Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie waarschuwt Turkse fans: 'Dat kan ik niet beloven'

Laatste update:
/

Robin van Persie weigert zichzelf een concreet doel te stellen voor de start van het seizoen met zijn nieuwe club Fenerbahçe. De verwachtingen omtrent de Nederlandse steraankoop zijn torenhoog, maar de 31-jarige international doet daar zelf niet aan mee. Hij vaardigt zelfs een waarschuwing uit.

"Ik beloof dat ik alles zal geven en hoop dat het goed gaat. Maar ik kan niet beloven dat ik tien, twintig of dertig goals ga maken", zegt hij op het officiële tv-kanaal van zijn nieuwe club. "Dat hangt ook af van de prestaties van het elftal. De enige toezegging die ik de fans kan doen, is dat ik iedere week alles van mezelf zal geven."

Van Persie komt uit een moeizaam seizoen, maar dat zegt volgens hem weinig. Een van zijn beste periodes in het shirt van Arsenal volgde ook op een lastige periode met veel blessures. "Ik scoorde toen na mijn rentree enorm veel goals in vijf maanden tijd (achttien in negentien duels, red.). Ik ben nooit tevreden met mijn eigen prestaties. Daar ga je namelijk minder van spelen", besluit de Rotterdammer.

Hoeveel goals gaat Robin van Persie maken voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Persie met gewoon 20 goals kunnen maken in de competitie en dan in Europees verband ook nog een stuk of 6.

Je hebt geen ander keus Robin. Als je dit seizoen niet minimaal 10 erin schiet, dan ga je heel wat beleven. Vooral met Aziz als voorzitter.

31 juli 2015 om 17:47

Zoals wat beleven? Ik begrijp dat sommige Turkse voorzitters aardig temperamentvol kunnen zijn, maar ook de nodige respect naar 'grote' spelers uit het buitenland hebben?
Hoe werkt dat in Turkije?

31 juli 2015 om 18:02

Hetzelfde als wat Emenike heeft beleefd. De supporters van Fener verzieken je leven gewoon als je de verwachtingen niet voldoet. Emenike die zat gewoon te huilen tijdens wedstrijden en een keer is die ook een keer gestopt met voetballen en naar de catacomben gevlucht.

31 juli 2015 om 18:03

@anlista

Pieken en dalen in Turkije. Zo kunnen ze je binnenhalen als de verlosser en als je de verwachtingen niet waarmaakt, kunnen ze je de volgende transfer window wegdoen als afval. Aan de ene kant snap ik deze gedachtegang wel, gezien meestal (bewezen) spelers van 30 plus worden aangetrokken. Van dit soort spelers verwacht je ook dat ze er direct staan. Aan de andere kant kom je over als een ongeduldig verwend kind. Het beleid van de Turken blijft een onduidelijk verhaal.

31 juli 2015 om 19:52

@SabriReyiz, ah oke, dat wist ik niet? Ja, ik wist wel van die sfeer in de turkse competitie en dat is vrijwel ongeëvenaard. Zoveel passie van die fans! Toen Real bij Galatasaray moest spelen waren de spelers totaal onder de indruk, dat verbaasde mij enigzins.
Vind het ook leuk om te lezen dat de Turkse clubs veel leuke aankopen doen deze zomer... hopelijk kunnen ze Europees ook ver komen.

31 juli 2015 om 19:54

@CR7, oftewel vergelijkbaar met een vulkaan? Volg jij het Turkse voetbal veel? Wat verwacht je van de Turkse clubs en dan vooral Europees...

1 augustus 2015 om 09:29

Je doet nu alsof het alleen bij Fenerbahce gebeurt.
Je hebt genoeg Turkse teams die chaos veroorzaken als de speler niet goed speelt. Heb het bij Galatasaray ook gezien, bij besiktas en trabzon gebeurt het ook.

Ik hoop dat Robin daar een goed seizoen draait, ook al doet het me nog steeds een beetje pijn om een in een ander shirt dan het Arsenal-shirt te zien. Hij heeft daar aardig wat goede spelers om hem heen, verwacht wel dat hij er 15 in schiet

1 augustus 2015 om 11:26

Ik vind het ook wel gek om Van Persie in een ander shirt te zien spelen dan die van Arsenal. Maar ik denk dat hij er wel 15 minimaal erin moet knallen met 10 assists. Als je zag hoeveel steekpaasjes hij gaf tegen Shaktar denk ik dat de assists ook wel goed komt!

Tot nu toe heeft Perreira Fenerbahce in een soort 4-4-2 laten spelen en ik denk dat hij daar ook mee doorgaat. Waarschijnlijk zal van Persie samen met Fernandao gaan spelen met Fernandao als Targetman en van Persie zwervend eromheen. Met Moussa Sow op de bank kunnen ze die drie spiten mooi rouleren.

Denk dat van Persie rond de 15 goals en 10 assists wel minimaal moet gaan halen. Ben benieuwd, het belooft een mooi seizoen te worden voor de Turkse voetballiefhebbers.

31 juli 2015 om 18:05

Ik schat moussa sow veel hoger in als Fernandao die maar 1 seizoen heeft gepresteerd. Hij kan ook op de flank dus ik vind dat Sow altijd basis moet zijn bij Fener

31 juli 2015 om 18:42

Pereira is een fan van Fernandao. Fernandao deed het erg goed laatste wedstrijden. Due wordt rvp en fernandao.

31 juli 2015 om 19:19

Persoonlijk ben ik ook fan van Moussa Sow (sinds zijn tijd bij Lille en hij is een Fm11 held van me ).

Maar denk dat Fernandao en van Persie een betere duo gaan vormen en op de flanken zal hij Sow hopelijk niet zetten, want daar werd hij de afgelopen jaren al misbruikt.

31 juli 2015 om 22:01

Dan vind ik het toch jammer dat Sow bij Fener blijft als wissel is toch zonde van zo een goede speler. Ik zou hem graag bij Galatasaray zien.

1 augustus 2015 om 17:47

Ik hoop dat Sow nog wel gewoon kan spelen bijv. Nani op rechts en Sow op links of andersom. Ze houden van hem enorm dus vind ik het wel jammer als er iemand niet kan spelen waarvan de fans van hem houden.

Is een teken van zwakte dus, je eigen indekken alvast.

Hij zit toch voor 3 jaar vast? Ik denk dat hij dan net wel de 10 haalt, als je de bekerwedstrijden tegen de amateurteams e.d. meerekent.

1 augustus 2015 om 17:47

Hij heeft het over 1 seizoen niet over 3 seizoenen.

2 augustus 2015 om 15:50

Oh, nee dan redt hij het niet

Van persie is een overhypte speler. Als fenerbahce denkt dat van persie 30 goals gaat maken, haha. Alsof fenerbahce messi of ronaldo hebben gekocht.

31 juli 2015 om 18:25

Eens, hij wordt als de messias ontvangen, logisch gezien zijn verleden. Verwachtingen zijn hoog, hoop dat ie ermee kan leven

31 juli 2015 om 23:44

Verwachtingen waren ook hoog in manchester. Komt goed

31 juli 2015 om 18:44

Als je er op je top 30 kan maken in de premier league dan kan je er ook 30 maken in de Turkse competitie...
Ik snap ook wel dat er meer factoren meespelen maar wat jij zegt is ook onzin. En van Messi of ronaldo zouden ze geen 30 goals vragen maar 50

Gewoon een realistische reactie. Qua naam hebben we een wereldster. Qua kunnen is Robin niet de oude meer. Maar zelfs een Robin van Persie in slechte doen kan een aanwinst zijn voor de Turkse competitie. Van Emenike naar Rvp is al een enorme vooruitgang op zich.

Hij geeft eigenlijk zelf al aan dat hij aan het afbouwen is, ik zeg het al een tijdje, v Persie is niet meer de oude hij is niet meer in vorm en niet meer zo scherp.

1 augustus 2015 om 17:49

Als hij wel invorm is en fit blijft gaan we wel wat plezier beleven aan hem.

Hij gaat er gewoon 25 of meer inschieten. Fener moet hem gewoon vaak de bal geven, dan komt het wel goed.

31 juli 2015 om 19:26

Als je mij ook vaak genoeg de bal geeft schiet ik er ook 25 in.

31 juli 2015 om 20:24

Precies, no worries dus!

31 juli 2015 om 21:01

Ja maar jij doet het bij 4e klasser zondag conpetitie. Dat is het kleine verschil

Denk wel dat hij over de 30 goals komt. Verdedigers in Turkije zijn wat zwakker dan die in Engeland.

31 juli 2015 om 23:12

Ahahaha 30 goals? Het is geem eredivisie he, in Turkije wordt over het algemeen weinig gescoord. Ä°k denk dat hij maximaal 20 scoort. Laatste keer dat iemand in de Turkse competitie de 30 bereikte is volgens mij meer dan 30 jaar geleden.

1 augustus 2015 om 12:28

Huh? Burak Yilmaz 2011 2012 - 32 goals in de super lig hoor

hoop op een goed seizoen voor robin, frankrijk komt er ook aan..iemand die ons over het dooie punt kan helpen..

Ik als GS supporter ben van mening dat deze man gaat stunten in de super lig...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren