Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman: 'We moeten maar eens gaan op vijf tegen één gaan trainen!’

Laatste update:

Ajax schakelde donderdagavond Legia Warschau uit in de Europa League door op eigen veld met 1-0 te winnen. De ploeg van Peter Bosz kreeg meerdere kansen om het duel definitief te beslissen, maar liet dat na waardoor het lang spannend bleef in de Amsterdam ArenA. Joël Veltman was blij met het resultaat, maar zal de eerstvolgende Europese wedstrijd door een schorsing moeten missen.

Is Ajax de terechte winnaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien is trainen op verdedigen want Veltman liet werkelijk alles en iedereen voorbij lopen vanavond.
Ik hoop dat er een club dom genoeg is om hem over te nemen deze zomer.

23 februari 2017 om 22:37

Echt zo weinig respect voor een dergelijke speler als Veltman, terwijl we blij moeten zijn dat spelers van zijn niveau zolang bij de club blijven. Erg jammer, is gewoon een soort van pispaaltje terwijl hij het hele seizoen al prima speelt.

Veltman speelde degelijk, wanneer kwamen ze hem voorbij dan? Nauwelijks gevaarlijk vanaf de linkerflank van Legia gezien?

Jammer dat hij er niet bij is, heeft veel europese ervaring en heeft veel gogme, wat nogal ontbreekt in de ploeg.

23 februari 2017 om 23:51

Het feit dat hij zo lang bij Ajax blijft zegt voldoende over het niveau en de potentie van Veltman. Het volgende duel kan mooi Tete in de basis starten. Hetgeen we in de Eredivisie al mee moeten beginnen...

24 februari 2017 om 00:00

Ben duidelijk geen supporter van Ajax normaal, maar Europees mogen ze alles winnen van me. Veltman is echt een paar klassen minder dan Tete in verdedigend opzicht. Denk dat als Ajax in de komende weken punten verspeelt, dat de doelpunten dan voornamelijk over zijn kant gecreeerd zullen worden. In de pasing normaliter wel erg sterk en daarin is Tete weer een stuk minder.

24 februari 2017 om 00:16

Prima speelt? Veltman is een beperkte speler en heeft puur aan de Boer te danken dat hij Ajax shirt nog heeft. Dat Bosz hem verkiest Boven Tete is ook onbegrijpelijk. Het Veltmannetje zal hij altijd blijven. Echt elke Europese wedstrijd zit deze man te schutteren. Wat speelde hij slecht en mag Ajax blij zijn dat het tegen armoedig Legia speelde. Als.ze tegen Lyon zouden spelen zou hij helemaal gek gedolt zijn. Heb hem.werkelijk nog nooit een goede pot tegen een beetje goede voetballer zien spelen Europees. Ja in Nederland. Maar we weten allemaal waar Nederland momenteel staat. Ajax.ligt er volgende ronde we ruit als ze tegen een Roma of Borussia Gladbach spelen

24 februari 2017 om 07:48

Ajax kan van alle EL overgebleven teams winnen en de meeste zouden Veltman graag bij hun selectie voegen. Dit soort verhalen hoorde je oog bij Celta de Vigo. Daarnaast vraag ik om de momenten te geven waar hij in de fout ging, weer eens nul reactie, dat zegt wat, gewoon een pispaaltje, heeft niks met inhoud te maken.

Als verdediger bij Ajax moet je aanvallend ook weglieten kunnen en daar bakte hij vanavond dus helemaal niets van wat een slechte speler is dit.

Veltman: 'we moeten maar eens gaan op vijf tegen 1 gaan trainen. Veltman is altijd wel snel met zijn reactie. Hij heeft al meerdere malen aangegeven wat sneller bij de les te zijn als de wedstrijd begint. Alleen is het nog steeds iedere wedstrijd het zelfde liedje. Werd vanavond aan alle kanten voorbij gelopen en grossierde in verkeerde passes. Kijk de wedstrijd eens terug voordat je kritiek uit op je medespelers. Hij is gelukkig geschorst voor de volgende wedstrijd. Misschien komt Peter Bos een keer tot inkeer als hij Tete weer op die plek zet.

24 februari 2017 om 08:34

Waar werd hij voorbij gelopen? Het lijkt wel of men steeds wat verzint, ik kan het mij niet herrineren, noch dat er gevaar kwam van de linkerkant van legia.

En Veltman moet maar eens stoppen met iets wat lijkt op voetballen........

Als iemand geen recht van spreken heeft is hij het wel.

23 februari 2017 om 23:20

Veltman speelde niet goed. Maar is dit seizoen erg lekker bezig.

Veltman stond bij zijn eerste balcontacten te dromen. Ik had eerst het gevoel dat die net uit de kroeg kwam. Veel balverlies, aanvallend niks van hem gezien ik denk dat hij blij moet zijn dat Sanchez hem veel back up gaf.

Maar toch wel jammer dat net Sanchez en hij allebei schorsing hebben want anders kon Veltman op de plek van Sanchez. Ik denk dat we met Tete op rechts niet achteruitgaan ten opzichte van Veltman in ieder geval.

23 februari 2017 om 23:33

Ik denk dat we er ook in het centrum er niet op achteruit gaan. Ik zie het wel zitten met De Ligt.

23 februari 2017 om 23:53

Over Sanchez hebben we toch ook geen klagen ? Maar het is zeker leuk dat De Ligt waarschijnlijk de kans gaat krijgen...

Misschien moet Veltman zijn grote mond houden en beginnen met eerst naar zichzelf te kijken.. Aandacht verleggen in de hoop dat zijn drama voetbal niet in de spotlight staat?

Veldnan speelt alleen nog maar om getransfereerd te worden, wat een drama

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren