindelijk een psv supporter met realiteits zin. Idd. veel van die ploegen zetten even 10 min. aan en, hups, je bent het haasje.

Niet alle wedstrijden gelijkwaardig maar er waren er een paar bij waarvan ik dacht er had echt meer in gezeten en gemoeten maar hadden hun geluk niet aan hun zijde of het was de ervaring van de tegenstanders dat ze met de punten ervan door gingen.

Vermeulen overdrijft misschien wel. Maar ik vind toch dat we best redelijk mee hebben kunnen doen tegen drie topploegen. Waarvan ik Spurs en Barca echt angstaanjagend goed vind. Maar ook Inter heeft toppers rondlopen. Misschien had Ajax het beter gedaan, maar overwinteren in deze poule was niet echt realistisch.

2 punten in 6 wedstrijden zegt genoeg! Geen thuiswedstrijd gewonnen en weinig in te brengen tegen Inter, dat echt geen geweldige ploeg heeft hoor. Valt wel mee allemaal.

26 december 2018 om 14:25

Thuis had PSV een overwinning 'verdiend' tegen Internazionale en tegen Barcelona vond ik PSV bijna oppermachtig hoe raar dat ook klinkt. Internazionale is misschien niet geweldig, maar natuurlijk wel een stuk beter dan het huidige Benfica en AEK Athene. Ook het huidige Bayern gaat het er moeilijk mee krijgen. Italiaanse clubs zijn altijd erg lastig te bespelen.

Psv is gewoon verdiend laatste geworden in de poule.en om nu te zeggen dat het zo een mega zware poule was.kan ik ook niet zeggen .2 punten zegt genoeg. Ajax was is deze poule Zeker niet laatste geworden.ajax Word dan ook. Terecht kampioen . Psv al diverse x door het oog van de naald gegaan ,dat blijft niet duren

26 december 2018 om 14:28

Ach hou eens op. Bayern en Benfica waren en/of zijn uit vorm en dit AEK had sowieso niet het niveau van de Champions League. Niets ten nadele van Ajax hoor, maar die hadden wel echt een poule waarin de puzzelstukjes in elkaar vielen. Natuurlijk heeft Ajax een goede ploeg, maar wat objectiviteit mag ook wel...

26 december 2018 om 18:11

Raar dat het uit vorm van Benfica en Bayern steeds wordt herhaald terwijl Barca in het begin ook niet in vorm was. Als er een kans om te winnen had kunnen zijn was het dit jaar geweest.

26 december 2018 om 23:49

Dat haal ik niet aan, omdat Ginovan Gestel toch maar even aan moest halen dat Ajax zeker geen laatste was geworden. Ajax doet het goed hoor, maar Ajax had ook zomaar laatste kunnen worden in een dergelijke poule.

Ajax kon een aantal wedstrijden niet op 100% spelen. Die luxe had PSV niet. Ajax speelde namelijk ook lang niet altijd even goed en had ook momenten waar spelers als Messi, Kane, Alli, Coutinho, Icardi van zouden profiteren.

26 december 2018 om 15:12

"psv is gewoon verdiend laatste geworden in de poule"
Dat spreekt niemand tegen.

"om nu te zeggen dat het zo een mega zware poule was.kan ik ook niet zeggen"
Dit was zeer zeker de allerzwaarste poule van het CL-seizoen. Dat schreven alle media ook na de loting. En de omzet van Barcelona is 16x zo hoog als die van Psv, die van Tottenham is bijna 6x zo hoog, die van Inter is ruim 4x zo hoog. Dat willen mensen nog wel eens even vergeten.

"psv al diverse x door het oog van de naald gegaan ,dat blijft niet duren "
Die opmerking las ik ook vorig seizoen voortdurend.

26 december 2018 om 17:25

Het is moeilijk toe te geven he dat psv gewoon niet goed genoeg heeft gespeeld.en in de cl zitten alleen maar goede teams.dus als je er dan uit vliegt moet je dat accepteren en niet wijzen naar een andere ploeg of poule. Tegen wie moet psv in de beker .daar liggen ze ook al uit ,ook zeker weer een ongunstige loting gehad. Psv heeft dit seizoen al diverse keren geluk gehad bv tegen pec en fortuna en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.ze hebben nu nog een groot voordeel en dat is dat ajax nog op drie fronten actief is.

26 december 2018 om 23:56

@ginovan Gestel

Dan heb je wel een excuus als PSV aan het einde van het seizoen kampioen zou worden. Juist personen als jij maken het soms ontzettend lastig om serieus te blijven discussieren, want je praat alleen in jouw eigen straatje zonder andere factoren in acht te nemen.

"in de cl zitten alleen maar goede teams.dus als je er dan uit vliegt moet je dat accepteren en niet wijzen naar een andere ploeg of poule"

Tja, want als mensen dat wel doen zijn jouw punten al heel makkelijk omver te zagen. AEK is geen sterke tegenstander, Bayern en Benfica zijn gewoon uit vorm. Niet leuk om te horen, maar dat zijn wel de keiharde en aantoonbare feiten.

Uiteindelijk staat PSV nog steeds bovenaan in de Eredivisie met twee punten voorsprong op Ajax. Dan kun je heel kleinerend doen over Psv, maar ze doen het toch best fortuinlijk met een goedkopere selectie en minder middelen.

Verder hoop ik dat je het gezegde kent: "geluk dwing je af". Elke ploeg heeft namelijk weleens geluk, maar het is natuurlijk altijd makkelijk de concurrent van jouw club alleen te belichten. Lekker objectief ook. Ik heb echt het idee dat ik op een 12-jarige sta te reageren...

Psv is gewoon verdiend laatste geworden in de poule.en om nu te zeggen dat het zo een mega zware poule was.kan ik ook niet zeggen .2 punten zegt genoeg. Ajax was is deze poule Zeker niet laatste geworden.ajax Word dan ook. Terecht kampioen . Psv al diverse x door het oog van de naald gegaan ,dat blijft niet duren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren