Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Persie verlangt zeventien miljoen euro van Manchester United’

Laatste update:

Robin van Persie heeft een akkoord bereikt met Fenerbahçe in Turkije, zo meldde the Guardian zaterdag. Volgens de Engelse krant kwam zaakwaarnemer Kees Vos de afgelopen dagen in Istanbul tot een vergelijk over een vierjarige verbintenis. Hoewel het management van de Nederlander de berichtgeving ontkent, wordt hij al langer aan Fenerbahçe gelinkt.

/

Britse media schrijven zondag dat Van Persie, 31 jaar, deze zomer alleen bij Manchester United wil vertrekken als hij een gouden handdruk krijgt. Het zou gaan om een bedrag van liefst zeventien miljoen euro, min of meer het salaris wat hij per annum krijgt uitgekeerd op Old Trafford. De Premier League-club zou genoegen nemen met een transfersom van ruim zeven miljoen euro, om zich het salaris van de Nederlander te kunnen besparen.

Het is al tijden duidelijk dat er bij Manchester United geen toekomst meer is voor Van Persie. De Rotterdammer, die tot medio 2016 onder contract staat, had de afgelopen maanden lang niet altijd een basisplaats. "Ik wil wedstrijden spelen. Zeker richting het Europees kampioenschap", liet de ex-speler van Feyenoord en Arsenal zich vorige maand ontvallen.

Denk jij dat Robin van Persie deze zomer naar Fenerbahçe gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Belachelijk veel geld. Geeft maar weer aan hoe de voetbal wereld in elkaar zit. Mooi klusje voor de nieuwe FIFA baas om hier iets aan te doen. Alleen al in Nederland kan die 17 miljoen goed gebruikt worden.

5 juli 2015 om 07:32

Krijgt Feijenoord ook weer een mooi bedrag overgemaakt.

5 juli 2015 om 08:33

Feyenoord krijgt een percentage van de transfersom, maar niet van de afkoopsom.

5 juli 2015 om 09:05

Krijgt een opleidngsvergoeding

5 juli 2015 om 07:33

Hij kan vragen wat hij wil, het is aan de club om die eisen in te willigen. Jaar tribune is misschien dan goedkoper.

5 juli 2015 om 07:40

Jaar tribune is 17 miljoen euro aan RvP (salaris ongeveer). Verkopen is de 17 miljoen euro naar Rvp en 7 miljoen euro van Fenerbache. (Netto 10 miljoen). United kan hem beter de deur uit doen.

5 juli 2015 om 08:32

Naast zijn salaris krijgt hij ah einde van het komende seizoen ook nog een loyalty bonus van 10m. Ze zouden dus zelfs 17m besparen als ze hem voor 7m weten te verkopen.
Dit bedoelde robin dus toen hij zei dat hij en de club wat huiswerk moesten doen

5 juli 2015 om 11:41

Lekker houden en nauwelijks laten spelen. Het kost misschien meer maar als je nu toegeeft aan de eis van van Persie gaan veel meer spelers dit doen. Speelt hij niet is de kans op een EK als vaste spits nihil en dat weet hij, hij zal dus eieren voor zijn geld kiezen.

United betaalt zulke belachelijke salarissen, Rvp en Rooney krijgen samen bijna zo'n 40 miljoen euro per jaar maar schoppen er samen 22 in in de PL. Rvp bedankt voor de 20ste landstitel!

Hij hoeft voor het geld niet naar Turkije, op de bank bij united levert 17 mio op. Voor het voetbal hoeft hij ook niet weg, want het niveau bij fener is ook niet denderend.

5 juli 2015 om 07:54

Fenerbache, dat is toch wel een behoorlijke stap terug en puur voor t geld gedaan. ... geld dat RvP nog niet heeft natuurlijk. En straks staat ie ook nog gewoon weer in de spits van oranje te klooien. ...

5 juli 2015 om 08:18

Puur voor het geld? Als hij voor het geld zou gaan

5 juli 2015 om 08:18

Zou hij gewoon op de bank blijven voor nog een jaar

5 juli 2015 om 09:06

Tujrlijk gaat die alleen voor het geld. Als die het geld van United niet krijgt, dan blijft die namelijk gewoon. Dus dan blijft die voor het geld. Alles draait om geld, dat is nou toch wel een keer duidelijk.

5 juli 2015 om 09:07

Daarom vraagt ie dus zoveel geld.. Hij wil dat laatste jaar niet laten vallen.

Normaal wordt je contract afgekocht en teken je een nieuw contract bij je nieuwe club. Rvp wil echter ook een financiele compensatie voor zijn laatste contractjaar, zodat ie niet minder verdiend.. Dat is niet gebruikelijk hoor.

5 juli 2015 om 11:09

Idd, is altijd al een geldwolf geweest die man. Bij Arsenal kon hij bijtekenen voor 150k per week ma toen United kwam met 300k kwam het kleine stemmetje in hem los. En wat heeft die man toch goed gepresteerd, 1 super seizoen bij Arsenal en 1 bij United.

5 juli 2015 om 12:17

Zou jij ook niet van werkgever wisselen als je het dubbele kan verdienen?!

5 juli 2015 om 12:20

Haha 150k en 300k en je noemt hem een geldwolf. Noem 1 speler die voor een verschil van 150k 'per week' bij arsenal zou blijven om de beste ploeg van Engeland te zijn met het mooiste voetbal, maar nooit wat te winnen.

5 juli 2015 om 13:24

@karelpsv
Noem mij een geldwolf, want ik zou exact hetzelfde doen. Vooral omdat Arsenal nooit wat wint (niet aankomen met FA-cup aub). RVP wint meteen de PL, en ook nog dubbel salaris, dus de overstap was perfect!

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het belachelijke salarissen voor voetballers, maar als ik zo goed was en hetzelfde salaris kreeg, dan vond ik dat prima. Het is hypocriet, maar als ze mij dat aanbieden dan ga ik het niet afslaan. Als jij dat wel doet, karelpsv, dan ben je of een clubman of niet zo slim. Maar ik denk dat jij een verdubbeling van je salaris bij een andere werkgever ook niet zult weigeren, of wel?

5 juli 2015 om 14:08

Misschien inderdaad wel door mijn Arsenal bril maar ik zou nooit voor United gaan voetballen vooral niet als je de kans hebt om een legende te worden als je blijft. Daarnaast was een van van Persies voornaamste redenen dat hij vertrok (volgens hem zelf) dat er bij Arsenal geen project zou liggen voor de jaren erna. Wat nu blijkt is precies het tegenovergestelde bewezen. Maja in mijn mening laat dit toch wel weer zien dat hij wel degelijk voor het geld voetbalt en waar hij dan voetbalt maakt hem niet zoveel uit. Zolang hij maar zijn berg centen krijgt. Hij zegt nu niet voor niets dat hij alleen vertrekt als hij zijn 17 miljoen mee krijgt. Dus hij wil alleen voetballen als hij zijn grote som geld krijgt anders blijft ie doodleuk op de bank zitten.

5 juli 2015 om 07:57

Hijzelf is ook niet meer denderend dus dat past prima bij elkaar.
Laat hem maar een jaar tribune dan gaat hij zelf wel zonder geld te eisen.
Hij wil ook perse nog op de bank zitten (tenminste mag ik hopen voor het NL team) op het EK volgend jaar dus kan beter naar Fener gaan.

Zodra hij heeft getekend bij Fener meteen bedanken voor bewezen diensten (1ste en tevens laatste jaar dat hij nog van waarde was) en hem de deur wijzen.

Krijgen die gasten nou nooit genoeg poen?
17 miljoen!!!.
Jezus christus op een driewieler dit is toch te belachelijk voor woorden

1x zo bedrag daar zou ik voor tekenen en dan hoorde je mij nooit meer

Wat het domme is welke top spits gaat het wel maken bij man u!
De toppers die blijven gewoon lekker bij hun club! en anders moetje bedragen neer leggen niet normaal meer! Ik zou het nog een jaartje proberen bij man u!

Dus hij wil wedstrijden spelen maar ook een belachelijk grote som geld mee heben. Denk dat je toch moet kiezen Robin tussen je laatste interland gespeeld hebben en heel veel geld uit kunnen geven in de fanshop omdat je de best betaalde supporter bent. Of een basisplaats bij een andere club waardoor je in beeld blijft voor interlands en wat minder centjes. Dit tegenstrijdig verhaal gaat je niet lukken denk ik zo.

Wanneer gaat die gast weer eens doelpunten maken en beslissend zijn voor een club of oranje? Al een tijdje klaar met zijn spel en dan nu dit soort eisen maakt het niet sympathieker. Maar ja moeten maar niet van die debiele vergoedingen betalen.

Robin wilt veel geld voor 17 kunnen ze nog een speler halen

Nou, daar komt de ego er weer uit zeg, Als je wilt spelen en zo in beeld wilt blijven voor de EK, vraag dat geld dan niet en ga gewoon, daar zal je in de basis staan.
Maar nee, meneer moet nog rijker zijn, als je ook nog goed presenteerde dan was het misschien nog wel terecht, maar het is toch duidelijk dat je op je top zit en nu achteruit holt.

Hij heeft na zijn blessure verschrikkelijk slecht gespeeld. Was bijna bang dat ze alleen nog een lolly en een beker melk voor hem zouden krijgen.

Ordinaire geldwolf!Daarnaast van persie is ook nooit eenbtopspits geweest!in de topwedstrijden bakte hij er werkelijk niks van..

5 juli 2015 om 11:36

Van Persie doet het beter dan Ibrahimovic in topwedstrijden. Ook geen topper zeker?

5 juli 2015 om 18:05

Ik zou zeggen check zijn champions league wedstrijden tegen de grote clubs als barca en madrid toen bakte hij er werkelijk niks van!!

5 juli 2015 om 18:26

En wat heeft Ibra gepresteerd dan in de CL? Enorm slecht gemiddelde in de knock-out fase. Van Persie deed het trouwens helemaal niet slecht tegen Barca en Real. Hoe kom je daar dan weer bij?

5 juli 2015 om 13:28

Bij Arsenal was hij een absolute topper en in zijn eerste United jaar ook. Scoorde tegen Chelsea, Liverpool, City en Arsenal... alle topwedstrijden dus.

Vind niemand anders het eigenlijk triest dat zijn carriere nu zo loopt? Had hij bij Arsenal gebleven dan weet ik bijna zeker dat hij ook wel een keer de titel had gewonnen. Dan had hij in Londen met pensioen kunnen gaan en legende-status bereikt.

Hoe dan ook, Fenerbahce zal hij niet naar toe gaan voor de sportieve kant van het verhaal. Eerder voor het land en het geld.

5 juli 2015 om 11:58

Nee, hij wilde zelf naar United gaan. Dus kan er totaal niet rouwig om zijn..

Op de bank zetten !!
Is zeker geen toegevoegde waarde meer voor Nederland , geldwolf....

5 juli 2015 om 12:20

Als we het EK halen, dan heb je van Persie zeker nodig, zoveel ervaring en klasse, dat hebben we niet in Oranje.

Heeft zijn eigenwaarde en geloofwaardigheid verkocht voor 1 prijs (PL met man u). Had een legende kunnen worden bij arsenal, waar hij nu eerste spits en captain zou zijn voor spelers als sanchez, ozil, koscielny, ramsey en cech. Ik denk dat hij dagelijks spijt zal hebben van zijn keuze. Daarbij gaat hij zeker voor het geld naar Fenerbache. Tuurlijk, hij wilt spelen anders bleef die wel geld pakken op de bank bij Utd. Maar, hij kan ook bij genoeg mooiere clubs spelen in mooiere competities, waar hij dan wel minder zal verdienen. Hij gaat dus voor het geld.

Hoop dat dit doorgaat. In Turkijke kan hij echt een held worden. Het is misschien geen Europese top, maar de entourage en de fans zijn wel gigantisch. Sneijder is ook opgeleefd in Turkije en als hij dit doet worden de Fener - Galatasaray wedstrijden voor ons kaaskoppen ook interessant

Hahaha dit is toch enorm zielig voor Robin van Persie, was een topspits maar kan het na 2 jaar Man U gewoon niet meer. Vraagt nu miljoenen als oprotpremie, beetje hetzelfde geval als Casillas bij Real. Kijk, hij is niet goed genoeg meer voor de basiself maar lijkt me toch aangenamer voor hem als hij bij Man U kan blijven als supersub en gewoon minder gaat verdienen? Maar dat botst tegen zijn ego, dan liever luieren in Turkije.

5 juli 2015 om 16:05

Want? V. Persie is nog steeds een topspits. Hij heeft een erge blessure gehad en is nog niet helemaal topfit terug gekomen.

Dat jij nog zegt dat hij niet goed genoeg is voor de basis, zegt gelijk genoeg over jouw minderwaardigheidscomplex over Nederlandse spelers.

Hij heeft alle recht om dat te vragen. Hij heeft Man Utd 2 jaar geleden in zijn 1tje kampioen gemaakt en nu na een minder seizoen weinig gespeeld en 4e geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren