Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veel onbegrip na gigantische flater van Cillessen: ‘Waarom, waarom?’

Laatste update:

De analisten van ESPN begrijpen niets van de blunder van Jasper Cillessen. De doelman van NEC ging tijdens het Eredivisie-duel met sc Heerenveen vlak voor tijd ongekend in de fout. Cillessen liet de bal in zijn doel rollen, waardoor de Friezen een 2-3 zege in De Goffert boekten.

In de slotfase ging Cillessen gruwelijk de fout in. De doelman dacht dat de bal naast zou gaan, maar verkeek zich daar totaal op en zag de 'inzet' van Antoine Colassin via de paal binnenrollen. “Hij zit er absoluut niet goed in, hè”, concludeert Marciano Vink bij ESPN. “Twee of drie weken geleden zette hij zichzelf tijdens de Friese (Gelderse, red.) derby ook al voor schut en nu doet hij het eigenlijk ook weer. De bondscoach ziet dit natuurlijk ook…”

“Cillessen denkt natuurlijk dat die bal naast gaat, dat snappen we allemaal wel, denk ik”, geeft Kenneth Perez aan. “Maar waarom pakt hij deze bal niet gewoon? Waarom laat hij de bal achter gaan? Het staat 2-2, je hebt evenveel kans om te winnen als Heerenveen.” Door de enorme ketser van Cillessen kwam Heerenveen in punten gelijk met NEC (38). De achterstand op nummer acht RKC bedraagt voor de ploeg van trainer Rogier Meijer momenteel drie punten.

Cillessen kende halverwege april een dramatische eerste helft van de Gelderse derby tussen NEC en Vitesse, dat halverwege met 0-2 leidde. De doelman zag er eerst niet geweldig uit bij het rake afstandsschot van Matus Bero, maar bij de tweede Arnhemse treffer maakte hij het helemaal bont. Mohamed Sankoh ontfutselde hem heel makkelijk de bal binnen de zestien, waarna Kacper Kozlowski simpel kon binnentikken van dichtbij. Na rust ging Cillessen gruwelijk in de fout met een uitgooi, wat uiteindelijk leidde tot een goal van Kozlowski. Hij deed dat echter in buitenspelpositie, tot opluchting van de falende doelman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Enorm kinderachtig. Alsof men sinds December zit te wachten op een stok om mee te slaan.

Gaan we dit voortaan ook doen bij iedere fout van Noppert en Bijlow? "Ja, de bondscoach ziet dat ook.."

Nog even en we hebben geen keepers meer over als we iedere keeper afrekenen op een of twee fouten. Want de anderen maken die ook hoor per seizoen..

6 mei 2023 om 22:40

Waar heb je het over met kinderachtig, cillese blundert wederom opzichtig. Moeten we dan maar zeggen dat ie het goed heeft gedaan? Dit is blunder nummer 10 geloof ik van het seizoen, met een goede keeper had nec gewoon top 6, misschien top 5 gestaan.
En in oranje heeft cillese al 10 jaar niets te zoeken, vandaag weer het bewijs geleverd.

6 mei 2023 om 23:10

Bochherief, bij N.E.C ligt het op Sparta uit en Vitesse en Heerenveen thuis niet aan de keeper. Eerder aan een gebrek aan scorend vermogen bij de spits en vleugels. Zelfs vandaag was er niks aan de hand geweest als Tavsan scoort of Dimata een tweede scoort. Desondanks snap ik nog steeds niks van deze blunder

6 mei 2023 om 23:17

Martijnr, hij heeft geblunderd tegen go ahead, psv 2x, vitesse, frankrijk, vandaag weer, en dan mis ik er nog een paar. Dat heet objectief ja, bekijk de wedstrijdsituaties. Cillese heeft een paar puntjes gepakt, maar veel meer punten verloren. Ik roep al maanden, zet brandenhorst er maar in.

6 mei 2023 om 23:18

jarl, zo kun je alles wel wegwuiven haha. Dus spitsen moeten 3 goals maken om 2 blunders van cillese te corrigeren? Geef gewoon toe dat cillese er geen reet van kan, dat zou tenminste een logische verklaring zijn, ipv ten onrechte de schuld geven aan de spitsen

7 mei 2023 om 00:02

Oh vandaag was Jappie met zijn blunder zeker waardeloos hoor Bochherief, zo eerlijk ben ik wel. Ik zou hem lekker op vakantie sturen en na de zomerstop kijken hoe ie ervoor staat. Ik vind zelf ook dat Branderhorst nu de kans verdient, zo blunderen in de twee belangrijkste wedstrijden van het seizoen verdient een plek op de bank. Desondanks blijf ik erbij dat wij niet in deze situatie zouden komen als onze aanvallers hun kansen normaal af zouden maken. Ik heb al zo ontzettend vaak dit seizoen me op zitten te vreten aan de gemiste kansen.....

7 mei 2023 om 01:36

Bochherief, zeggen dat Cillessen meer punten heeft verloren dan gepakt is idioot. Cillessen staat niet voor niets bovenaan in de ranglijst van NEC spelers van het seizoen. Het is een reden waarom NEC niet rond de 14de plek staat en dat is Cillessen. Deze blunder en tegen Vitesse waren echt verschrikkelijk, maar Cillessen is buiten dat echt bezig aan een heel goed seizoen. Hij is de reden waarom NEC zo vaak de 0 hield en het hoogste reddingspercentage had. Maar fouten van hem worden drie keer dubbel uitgemeten. Dat komt niet omdat hij de eerste keeper van het Nederlands elftal is, maar omdat heel veel mensen (in de media) hem heel graag op zijn bek zien gaan. Het is aan Cillessen weer om te laten zien dat hij de betrouwbare doelman is van een aantal wedstrijden geleden. Hij was dit seizoen sommige wedstrijden gewoon echt waanzinnig goed.

7 mei 2023 om 08:30

Nec, cillese heeft een wedstrijd of 10 geblunderd dat leidde tot tegengoals, los dat hij elke wedstrijd fouten maakt die niet worden afgestraft. En niemand ziet cillese graag op z'n bek gaan. We moeten alleen erkennen dat hij er geen bal van kan. Anders zijn we met 2 maten aan het meten. Je kan hem houden voor behoud eredivisie, maar ik zou brandenhorst opstellen.

7 mei 2023 om 09:14

10 wedstrijden met blunders is natuurlijk flink overdreven. Net als de stelling dat nec zonder cillessen 15 punten meer behaald zou hebben. Maarja, heftige reacties zijn voer voor discussie dus ga vooral zo door

7 mei 2023 om 10:10

@Ijsmuts, zo speelt bochherief het altijd. Ik geloof meer in de reactie van -NEC- dan in wat bochherief roept. Cillessen laat vaak genoeg zien dat hij hartstikke belangrijk is voor nec, ja gisteren en tegen Vitesse is hij de schlemiel, maar hij heeft ook al zat punten gepakt voor nec

7 mei 2023 om 10:10

Niets overdreven, gewoon feitelijk aangetoond. Zodra het een favorietje van jullie betreft is het "overdreven" of "uitzondering". De wedstrijden zijn er, de blunders van cillese ook. Hoeveel bewijs moet je hebben voordat je kunt toegeven dat hij een zwakke schakel is in het elftal? Had bijlow op goal gestaan, stond nec nu 6e of wellicht 5e.

7 mei 2023 om 10:38

@bocherief: kom maar door met je feiten. 15 punten meer met een andere keeper, ik ben benieuwd. En kom ajb niet aanzetten met of persoonlijke voorkeuren een rol spelen hier, want je kent de mijne niet in dit geval.

6 mei 2023 om 22:41

Aangezien Bijlow en Noppert niet zoveel blunders maken hoeft men dat niet te roepen

6 mei 2023 om 23:00

Die keepen ook niet zoveel he

6 mei 2023 om 23:01

@madmarcel. Idd die zijn alleen maar geblesseerd

7 mei 2023 om 03:16

Daarnaast is er ook een gigantisch verschil tussen "er niet lekker uitzien" of volle bak blunderen. Bij Cillessen gaat het toch wel vaak om de laatste..

6 mei 2023 om 23:10

Dit soort fouten heb ik Bijlow en Noppert nooit zien maken. Als die keepers fouten maken, mag het ook wel gezegd worden, alleen die zijn er niet zoveel.

7 mei 2023 om 08:49

Beetje raar gezegd, Cillissen gaat natuurlijk ook al langer mee en heeft dus meer wedstrijden gespeeld.

6 mei 2023 om 23:17

Ach houd toch op. Hij blundert toch wederom opzichtig? Mag niemand het er dan over hebben? Dit is toch een gigantische blunder? Wanneer hij punten pakt of goede reddingen heeft wordt het ook benoemd. Hij gaat gewoon de mist in nu en daar mag men het best over hebben.

6 mei 2023 om 23:57

Cillessen maakt meer fouten dan reddingen zowat (ja, dit is wat gechargeerd). Maar hij is momenteel gewoon een middelmatige eredivisiedoelman

7 mei 2023 om 00:22

Dat is het vak van keepen, geen fouten vanaf daar de rest pas.

Wat betreft Cillesen heeft hij het de eerste periode bij NEC erg goed gedaan, maar sommige keepers worden naarmate ze ouder stabieler en zover ik nu kan beoordelen behoort Cillesen hier niet toe.

7 mei 2023 om 09:27

Als je de 3 grootste flaters van Doelmannen bekijken, zie je dat Cillessen 3x in de top 5 staat met knulligheden.. tuurlijk kun je een keer de fout in gaan, maar je wordt uiteindelijk betaald (zeker als Oranje doelman) om punten te pakken, maar hij heeft er meer gekost dan gepakt..

Omdat het een redelijke keeper is die momenteel in een hele slechte periode zit. Lijkt geen idee te hebben waar hij staat tov het doel. Echt heel slecht en totaal niet nl elftal waardig.

Als een keeper een cruciale blunder maakt, dan wordt gelijk zo uitgemeten en veroordeeld, dat is een nadeel van keeper zijn… Een spits mag 10 kansen missen en geen haan die er om kraait.., Een keeper maakt een blunder wat zeer ongelukkig kan uitpakken

Hopelijk kan Jasper zijn eigen herpakken en weer schitteren voor NEC en het Ned.Elftal

6 mei 2023 om 23:17

Het is niet de eerste keer dat Cillessen dit overkomt dit seizoen hè. Begint bijna op een patroon te kijken zo.
Daarbij is de blunder van een keeper vaker fataal dan een blunder van een spit

6 mei 2023 om 23:21

Nou Eddy, eigenlijk perfect deze wedstrijd omschreven. Onze aanvallers hebben een aantal geweldige kansen om de 3-1 te maken verpest, Jappie met een paar reddingen ons nog op de been gehouden. En nu is Jappie de gebeten hond, dat vind ik persoonlijk best oneerlijk. Als Dimata nou eens zijn kansen afmaakt of voor z'n man komt bij een voorzet

6 mei 2023 om 23:37

Iedereen die NEC dit seizoen serieus volgt en niet het voetbalverstand van een pinguïn heeft weet dat het probleem van NEC over het algemeen echt voorin ligt. Verdediging en middenveld staan normaal gesproken wel, al kan het natuurlijk altijd beter. Maar zoveel wedstrijden waarin je (met momenten) eigenlijk veel beter bent maar dit of niet kan vertalen naar uitgespeelde kansen of de mooiste kansen mist. Want ook vandaag is gezien het wedstrijdverloop gewoon een wedstrijd die je relatief eenvoudig wint als je de kansen ziet die je mist na de 2-1.

Wil hier overigens de blunder van Cillessen niet mee bagataliseren maar richting volgend seizoen is de keeperspositie echt de positie waar ik me het minste zorgen om maak, dat komt echt wel weer goed. Als ik echter nog een jaar naar zo’n mietje als Tavsan moet kijken spring ik echt van de 16e etage van het Erasmusgebouw. Daar zit zo weinig pit in.

7 mei 2023 om 00:05

Goed nieuws Keizerstad, de optie in het contract van Tavsan is gelicht. Wat een feest! Stel je voor dat wij zo'n Van Hooijdonk hadden gehad, dan hadden we nu allang playoffs veilig gesteld. Ik vreet me echt op aan al doe gemiste kansen, minimaal de helft van de gelijke spelen dit seizoen had je 'makkelijk' kunnen winnen....

7 mei 2023 om 10:52

Laat ik hopen dat Bart Verbruggen of Bijlow op doel staan. Cillessen kan er niks van

Heb het gevoel dat het dit seizoen erg veel over Cillessen gaat en ik heb nou niet het gevoel dat Cillessen daar heel gelukkig van wordt. Het is natuurlijk logisch dat Cillessen meer aandacht krijgt dan Branderhorst kreeg. Toch mag het van mij iets minder. Dat zo'n fout een eigen artikel krijgt is logisch maar voor de rest vind ik al het Cillessen nieuws soms een beetje doorschieten.

6 mei 2023 om 23:04

Ze zijn er als de kippen bij om hem af te maken... bij een blunder, als hij niet veel praat, als hij een vriendin heeft, als hij een kind heeft. Volgens mij heeft elke voetballer hier mee te maken, maar om een of andere reden wordt Cillessen er harder op afgerekend

7 mei 2023 om 09:06

Dat komt vooral omdat Cillessen zichzelf vooral heel goed vindt. Hij was totaal beledigd toen hij niet voor het Nederlands elftal werd opgeroepen. Als mijnheer zelf niet zo een grote mond had, dan was er ook veel minder focus op hem.

Zijn er nog wel wat dit seizoen.
Al heeft hij wel meer punten gepakt dan verspeeld voor Nec.
Dan gaat het natuurlijk al snel over Oranje en Nederland heeft veel jeugdige keepers die beter zijn. Hij zit waarschijnlijk niet eens in de top 10 kandidaten.

Keepers doen dit elke wedstrijd 5 keer, en nu het één keer fout gaat vragen ze meteen "waarom, waarom?"

Wat een niveau weer

Tijdens de Friese derby?? Liggen Arnhem en Nijmegen ineens in Friesland?

Word steeds lastiger om dit soort fouten goed te praten of af te doen als een foutje!
Door deze blunder verspeel je zeker een punt en de vorige wedstrijd, uitgerekend tegen Vitesse, blundert hij een paar keer in die wedstrijd.
Branderhorst gewoon weer op doel en hopen dat er een club zo gek is om cillesen op te pikken!
Hoor sommige ook zeggen dat Cillessen vaak punten gered heeft maar ik denk dat Branderhorst dat ook gedaan had.
Verwacht alleen dat Meijer niet de ballen heeft om Grabbelaar Cillesen te vervangen🤔

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren