Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Seumeren flirt met trainer: ‘Ik heb een speciale band met hem’

Laatste update:
/

Sinds vorig jaar zomer werkt FC Utrecht met Robbie Alflen als hoofdtrainer, maar voor de toekomst heeft men ook al een naam in gedachten. Marinus Dijkhuizen staat er goed op bij grootaandeelhouder Frans van Seumeren. De 42-jarige Dijkhuizen werd in januari vorig jaar coach bij Excelsior, nadat Jon Dahl Tomasson daar wegging.

Hij loodste de Rotterdammers tegen de verwachtingen in naar de Eredivisie en op dit moment bezet Excelsior een verdienstelijke dertiende plaats. FC Utrecht heeft op dit moment maar een punt meer dan de Kralingers, terwijl de mogelijkheden en begroting toch hoger zijn in de Domstad. Van Seumeren kent Dijkhuizen al wat langer en spreekt zich in Voetbal International positief uit over de oud-spits.

“Marinus heeft alles om op termijn trainer van FC Utrecht te worden. Ik heb een speciale band met ‘m. Omdat we met elkaar gewerkt hebben bij VV De Meern en vanwege het feit dat hij een verleden heeft bij FC Utrecht.” Waar Dijkhuizen vooral sterk in is, is het creëren van teamgeest, legt Van Seumeren uit in het weekblad. Bovendien was Dijkhuizen als profvoetballer geen grote ster en dat is juist een voordeel. “Marinus kent het belang van een goede mentaliteit en hamert daar ook op bij zijn spelers. Wie daarin niet mee wil, valt af.” Dijkhuizen ligt nog tot het einde van het seizoen 2015/16 op Woudestein.

Denk jij dat Marinus Dijkhuizen ooit trainer zal zijn van FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij net zo kan verrassen als bij Excelsior zouden ze zeker niet klagen in utrecht.

18 februari 2015 om 18:00

Dan zouden ze niet klagen nee. Tactisch enorm sterk deze trainer. Weet ook wat ie kan met een ploeg zoals Vitesse. Echt een potentiele topcoach. Zie hem graag de Boer opvolgen bij Ajax

18 februari 2015 om 18:23

Excelsior natuurlijk"

18 februari 2015 om 21:05

Denk dat er niet snel trainers van excelsior naar Ajax gaan zonder tussen stop bij een hogere club

Lijkt mij eerlijk gezegd ook een betere dan alflen. wat dijkhuizen man presteert met excelsior is echt ongekend

Leuke nuchtere kerel. Zie hem ook ooit nog wel eens Henk de Jong in Leeuwarden opvolgen

Als dijkhuizen net zo voetbal speelt als wat hij nu doet. Vind ik hem zeer geschikt voor Utrecht, want ze hebben wel goede spelers zoals ayoub, Janssen, leeuwin, oar, Boymans en ruiter en wellicht kan haller nog groeien tot een bepalende speler

Contract van Alflen niet verlengen en Dijkhuizen halen. Lijkt me een uitstekende trainer voor Utrecht. Denk dat hij ook meer krediet heeft bij de achterban dan Alflen. Probleem is wel dat het een grote VV de Meern FC Breukelen kliekje aan het worden is dan.

Wij moeten een trainer hebben die super clinisch handelt. Afrekenen op resultaat. Amerikaans model; naderhand videoanalyseren en alles tot op de puntjes bespreken en aan de hand van de uitkomsten een verbeterplan opzetten. We hebben materiaal zat, ook in de jeugd. Iedereen moet gewoon knokken voor zijn plek. En ik streef naar een vast 4-3-3 systeem wat gewoon altijd gehandteerd gaat worden, a la PEC Zwolle. Dan weet iedereen vanaf de 'jeugd' waar hij ooit te spelen komt en hoe hij deze rol moet invullen.

Ik ben tevreden met de omslag van Wouters en zijn voorgangers, naar attractiever en aanvallender voetbal. Probleem is wel dat de verdediging hier door veel meer te doen krijgt en flink getest wordt op inzicht en ingrijpen. Nu nog het mentale aspect, en dat kan mede door een omslag in het trainerssysteem beter worden.

Ach was ik maar trainer, totdat je het echt zelf bent en je aan alle kanten wordt bekritiseerd.

18 februari 2015 om 17:41

Jammer voor jou ben jij niet de trainer.
Als trainer ben je zo goed als je materiaal.
Oftewel: heb je 2 goede spitsen, dan stel je ze allebei op.
Ik denk dat er op dit moment 3 problemen zijn; onrust binnen de club, een trainer die er weinig van snapt, en een koekenbakker als algemeen directeur.
Kwaliteit is er zeker om bij de eerste 8 te spelen, en je hebt 13 punten laten liggen in bepaalde wedstrijden.
Hoe anders is het als je ze hebt, en vierde staat met 40 punten?
Ik vind Dijkhuizen de geschikte trainer voor de FC.
Hij kent de club, heeft er al gewerkt als trainer, en kan van niets, iets maken.
Ook zou ik het duo JP de Jong/Vreven wel aanmoedigen.
Doen het beide goed in de competities, en weten wat hard werken is.

18 februari 2015 om 17:48

Haha wat doet Vreven dan tegenwoordig? JP De Jong gaat zo hard dat hij straks een club als Utrecht nog is ontgroeit. Ik weet niet hoe erg de spelers lijden onder deze onrust. Ik bedoel dat opstootje met kali was vervelend maar voor de rest zijn ze wel content heb ik het idee als ik naar de trainingen kijk. Bij de andere werknemers, stafleden etc, is het waarschijnlijk wel een ander verhaal. Daar is het rumoerig, ook door de verdwijning van al dat geld etc.

18 februari 2015 om 18:01

Vreven is coach bij Lommel als ik het goed heb.

21 februari 2015 om 15:06

Vreven is coach van Lommel United, in Belgie.
Staat daar derde met 4 punten achterstand op de nummer 2.
Dus wordt ie tweede, dan promoveert Lommel.
Is al eens gepromoveert vanuit de derde klasse naar de tweede klasse in zijn debuutjaar als trainer.
Utrecht zit bij JP in zijn hart, en heeft al aangegeven nog eens te willen terugkeren als hoofdtrainer.

Ik begrijp sowieso heel die Alflen niet. Mij probeert het wel maar het lukt me gewoon niet. Een beetje het Tegenovergesteld van Henk De Jong van Cambuur die ik wel volkomen begrijp.

Dijkhuizen bij Utrecht, waarom niet zou ik zeggen. En weg met die elf of alf of hoe die ook mag heten.

Gelukkig voor Dijkhuizen dat het voorjaar in zicht is. Kan me goed voorstellen dat hij de koude, kille nachten op het dak van het stadion wel een beetje zat begint te raken

Weet niet of het wel verstandig is dit nu naar buiten te brengen. Het is de laatste tijd al zo onrustig in en rondom de club. Lijkt mij goed om dit soort dingen voor na het seizoen binnenskamers te houden. De groep en Alflen kunnen wel even wat rust en vertrouwen gebruiken, helemaal na afgelopen weekend zou het goed zijn om eindelijk eens in een positieve flow te komen en te blijven.

Soms is het beter dat een trainer niet verdergaat dan maximaal subtop.
Ik weet nog hoe men sprak over Mario Been na zijn resultaten bij Nec.
Hij was de trainer die Feyenoord naar een hoger plan zou brengen.
We weten hoe dat afliep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren