Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman vol vertrouwen: ‘We hebben een keer elf punten achter gestaan’

Laatste update:

Ajax wist zondag voor eigen publiek niet te winnen van PSV en het 1-1 gelijkspel zorgt voor een slecht gevoel bij Joël Veltman, die voor het eerst in zijn loopbaan werd verkozen tot 'man of the match'. De Amsterdammers zien de achterstand op koploper Feyenoord verder oplopen, maar de rechtsback van de nummer twee van de Eredivisie houdt vertrouwen in het kampioenschap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 december 2016 om 22:16

Vergeet het doelsaldo niet

18 december 2016 om 22:21

Doelsaldo telt niet mee?

Zaak is om goed uit de winterstop te komen en te winnen bij Zwolle en Utrecht. Feyenoord heeft het in Januari vrij makkelijk op papier.

18 december 2016 om 22:56

Wel zonder El Ahmadi. Die misten ze ook tegen GAE (net als Vilhena) en dat liep fout.

18 december 2016 om 23:32

Toch blijf ik zeggen dat ze het ook zonder hem kunnen.

19 december 2016 om 06:44

Eens jollie18. Ik zie ons eerlijk gezegd zoals gewoonlijk onderuit gaan bij Utrecht. Hopelijk krijg ik geen gelijk.

Vorig seizoen stond je op de laatste wedstrijddag zelfs bovenaan... Wat zegt dat?

Wat moet hij anders zeggen? Halen we niet meer in, 2e plaats maar vasthouden? Een open deurtje vandaag ipv een Veldmannetje...

18 december 2016 om 23:19

bijvoorbeeld, of dit. het is waar hij zelf voor kiest en wat hij denkt dat verstandig is om te zeggen. je ziet ook veel trainers of voetballers die zeggen dat ze de titel uit hun hoofd moeten zetten, of die zoals veltman zegt dat het nog wel gaat lukken. zijn ook mensen die verder gaan en zeggen dat de koplopers het nooit gaan volhouden zo.

Ja, alles is mogelijk... Pfff, ik word zo moe van die praatjes. Vandaag staan ze 1-0 voor en hadden PSV op de knieeen. Waar waren die praatjes toen? Feyenoord is op dit moment gewoon het beste team. Mentaal zijn ze sterker. We zullen zien of Ajax na de winterstop eens gaat winnen in Utrecht... Dan mag Veltman weer eens iets zeggen.

Ajax heeft in de laatste 11 minuten van de wedstrijden tot nu toe maar liefst 9 punten verspeeld. Tegen Roda, Feyenoord, AZ, Twente en nu Psv. Ik denk dat het vooral een kwestie is van mentaliteit of conditionele gesteldheid dat ze nu ruim achter staan op Feyenoord.

19 december 2016 om 06:22

Ruim is een groot woord. Een misstap van Feyenoord en Ajax heeft het in eigen hand.

Alles is mogelijk.
De vraag is wie komt er het best uit de rustperiode.
Weet Feyenoord de vorm vast te houden?
Kan Ajax constanter spelen?
Weet PSV zich weer mentaal op te richten?

We zullen het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren