Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vardy velt Liverpool met dubbelslag; Manchester City blijft volgen

Laatste update:

Leicester City blijft aan kop gaan in de Premier League. The Foxes hadden dinsdag aan twee doelpunten van Jamie Vardy voldoende om Liverpool van zich af te schudden (2-0) en zagen Manchester City met 0-1 winnen bij Sunderland. Het onderlinge verschil blijft daardoor drie punten bedragen. Tottenham Hotspur profiteerde van het puntenverlies van Arsenal en is de nieuwe nummer drie.

/

Leicester City - Liverpool 2-0
Het eerste gevaar kwam van Leicester, want Riyad Mahrez mikte de bal binnen twee minuten een meter naast. Van de thuisploeg bleef de meeste dreiging uitgaan, want in het restant van de eerste helft moest Simon Mignolet nog twee knappe reddingen uit de hoge hoed toveren om Shinji Okazaki (kopbal) en Mahrez (afstandsschot) van scoren af te houden. De bezoekers kwamen vervolgens snediger uit de kleedkamer en leken meer en meer aanspraak te maken op een treffer, maar de goal viel na een uur juist aan de andere kant. Mahrez lanceerde Vardy met een lange en hoge pass, waarna de spits het leer één keer liet stuiteren en vervolgens vol op de pantoffel nam: 1-0.

Leicester ging vervolgens op zoek naar een tweede treffer en Jürgen Klopp wist dat het zo niet verder kon. Hij greep halverwege de tweede helft in en bracht Christian Benteke in de ploeg voor Jordan Henderson. Die mutatie haalde echter niets uit, want na 72 minuten keek Liverpool tegen een dubbele achterstand aan. Vardy profiteerde van een afgeweken bal van Okazaki en tikte de 2-0 voorbij Mignolet. Liverpool heeft nu liefst dertien goals in zijn zes laatste Premier League-uitwedstrijden om de oren gekregen. Liverpool was ook met Benteke in de ploeg niet in staat om iets terug te doen.

/

Sunderland - Manchester City 0-1
Sunderland werd na een degelijke beginfase onder de voet gelopen door Manchester en incasseerde na ruim een kwartier spelen de 0-1: Sergio Agüero tikte een verloren bal van Jesús Navas binnen en maakte zijn twintigste officiële treffer van het seizoen. City bleef hierna zoeken naar een opening en was even voor het half uur dicht bij de 0-2, ware het niet dat een schot van Agüero via de voet van Billy Jones over ging. Hierna werden alleen Yaya Touré (schot over) en Jermain Defoe (redding Joe Hart) gevaarlijk en daardoor bleef het bij rust bij die ene treffer van Agüero.

De wedstrijd golfde in het eerste kwartier na rust op en neer, want City probeerde de marge te verdubbelen en Sunderland loerde eveneens op een kans. Na 56 minuten lukte het Defoe bijvoorbeeld net niet om een voorzet van Patrick van Aanholt al koppend af te ronden. Manager Sam Allardyce probeerde met Adam Johnson binnen de lijnen nog een gelijkmaker te kunnen forceren, maar die zat er niet in voor the Black Cats. Een smet op de zege vormde voor Manchester City het geblesseerd uitvallen van Navas. De rechtsbuiten kampte met hamstringproblemen.

/

Norwich City - Tottenham Hotspur 0-3
Dele Alli maakte zijn zevende Premier League-doelpunt en kwam daarmee op gelijke hoogte met een gearriveerde naam als Jack Wilshere. De middenvelder benutte binnen twee minuten een rebound nadat doelman Declan Rudd een schot van Christian Eriksen had moeten lossen. Tottenham was snel klaar op Carrow Road, want een rake strafschop van Harry Kane leverde na een half uur de 0-2 op. Hij mocht aanleggen na een overtreding van Sébastien Bassong. Norwich probeerde er na rust nog wat van te maken, maar scoorde niet. Steven Naismith kopte net naast en een treffer van Bassong werd afgekeurd. Aan de andere kant trof Kane de paal, maar bepaalde hij in blessuretijd de eindstand alsnog op 0-3.

Zelfs Jamie Vardy was verbaasd over zijn afronding bij de 1-0! GOLAZO!

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 2 februari 2016

Denk jij dat Leicester City kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoppakee, Arsenal terug op plek 4. Precies wat Wenger wil. Zelfs Spurs eroverheen nu.

2 februari 2016 om 23:08

Waarom zou wenger op plek 4 willen staan ?

2 februari 2016 om 23:13

Moet je maar eens naar Arsenal kijken. Enige conclusie die ik kan trekken uit de afgelopen jaren (versterkt door de afgelopen weken).

3 februari 2016 om 00:30

Omdat arsenal eeuwig 4e is...

3 februari 2016 om 01:58

Eeuwig? Hebben volgens mij onder Wenger kampioenschappen gewonnen en o.a. Undefeated champs..

Dus dat 'eeuwige' mag weg gelaten worden.

3 februari 2016 om 03:08

Een redelijk flauwe grap die rondgaat over het internet dit niets meer en niets minder.

Denk het niet, hoop van wel! (mbt de poll)

Wat was het een zware wedstrijd voor City zeg. Goed om te zien dat het team keihard gevochten heeft voor de 3 punter.

2 februari 2016 om 22:59

City heeft wel veel energie gespaard. Jammer dat Kompany/mangala niet op tijd terug zijn voor Leicester. Misschien Spurs thuis dan maar? Voorin hebben we echt frisse benen nodig. Wat missen wel De Bruyne en zelfs een Nasri zeg!

3 februari 2016 om 00:56

Ben je een city fan? Wat is je leeftijd, als ik vragen mag?

3 februari 2016 om 00:56

Kompany word natuurlijk gemist. Maar Mangala mis ik eerlijk gezegd niet. Demichellis deed het gisteren ook gewoon prima. Mangala maakt denk ik in 90% van de wedstrijden die hij speelt wel een cruciale fout. Wat niet altijd tot een tegengoal resulteert , maar wel vaak. Denk aan een dekkingsfout waardoor iemand ineens een vrije kop kans heeft of zo kan doorlopen. Of dat hij de buitenspelval opheft doordat ie dus niet op tijd doorstapt. Of als hij verdedigend moet ingrijpen dat het vaak van die halve ingrepen zijn. Wat dat betreft mis ik hem niet. Voorin missen we inderdaad wel kwaliteiten. De Bruyne is een absolute geweldenaar. Maar het valt mij wel op dat sinds Nasri bij City is dat Silva of Nasri minder speelt. En nu zie je dat ook weer met KdB en Silva. Waar KdB vaak uitblinkt is Silva nog steeds erg goed. Maar wel een heel stuk minder. Met Nasri was het net andersom. Waar Silva de sterren van de hemel speelde en Nasri juist ondergesneeuwd werd. Alsof Silva niet met 2 nummers 10 kan spelen.

3 februari 2016 om 00:57

@stsgrunn

Ik ben 22 jaar oud.

3 februari 2016 om 01:07

Tijd voor Barker nu Navas ook geblesseerd is. Uitstekende vleugelspeler.

3 februari 2016 om 01:18

@stsgrunn
8 februari wordt ik 23. Je bent van harte welkom om een biertje te komen drinken en daarna kijken we gezellig een wedstrijdje van City

3 februari 2016 om 01:23

@ledenis
Mangala is een kluns en mentaal nog zeker niet klaar. Maar Demi gaat niet alles kunnen spelen. Ota-Mangala ging eindelijk best goed de laatste tijd. Tegen FC counter Leicester City wil je Demichelis niet hebben.

Naast mindere wedstrijden heb ik Silva ook vaak zien schitteren met Nasri om zich heen. Maar Silva speelt graag met spelers die een linie willen doorboren. Zaba links daarom zo goed met hem om maar een voorbeeld te noemen. KdB en Silva gaan niet altijd super samen, maar ik denk dat het met veel factoren heeft te maken. Ik zie ze samen nog wel schitteren hoor.

3 februari 2016 om 01:25

@straffehendrik
Ik moet zeggen dat ik lang fan van Barker ben geweest. Maar ik weet niet of hij het gaat doen. Op dit moment zie ik meer in Roberts als winger. Barker is een hele directe speler trouwens. Wat dat betreft een beetje Navas-ish. Ik verwacht niet dat hij soepel mee kan draaien met het niveau.

3 februari 2016 om 08:08

Klinkt meer alsof hij wil zeggen van dat je fan bent omdat City nu geld heeft. Kan heel moeilijk tegen dat soort gasten. Alsof fans uit nederland voor United of Arsenal zijn geworden vanwege de geschiedenis. haha

3 februari 2016 om 10:40

Haha zo vatte ik het ook op jellert. Maar evengoed wel grappig om te zien dat er City fans zijn op VZ van 22/23 jaar oud. Hoe oud waren jullie toen jullie fan werden?

Wat gun ik het Leicester ! Ik hoop echt dat ze dit kunnen volhouden, ze hebben het voordeel dat ze niet Europees actief zijn dus hopelijk gaat het voorspoedig voor ze. Geen blessures of andere negatieve dingen en dan zie ik ze wel een kans hebben

2 februari 2016 om 22:50

Ze moeten normaal gezien sowieso in de top 4 eindigen. Als ze dit volhouden en zelfs kampioen worden, dan is dat echt indrukwekkend tot en met. CL moet er eigenlijk ook wel in zitten.

2 februari 2016 om 22:58

Nou normaal gezien. In het begin was de doelstelling ver van top4 volgens mij haha!

2 februari 2016 om 23:43

Hij bedoelt volgens mij met het aantal punten dat ze nu hebben en het aantal wedstrijden dat ze nu al gespeeld hebben

3 februari 2016 om 20:10

Ze houden het nog altijd goed vol en bij de top 4 zie je al dat ze wat afstand nemen van de rest. Dus die top 4 zit er wel in.

2 februari 2016 om 22:50

Ook geen bekervoetbal meer voor Leicester. Nu volgen Arsenal en City uit achter elkaar. Dus het wordt heel spannend! City zelf speelt na Leicester zaterdag meteen tegen Spurs thuis.

Na de opstelling van Liverpool gezien te hebben was het te verwachten dat het niks ging worden vandaag, een middenveld met Can, Lucas, Milner en Henderson is gewoon championship niveau..

Wat ik mij nog afvraag is waarom Firmino voorrang krijgt op Benteke als spits, doet de Belg het zo slecht? Want als een speler die van nature geen spits is al voorrang krijgt moet er wel iets mis zijn..

2 februari 2016 om 22:54

Die spelers met elkaar op het middenveld is Championsship niveau idd. Geen creativiteit niks...

2 februari 2016 om 23:21

Ieder apart goed genoeg voor top middenmoot/subtop. Met zijn vieren samen een parodie op voetbal.

3 februari 2016 om 00:40

Paar maanden geleden was henderson de nieuwe gerrard...

3 februari 2016 om 09:55

Dat was hij niet, hij was de nieuwe captain. Hij is sinds zijn blessure een stuk slechter geworden

Wat een geweldig doelpunt van Vardy. Leuk voor Leicester, CL is echt binnen handbereik en misschien wel meer.

Dan Liverpool, het tegenovergestelde van Leicester. Leicester heeft vleugels, Liverpool is zo fragiel als maar zijn kan. Tot de 1-0 was er amper iets aan de hand en had Liverpool de overhand, maar het was weer zoals zo vaak met dit team. Een tegendoelpunt en heel de verdediging staat bij elke volgende bal op de eigen helft te shaken. Gevolg: dom balverlies, domme keuzes, geen durf, alles op safe (en zelfs dat gaat mis) en daardoor is elke bal van de tegenstander levensgevaarlijk. Ze zouden eens close-ups moeten maken van de verdediging van Liverpool de eerste drie ballen net na een tegendoelpunt die ze moeten gaan verdedigen. Waarschijnlijk kijken ze allen als een hert in de koplampen van een aankomende auto, de angst staat dik in de ogen. Tegen Norwich gebeurde het na een tegendoelpunt, tegen Arsenal, tegen West Ham, tegen Watford, tegen Newcastle en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Klopp is een prima trainer, maar dit uit de ploeg krijgen, zal enorm lastig zijn en zal zeker niet lukken in het restant van dit seizoen. Hopelijk kan deze ploeg zich optimaal motiveren voor de bekerwedstrijden om zo toch nog het seizoen goed af te sluiten, want een zevende plek zal in de competitie het hoogst haalbare zijn. Dan kan Klopp vanaf aankomende zomer bouwen en heel 2016/2017 zal het resultaat me nog weinig boeien voor het krediet wat Klopp moet krijgen. Hij heeft echt de tijd nodig om dit Liverpool er bovenop te krijgen en dat gaat nog minstens anderhalf jaar duren.

2 februari 2016 om 23:23

Tja. Dit Liverpool is inderdaad zo fragiel als maar kan. Misschien Can weer CV, op het middenveld is het drama + vorig jaar ging het prima. Op het middenveld heeft Liverpool net geen creativiteit genoeg. Hendo is goed genoeg, maar moet er wel een creatieve naast hebben. En dat is vrij onmogelijk met Lucas, Milner of Allen. En aanvallend ben ik wel klaar met Ibe. Ook hoef ik Moreno niet meer te zien. Liefst Flanno, maar zelfs liever Brad Smith, die al zijn potjes in het eerste meer dan degelijk speelde. En laat Origi en Sturridge weer snel terugkomen.

2 februari 2016 om 23:35

Geen flauw idee of dat de oplossing is. Toure is bijvoorbeeld alleen al door zijn ervaring opeens één van de betere verdedigers. De enige die niet na een tegendoelpunt staat te shaken. Lovren, Sakho, Clyne, Moreno en Mignolet loopt het na een tegendoelpunt een kwartier lang bij elke diepe bal dun door de broek lijkt het wel, bang om weer een fout te maken. Zelfs Clyne is het even kwijt, terwijl die toch tot voor kort de enige constante factor was achterin.

Ik ben vooral klaar met het eindeloos dribbelen en bal vasthouden van Lallana, Milner, Lucas, Can en in mindere mate Henderson en Allen. Lallana moet altijd de bal nog even terug halen, zelfde geldt voor Milner, Can dribbelt de bal het liefst over de doellijn (net als Ibe) en Lucas is een breker en heeft überhaupt niks te zoeken zo dicht bij de 16 van de tegenstander en ik verwonder me er elke keer weer over hoezo hij zo vaak de afvallende bal op doel schiet. Ten eerste kan hij niet schieten en ten tweede zouden daar andere spelers moeten staan.

Moreno is hersenloos, wordt waarschijnlijk nooit wat. Ibe is een heel ruwe diamant waar het 50/50 (misschien wel meer 30/70) is of hij ooit zal fonkelen. Van mij part gooit Klopp in de competitie ook een keer spelers als Teixeira, Ojo, Sinclair en Brannagan in de basis. Spelen tenminste onbevangen en met durf. Slechter worden de resultaten toch niet.

Na de goal heb ik City weinig gezien. Spelen alsof ze energie wilden sparen. Sunderland werkte er hard voor en verdiende ook meer. Maar het was wel echt knudde voetbal bij vlagen. Silva probeerde wat en Aguero zat op een eilandje. Alleen Toure sloot aan bij Silva, dan kan hij ook weinig.

Iheanacho met rust eraf voor Fernando was een goede wissel. Daarna Kolarov voor Toure was ook een goede wissel. Maar ondanks de 3 punten is Navas nu weer geblesseerd ..... Bij City zijn geblesseerd: Kompany, Mangala, Nasri, Navas, De Bruyne, Bony.... Kompany en Mangala komen snel terug, Bony is onbekend. En Navas zou zomaar ook een paar weken eruit liggen.

Het blijft toch een absurd verhaal met leister. Heb zelf nog nooit zoiets gezien vanuit het niets.

2 februari 2016 om 22:59

Montpellier deed het ook een paar jaar terug. Promoveerde en eindigde 3de volgens mij en het seizoen erop kampioen

3 februari 2016 om 13:58

Oh ja klopt dat was ook geniaal. Hielden als laatste PSG van het kampioenschap.

2 februari 2016 om 23:11

Hoffenheim promoveerde een aantal jaar geleden en stond toen ook redelijk lang eerste in de Bundesliga. Ze konden het helaas niet vol houden.

3 februari 2016 om 13:59

Oh ja. Ze werden nog wel Herbstmeisters maar ik vergat ze helaas alsnog.

Yess Spurs boven Arsenal, altijd lekker! Arsenal verspeelt wel veel punten de laatste tijd zeg en Spurs blijven maar winnen. Paar weken terug was het verschil nog 7 punten.

Netjes hoor, Arsenal. Die gaan de komende 20 jaar geen kampioen worden.

2 februari 2016 om 22:59

Niet met Wenger aan het roer nee.

3 februari 2016 om 00:43

Dit had het jaar van Arsenal moeten worden.. Chelsea en United uit vorm, City minder overtuigend als voorheen.. Mja, wie niet waagt..

3 februari 2016 om 00:32

Arsenal eeuwig 4e, waarneer stap wengertje eens op?

Prachtig om Leicester nog steeds mee te zien doen.
Champions League begint steeds realistischer te worden.
Leicester heeft zo een leuke familiesfeer. Ranieri lijkt daarin een grote rol te spelen. Workshops pizza bakken volgen, bier drinken na de prestatie van Vardy. Heeft toch zo zijn positieve werking op dit team. Gun het Leicester en Ranieri om dit seizoen tot een fantastisch einde te brengen. Dit seizoen sowieso al een fantastisch sprookje.

2 februari 2016 om 23:51

Haha idd en dan nog zo'n ongelofelijke mooie goal maken ook. Geweldig.

Liever Leicester kampioen dan City of Arsenal. Maar Liverpool gaat geen wedstrijd meer winnen vrees ik. Sakho, Moreno, Lovren. Lucas, Allen, Lallana allemaal bagger. De veel geprezen Henderson en Cann zouden niet eens het shirt van Liverpool mogen dragen. Milner is gewoon Milner, Fiminho twijfel ik over en Benteke schoot ze er overal in maar gaat bij Liverpool kapot.

Arsenal, City, Chelsea, Spurs zijn al geen concurenten meer. Liverpool is met dit materiaal niets beter dan Southampton, Swansea, WestHam en Stoke. Het doet pijn om te zeggen maar de waarheid is soms hard.

2 februari 2016 om 23:19

Het is kwalitatief absoluut niet goed genoeg, maar je kan ook doorslaan. Als je al over Firmino twijfelt, dan weet ik niet waar je de afgelopen maand hebt gezeten. De enige die überhaupt gevaar kan, maar bovenal durft te stichten rond de 16 van de tegenstander. Het is jammer dat hij als valse spits 'moet' spelen, want hij moet en het spel maken en scoren, want Lallana, Can, Henderson en Milner kunnen het spel niet maken. Maken namelijk alle vier elke wedstrijd de fout om veel te veel te dribbelen met de bal. Lallana is al algemeen bekend dat hij spel te vaak vertraagt, maar het is schrikbarend hoe vaak Can weer een rush wil maken in plaats van de bal het werk te laten doen en zelf diep te gaan. Deze vier lopen constant de ruimtes voor elkaar dicht en ook voor de backs. De enige met voetballend verstand voorin is Firmino, maar hij gaat Liverpool (nog) niet op sleeptouw nemen.

Firmino zou alleen al met een Ings of Origi beter renderen voor hem, laat staan wanneer hij een keer samen met Sturridge en Coutinho aan de aftrap mag verschijnen.

Liverpool is inderdaad kwalitatief niet op het niveau van de clubs in de top, maar dat is toch niks nieuws. Vreemd dat je dat dan brengt als de waarheid is soms hard, want weinig nieuws. Het enige nieuws is dat het schrikbarend is dat het team blijkbaar niks leert van fouten uit eerdere wedstrijden. Er zitten ook simpelweg lachwekkende fouten tussen die vooral aan een schrijnend gebrek aan zelfvertrouwen te wijten zijn. Dan is het natuurlijk ook zo dat mindere kwaliteit nog eens dubbel zo hard aankomt als je zonder vertrouwen speelt en op die manier wordt je simpelweg na elk tegendoelpunt een soort van gepest door de aanval van de tegenstander.

Kom op Leicester hou dit vol. Mahrez en Vardy zijn koningen. Zo mooi als Leicester kampioen zou worden

Tactisch gezien is de Premier legeau gewoon een drama. Nu zie je dat een goede tactische coach als Ranieri gewoon met gemiddelde kwaliteit ineens titelkandidaat is.

3 februari 2016 om 00:34

Dat is helemaal waar idd, de bpl wordt ook wel overrated, in europa worden ze, bij wijze van, weggespeeld.

Vardy, wat een held! Zou toch geweldig zijn als Leicester volgend seizoen in de Champions league speelt

Delph en Mangala zullen zaterdag blessure vrij zijn, Bony word 12 Februari terug verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren