Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Wolfswinkel draagt stokje over aan vertrokken Vitesse-spits’

Laatste update:

Dominic Solanke vervolgt zijn loopbaan mogelijk tijdelijk in Spanje. De spits van Engelse komaf staat onder contract bij Chelsea en werd afgelopen seizoen verhuurd aan Vitesse, waar hij veel speeltijd kreeg van Peter Bosz en Rob Maas. Hij maakte er zeven goals en keert nu in principe terug bij Chelsea, maar daar strijden om speeltijd zit er niet in. Real Betis zou Solanke graag tijdelijk willen overnemen van de Engelsen.

/

Los Béticos sloten in januari een huurdeal om Charly Musonda tot de zomer in huis te nemen. Hij keert terug naar Engeland, overigens net als Ricky van Wolfswinkel die gehuurd werd van Norwich City. De hoop van Betis is nu Solanke één van de vacatures voorin gaat vervullen en komend seizoen zijn waarde zal tonen in de Spaanse competitie.

Solanke past in het profiel dat Betis heeft opgesteld: hij is jong en goedkoop en zou op papier goed passen naast een ervarener spits. De tiener heeft overigens nog wel een lopende zaak met Chelsea, want hij sloeg onlangs een voorstel tot bijtekenen af en vroeg om een fors hoger salaris. The Blues wilden daar tot nog toe geen gehoor aan geven.

Real Betis zou een goed tussenstation zijn voor Dominic Solanke

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Wolfswinkel zelf weer terug bij Vitesse volgend jaar? Lijkt me goed als hij zijn carriere beetje a la Luuk de Jong weer vanaf het begin probeert op te bouwen. Ben benieuwd welke andere clubs met hem in zee gaan op basis van zijn goede tijd bij Sporting. Zowel bij Norwich als Saint Etienne en Betis slechte seizoenen gedraaid.

30 mei 2016 om 14:14

AZ misschien als Janssen vertrekt.

30 mei 2016 om 14:18

Denk dat AZ, Feyenoord en Vitesse de meest realistische opties zijn inderdaad. AZ heeft natuurlijk wel een mooie buidel met centen als Janssen verkocht wordt en dan hebben ze met Van Wolfswinkel een meer dan waardige vervanger denk ik.

30 mei 2016 om 14:45

Ja denk je dat? Ik denk dat die jongen zijn carrière zo in een slop is geraakt dat ik hem in de eredivisie ook geen potten zie breken.

30 mei 2016 om 15:46

Misschien hebben ze wel een buidel centen maar het is wellicht hetzelfde probleem als eerder bij Feyenoord; Je kunt een dure speler betalen (ook eventueel zijn salaris) maar wil je de verhoudingen in de selectie helemaal scheef leggen?

30 mei 2016 om 15:50

Heeft bij FC Utrecht een goed jaar gehad. Maar waren van de 22 doelpunten die hij voor de club maakte er ook niet iets van 12 uit strafschoppen? Heeft destijds in Europa erg sterk gespeeld tegen Celtic en Liverpool die toen nog veel sterker waren.

Vraag me daarom sterk af of hij daadwerkelijk zo'n sterke vervanger van Janssen zou zijn.. Heeft natuurlijk wel Europese ervaring maar heeft ook sinds 2013 maar 6 doelpunten gemaakt. Dat is evenveel als de eerste 5 wedstrijden in 2016 van janssen....

30 mei 2016 om 14:20

we moeten in nederland misschien weer eens terug naar het idee dat 80% van de spelers niet goed genoeg is voor het buitenland. Gewoon een dikke boterham in de eredivisie verdienen en je zelf echt voetballer kunnen noemen. Prima hoor dat je de avonturier wil uithangen, maar eerlijk: is Ricky van weinig goals maken en in Lissabon, Norwich en Saint Etienne uitgefloten worden nou echt gelukkig geworden? En een betere voetballer?

30 mei 2016 om 15:05

Ik zou verder gaan dan de Eredivisie en zeggen dat elke transfer naar het buitenland onderhevig is aan een grotere falingspercentage dan binnenlandse transfers omdat dat nu eenmaal gebeurt met een dergelijke progressie. Van respectievelijk een Spartaan '20 naar een Sparta is een kleinere stap dan van een Sparta naar een AZ. Van AZ naar PSV is ook weer een grotere stap dan van Sparta naar AZ PSV naar Southampton Southampton naar Chelsea Chelsea naar Barcelona. Dit laatste heeft niks met de club zelf te maken, maar meer met de competitie. Een Michael Owen brak alle records in Engeland en kon geen potten breken in Spanje. Heel gechargeerd kan je dan zeggen dat van Wolfswinkel "even goed" is als Owen was (wat natuurlijk niet klopt). Neem ook een Ibrahimovic die niks voorstelde bij Barcelona. Of een Henry bij Juventus. Bergkamp bij Inter. Ga zo maar door. Zo'n Van Wolfswinkel moet weten dat hij het in sommige competities en bij sommige clubs gewoon niet zal halen vanwege de speelstijl. Dáár moet verbetering in komen. Spelers moeten gewoon beter begeleid worden.

30 mei 2016 om 15:34

Van wolfswinkel heeft in Portugal gewoon best wel veel gescoord en dan is een overstap naar norwich helemaal geen gekke keuze in het kader van carriereplanning vind ik. En ik weet dan niet of hij zelf veel invloed heeft in de keuze van clubs waaraan hij verhuurd wordt. Dus ik vind dat hij best logische stappen heeft genomen, maar gewoon ontzettende pech met zijn vorm.

30 mei 2016 om 16:03

Hij had ook de pech dat Norwich geen idee had wat het deed toen het eenmaal een jaar overleefd had in de Premiere League. Er werden jongens gehaald die totaal niet met dezelfde speelstijl speelden. Hooper was bijvoorbeeld een echte 4-4-2 spits terwijl van Wolfswinkel ballen van de vleugels kreeg bij zowel Sporting als FC Utrecht (met Duplan en Mertens) en Vitesse.

Terwijl het team 4-4-2 speelde haalde het ook lukraak een typische vleugelaanvaller in redmond en een naar voor trekkende back in Olsson. Allemaal jongens die nu prima spelen. Maar bij Norwich totaal niet uit de verf kwamen. Het hoogtepunt was nog wel de trage Elmander die bij Norwich echt liet zien niks meer te zijn van de prima voetballer die het was. Plus het feit dat Elmander ook geen spits is voor het 4-4-2 systeem waarin verwacht werd van de aanvallers dat ze kansen creerden...

Naast dat ik Van Wolfswinkel zelf nooit echt een topspits heb gevonden denk ik dat Nowrich (en later ook Betis) twee slechte clubs zijn geweest voor Ricky. Had meer verwacht van zijn tijd bij Saint-Etienne

30 mei 2016 om 16:07

" pech gehad met zn vorm", " verkeerd systeem" , " niet de juiste club" ...omg wat n smoesjes. What happened met gewoon niet goed genoeg. Gewoon overal mislukt terwijl hij in NL een heel goede carriere had kunnen hebben. Waarin hij ook miljoenen verdiende. en de rest van zn leven 1 op 2 had gelopen.
Toegevoegde waarde van Rickyin het buitenland. En met hem nog tientallen, zie ik gewoon niet.

30 mei 2016 om 14:21

Mwah, weet niet of Vitesse daar op zit te wachten. Vond dat hij niet heel chique is vertrokken bij Vitesse.

Zijn hele opleiding genoten en na zijn eerste seizoen in de basis wilde mijnheer direct al weg. Utrecht zou naar mijn idee meer voor de hand liggen, aangezien hij daar langer heeft gespeeld en zijn laatste seizoen daar behoorlijk op schot was. Uiteraard moet Haller dan wel voor een leuke som verkocht worden.

30 mei 2016 om 14:46

Volgens mij kon vitesse de centjes in die tijd ook wel heel goed gebruiken. Maar zijn idd niet heel chique uit elkaar gegaan!

30 mei 2016 om 14:42

Twee goede seizoenen en je zit weer bij een goede ploeg, zie Pelle bijvoorbeeld. Maar goed, in de Nederlandse competitie eerst maar eens een tijdje goed draaien is ook nog niet vanzelfsprekend gezien zijn afgelopen 3 jaar.

30 mei 2016 om 15:21

Of terug naar de Domstad als Haller vertrekt Vrees alleen dat dat een illusie blijft

Solanke is echt een toptalent, die gaat nog wel ver komen!

ik zou hem wel bij feyenoord willen zien . is in iedergeval beter dan kramer. met 2 goede vleugels erbij en een creatieve middenvelder er kort achter zou hij een goed seizoen kunnen draaien bij feyenoord

30 mei 2016 om 16:53

Voetballend zeker beter als Kramer, maar wel een spits die het beste rendeert met ballen vanaf de zijkant. Bij Vitesse door individualistische buitenspelers te weinig opgebracht. Zelf wel een teamplayer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren