Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vejinovic: 'Kritiek hoort erbij als je bij een club als Feyenoord zit'

Laatste update:

Feyenoord verkocht Jordy Clasie aan Southampton en haalde Marko Vejinovic van Vitesse binnen als zijn opvolger. De middenvelder zou Feyenoord aan wat meer doelpunten moeten helpen: in zijn laatste seizoen voor Vitesse scoorde hij immers tien keer in de Eredivisie. In het shirt van zijn nieuwe werkgever heeft Vejinovic het net echter nog niet weten te vinden.

/

Critici vinden dat Vejinovic te ver inzakt om de bal op te halen bij de verdedigers, maar de zomeraankoop is niet van plan om zijn spel aan te passen. “Ik probeer het team zo goed mogelijk te helpen, soms ook door uit te zakken om ruimte te creëren voor de rest", zegt Vejinovic tegen RTV Rijnmond. "Kritiek hoort erbij als je bij een club als Feyenoord zit.”

Men moet echter niet vergeten dat Vejinovic pas net bezig is bij Feyenoord, vindt de middenvelder zelf: “Ik ben mijzelf nog aan het ontwikkelen. We hebben een wat andere speelstijl, daar moet ik mij in aanpassen, maar dat heeft ook tijd nodig. " Verwacht hij nog vaker te gaan scoren? “Het seizoen is nog jong, alles kan nog komen. Uiteindelijk gaat het om de winst van het elftal en dus ben ik tevreden over hoe het gaat”, benadrukt Vejinovic.

Marko Vejinovic moet meer naar voren voetballen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou als je het niet goed doet bij Achilles 29 krijg je ook kritiek hoor, die van de Gelderlander zijn niet mals wat dat betreft
Je krijgt natuurlijk overal kritiek als je het niet naar wens doet, en zeker gezien alle voetbal gerelateerde sites maakt het dan niet zo gek veel uit waar je voetbalt.

Heb het al getypt toen Feyenoord hem kocht, dit is geen speler die goed genoeg is voor de top 3, hij was natuurlijk niet voor niets gepasseerd bij Vitesse

3 oktober 2015 om 16:16

Dan ben ik ervan overtuigd dat je er op termijn naast zit. Dat hij gepasseerd was zegt niets. Vitesse had geld nodig, hij raakte geblesseerd en stond er toen eventjes naast. Dat heeft niet (veel) langer geduurd dan 2 wedstrijden, kortom; een non-argument.
Als hij bij Feyenoord zijn niveau haalt van Vitesse is hij weldegelijk van toegevoegde waarde.

3 oktober 2015 om 16:29

Ik ben het niet echt met je eens. Natuurlijk krijg je overal kritiek maar je begrijpt toch wel dat hij bedoeld dat je bij een topclub meer kritiek krijgt. Omdat er simpel weg meer van je word verwacht.

Ook vind ik hem goed genoeg voor elke Nederlandse topclub. Is een prima speler hoor!

3 oktober 2015 om 23:35

Pas vlak voor de play offs ja rest van het seizoen een prima basis speler geweest

Ach als het elftal lekker draait dan voetbalt hij eigenlijk ook altijd wel goed.

Maar ik denk dat hij vorig seizoen ook zo goed was vanwege propper.

Hij heeft de 2e seizoenshelft bij Vitesse maar 1 goal gemaakt. De rest was allemaal voor de winterstop. Goed gescout Feyr5

3 oktober 2015 om 15:49

Feyenoord

Ben nog niet onder de indruk van Vejinovic. Speelt erg statisch en vind hem verdedigend zwak. Jammer dat Vilhena al zijn besluit heeft gemaakt want ik zie hem liever in de basis.

Laat hem zich even aanpassen.. Zoals hij zegt hij speelt in een ander systeem, dus waar er by vitessr miss van hem werd verwacht vaker naar voren te gaan, verwacht gio miss dat hij achter blijft. Niet te snel oordelen het elftal begint nu pas te draaien

Het is altijd moeilijk oordelen.
Wij weten nooit precies wat zijn opdrachten zijn.
Hij is op dit moment een goed voorbeeld voor Feyenoord.
Dan bedoel ik dat hij nog grote stappen kan maken net zoals heel het elftal.
Ik ben ervan overtuigd dat dit elftal alleen maar kan groeien in het verloop van dit seizoen.
Zeker nu Feyenoord geen Europees speelt en dus altijd met nagenoeg met de zelfde basis elf kan spelen.

Een Guardado scoort ook bijna nooit, als je op '6' speelt kom je gewoon minder in positie om te scoren.

Zwaar overschatte speer hij verdedigd niet goed mee ,scoorde geloofgoals waarvan een vrije trappen en 6 pingels en een paar afstandschoten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren