Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Rhijn: ‘Als een club als United komt, is het moeilijk ‘nee’ zeggen’

Laatste update:

Ricardo van Rhijn is aan zijn vierde seizoen bezig bij Ajax en werd al driemaal landskampioen. Ajax verloor de afgelopen jaren steeds zijn betere voetballers, maar aan het einde van de rit lachte het elftal van Frank de Boer steeds als laatst. Het stoort verdediger Van Rhijn niet om ieder jaar dragende krachten te zien vertrekken.

/

“Het hoort er ook een beetje bij”, zegt de rechtsback in gesprek met NUsport. “Als een club als Manchester United komt dan is het moeilijk ‘nee’ zeggen. En Siem de Jong, bijvoorbeeld, is zelfs een jaar later vertrokken dan verwacht werd. Hij heeft met Newcastle United ook een mooie club gevonden. Ik gun het iedereen van harte en het is aan ons om het op te vangen. Andere jongens moeten nu opstaan.”

Volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars beschikt Ajax momenteel over het sterkste elftal van de afgelopen jaren. Van Rhijn zegt die opmerking wel te begrijpen: “Zeker als je kijkt naar de potentie van de groep. Het is nog wel jong, maar de afgelopen jaren zijn de meest ervaren krachten steeds verkocht. Het is nu aan anderen om op te staan en ik ben ervan overtuigd dat dat ook gaat gebeuren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor mijn gevoel heeft ricardo deze zomer net die laatste stap gemaakt om tot een van de bepalende spelers van ajax te horen.

Nadat hij vorig jaar een matig jaar kende vind ik hem dit seizoen bij de betere ajacieden horen.


Verdedigend staat hij al een heel stuk sterker dit seizoen (veel beter dan bijv. Linksbuiten boilesen), en aanvallend is hij bepalender met goede voorzetten.

Ik verwacht een goed jaar van ricardo!

4 oktober 2014 om 10:20

Mee eens. Vergeet ook zijn vrije trappen niet
Nu proberen constanter te worden, dan kun je pas echt spreken van doorgroei.

4 oktober 2014 om 10:21

Inderdaad! Komt ook erg leuk over in de interviews. Ik wens hem het beste dit jaar! Nou hopen dat hij wat langer blijft, dan kunnen we doorgroeien als club naar een nieuwe standaard.

4 oktober 2014 om 14:50

Voor ajax zijn de sterkhouders de spelers die er 2 a 3 jaar op hebben in het eerste.
Is wel dramatisch...
Als ajax al dat geld wat ze hebben een keer gebruijte om spelers die willen bkijven gewoon het dalaris te verdubbelen.
Omte voorkomen dat ze naar een middemoter gaan in italie of duitsland.
Kan je nog ieta langer van je sterkhouders genieten en verassen in champuonsleague.
Kijk ploegen als dortmund en atletico 6 jaar gelden zaten ook in het schuitje van ajax wel goed scouten en goed opleiden en dan vertrekken.
Kijk atletico is door het goed presteren in de champuonsleague bijna alle sterkhouders gelaten op costa na.
Dortmund ook allleen met lewandowski.

Dus ik zou zeggen verdubbel het salaris van shone en laat hem zijn carriere afsluiten bij ajax....

4 oktober 2014 om 16:12

Roerend mee eens, ik had er geen geloof meer in. Des te heerlijker ik het vind, dat hij mij gewoon mijn ongelijk bewezen heeft. En dat vrijetrappen wapen is ook fantastisch.

Zo'n club is nog wat te hoog gegrepen voor hem, laat hem eerst maar eens constant zijn bij Ajax.

4 oktober 2014 om 10:19

Het artikel gaat juist niet over het feit dat hij denkt naar united te kunnen..maar over het feit dat hij nu moet opstaan als dragende kracht..

4 oktober 2014 om 10:42

Dan kan ik het voor hem nog wel te hoog gegrepen vinden. Hij zegt toch niet voor niets dat het moeilijk nee zeggen is tegen zo'n club? Dat betekent dat hij als de kans zich aangrijpt ook gewoon zal vertrekken.

4 oktober 2014 om 10:59

Volgens mij gaat dat over Daley Blind.

4 oktober 2014 om 10:19

Hij doelt hiermee natuurlijk op Daley Blind, niet op zichzelf.

4 oktober 2014 om 10:21

Ik geloof dat hij het over de transfer van Daley Blind heeft. Al doed de titel anders vermoeden.

4 oktober 2014 om 10:22

Heb je de tekst wel gelezen of wilde je graag bovenaan staan..? Denk het laatste want hij zegt nergens dat (een club als) ManU voor hem zal komen. Overigens denk ik wel dat hij het aan zou kunnen, net als VdW dat kon en kan.

On: Dit os echt noet het sterkste Ajax vd afgelopen jaren, ook niet in potentie. Ricardo heeft zichzelf echt verbeterd, mooi om te zien. Denk dat dit ondanks het bijtekenen zijn laatste seizoen is.

4 oktober 2014 om 10:45

Ja ik wilde zo graag bovenaan staan, dat is namelijk heel belangrijk.

4 oktober 2014 om 18:19

Als je her artikel wel hebt gelezen en tot deze conclusie bent gekomen is dat zo mogelijk nog triester. Begrijpend lezen is zo moeilijk toch niet?

Speel eerst maar eens een aantal seizoenen constant goed in ajax 1.

4 oktober 2014 om 10:23

Jij hebt het net als Futures geprobeerd om bovenaan te staan zodat je de tekst noet gelezen hebt. Waar slaat dat zo graag bovenaan willen staan op, waarom is dat belangrijk...?

4 oktober 2014 om 10:29

Op je 25ste mag je weg nog 2 jaar wachten! Haha.

15miljoen!

Zijn opvolger staat nog niet gelijk klaar, Tete de meest logische vervanger qua potentieel is verdedigend erg goed, aanvallend wat minder, zal dit nog wat moeten leren, opkomende backs.
Daarnaast speelt hij de laatste tijd als RCV (positie veltman)

Ligeon, verdedigend niet sterk genoeg, leuk als stand-in maar zal verkocht gaan worden mijn inziens.

Owusu, omgekeerde van Tete, is nog te slap in het goed verdedigen, aanvallend is hij weer beter.

Het zal nog even duren, Tete zal op de positie kunnen maar het is maar net wat de Boer wil.

4 oktober 2014 om 14:07

Toen ik las dacht ik dat hij rotherham united bedoelde ofzo. Vrij matige speler deze knul.

Van rhijn investeerd in zichzelf om ooit na ajax een mooie stap in zijn carrière te maken.. En het is voor de verandering is mooi dat hij zich focust op een meer dragende speler worden bij ajax..inplaats van te roepen ik vind dat ik hogerop kan..

4 oktober 2014 om 10:42

Hij heeft het niet over zichzelf, als je goed leest zie je dat het over een ploeggenoot gaat (blind) en dat wordt hierboven al meerdere keren aangegeven.

Denk als hij zelf een mooie transfer wil maken dit seizoen moet doortreken en dan zullen de clubs vanzelf wel komen. Hij is in ieder geval op de goede weg.

4 oktober 2014 om 10:47

Dat begrijp ik, zie ook mijn verwijzing naar het feit dat hij zich op ajax focust. Het gaat deels over zijn oudploeggenoten maar ook over het feit dat er andere moeten opstaan en hij heeft eerder aangegeven dat hij dat vanzichzelf verwacht. mijn hele reactie moet gezien worden als een compliment aan zijn adress..

4 oktober 2014 om 10:49

Gevalletje tussen de regels doorlezen zowel in het artikel als in mijn reactie..

Ik word echt een beetje moe van die gasten die gelijk reageren zonder het artikel eerst te lezen. Als jullie dit artikel hadden gelezen begrijpen jullie dat van Rhijn het over zijn oude ploeggenoten heeft en dat hij dat vertrek moet opvangen.

4 oktober 2014 om 10:35

Mee eens. Een aantal leest alleen de titel en dan nog niet eens alle woorden.

Het kan misschien ook omdat papa of mama geen zin hebben om alles voor te lezen. Dat kan ook.

4 oktober 2014 om 10:51

Mee eens net als het feit dat men niet altijd goed leest wat men als reactie plaatst.

4 oktober 2014 om 12:14

Er zijn ook voldoende mensen die het lezen maar evengoed niet snappen.

Een stap naar een Newcastle kan ik overigens gewoon niet begrijpen.
Speel je daar Champions League? uh nee..
Ik snap maar niet waarom Ajax niet aantrekkelijk klinkt voor buitenlanders en voor de huidige spelers..

4 oktober 2014 om 11:24

Omdat Newcastle in een veel betere competitie speelt, tegen alleen maar prachtige tegenstanders, waarin zelfs Hull uit een mooie wedstrijd is en niet tegen Dordrecht en NAC Breda uit.

4 oktober 2014 om 12:15

Ze spelen in een betere competitie en ontvangen een beter salaris. Maar je moet er ook vanuit gaan dat spelers na een aantal jaren wel eens gewoon iets anders willen. Dat ze dus ook voor hetzelfde geld en zonder sportieve vooruitgang toch iets anders willen. Ook in het bedrijfsleven zijn er voldoende mensen die graag eens in het buitenland willen werken. Niet meer dan normaal dus.

4 oktober 2014 om 12:46

Ik wel. Als je salaris plots maal 2, maal 3, maal meer gaat, dan wil je wel eens tekenen.

Een voetbalcarrière is heel broos. Elke wedstrijd kan je laatste zijn. En als je dan in een paar jaar voetballen bij Newcastle dan kan binnen lopen voor de regen, dan is de keuze snel gemaakt.

U gaat er ook vanuit dat elke speler die van Ajax komt, materiaal is voor de absolute top. Dat is niet zo.

Als Blind voor 17 miljoen die kant op gaat dan is er voor velen hoop.

United gaat nooit voor van Rhijn komen... Misschien over een jaar of 5 maar ook dat denk ik niet, gewoon een zeer matige back...

4 oktober 2014 om 11:53

En jij hebt ook het artikel niet gelezen denk ik.

4 oktober 2014 om 12:59

Een matige back? Van Rhijn en Van Der Wiel zijn de beste Nederlandse rechtsbacks op dit moment! Verhaegh brengt aanvallend weinig, Janmaat kan er vrij weinig van, zelfs Kuyt werd boven hem gekozen door een toptrainer als Van Gaal. Van Rhijn houdt zich al jaren staande tegenover topspelers als Neymar en Cavani. Steeds is hij 1 van de beste, verdedigend staat hij bijna altijd zijn mannetje en af en toe komt ie mee op, zie zijn assists tegen Barcelona en Manchester City. Tegen Twente (thuis) sprintte hij op het eind ook nog even mee naar voren, nadat ie moest overgeven op het veld, vorig seizoen.

4 oktober 2014 om 13:19

Beste rechtsbacks, Van Der Wiel, Ja. Van Rhijn ? totaal niet. Op geen enkel vlak hoort Van Rhijn thuis in Oranje. Niet verdedigend, niet aanvallend, niet om zijn sterke fysiek of zijn geweldige passing. Zeker niet om zijn lef. Speelt altijd tikkie breed of terug, weinig lef in zijn spel. Van Rhijn Is pure middelmaat. Daar doen 2 goede goals van afstand niks aan af. Janmaat is een betere back en Van Der Wiel al helemaal. Als Van Rhijn naar Manu gaat zijn ze diep gezakt. Dit zeg ik als Ajax fan.

4 oktober 2014 om 16:20

Janmaat? Waarom zat die we naast op het Wk, ten faveure van nota bene een oude spits Kuyt. Behoorlijk overschat.

4 oktober 2014 om 19:21

Omdat Kuyt gewoon best nog een goede back is. Niks overschats aan Janmaat. Van Rhijn ging niet eens mee. Ik schat Brenet in potentie zelfs hoger in. Van Rhijn is tegen elke redelijke tegenstander de mindere.

4 oktober 2014 om 16:19

Matige back? Hij heeft zich ernstig verbeterd, en is met Wiel de beste en van Nederland.

Het gekke is dat ik niet eens raar ga opkijken als ook v Rijn in januari vertrekt naar United.

4 oktober 2014 om 14:38

Ik vind hem dit seizoen echt een hele goede indruk maken. Dat is niet raar aangezien hij vorig zijn gewoon ondermaats speelde en deze zomer echt stappen heeft gemaakt. Ik denk wel dat hij dit niveau minstens 2 jaar moet volhouden om echt een topclub te vinden.

Schrok al dacht dat het om van Rhijn zelf ging,t enige wat van rhijn ooit van united kan zien is als hij fifa 15 speelt op de xbox want van rhijn zijn plafond is het matige ajax voor de rest zal het nooit een goede voetballer worden,hard werken en hopen dat Frank de boer heel lang zijn trainer blijft want alleen onder hem zal hij spelen. Begrijp nu ook waarom het geen international is..komt al tekort in de eredivisie.

4 oktober 2014 om 16:23

Wat een onzin, hij zat in een vreselijke dip. Maar heeft zich erg knap teruggevochten, en is op dit moment met Wiel de beste rb.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren