Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VAR eist hoofdrol op bij confrontatie tussen De Boer en Stam

Laatste update:

Jaap Stam heeft het onderlinge duel met Frank de Boer in de Major League Soccer gewonnen. Atlanta United en FC Cincinnati stonden donderdagmiddag tegenover elkaar en het was de thuisploeg die al snel met tien man kwam te staan. De formatie van Stam leek lange tijd niet tot scoren te komen, maar een kwartier voor tijd was het toch raak in Florida: 0-1. Diep in blessuretijd kreeg JJ Williams nog rood, waardoor Atlanta United met negen man eindigde. De VAR eiste met enkele beslissingen een hoofdrol op.

Zowel Atlanta United als FC Cincinnati begon het MLS is Back Tournament met een nederlaag in Groep E. De Boer verloor met 0-1 van New York Red Bulls, terwijl de debuterende Stam met forse cijfers verloor van Columbus Crew: 0-4. Beide coaches waren dus naarstig op zoek naar een overwinning, maar doelpunten vielen er niet in de eerste helft. De Boer kreeg halverwege het eerste bedrijf een flinke tegenvaller te verwerken.

Jake Mulraney hield zich vast aan zijn tegenstander Joseph-Claude Gyau, wat hem zijn tweede gele kaart van de wedstrijd opleverde. FC Cincinnati kon echter niet profiteren van de situatie. Maikel van der Werff gaf in blessuretijd van de eerste helft zelfs een strafschop weg door Ezequiel Barco te vloeren, maar door ingrijpen van de VAR bleef een penalty alsnog uit.

Een kwartier voor tijd viel de beslissing: Frankie Amaya maakte de enige treffer in de wedstrijd namens FC Cincinnati door de bal prachtig achter Brad Guzan te krullen: 0-1. In de tien minuten extra tijd in de tweede helft kreeg Atlanta United nog een klap. Williams moest het veld af omdat hij zou hebben nagetrapt, nadat de VAR zich met het moment ging bemoeien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan iemand mij uitleggen waarom de VAR ingreep bij die penalty? Zover ik weet kun je geen buitenspel staan als je de bal direct vanuit een ingooi krijgt.

16 juli 2020 om 17:52

Bal komt vanuit een kopbal en niet vanuit een ingooi.

Wat een belabberde pot heb ik gezien.. Cincinnati erg zwak met weinig aanvallende intenties.. Atlanta is los zand.. Mijn voorspelling is dat beide coaches het seizoen 2021 (Feb) niet gaan halen.

16 juli 2020 om 17:43

Je moet wel sadistisch zijn voor jezelf om deze wedstrijd helemaal te kijken haha. Heb een stukje gezien, maar wat een amateur niveau.

Allebei zeer zwakke coaches die het vooral moeten hebben van hun naam als voetballers. Ik denk dat F. de Boer gewoon lekker net als zijn broer als analist moet gaan werken, want de beste stuurlui staan aan wal, zie Blind.

16 juli 2020 om 17:41

De Boer is weliswaar 2 klassen minder maar hij heeft een beetje hetzelfde probleem als Van Gaal. toen Frank bij Ajax met jonge talenten werkte werd hij met een vrij matige selectie 4 keer op rij kampioen geloof ik wat gewoon een uitstekende prestatie is. werkt hij echter met vedettes of met persoonlijkheden dan gaat het helemaal mis want een beetje weerwoord dat trekt hij niet. verder is zijn 4-3-3 systeem en zijn zogenaamde passing game heilig en kijkt hij nooit naar speelwijzes of systemen die bij zijn materiaal passen. het is geen peoples manager en een eigenwijze man die spelers in een systeem probeert te dwingen die ze niet beheersen. verder denk ik dat dit wel een beetje zijn niveau is in de MLS werken. voor de topcompetities komt hij imo tekort als coach

16 juli 2020 om 18:33

Helemaal geen goede prestatie is gewoon 4x kampioen geworden omdat de concurrentie nog slechter presteerde. Heeft verder overal gefaald.

16 juli 2020 om 18:55

Wat een onzin zeg... 4 keer kampioen is 4 keer de beste. Dat is gewoon een puike prestatie.
Verder inderdaad weinig succesvol.

16 juli 2020 om 19:47

De concurrentie presteert altijd slechter wanneer een club kampioen word. Echt een goed verhaal.

16 juli 2020 om 20:21

Stam heeft het toch gewoon goed gedaan bij Reading en Zwolle?

Blijf me verbazen dat Fox de rechten heeft van de MLS maar niet van de Ligue 1. Oke, ik weet ook wel dat de Ligue 1 niet de meest geweldige competitie, maar toch nog altijd beduidend beter dan deze zielloze competitie

16 juli 2020 om 17:58

Fox is Amerikaans in in die zin niet gek dat ze Amerikaans voetbal wijder willen verspreiden.

16 juli 2020 om 18:06

kijk wat voor wereldtoppers er allemaal uit de Ligue 1 zijn voort gekomen de afgelopen 2 tot 3 decennia. nu zie ik de wedstrijden ook wel maar ik zou het liever op TV kijken

16 juli 2020 om 18:07

Het is idd echt bedroevend om daar naar te kijken. Ik denk dat het land nog wel een aantrekkingskracht heeft op mensen/voetballers, maar eerlijk gezegd is dat voor een deel beeldvorming wat niet de werkelijkheid dekt.

16 juli 2020 om 18:09

@fan2016 ik snap het ook niet helemaal. dit is ongeveer hetzelfde als op de Engelse TV de Eredivisie te gaan uitzenden

16 juli 2020 om 18:10

Wellicht te veel overlap met andere competities die ze uitzenden? Als je al Duitsland hebt om uit te zenden in het weekend en de Eredivisie wellicht hebben ze dan geen kanalen meer over om ook nog serieus het Franse voetbal uit te zenden? Terwijl zo'n MLS vooral nachtwerk is waardoor dat geen andere wedstrijden in de weg zit.

16 juli 2020 om 18:49

3 internationale kanalen lijkt me meer dan genoeg, en anders moeten maar een paar van die Amerikaanse sportem uitwijken. Kijkt toch geen hond naar volgens mij

16 juli 2020 om 20:41

En laat Fox die rechten nou net niet hebben

16 juli 2020 om 18:18

Ik denk niet dat veel mensen geïnteresseerd zijn in ligue 1 voetbal. MLS is gewoon een stuk interessanter en op vrij korte termijn zal de Ligue 1 ook kwalitatief niks voorstellen vergeleken met de MLS. De MLS zal all competities buiten de premier league inhalen dus wen er maar alvast aan.

16 juli 2020 om 18:22

Nou, nou, nou, zeg.. De MLS zal er kwalitatief best stevig op vooruit gaan de komende jaren, dat geloof ik gerust. Maar La Liga, Serie A en Bundesliga zullen ze zeer zeker nooit inhalen en ik betwijfel of ze überhaupt aan de Ligue 1 kunnen gaan tippen. Het kan best groeien richting een sterkte a la nummer 6 - 7 op de UEFA ranking ja, dat wel.

16 juli 2020 om 18:30

Waarom dan? Het hoogst haalbare is de Europese champions League die je daar dus niet speelt. Er gaan spelers naar toe om nog even te cashen in een oké land.

16 juli 2020 om 20:58

Ik vind het, met publiek, echt heel leuk en attractief. Vrijwel alle stadions vol en mensen uitzinnig van vreugde. Ben er persoonlijk blij mee.

Niveau daar is idd niet om aan te zien.

De Boer begon vorig jaar ook zeer slecht en toen het eenmaal ging lopen, liep het als een tierelier. Op het einde net geen kampioen (5 punten minder dan de kampioen volgens mij).

Stam moet nog een team ‘naar zijn hand’ zetten. Ik hoop voor hem dat het niet weer een halfjaar duurt, want Jaapie claimt nu ook het succes van Advocaat...

16 juli 2020 om 18:18

Dat klopt, maar vergeet er niet bij te vermelden dat de Boer een kampioensteam heeft geërfd, dus denk wel dat het aan hun plicht, zoals bij Ajax toendertijd, om altijd voor het kampioenschap te gaan, mede ook door hun begroting.

19 juli 2020 om 02:07

Dacht dat de Boer instapte met ajax op een behoorlijke achterstand...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren