Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vanaf het moment dat ik hem bij Ajax in de ogen keek, zag ik een winnaar’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic begon zijn reis richting de Europese top jaren geleden bij Ajax en verdiende in Amsterdam een transfer naar Juventus. Leo Beenhakker, die de Zweed in 2001 naar de ArenA haalde, houdt zijn voormalig pupil nog altijd goed in de gaten en is onder de indruk van wat Ibrahimovic op 35-jarige leeftijd nog altijd laat zien.

/

“Vanaf het moment dat ik Zlatan in de ogen keek en met hem sprak, wist ik dat ik met een winnaar te maken had”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Beenhakker ziet dat Ibrahimovic nog niets van die drive en passie die hem toen onderscheidde heeft ingeleverd: “Ik kijk met plezier naar zijn wedstrijden, naar zijn doelpunten en naar de dingen die hij doet in het shirt van Manchester United.”

Ibrahimovic kan zich zaterdag, als United Middlesbrough treft, kronen tot Europees topscorer van het kalenderjaar 2016. Hij staat nu nog één doelpunt achter Lionel Messi, die op 51 treffers eindigde, en verzekert zich dus bij twee goals van de topscorerstitel: “Maar ook als hij vandaag niet scoort, maak ik een diepe buiging. Hij heeft op deze leeftijd weer een jaar lang topprestaties geleverd. In elk land moet hij zich maar weer aanpassen en dat doet hij gewoon.”

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic twee keer of vaker gaat scoren tegen Middlesbrough?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is voor het eerst in zijn carriere dat Zlatan niet bij het sterkste team van het land (op dit moment is Manu dat niet) speelt en dan toch weer laten zien dat hij bij de beste hoort. Er is volgens mij geen enkele andere speler die in zoveel sterke competities zoveel goals heeft gemaakt en ook overal kampioen is geworden. Dat gaat hem overigens dit jaar waarschijnlijk niet lukken met Manu maar mocht het wel lukken dan zal die een nog grotere legend worden dan dat hij nu al is.

31 december 2016 om 13:02

Ik vind legende een beetje overdreven. Messi en Ronaldo, dat zijn legendes. Hij heeft nog nooit in de finale van de CL gestaan. Dan vind ik Drogba meer een legende, die scoorde in de meest grote wedstrijden ooit.

Kwa persoonlijkheid is hij wel een legende, dat dan weer wel.

31 december 2016 om 14:56

Je hoeft geen CL te pakken om een legende te zijn. Totti is een legende omdat hij heel zijn carriere voor 1 club heeft gespeeld bijvoorbeeld. Seedorf is een legende omdat hij 4 CL's won met 3 verschillende clubs. En Zlatan is een legende omdat hij overal kampioen werd en omdat hij de mooiste doelpunten weet te maken.

31 december 2016 om 17:32

Het feit dat hij met 6 verschillende clubs in 4 verschillende landen kampioen is geworden, zelfs met clubs als Inter wat op dat moment niet in de buurt kwam van de titel maar waar hij voornamelijk voor zorgde. Op 35 jarige leeftijd 50 goals scoren in een jaar tijd scoren en het feit dat hij gewoon in ieder team een van de dragende spelers is maakt hem in mijn ogen absoluut tot een legende. Het blijft ook gewoon ballen tonen dat je nog naar Engeland gaat terwijl je het nergens meer voor hoeft te doen, in een competitie waar als je het even niet goed doet je volledig afgemaakt wordt En dan nog eens een team wat ook nog niet eens de beste tijd heeft doorgemaakt

31 december 2016 om 17:05

Precies. Ze waren nog niet altijd het sterkst, die teams. Maar nadat Zlatan was gearriveerd wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren