Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie onder indruk van duo van Feyenoord: ‘Ik zie dat nu met eigen ogen’

Laatste update:

Feyenoord was zondag met minimaal verschil te sterk voor Heracles Almelo. Robin van Persie zorgde voor het klassenverschil, 1-0, en werd na 73 minuten naar de kant gehaald. De vraag is nu of Giovanni van Bronckhorst de winteraanwinst zondag moet opstellen in het competitieduel met PSV of moet sparen voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker, of andersom.

Feyenoord speelt geen enkele rol meer in de titelrace en kan zelfs de tweede plek vergeten. De winst van het bekertoernooi, waarin de Rotterdammers in de halve finales aantreden tegen Willem II, kan het seizoen nog enigszins redden. Dát duel staat een paar dagen na de topper met PSV op het programma. Van Persie vindt het een interessant thema. “Ik zit niet in de positie om te kiezen”, vertelt de veteraan in gesprek met De Telegraaf. “Het is waar dat drie wedstrijden in zes dagen een schema is dat nog niet in mijn ritme zit."

Robin van Persie laat zich meteen zien bij zijn eerste basisplaats voor Feyenoord Rotterdam! ??

Posted by voetbalzone on Sunday, February 18, 2018

"Daarbij is het een aparte situatie.” Zo hoog mogelijk eindigen in de competitie moet sowieso de doelstelling zijn. Van Persie werd bij Manchester United een keer zevende, een jaar na het winnen van de landstitel. “Dat was een echte downer. Maar ja, de halve finale is volgende week misschien wel de belangrijkste wedstrijd om kans te maken een hoofdprijs te winnen.”

Van Persie zorgde net als tegen FC Groningen voor enkele hoogstandjes. Hij vindt echter dat zijn ploeggenoten worden onderschat en wijst vooral naar de vele kilometers en balveroveringen van Tonny Vilhena en Karim El Ahmadi. “Karim en Tonny zijn geweldenaren in de ploeg. In trainingen en in wedstrijden zijn zij de mannen die altijd druk zetten en die altijd voorop gaan in de strijd. Ze doen ongelooflijk veel voor het elftal. Ik zie dat nu met eigen ogen.”

Denk jij dat Feyenoord de TOTO KNVB Beker gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 februari 2018 om 09:00

Inderdaad, heel volwassen en heel positief in alles. En ook zeker niet gemaakt hij geniet echt.

Toch mooi dat deze man hier na ook aan Feyenoord verbonden blijft. Toch 1 van de beste spelers ooit van Nederland.

21 februari 2018 om 08:53

Phoe phoe de Eredivisie is wel een veredelde a1 opleiding competitie dan de werkelijke top.als een oudje is hij zich dit verschuldigd.

Mooi hoe hij het de Amstel cup noemt haha, vervolgens lichtelijk nerveus kijken als hij het fout heeft. Om daarna keihard de schuld af te schuiven op zijn media tourguide( of iets dergelijks) . Heerlijk om hem weer op de Nederlandse tv te hebben zowel binnen als buiten het veld.

Met de vele blessuregevallen door het seizoen heen en dan nu Van Persie die sowieso niet allebei de wedstrijden kan spelen moeten we goed nadenken welke keuzes we maken. Ik vind de beker nu belangrijker, die moet echt gewonnen worden. Van PSV win ik ook graag, en ook omdat Ajax daar ook veel belang bij heeft is het goed als we er vol op gaan. Aan de andere kant, we speelden onze zwakste wedstrijden tegen Ajax, een instelling om van te janken. Als we zo tegen PSV aantreden dan weet je de reacties ook wel, dan hebben we het laten lopen. We kunnen het nooit goed doen. Gisteren bij Heracles winst heb ik bij Live Meepraten gelezen hoe vreselijk slecht we waren, onterecht gewonnen, kansloos, en meer van dat soort termen. Ik vond het ook niet sterk. Maar als we zondag verliezen zal je zien dat er mensen toch nog een overwinning van ons hadden verwacht en krijg je weer de suggestie dat we het PSV meer gunnen.

19 februari 2018 om 07:37

Ach fout zullen jullie het in ieder geval doen. Ik lees nu alweer op elke forum dat "we maar beter de punten aan de boeren kunnen geven zodat de neuzen geen kampioen worden". Tsja...

19 februari 2018 om 07:43

Welk forum? Hier nog niet gezien

19 februari 2018 om 08:56

@mardungatje:
Hoe triest ben je dan als je als "ajacied" op Feyenoord forums gaat zitten om te kijken wat er gezegd word.... Ik kom nooit op een Ajax forum wat zal je dat nou boeien.

Daar bij is het totale onzin want zelfs op Fr12 zie je het totaal niet voorbij komen. Ja misschien 1 of 2 keer. Maar zeker niet de regelmaat.

en kan je triest termen er in gooien als boeren en neuzen zodat het wat echter lijkt maar is totale onzin wat je typt.

19 februari 2018 om 09:35

Ach man, ik heb zat vrienden die voor feyenootd zijn. Als die reageren op verschillende fora zie je genoeg voorbij komen. En wat kan ik eraan doen dat jij niets van Ajax leest. Als het interessante stukken zijn lees ik zelfs over fc bal op 't dak. Wat een lompe reactie. En indekken voor de titel? Die hebben wij toch echt zelf verspeelt. Veel te veel onnodige punten laten liggen het afgelopen jaar.

19 februari 2018 om 09:40

Nee man je kan niet twee kanten fout op gaan. Ik kan me niet voorstellen dat De ploeg van Feyenoord de wedstrijd tegen PSV zullen laten lopen. Je wilt gewoon de toppers winnen. Dat zijn prestaties. En daarbij wedstrijden op zich. Er zullen heus sneue supporters tussen zitten die dat zeggen. Die zitten er overal. Maar dan nog. De supporter is de sporter niet.

19 februari 2018 om 09:55

Overigens vind ik dat een supporter zelf mag uitmaken of hij hoopt dat PSV van Feyenoord wint of niet. Natuurlijk is het makkelijk om te zeggen dat je als supporter altijd moet hopen dat jouw club wint, dat klinkt logisch. Maar ik kan me ook voorstellen dat er supporters zijn die een extra nederlaag van Feyenoord dit seizoen beter kunnen verteren dan een landstitel van Ajax. Ik zelf heb het niet zo. Maar ik kan me voorstellen dat iemand die bijvoorbeeld met vele ajacieden werkt en altijd veel van die plagerijen moet doorstaan er wel zo over denkt. Ik hoor zelden een provocerende opmerking over Feyenoord vanuit Psvkant, maar wel van veel ajacieden hier of op andere pagina's. Ik heb er niet zo veel last van, maar kan me wel voorstellen dat andere supporters wat fatalistischer denken, wij geen titel, jullie dan ook niet. Ik ken ook nauwelijks PSV fans, als die kampioen worden zal ik er misschien één of twee mensen over horen. Terwijl we met een titel van Ajax waarschijnlijk veel vaker worden geconfronteerd.

Nee, het is geen oproep om te verliezen, maar elke supporter mag het voor zichzelf uitmaken. Ik hoop gewoon dat we PSV verslaan, maar snap best dat daar misschien anders over wordt gedacht, ook al heb ik dat nog niet zo gehoord.

Als Ajacied hoop ik dat Feyenoord allebei de wedstrijden weet te winnen. Tegen PSV natuurlijk ook deels uit eigenbelang, maar in de beker hoop ik ook dat ze winnen. Feyenoord is toch één van de mooiste clubs van Nederland, naar mijn eigen mening een club met veel meer charme dan Psv. En omdat het toch één van de betere clubs is van Nederland, zie ik liever hen dan Willem II in potentie de kans krijgen om namens Nederland in Europa mee te doen.
En als ze van PSV winnen is de gunfactor alleen maar groter.

Tja je gaat je eigen medespelers geen kritiek geven terwijl ze niet meer kunnen

Hoe RvP zich opstelt waardeer ik zeer. Ik hoop van harte dat het voor hem vanzelfsprekend is en dat hij dit dus nog langere tijd volhoudt. Wat zijn opmerking over Karim en Tony betreft ben ik het eens over Karim wat de laatste wedstrijd betreft. Tony vond ik daarentegen gisteren erg matig spelen aan de bal. Zonder bal iets beter. Maar zijn aannames, pases en met name schoten op doel hadden beter gemoeten. Wil hij een mooie transfer verdienen in de zomer (hetgeen ik vermoed zijn en Feyenoord's doel is gezien de aankoop van die Utregter) zal zijn spel beter en constanter moeten. IK hoop dat hij daar aan gaat werken en de motivatie daarvoor (en dus die transfer blijft voelen).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren