Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veldwijk: ‘Als zo’n kans voorbij komt, denk je er in ieder geval over na’

Laatste update:
/

PEC Zwolle huurt Lars Veldwijk dit seizoen van Nottingham Forest en heeft al veel plezier aan hem gehad. De spits was in 27 wedstrijden goed voor 13 doelpunten en is daarmee de meest productieve pion van trainer Ron Jans. Wat er na dit seizoen met hem zal gebeuren weet Veldwijk nog niet: alles ligt open.

Veldwijk zegt in een interview met ELF Voetbal dat ook een lucratieve stap naar bijvoorbeeld het Midden-Oosten of Azië een optie kan zijn voor hem. “Iedereen kan wel zeggen: hoezo wil je naar China of Dubai? Maar als ik jou nu een contract met een salaris van anderhalf miljoen euro voorleg, zou jij dan niet geïnteresseerd zijn?”, vraagt Veldwijk zch af.

Hij maakt duidelijk dat hij niet per definitie ‘nee’ zal zeggen wanneer zich een aantrekkelijke kans voordoet buiten Europa. “Als zo'n kans voorbij komt, denk je er in ieder geval over na”, aldus de spits. Voordat hij Excelsior verruilde voor Nottingham Forest toonde een Chinese club wel belangstelling, maar die interesse werd niet concreet. “En ik vond het ook niet het juiste moment om te gaan”, aldus Veldwijk, die daar nu anders over lijkt te denken.

Hoop je dat Lars Veldwijk volgend seizoen ook weer in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk een speler die zegt zoals het is. Hij weet natuurlijk ook dat hij te beperkt is om op de Europese velden een mooie carrière te krijgen dus dan maar naar het verre oosten voor de centen zodat hij nooit meer hoeft te werken.

En gelijk heeft ie. Als je als topscorer van Zwolle een miljoenencontract kan tekenen, dan ga je natuurlijk. Een mooi avontuur en er waanzinnig goed voor betaald krijgen.

Ben ik de enige die denkt dat deze jongen nog best ver kan komen in Europa? Hij zal de top van de Premier Leaque niet halen... Maar hij kan best bruikbaar zijn voor een AZ of Ajax (als back up van Milik). 13 doelpunten en 9 assists is echt prima voor een spits van Zwolle, en hij lijkt mij mentaal in orde.

1 april 2016 om 19:18

Mwoah, hij wil af en toe nog wel eens een wedstrijd helemaal niks uitvoeren en er ongemotiveerd bij lopen

Maar dat wisten wij allemaal wel niemand slaat een miljoenencontract af.

1 april 2016 om 21:12

Klopt maar weinig spelers komen er echt voor uit. Vaak is het onder het nom van"ik ga voor de sportieve verbetering" en dan gaan ze ergens in het Midden oosten spelen. Middelmatige spelers moeten gewoon elke kans aangrijpen om zich financieel onafhankelijk te maken.

1 april 2016 om 22:00

inderdaad. Veel mensen in Nederland doen ook werk dat oninteressant is maar ze doen het wel omdat het zo lekker verdient. Ik vindt dat dit geen issue hoeft te zijn in het voetbal zolang je het beestje maar bij de naam noemt. Teksten als: ''ik was toe aan een nieuw avontuur'' of ''in Dubai is het niveau echt zo slecht nog niet'' zijn allemaal van die dooddoeners in het hedendaagse voetbal. Als je gewoon zegt: ''ik ben hier puur voor het geld''. dan kan iedere voetbalfan, die overigens ook voor zijn centen moet werken dat begrijpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren