Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie snoert critici de mond met heerlijke ‘Gelukstreffer’

Laatste update:

Het is nog niet het seizoen van Robin van Persie. De Nederlander moet nog tot ontbranding komen bij Manchester United en achter de schermen zagen de media aan de stoelpoten van de aanvaller. Tegen Hull City snoerde Van Persie de monden van zijn critici: met een fantastische treffer liet hij zien nog niet versleten te zijn.

/

Bezoekers van Voetbalzone konden in de fotospecial van maandag stemmen op de mooiste Gelukstreffers van afgelopen week. Het heerlijke doelpunt van de Nederlander kreeg de meeste stemmen. Van Persie versloeg onder meer de fantastische vrije trap van Hakan Calhanoglu, de pegel van Jeffrey Sarpong en het afstandschot van Andrea Pirlo.

Bij een 2-0 stand tegen Hull City ontving Van Persie de bal aan de rand van het strafschopgebied. Hij passeerde een man en hamerde de bal op prachtige wijze in de korte hoek. Ook jij kunt overigens de Gelukstreffer maken, als je meespeelt met de Staatsloterij Gelukstreffers. Met elk doelpunt maakt jouw team kans op unieke Oranje prijzen. Zoals een wedstrijd tegen de ex-internationals! Meespelen is gratis en eenvoudig.



Robin van Persie is nog absolute wereldtop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Omdat hij één keer scoort? Alsjeblieft zeg, dat eeuwige opportunisme. Laten we het nu eerst weer even een wedstrijd of 5 aankijken. Dit was bovendien ook de 3-0.

5 december 2014 om 09:28

Dit is gewoon Van Persie van de laatste jaren, het is een speler die van 20 wedstrijden maar 1 a 2 iets ongelofelijk doet en dan houd het op.. Op het WK was het ook zelfde verhaal, geweldig flying dutchmen doelpunt en daarna was het toch redelijk matig, Van Persie behoort zeker niet meer tot de wereldtop.

Het is nu een spits die af en toe kan pieken en daarna komt er een paar matige wedstrijden erachteraan.

5 december 2014 om 14:29

Van Persie laatste jaren? Doet het gewoon goed hoor.

5 december 2014 om 16:09

Doet het gewoon goed? Hij is echt niet meer zo goed en constant bezig als z'n laatste seizoen bij Arsenal of z'n eerste seizoen bij Man utd. Hij is duidelijk achteruit gegaan.

Jaja hij heeft de critici gesnoerd hoor. Aanname was gewoon slecht en oke, dat schot is heerlijk maar het is thuis tegen Hull, 1 balcontact.

5 december 2014 om 09:28

Aanname slecht? Dit was duidelijk de bedoeling

5 december 2014 om 09:58

Als die verdediger niet zwaar faalt is Van Persie gewoon die bal kwijt hoor...

Hij presteert boven mijn verwachtingen, maar hij zou beslist niet mijn eerste keuze zijn bij Oranje.

Hoeveel doelpunten scoorde Huntelaar eigenlijk die week? Toch minstens 2 á 3 keer zoveel neem ik aan.

5 december 2014 om 09:29

Ga je weer beginnen. Hoeveel scoorde Huntelaar tegen de top ? Bij hoeveel topclubs heeft Huntelaar het gehaald ? Er is een reden waarom 3 opeenvolgende bondscoaches voor Robin kozen. Kalkoen.

5 december 2014 om 09:43

Doe normaal joh, gozer. Je bondscoach-verhaal is onzin: het is een drogreden om naar een autoriteit te verwijzen om je punt te maken.

Daarbij, Huntelaar heeft dan wel niet veel gescoord tegen de top, maar hoeveel heeft Van Persie bewezen op de grote toernooien? Hij heeft nog geen enkel toernooi veel gescoord.

5 december 2014 om 09:54

Heel Duitsland is top slimmie, daarnaast heeft hij uitmuntende cijfers achtergelaten bij zijn oude clubs ondanks dat hij weinig mocht spelen.
Die bondscoaches presteren na Oranje dan ook waardeloos, enkel Louis presteert nog redelijk met zijn 100en miljoenen (en moest van Persie natuurlijk wel opstellen, anders kwam hij United niet zomaar binnen).

5 december 2014 om 11:27

Huntelaar heeft natuurlijk ook pech gehad. Bij Real waren er teveel spelers, maar als hij speelde scoorde hij gwn en bij Milan werd hij verkeerd gebruikt ( aan de flanken)

Maar ik snap wel wat je bedoelt, het is geen spits van het niveau Zlatan of Aguero

Gelukstreffer ? Dit is geen gelukstreffer voor Van Persie. Dit heeft hij zo vaak gedaan.

Huntelaar is een betere spits. Omdat hij 1x scoort snoert hij critici de mond? Hou loopt nog steeds als een zoutzak over het veld. Het is dat Van Gaal iets in hem ziet anders had hij nooit gespeeld zowel bij United als Oranje niet. Wereldtop? Nee!

5 december 2014 om 09:40

Huntelaar is de betere man in de 16. Voor een aanvaller is het veld tegenwoordig meer dan alleen de 16. Dus behalve dat is van persie in elk opzicht een betere voetballer dan huntelaar

5 december 2014 om 09:44

Wanneer laat hij het dan eens zien bij Oranje? En dan niet in de kwalificaties, dat kan Van Wolfswinkel ook, maar op een groot eindtoernooi?

5 december 2014 om 10:03

Van Persie scoort in 5 grote eindtoernooien in 24 wedstrijden 9 doelpunten , dat is meer dan bv Messi, Ronaldo, Benzema etc, zo slecht is het dus allemaal niet.

5 december 2014 om 11:26

Als Huntelaar nooit de kans krijgt kan hij het ook niet laten zien he. Huntie was allang topscorer aller tijden geweest maar iedere keer krijgt Van Persie de voorkeur tot mijn ongenoegen. Ik zeg ook hij is een betere spits niet een betere voetballer. Maar United heeft nu behoefte aan een doelpunten maker en dat is Van Persie niet.

5 december 2014 om 12:55

In de wedstrijden dat Huntelaar basis staat speelt ie vrijwel altijd waardeloos.

5 december 2014 om 12:58

@shmurda
Het draait bij het Nederlands Elftal toch niet om topscoorder aller tijden te worden maar om het maximaal presteren van een elftal? En dat is volgens mij de laatste 2 Wk's aardig gelukt. En dat Van Persie topscoorder aller tijden is , dit terwijl hij lang niet altijd als spits heeft gefungeerd , dan kan je daar volgens mij alleen maar begrip voor opbrengen..
Daarnaast heeft Huntelaar wel kansen gehad maar heeft hij ze niet weten te benutten. Op het Ek2012 maakte hij meer minuten in de spits dan RVP en daarna begon hij onder Van Gaal als eerste spits maar wist hij onvoldoende indruk achter te laten.

5 december 2014 om 14:56

Huntelaar heeeft het nooit bij een topclub gered, van Persie wel. Verder is hij door SAF gehaald en zag telkens elke bondscoach RVP als de perfecte spits voor Oranje.

Ik vind hem de laatste 2 wedstrijden weer iets beter is zijn spel komen. Vertrouwen lijkt eraan te komen.

Wat ik opmerkelijk vond is dat Van Persie minder vaak betrokken wordt bij het spel terwijl hij wel fantastische loopacties heeft, wanneer hij meer gezocht wordt ben ik ervan overtuigd dat hij die vorm terugkrijgt. Enige die hem vaak aanspeelt is Carrick. Dinsdag werd ie vaak genegeerd, wat jammer is van zon fantastische speler

Ach man Huntelaar mag van Persie ze veters nog geen eens strikken man. Iedereen praat maar over Huntelaar maar als ie basisspeler bij Oranje is laat ie het nooit zien. Van Persie is gewoon te veel voetballer om alleen in de punt te staan. de arbeid die deze man levert zie ik Huntelaar niet doen hoor. En komt bij dat Van Persie bij United speelt en Huntje maar bij Schalke waar de druk veel minder is. Het is nu toch wel duidelijk dat een hoop mensen hier in nederland een hekel hebben aan Weer een goeie voetballer pfffffff. en maar hopen of al die jongens weer eens terug gaan komen. Hier doen ze het toch nooit goed want het enige wat we kunnen doen is zeken. Van Persie is gewoon een topspeler die in zijn ritme moet komen

5 december 2014 om 10:26

Schalke is geen kleine club hoor!

Maar ik snap wel wat je bedoelt.

Als er iemand is die op fabelachtige wijze goals kan maken dan is het RvP. Dit is een kwaliteit, geen geluk. Hij speelde tegen Hull eindelijk weer een goede pot. Heb toch bij zijn laatste 2 jaar Arsenal en eerste jaar United genoten, zo jammer dat hij na vorig seizoen vol blessures niet meer de oude is.

Volgens mij heeft huntelaar al verschillende keren de laatste tijd de kans gekregen in het nl elftal en het was 3 x niks . En laten we nou niet zeggen dat er in duitsland alleen maar goeie ploegen zitten want dat is bullshit , ik zie het elke week en lees er niet alleen over zoals de meeste . van persie komt bij arsenal en mu en slaagt , huntelaar komt bij real en ac milan en faalt . Zo'n kop bal wat van persie tegen spanje maakte , dat kan huntelaar helemaal niet , dan heeft die een breuk als hij dat probeert . Huntelaar is compleet afhankelijk van aanvoer van links en rechts , als die een aanval moet opzetten van buiten de 16 kan hij dat niet want hij komt op de training nog geen pion voorbij , hij heeft gewoon veel te weinig techniek . Je kunt toch niet met droge ogen zeggen dat huntelaar op dezelfde hoogte staat als van persie .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren