Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart ziet in Van Nistelrooij Ajax-trainer; Vermeulen denkt aan CL-winnaar

Laatste update:

Rafael van der Vaart ziet in Ruud van Nistelrooij een ideale opvolger van John van ‘t Schip, zo laat hij zondagavond weten tijdens de uitzending van Studio Voetbal van de NOS. Tegelijkertijd denkt Arno Vermeulen dat Thomas Tuchel, die na dit seizoen vertrekt bij Bayern München, de ideale trainer is voor Ajax.

“Het gaat eigenlijk ook niet om de trainer, maar het gaat om spelers”, begint Van der Vaart, die baalt van het optreden van Ajax en hardop denkt over een oplossing. “Die moet je eigenlijk allemaal verkopen. Er zijn gewoon twintig spelers waarvan je denkt: wat kan je ermee?”

“Wat ik dan hoor: Frank de Boer. Dat is de eerste van wie iedereen denkt: dat is top. Maar ik heb met mensen gesproken en het schijnt dat Van Nistelrooij echt een hele goede veldtrainer is. Dan maar een Van Nistelrooij voor de groep.”

“Ik wil dat bij Ajax een grote naam voor de groep staat. Ik heb Ron Jans horen vallen, maar nee. Een grote naam moet bij Ajax zitten. Ik heb gewoon mensen gesproken die echt zeggen dat Van Nistelrooij een goede veldtrainer is”, aldus Van der Vaart.

Arno Vermeulen wijst naar Thomas Tuchel


Vermeulen, eveneens aanwezig in de studio, zou graag een buitenlandse trainer zien bij Ajax: Tuchel. De coach maakte onlangs bekend Bayern München aan het einde van dit seizoen te verlaten en Vermeulen vindt dat hij naar Ajax moet.

“Tuchel heeft een enorme voorliefde voor Nederland. Hij ging altijd in de weekenden naar Amsterdam. Hij heeft alles gewonnen en ik vind hem interessant voor Ajax. Of het financieel gezien reëel is?”

“Maakt niet uit. Het is een kwestie van willen. Die man heeft zoveel geld verdiend in Londen en Parijs. Mijn gevoel zegt dat hij wel geïnteresseerd is in de trainersklus bij Ajax”, besluit Vermeulen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik juich Vermeulen zijn idee toe...maar dan vooral omdat Ajax dan nog steeds zo dramatisch blijft spelen en geen punten paktt

Zou die Bosz van PSV niet iets voor Ajax zijn?

26 februari 2024 om 00:10

Jose Mourinho is nog vrij. Gelijk nemen

26 februari 2024 om 00:35

Dat wordt dan permanent met 5 verdedigers spelen bij Ajax.

26 februari 2024 om 01:50

Nee joh die wint nooit een prijs

Van Nistelrooy heeft mij in het jaar bij PSV totaal niet weten te overtuigen van het hebben van manager kwaliteiten. Ook z'n spelopvatting was eigenlijk gewoon slecht. Althans niet wat je van een manager van een topclub moet nastreven. Ik zie in hem geen goeie manager, laat staan trainer van Ajax.

Ruud van Nistelrooij als trainer van Ajax? Bij PSV mislukt maar wel goed genoeg om Ajax uit het moeras te halen. Dit is toch lachwekkend en totaal niet serieus te nemen?

25 februari 2024 om 23:36

Mislukt? Heeft 2 prijzen gewonnen en is 2de geworden in NL. Dat is best knap voor een trainer die net zijn eerste seizoen als hoofdtrainer heeft gehad. Niet dat ik hem bij Ajax zie passen, maar mislukt kun je hem niet echt noemen

25 februari 2024 om 23:52

Gedragen door een fenomenale Gakpo in de eerste seizoenshelft en een geweldige Xavi in de tweede. Het voetbal leek nergens op. Hij was wel super goed in het motiveren voor topwedstrijden.

26 februari 2024 om 00:08

Presteerde zonder Gakpo en Madueke beter dan met. We verloren met Gakpo nog flink bij Cambuur en Groningen. Tweede seizoenshelft was na Emmen uit echt heel goed. Natuurlijk had Xavi een grote rol in de prestaties, maar haal iemand als Kokcü weg bij kampioen Feyenoord en dat is ook een heel stuk minder. Wel met je eens dat het voetbal verschikkelijk was.

26 februari 2024 om 06:55

@Psv-er: is niet elke trainer afhankelijk van zijn selectie? Of zal je gaan beweren dat een Bosz of Slot met deze Ajax selectie wel 1ste zouden staan? Ontopic: we hebben geen onervaren trainer nodig nu bij Ajax maar een ervaren trainer. Tuchel vind ik toch meer een soort reactie voetbal trainer.

26 februari 2024 om 09:36

Je moet eens kijken hoeveel trainers afhankelijk zijn van hun topspelers. Wellicht dat het daarom trouwens ook topspelers zijn

Van Nistelrooy is een echte Brabantse Psvman, en hij zal nooit voor Ajax gaan werken. Hij past ook helemaal niet in het Amsterdamse, wel een prima goster.

26 februari 2024 om 07:09

@Sulejmanii dus volgens jou ligt er alleen nog toekomst voor hem bij ploegen als NAC, RKC en WillemII? Nou als Ajax bij hem aan zou kloppen kon hij je nog wel eens verrassen.

26 februari 2024 om 07:24

Prima gast, matige trainer

26 februari 2024 om 10:04

Prima gast, onervaren trainer.

Allebei deze voorstellen zijn echt om te janken. Heb v.d. Vaart hoog zitten, maar in dit geval verdenk ik hem toch ervan dat hij het goed met v. Nistelrooij kan vinden en hem aan een goede baan wil helpen. Tuchel is echt de meest verschrikkelijke coach van het moment. Afschuwelijk voetbal en helpt zijn clubs met die vreselijke tactiek de afgrond in. Nee, Dankjewel.

25 februari 2024 om 23:48

Is het zo’n mooie baan op het moment? Onze vorige trainers zijn allemaal flink gesneuveld, al heb ik van heb ook geen hoge pet op. Je zult nu iemand moeten vinden die echt iets op kan bouwen, nu weet ik niet of van Nistelrooy dat in zijn fase van zijn carrière moet gaan riskeren..

26 februari 2024 om 07:10

Euh, en in welke wereld zou Tuchel ooit nog maar Ajax overwegen? Ex trainer van Dortmund, Chelsea, PSG en (binnenkort) Bayern, die wel even naar Ajax zou komen?

Niet alleen sportief maar ook financieel een stap of 3 terugzetten… voor wat? De naam Ajax?

26 februari 2024 om 08:28

Vermeulen ziet in zichzelf ook directeur van AZ. Dus in zijn wereld is dit prima mogelijk..

Na de EK gewoon Koeman contracteren en laat hem een team bouwen zoals hij dat bij Feyenoord ook had gedaan. Hij heeft Barcalona ook gered van ondergang en Oranje natuurlijk ook. Ik vind Koeman de enige kanidaat voor Ajax, die weer een waardige selectie kan neerzetten.

Ik gun Ruud een beter elftal. Ons elftal was ook zo houtje-touwtje, met een Luuk die er een half seizoen in moest komen, een Van Aanholt die halverwege kwam (Max was zo slecht), Gakpo juist verkocht, en Boscagli geblesseerd. Ik vind dat Van Nistelrooy een wereldprestatie heeft geleverd met die tweede plek. En ben heel benieuwd hoe hij het zou doen met het huidige materiaal.

Ik ben ultiem blij met Bosz, maar zijn elftal is zoveel meer uitgebalanceerd. Ruud heeft bewezen dat hij van een uiterst kwetsbare selectie een stugge vechtmachine kan maken. En hij is heel belangrijk voor Veermans ontwikkeling geweest. Maar aanvallend avontuurlijk voetbal was volstrekt onmogelijk. Hopelijk krijgt Van Nistelrooy daar nog eens de kans voor.

Geen Ajax dus. Dan loopt hij tegen precies hetzelfde aan en krijgt hij echt het stempel afbraaktrainer.

Van Nistelrooij trainer van Ajax? Als men dat serieus oppert stel ik Phillip Cocu voor of misschien nog beter Mark van Bommel. En als Ajax dan toch van Bommel ophaalt bij Antwerp kunnen ze misschien ook Marc Overmars meenemen als TD en Avila daar weer achterlaten voor 12+ miljoen. Win-win lijkt mij.

26 februari 2024 om 07:09

@KiRoNi, Zoon Ruben dan ook maar oppikken gelijk? Schijnt wel redelijk te kunnen voetballen…

26 februari 2024 om 18:37

@patrickafcajax Goed idee, trouwens Ruben heeft volgens mij ook nog een voetballend broertje en dan kan opa Bert van Marwijk als klankbord en adviseur optreden.

Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Van beide kanten niet . Van Nistelrooij heeft het zeker niet slecht gedaan in zijn eerste jaar. Won 2 prijzen waar hij 2 van zijn beste spelers kwijt raakten. Tuchel ? Zou een prima keuze zijn maar denk dat je heel wat miljoenen kwijt bent aan zijn salaris en aan zijn staf. Ik zeg Frank de Boer. Dat is de enige Nederlander die vrij is met een goede staat van dienst bij Ajax en Ajax natuurlijk zeer goed kent.

26 februari 2024 om 01:22

Cocu is ook vrij en er zijn er zo vast nog wel meer.

26 februari 2024 om 01:36

Klopt maar dat zijn niet de trainers waar Ajax naar gaat kijken denk ik. Had het idd anders moeten formuleren ..Een van Bronkhorst is ook vrij maar Ajax zal wel weer terug willen vallen op een jonge van de club. Iemand die het Ajax voetbal goed kent , Ajax dna etc etc .. je kent het wel haha. Na 4 trainers in 2 seizoenen zullen ze bij de 5de waarschijnlijk dicht bij huis kijken. Dan lijkt mij Frank de boer de meeste geschikte

Komt ook echt alleen maar onzin uit de mond van Van der Vaart. Zo'n slechte analist is dat zeg. Komt die serieus aan proppen met Van Nistelrooij. Ten eerste is het een beginnende trainer die erg zwak voetbal speelde en voornamelijk afhankelijk was van de individuele kwaliteiten van Xavi Simons. En ten tweede is hij een clubicoon van PSV. Die gaat nooit aan de slag bij een concurrent als Ajax. Hij kan best een beetje realistisch blijven...

26 februari 2024 om 02:21

Jij spreekt alleen maar feiten! Tegenwoordig scoren controversiele meningen, maakt niet uit hoe gek ze zijn. Helaas ontbreekt het in NL enorm aan gedegen inhoudelijke analyses en is het een soort RTL Boulevard aan het worden.

Enige goede en realistische optie is Ron Jans

Wat moet dat toch een heerlijke side hustle zijn na je carrière, lukraak meningen geven en daar royaal voor betaald worden. Van horen zeggen dat van Nistelrooy een goede veldtrainer zou zijn en daarmee ook nog een voetbalforum halen! Wat is het niveau ‘Mening Gevers’ Nederland toch bedroefd. Driessen, de Mos, Borst, v Hooijdonk en zo kan ik nog wel even doorgaan

Je ontkomt niet aan meningen van deze gasten en ik vraag me af of er kenners zijn die deze gasten überhaupt serieus nemen. Of blijven deze analisten ‘populair’ omdat controversiële meningen geven clicks genereert?

Ron Jans is geen grote naam dus niet geschikt volgens Raf. Gelukkig was Steijn wel een grote naam en heb je die continue verdedigd terwijl die qua punten de slechte Ajax trainer ooit is geweest.

Vraag me af of Ajax gebaat is bij nog meer Duitsers in de staf.

Rafael heb je aan de bar gehangen voor de show? 😂zo ver zakt ruud niet

Dit Ajax heeft volgens mij een trainer nodig ala van Gaal. Een trainer die als het moet de training stil legt om nogmaals uit te leggen wat er fout is. Een trainer die duidelijk uit legt wat hij wilt en wat er van de spelers verwacht wordt, wat hun opdracht is.
Maar ja het ligt er ook aan hoe de selectie er volgend seizoen uit ziet. Hopelijk is die selectie zo vroeg mogelijk evenals de nieuwe trainer, dan kunnen ze vroeg aan de slag.

Een grote naam als trainer willen en dan met van Nistelrooy komen. Bedoelde hij niet gewoon een lange naam?

Tuchel en Van Nistelrooij, wat voor onzin is dit nu weer?! Laat beiden aub heel ver weg blijven uit Amsterdam. Het voetbal is al niet om aan te gluren en dan doodleuk met Tuchel aan komen zetten....

Tuchel klinkt echt geloofwaardig, want Ajax legt wel even 10M jaarsalaris op tafel. Financieel gaat het ze voor de wind toch.......

Idioot van beide.
Vos is beste oplossing omdat je toch moet opbouwen. Maduro ernaast en evt nog iemand met psychologische kwaliteiten zoals Spijkerman bij de Boer. Ouder ervaren iemand die spelers kan raken. Kom je heel eind.
Daarnaast uitverkoop Mislintat spelers, halen NLse talenten en ervaring plus scouten (Z Amerikaanse) gifkikkers. Nog beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren