Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel doorslaggevend met 22ste seizoenstreffer in Portugal

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel heeft de laatste tijd patent op waardevolle doelpunten voor Sporting Portugal. De 23-jarige spits maakte maandagavond een kwartier voor tijd de winnende treffer in de thuiswedstrijd tegen Académica uit Coimbra. In de voorgaande wedstrijden nam de Nederlandse aanvaller ook al beslissende doelpunten voor zijn rekening. Tegen Nacional bepaalde hij de eindstand hij de 2-3 en tegen Benfica op 1-0. Sporting boekt echter geen positiewinst

Eerder dit seizoen had Sporting het al niet zo gemakkelijk tegen Académica. De club mag dan wel voorlaatste staan in de Liga Sagres, maar hield Van Wolfswinkel en de zijnen in december al op 1-1 en bood ook nu weer goed tegenstand. André Carrillo brak wel de score open na ongeveer een half uur spelen, maar met de rust al bijna in zicht kwam Académica toch terug tot de gelijkmaker. Anderson Polga werd maker van een eigen treffer namens Sporting.

Sporting-trainer Ricardo Sá Pinto greep rond de uurgrens in en haalde Elias en daarna Joao Pereira van het veld ten faveure van Andre Martins en Bruno Pereirinha. Stijn Schaars en Van Wolfswinkel mochten blijven staan en laatstgenoemde betaalde het vertrouwen ten volste terug. Met nog een kwartier op de klok schoot Andre Carrilho op de lat en daarna verzilverde Van Wolfswinkel zijn kans; hij maakte hij zijn elfde treffer in de competitie en zijn 22ste wanneer alle competities meegerekend worden. Sporting verkleint de achterstand op nummer drie Sporting Braga nu van zes naar drie punten.

Bekijk hier het doelpunt van Ricky van Wolfswinkel:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Wolfswinkel daar heb je dus echt niks aan he. Die jongen kan leuke balletjes intikken en penalties nemen maar voor de rest kan die niks. Ik vind hem van het niveau Uchebo.

1 mei 2012 om 00:00

Een jongen die leuke balletjes kan intikken kan ontzettend beslissend zijn. En hij heeft genoeg laten zien om mij te overtuigen dat hij het niveau van Sporting makkelijk aan kan.

1 mei 2012 om 00:04

Duidelijk iemand die ff de aandacht wil hebben RVW is een top spits en uchebo vint ik persoonlijk al niet goed genoeg voor VVV

Vraag me af of jij RVW wel eens hebt zien spelen na dat die is vertrokken bij Utrecht je had hem bijv tegen atletico Bilbao moeten zien hij was daar gewoon de beste man op het veld

1 mei 2012 om 00:10

@ Cobvious
Jij komt thuis aandacht te kort, want je snapt natuurlijk ook wel dat wat je zegt belachelijk is.

@ Exquisite
Ricky ze cijfers zijn goed. Maar makkelijk kan hij t niveau zeker niet aan. Hij is voetballend vaak de slechtste man op t veld aan de kant van Sporting.

@ Yes-4
Leuk dat je het voor Ricky opneemt. Maar overdrijven is ook een vak. Ricky is geen een wedstrijd dit jaar de beste man op het veld geweest. Simpelweg omdat hij het voetbaltechnisch niet kan bijbenen. Er spelen behoorlijk een paar technicussen bij Sporting waar ricky nog veel van kan leren.

1 mei 2012 om 00:36

Ricky is niet snel, niet supertechnisch, maar wel een neusje voor de goals. Hij zal nooit bij een Barcelona of Real terecht komen. Maar zulke type spelers kunnen wel de Europese top halen, en zelfs allesbeslissend zijn in champions league finales (milito, Inzaghi). Dus misschien komt hij wel in Italië terecht ooit.

1 mei 2012 om 00:35

Als jij er nu 20 ballen intikt in Engeland dan was je nu multi-miljonair geweest. Dat is de bedoeling van een spits de ballen erin tikken. En RvW doet het geweldig daar in portugal tussen de fysiek erg sterke verdedigers.

1 mei 2012 om 08:48

ja je hebt gelijk, want spitsen die alleen maar leuke balletjes er in tikken zijn waardeloos zoals dost, huntelaar, van nistelrooy, inzaghi etc ::S

1 mei 2012 om 10:37

Jij heb er echt geen kijk op jongen ! Maar voor de duidelijkheid als je geen jongen heb die er balletjes in tikt zal je geen wedstrijd winnen !!!

Was geen super wedstrijd om te zien, maar de punten zijn wel binnen, heerlijk. Als we zo doorgaan spelen we ook nog eens kwalificatie van de CL. Had ik een paar weken geleden niet gedacht!

1 mei 2012 om 00:00

Ja ze verdienen het wel om de VCL te spelen met dit ploeg en ze hebben toch heel goed gespeeld dit jaar in de EL en hadden bijna in de finale gestaan met mooi voetbal, maar ik denk niet dat ze Braga nog gaan inhalen.

1 mei 2012 om 00:06

Ja, ze hadden thuis makkelijk 4/5-1 van Bilbao kunnen winnen. Bilbao speelde in Lissabon de laatste 20/30 minuten hopeloos. Daar hebben we het laten liggen.

Overigens heeft Sporting het gewoon in eigen hand he! Ze moeten eerst uit tegen Porto en dan spelen ze thuis tegen Braga. Als je beide wedstrijden wint, speel je Vcl.

Porto is al kampioen dus die spelen voor de eer. En Braga moet je verslaan met minimaal 2-0. Dan speel je Vcl. Als supporter moet je erin geloven.

1 mei 2012 om 00:09

Als voetballiefhebber hoop ik ook dat Sporting derde wordt en voorronde speelt in plaats van Braga dat echt lelijk voetbal speelt en Sporting kan volgend jaar alleen maar beter worden met deze spelers.

1 mei 2012 om 00:10

In Braga met 2-1 verloren toch? Dan is 1-0 in Lissabon al genoeg.

1 mei 2012 om 00:12

@ Sparta!

Als ik me niet vergis, want ik weet het niet zeker. Maar in competitie verband is 2-1 een beter resultaat dan 1-0. Vanwege de gescoorde goals, het is volgens mij niet net als in Europa. Maar nogmaals dat weet ik niet zeker. Ik hoop dat jij gelijk hebt, want een 1-0 is zeker te doen.

1 mei 2012 om 06:30

volgens mij niet. Onderling resultaat telt en dus je uitdoelpunten in dit geval. Maar eerst maar van Porto winnen, dat zie ik niet zo snel gebeuren. Tegen wie moet Braga?

1 mei 2012 om 11:42

Beira-mar, thuis

1 mei 2012 om 18:57

Ja zou geen probleem voor ze moeten zijn, beira mar doet het niet goed dit jaar..

1 mei 2012 om 00:01

Acreditar! Tot het einde, zoals tegen City, Metalist en Bilbao. Het ligt aan ons om Porto te pakken volgende week en dan Braga thuis. Was een slechte wedstrijd, iedereen speelde ondermaats maar gelukkig de punten gepakt

1 mei 2012 om 00:14

Ja, zeker. Hopelijk spelen ze wel met wat meer inspiratie als vandaag.

Força Scp!

Hij doet het daar heel goed, hij moet nog een jaar bij Sporting blijven en dan naar een topclub.

1 mei 2012 om 00:00

Topclub meen je dit nou serieus? Dan kunnen we Janga volgend seizoen ook wel aanschouwen bij Real Madrid

1 mei 2012 om 00:03

En waar speelt Frank Demouge volgend jaar

Ik vindt dat Ricky zeker hogerop en moet wel nog 1 of 2 seizoen bij Sporting spelen want voetballen en scoren kan die wel en ik vindt hem eigenlijk completer dan Bas Dost.

1 mei 2012 om 01:01

In wat is hij completer dan? Dost kan veel beter meevoetballen, scoort makkelijker en is technisch nog enigzins onderlegd. RVW kan er eigenlijk weinig van en in de wedstrijden van Sporting vind ik hem ook altijd matig ballen. Leuk dat die er 11 ofzo in portugal inlegt, als dat echter de maatstaaf wordt om een topspits te zijn of te kunnen worden , vreet ik een bezem. Dan zijn ook nog eens veel treffers penalties.

1 mei 2012 om 11:58

Dan volg jij hem heel weinig want RVW is toch echt een betere mee voetballer die bijna niet te stoppen is aan de bal en tegen Bilbao liep hij ook goed en maakte hij telkens ruimte vrij voor zijn medespelers en Bas Dost speelt bij Herenveen dat met alle respect van een lager niveau is als Sporting.

Wedstrijd was niet echt spannend maar belangrijkste is dat Sporting heeft gewonnen.
Kan niet wachten op slot van het seizoen, beker en champions league zijn nog binnen handbereik

Geweldig, bijna elke week op de kop van een wedstrijd van Sporting staa Vanwolfswinkel erin! Hij doet het echt fantastisch maar heeft ook een zeer goed team om hem heen dat hem telkens goed weet te bedienen. Kunnen ze bij PSV een voorbeeld aan nemen (matavz, Mertens etc.)

Leuk voor Ricky. Hij traint nu elke week met een paar beren van verdedigers en je ziet dat hij daar zelf ook sterker van is geworden.

Helaas is het voetballend nog niet altijd wat het moet zijn maar als je er in je 1e seizoen bij een nieuwe ploeg in totaal 22 in legt doe je het prima. Als hij zich volgend seizoen verder verbeterd dan kan hij een volgende stap maken maar nog een seizoen Portugal en europees voetbal zou helemaal niet verkeerd zijn.

Daarnaast is Lissabon een geweldige stad, lekker weer, die jongen heeft het gewoon prima voor elkaar.

Niet zeker van de basis bij Utrecht en nu gewoon prima meedraaien op een hoger niveau in Portugal. Ondanks dat hij misschien niet de meest complete of best voetballende spits is, doet hij het daar toch niet onaardig ;

Mensen kunnen zien wat ze willen.

maar deze jongen scoort makkelijk voor zijn 1e seizoen in portugal.

en was tegen bilbao uit erg balvast en sterk.

word een goeie en is zeker beter dan bassie dost

RvW is echt een heerlijke speler en uitgegroeid tot publiekslieveling bij Scp!
Ik zie hem graag bij een team als Arsenal naast Rvp. Of bij Napoli als vervanger van een Cavani, Hamsík of Lavezzi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren