Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VAR steekt stokje voor goal in laatste minuut Giroud: puntenverlies voor Milan

Laatste update:

AC Milan heeft vrijdagavond in eigen huis tegen Empoli puntenverlies geleden in de Serie A. De ploeg van trainer Stefano Pioli leek vlak voor tijd op voorsprong te komen via Olivier Giroud, maar dat doelpunt werd afgekeurd: 0-0. Nummer drie Milan verzuimt daardoor afstand te nemen van stadsgenoot Internazionale, dat eerder op vrijdag met 1-1 gelijkspeelde bij Salernitana. De achterstand op nummer twee Lazio bedraagt drie punten, maar de club uit Rome heeft wel een duel minder gespeeld.

Bijzonderheden:
Milan domineerde in de eerste helft maar creëerde nauwelijks grote kansen. Ante Rebic was het dichtst bij de openingstreffer, maar hij schoot de bal recht op doelman Samuele Perisan af. Na een klein uur spelen leek de ploeg van Pioli een penalty te krijgen omdat Haarlemmer Tyronne Ebuehi hands zou hebben gemaakt. Na inmenging van de VAR werd de strafschop echter geannuleerd. In de slotfase deed Milan er alles aan om toch nog op voorsprong te komen. Alessandro Florenzi raakte de paal en Giroud scoorde met zijn arm. Het doelpunt van de Fransman werd daarom afgekeurd, waardoor Milan duur puntenverlies leed.

AC Milan - Empoli 0-0

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zucht, man man man, het lijkt wel afgesproken werkt. Plek 2-4 die punten blijven morsen. Beetje klaar met dit seizoen (lees; de Serie A). Maar we moeten blijven knokken want CL is o zo belangrijk. Pioli heeft weer veel te makkelijk gedacht; veel te veel B keuzes erin gezet.
Gelukkig is in CL gelijkspel vaak bruikbaar. Ben benieuwd woensdag. Toen Leao,Diaz Giroud erin kwamen, was het gevaarlijker, dus gewoon vol voor de winst in CL

8 april 2023 om 01:08

Waarom Leao en Diaz niet in basis, of werden ze gespaard?

8 april 2023 om 07:29

Normaal zou ik t compleet met je eens zijn, en top 4 moet ook wel echt gehaald worden.
Is in de cl natuurlijk wel zo dat eerst Napoli de tegenstander is.
Die zie ik overigens ook als favoriet, maar Milan heeft vorige week laten zien ook te kunnen verassen.
Tegen stander daarna zou zijn inter, of Benfica.
Zijn geen onoverkomelijke hordes om een eventuele finale te halen

Koni de hele wedstrijd gespeeld en een 0-0 op Milan mooi. In België spreekt men echt amper over hem. Helaas het nadeel van het voetballen in het buitenland.

8 april 2023 om 01:41

Klopt terwijl een Faes na zoveel blunders nog word opgeroepen voor België, Dat kan er bij mijn hoofd niet in.

Wordt spannend daar voor de CL tickets. Als Juve zijn wedstrijd wint doen ze weer volop mee voor de CL. Wel knap dan gezien de 15 punten vermindering.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren