Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman laat zich niet verleiden tot nieuwe uitspraak over niveau Rangers

Laatste update:

Joey Veerman laat zich na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen Rangers van dinsdagavond niet verleiden tot grote uitspraken. De PSV-middenvelder houdt zich op de vlakte als verslaggever Marcel Maijer opwerpt dat het een 'schande' zou zijn als de Eindhovenaren volgende week worden uitgeschakeld door de Schotse grootmacht. Vorig jaar ontstond commotie toen Veerman zei dat PSV onterecht uit de play-offs van de Champions League was gewipt door Rangers.

"Zou het een schande zijn om je niet te kwalificeren volgende week?", vraagt Maijer namens RTL7 in de catacomben aan Veerman. "Ja, ik heb wel vaker wat uitspraken gedaan. Laten we het daar maar niet over hebben", is het duidelijke antwoord van de PSV-middenvelder. Veerman verwijst daarmee naar een jaar geleden. Na het 2-2 gelijkspel in Glasgow verloor het elftal van toenmalig trainer Ruud van Nistelrooij in het Philips Stadion met 0-1 van Rangers, waardoor men was uitgeschakeld. Veerman kon zijn frustratie na afloop niet verbergen.

Grote teleurstelling na uitschakeling
"Zij hebben geen kans gecreëerd. Alleen die bal op de lat, maar verder niets. Het doet er verder allemaal niet toe. We hebben zelf niet gescoord en dat is niet goed. We hebben ook te weinig gecreëerd. Ik vind het in ieder geval niet terecht", zei Veerman in augustus 2022. Zijn uitspraken vielen slecht bij onder meer Wesley Sneijder. "Hij was vorige week nog vrij duidelijk dat PSV Rangers zou pakken, dan verwacht je dat hij zijn mouwen opstroopt en het laat zien. Je verwacht ook dat hij voor de camera komt en zegt: 'jongens, ik heb een dramatische wedstrijd gespeeld'. Maar dat hoor je hem niet een keer zeggen. Het ligt allemaal aan de anderen om hem heen. Als trainer zou ik hier niet blij mee zijn, dit kun je niet maken."

Kritiekpunt Veerman
Veerman zag PSV dinsdagavond tegen Rangers opnieuw dezelfde fouten maken. "Het is een beetje een repeterend verhaal dat we iedere keer een mannetje tekortkomen in de zestien. We hebben heel veel spelers die graag de bal willen hebben en misschien iets te weinig diepgang. Daar moeten we nog wel aan werken." Veerman zag Ibrahim Sangaré de fout ingaan bij de 1-0 van Rangers. "Dat doet hij niet expres. Maar misschien moeten we de ballen daar ook niet inspelen", zo geeft hij mee aan doelman Walter Benítez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Veerman zegt we hebben 90 minuten lang de bal gehad, maar als ik eerlijk ben vind ik dat Rangers nog de grootste kansen had om de wedstrijd te winnen. Die bal 2 min na rust die Benitez nog red of dat schot een minuut voor tijd van Matondo dat net over ging.

Het moet echt een stuk beter, en zou het een schande vinden als het weer niet zou lukken tegen Rangers

23 augustus 2023 om 00:19

Tja, waar kwamen die kansen vandaan? Voor mij, door onkunde van PSV zelf…

23 augustus 2023 om 08:57

Nou, die tweede goal was ook vooral afgetroefd worden op je eigen (voormalige) wapens. En die kans van Lammers en Danilo..... Denk dat PSV onder Bosz hartstikke leuk voetbal speelt, maar je bent ook echt kwetsbaar. Op zijn Bosz', want dat zit nou eenmaal in zijn speelstijl. Maar vind PSV veel leuker om te zien dan voorgaande jaren.

23 augustus 2023 om 07:44

Schande nog wel ? Alsof psv zo sterk is,

23 augustus 2023 om 09:11

Krovikan

"veerman zegt we hebben 90 minuten lang de bal gehad, maar als ik eerlijk ben vind ik dat Rangers nog de grootste kansen had om de wedstrijd te winnen."

Vaak is beleving in het veld totaal anders. Ik vond ook bijzonder dat Veerman zei dat hij wel goed had gespeeld.
Ik vond hem niet goed en iemand met zijn status (hij is geen nieuweling of jonkie meer) moet je meer verwachten. Hij moet een van de leiders zijn en veel meer opeisen, meer het spel naar zich toe trekken, tempo gaan bepalen.

Beetje aardig mee doen is toch niet meer goed genoeg. Als hij nog een stap wil maken, dan moet hij juist in zulke wedstrijden opstaan als het niet draait.

Asl Luuk wegvalt, heeft dit team helemaal geen leiders meer in het veld.

Speelde top vandaag. Heeft echt stappen gezet onder Bosz. Zei eerder al dat hij zich fitter voelt dan ooit. En goed interview, zegt waar het op staat op de juiste manier.

23 augustus 2023 om 00:51

Beetje kip of het ei verhaal denk ik: Peter Bosz speelt een spel waarin Veerman ook veel beter tot zijn recht komt en beter wordt gebruikt. De vraag is of Veerman zelf nou echt beter is geworden in die paar potjes of dat Veerman gewoon bevrijd is door de nieuwe coach. Ik vind 'm eigenlijk al een lange tijd de beste speler van PSV.

23 augustus 2023 om 07:38

Ik ook MyVision. Wordt door zijn houding altijd verguisd maar ik ben een enorme liefhebber van Veerman en mijn optiek beter dan elke controleur in de eredivisie. Voor mij de ideale partner naast Frenkie

23 augustus 2023 om 07:46

En dan dat ‘rotjong’ Xavi Simons ervoor en we hebben een compleet middenveld 😉

23 augustus 2023 om 07:50

Al langere tijd ja? Beter dan Simons en/of Gakpo?

23 augustus 2023 om 13:03

Zijn Simons en Gakpo controleurs?

23 augustus 2023 om 07:37

Ik vond Veerman ook heel sterk spelen. En dan zie je gisteravond mensen die het hebben over zijn handelingssnelheid en duelkracht. Dat is ook niet zijn kwaliteit. Zet een echte stofzuiger achter hem (Een type Frenkie 😉) en ‘normale’ verdedigers en die onderdelen worden gewoon gecompenseerd. Zijn passing is echt van bizar hoog niveau.

23 augustus 2023 om 12:04

Veerman zijn kwaliteiten zijn dan misschien niet zijn handelingssnelheid en duelkracht maar deze 2 punten moeten duidelijk omhoog wil hij een niveau hoger gaan spelen. En met een niveau hoger bedoel ik al de groepsfase van de CL. Veerman is een leuek speler aan de bal maar alles buiten dat moet hij nog veel in groeien en zijn ook wel trainbare punten in mijn ogen. Kijk naar een Kokcu, niet dat Veerman Kokcu zijn niveau zal gaan halen maar die heeft ook geinvesteerd in zulke punten.

Veerman en Luuk waren goed. En Boscagli uitstekend. Dest vond ik niks en zijn aanvallende klik met Lang valt me ronduit tegen. Van Aanholt doet dat veel beter. Sangare speelde op halve kracht en had van mij in de rust gewisseld mogen worden. Ook vlak voor zijn goal zat ik nog te mopperen dat hij daar maar als een zoutpilaar stond. Nou, het heeft hem zijn goal opgeleverd. Bravo.

Deze 2-2 is een schande. Hopelijk poetsen we dat in Eindhoven weg. Maar ik heb in niets gezien dat Bosz onze jongens op Rangers heeft geprepareerd. Van eigen kracht uitgaan is leuk, maar een beetje investeren in de tegenstander mag ook wel hoor.

23 augustus 2023 om 02:55

Vond Dest best goed spelen eigenlijk! Klik met Lang was prima, alleen was Lang dramatisch slecht deze wedstrijd.

23 augustus 2023 om 09:00

Denk dat dat Lang is. Soms heel goed, soms heel slecht. Nooit steady. Maakt het juist een interessante speler vind ik. Onvoorspelbaar als de neten. Youness en Kluivert waren ook dat soort type spelers onder Bosz bij Ajax.

23 augustus 2023 om 14:17

Zelfde geldt voor Bertrand Traore. Kon 5 man passeren om vervolgens op een paar meter van het doel een rollertje te produceren

23 augustus 2023 om 07:19

Net als jij heb ik ook mijn twijfels bij Dest, maar gisteren speelde hij echt prima vond ik. Een van de beteren aan PSV-kant, samen met Luuk en Veerman inderdaad. Erg bedrijvig aan de linkerkant. Dat de samenwerking met Lang moeizaam verliep lag voor 90% aan Lang. Dest probeerde continu ruimte voor Lang te maken door de diepte te zoeken en over hem heen te denderen, maar Lang maakte hier veel te weinig gebruik van. Als ik Peter Bosz was geweest dan had ik Lang ook al veel eerder gewisseld voor Vertessen want aan die kant lagen echt mogelijkheden

23 augustus 2023 om 07:39

Toen lang als een gek te keer ging de eerste helft nadat hij zelf ook aan het vasthouden was en daarna een schwalbe maakte wist ik genoeg wat betreft Lang. Die liep duidelijk naast z’n schoenen.

23 augustus 2023 om 14:40

Kwam ook door Lang inderdaad. En hij speelde met zijn verkeerde been aan die linkerkant. Er zijn wel verzachtende omstandigheden. Maar ik ben niet tevreden. Je levert zoveel verdedigende kwaliteit in met zo'n speler als back, en dan moet het aanvallend wel wat opleveren. Dat deed het niet.

Als je dan die voorzet van Boscagli ineens zag pfoeee

Zo moet het.

Lang had het gisteren niet en ik had Vertessen ook wel eerder willen zien. Ik vond het ook erg dat we de eerste helft zo voorspelbaar speelden. Zowat alles over links. Weinig tempo en variatie. We hebben Rangers niet uit de organisatie kunnen spelen. Maar dat kwam ook omdat Sangaré totaal niet dynamisch speelde. We hebben veel te lang naar hetzelfde spelbeeld zitten kijken en niemand greep in. Niet in het veld, en niet op de bank. Terwijl het duidelijk was dat we uit een ander vaatje moesten tappen.

23 augustus 2023 om 11:37

Van Aanholt doet dat beter? Hmm, hebben wij een ander seizoen tot dusver gezien? van Aanholt valt op alle vlakken tegen dit seizoen. Niet dat Dest de messias is maar die heb ik gisteren in ieder geval nog leuke dingen zien doen.

Deze 2-2 is helemaal geen schande in mijn ogen. Je kan simpelweg niet bouwen op deze verdediging. De gasten die erin stonden hebben echt wel laten zien er voor te willen vechten. Als PSV druk begon te zetten, danwel na balverlies, had rangers geen flauw benul wat ze moesten doen.

Dat je dan twee knullige goals tegen krijgt door persoonlijke fouten.... Want ja, Ramalho stapt daar gewoon of veel te laat in, of hij staat met zijn rug naar de man die hij eigenlijk hoort te dekken/ heeft geen flauw idee waar die zich bevind.

23 augustus 2023 om 14:31

Van Aanholt is dit seizoen dramatisch begonnen inderdaad. Maar als je bedenkt dat Dest voor zijn voetballende kwaliteiten is gehaald dan vind ik het maar een boel gepiel. Ik mis de directheid in zijn spel. Als een soort linkermiddenvelder deed hij het aardig, ' leuk ' lees ik ook veel. Daar ben ik het wel mee eens, maar ik verwacht: goed. Dat was het niet.

Die twee goals tegen gaat het me ook niet per se om. Ik vind het erg dat wij met een surplus aan voetballend vermogen zo'n rauwdouw team niet de wil op kunnen leggen. We hadden wel veel de bal, maar werden nauwelijks gevaarlijk. Dat Bosz dan moet gaan uitleggen dat we van flank moeten wisselen... pfff... en hoevaak heb je Butland niet zo'n slappe eredivisievoorzet met twee vingers in zijn neus weg zien plukken... zag ook veel frustratie in het veld, en dat alleen omdat die jongens van Rangers goed in de weg lopen. Maar ik denk dan: als Bosz zijn team goed prepareert en Rangers analyseert, dan moet je daar veel soevereiner spelen.

23 augustus 2023 om 14:50

Oh zeker nog genoeg werk aan de winkel maar ik probeer het wel in perspectief te zien. Dest had al 6 maanden geen wedstrijd gespeeld, in dat opzicht vond ik het acceptabel. Vorig jaar onder Ruud werd er tot de laatste wedstrijd gezegd dat er geen lijn in het spel te bekennen was. Dat is nu natuurlijk anders.

Voor de fase van het seizoen waarin we zitten heeft Bosz echt al veel voor elkaar gekregen en heb ik er persoonlijk vertrouwen in dat hij die eindfase ook beter onder de knie krijgt bij de jongens. Want dat er genoeg voetbal in het team zit, beamen we allebei.

Volgende week is het wel een do or die wedstrijd geworden waar ik dat van tevoren niet had gedacht. Maar goed, vorig jaar was het probleem dat we niet konden scoren. In eigen huis met dit elftal heb ik daar veel meer vertrouwen in.

Dat zou ik maar niet doen 2-2,0-1,2-2 oftewel 3x niet winnen

Speelde echt geweldig zeg de beste op het veld gisteren, ook luuk viel geweldig in met de zoveelste geweldige kopbal.

23 augustus 2023 om 07:52

Luuk stond gewoon basis

23 augustus 2023 om 08:15

Zoals het hoort. En dan las ik een paar wedstrijden terug dat Luuk niet meer kan en dat Pepi veel beter zou zijn. De Jong is uitstekend begonnen en heeft al weer 4x gescoord in de afgelopen wedstrijden.

23 augustus 2023 om 08:34

Dat was eerder een schouderbal haha. Maar hij doet het inderdaad wel weer. Koppend is het ook gewoon nog steeds 1 van de beste in Europa.

Komt goed. We pakken ze volgende week. Volle bak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren