Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie vol bewondering: ‘Ik vrees dat hij nog een aantal jaartjes doorgaat’

Laatste update:

Dick Advocaat kon zijn debuut als trainer van FC Utrecht zondagmiddag niet opluisteren met een resultaat. De Domstedelingen hielden lang stand in de uitwedstrijd tegen Feyenoord, maar moesten in de absolute slotfase toch capituleren voor een rake kopbal van Robin van Persie. Advocaat baalt van de nipte nederlaag (1-0), maar neemt zijn spelers niets kwalijk.

De oefenmeester werd pijn gedaan door een oude bekende. "Van Persie is een fenomeen, ik ken hem van Fenerbahçe", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Als hij dit soort kansen krijgt, dan weet je dat-ie erin gaat. Daar wacht hij op, daar loert hij op. Zo gingen we een keer met Fenerbahçe met een geniepige 0-1 weg bij Besiktas. Nu was het ook een geniepige overwinning voor Feyenoord."

"We waren er dichtbij, bij een gelijkspel", vervolgt Advocaat. "In de tweede helft hadden we kansen op een goal. Die moet je maken om met een stiekeme overwinning weg te komen. We stonden na rust dichter bij elkaar en kregen ook kansen. Jammer dat dat niet is gelukt. Het duurde te lang voor we de finale bal gaven. Niet iedereen had vandaag zijn topvorm, iedereen heeft wel hard gewerkt", besluit hij.

Van Persie bewaart warme herinneringen aan de periode die hij in Turkije deelde met Advocaat. "In Istanbul was hij in zijn vrije tijd alleen maar voetbal aan het kijken. Dat is hoe ik hem ken. Ik denk ook niet dat dit zijn laatste job is, haha. Ik vrees dat hij nog een aantal jaartjes doorgaat", zegt de matchwinner in gesprek met de NOS. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst herkent zich in de woorden van Van Persie over Advocaat: "Ik ken hem door en door, vanaf mijn zeventiende. Het is nog steeds dezelfde Advocaat, met heel veel passie voor zijn vak, voor voetbal."

Denk jij dat FC Utrecht dit seizoen veel plezier zal beleven aan Dick Advocaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat hoop ik dat gio met twee spitsen gaat spelen zeg (als jorgensen niet geblesseerd is). zou geertruida niet op rechtsback kunnen?? lijkt me een stabielere centrale verdediging met st. juste erin. in potentie staat er gewoon een leuk team

23 september 2018 om 17:21

Geertruida kan dat zeker, maar als CV zou hij ook niet misstaan. Is in de lucht erg goed. Scoorde vorig jaar niet voor niets 10 goals in 37 wedstrijden

23 september 2018 om 17:23

st. juste en geertruida. dan heb je haps/malacia op linksback. wie zou je dan als rechtsback zetten. 10 goals is een hoog aantal voor een verdediger.

23 september 2018 om 17:27

Ik zou Jerry op RA laten staan en Botteghin met Geertruida centraal. Malacia op linksback. Op termijn dan hendricks vanuit de jeugd inpassen, is een erg groot talent.

23 september 2018 om 18:34

Botteghin mag wel keer op het bankje plaats nemen.

23 september 2018 om 19:17

Het is niet zo moeilijk als we denken.
Gewoon Tapia centraal achterin ipv Botteghin of v/d Heijden.
Of je knalt Geertruida er idd een x in.
Er zijn, zeker verdedigend, heel wat talenten bij Feyenoord op 't moment.

Je ziet toch wel dat er meer strijd lust was deze wedstrijd dan in de vorige wedstrijden. Was nog steeds slordig maar al een stuk meer te vrede dan de afgelopen wedstrijden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren