Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie heeft geloof in 'supertrio': 'We willen graag samenspelen'

Laatste update:

Robin van Persie en Wayne Rooney waren er al en Manchester United trok in de zomer ook nog eens Radamel Falcao aan. Louis van Gaal heeft zodoende drie topspitsen tot zijn beschikking, maar Van Persie denkt niet dat er een slachtoffer moet vallen en ziet mogelijkheden voor een opstelling waarin alle drie de scherpschutters beginnen. "We willen ook graag samenspelen", zegt RVP.

/

Afgelopen zondag speelden Van Persie, Rooney en Falcao voor het eerst samen, maar United verloor met 5-3 van Leicester City. Toch denkt Van Persie dat het supertrio voor succes kan gaan zorgen. "We praten constant over hoe we kunnen verbeteren", zegt de Nederlander in gesprek met FOX Sports. "We willen allemaal hetzelfde: winnen en succes hebben. Een gebrek aan vertrouwen? Ik denk eerlijk gezegd niet dat daar sprake van is."

Van Persie blijft mede door de aanwezigheid van Louis van Gaal geloven in een mooi seizoen: hij weet immers waar de coach toe in staat is. "Zijn cijfers spreken voor zich", zegt Van Persie. "Hij is overal geslaagd waar hij trainer was. We geloven ook allemaal in zijn filosofie. Kijk naar de spelers, de staf, het stadion, de fans en tel dat allemaal bij elkaar op: dan zie ik de toekomst zonnig tegemoet."

Robin van Persie, Wayne Rooney en Radamel Falcao kunnen best samenspelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 september 2014 om 09:43

Vergeet Ashley Young niet. Indien in vorm ook een geweldige speler!

26 september 2014 om 09:44

Helaas is die vorm al 3 jaar zoek

26 september 2014 om 09:45

Hou toch op. Mata raakt ook geen pepernoot, weet niet hoe jij naar voetbal kijkt.

26 september 2014 om 09:47

Ik vind hem dit seizoen de beste na Di Maria en Herrera eerlijk gezegd

26 september 2014 om 09:55

Young speelde leuk bij villa, toch te licht voor Man U, Mata heeft laten zien een meerwaarde te zijn voor een topclub, zie hem dit seizoen wel weer op topniveau komen

26 september 2014 om 10:31

mata raakt geen pepernoot, 8 goals in zijn laatste 10 basisplaatsen lol.

26 september 2014 om 10:52

ik vraag me af.. waarom zit jullie te zeuren over Young en Mata, hun spellen niet eens op de zelfde positie,

26 september 2014 om 11:49

Omdat ze f*cking slecht zijn

26 september 2014 om 18:38

lol waar is blink om te mekkeren over mata ondanks dat hij ongeveer on par met ronaldo loopt de laatste tijd? dat is toch zijn levensdoel?

26 september 2014 om 09:48

Super trio Rooney, Falcao, Di Maria bedoelt hij denk ik...

Van Persie in deze vorm moet gaan vrezen

26 september 2014 om 10:00

Het verschil tussen Roony en van Persie is niet zo groot .
Dus waar om niet een van de twee op de bank.

26 september 2014 om 10:09

Super trio hebben ze het over de aanvallers...in case you didn't know. Rooney, Falcao en van Persie. Rooney zou dan dus op 10 spelen(zoals die ook afgelopen zondag stond). Maar ik heb liever Mata op 10. Van Persie komt nog wel in vorm en ik hoop dat wanneer het wat beter gaat met de resultaten, ze wat gaan rouleren en Mata en Januzaj ook meer wedstrijden gaan spelen

Nou RvP denk toch dat jij weinig aan spelen toe zult komen in je huidige vorm! Rooney speelt altijd (hij is de aanvoerder en de aanvoerder speelt altijd onder van Gaal) en een fitte Falcao is gewoon beter dan van Persie! Mata hervindt zijn vorm ook weer dit seizoen en dan is hij een fantastische Cam. Jammer Robin maar dit wordt het niet voor jou jongen.

26 september 2014 om 10:39

Dat kan jij allemaal vinden maar LVG gaat van Persie voorlopig niet banken. Mata wel, en dat vind ik echt jammer want Mata is toch wel een betere nr 10 dan Rooney

26 september 2014 om 11:14

Robin komt steeds beter in vorm. Goaltje meegepakt zaterdag en vormt echt een goed duo met falcao, ze vinden elkaar makkelijk. Komt wel goed

En ik maar hopen op een smeuïg verhaal over een van Persie en 2 rondborstige mooie dames welke allemaal graag samen willen spelen.

Neen, hoor. Het gaat over voetbal. Alweer.

26 september 2014 om 10:58

jaja en dan moet iedereen "komen" zeker. Tis geen orgie, viespeuk.

Van Persie, Rooney, Falcao, Mata, Di Maria en Herrera: 6 spelers die bijna iedereen wel in de basis wil zien. Van Gaal kan dit optimaliseren door er 5 op te stellen, 6 is teveel van het goede.

De hardwerkende Di Maria moet sowieso spelen, op het middenveld natuurlijk. Ook op het middenveld kan je kiezen voor Rooney, Mata of Herrera.

Falcao kan niet op de vleugels, Van Persie en Rooney wel en Mata ook. Maar Van Persie en Rooney op de vleugels vind ik teveel van het goede. Zij willen allemaal in het centrum komen terwijl Falcao niet veel uit de spits komt.

De Gea
Rafael
Smalling
Evans
Shaw
Herrera
Blind
Di Maria
Mata
Falcao
Rooney
26 september 2014 om 11:49

Ik zou een systeem proberen neer te zetten waarin ook van Persie plek heeft. Mits in vorm zijn Di Maria, Rooney, Falcao en van Persie de beste spelers. Mata komt daar mijn inziens net achter. Ik zou daarom met 1 spits (falcao) spelen en 2 spelers die daar om en om bijkomen of net achter spelen (rooney/van Persie) en di Maria hangend aan de linkerkant. Herrera die vanaf rechts de controle houdt en ruimte laat voorin waar Rooney/van Persie in kunnen duiken.
Mata komt ook veel beter tot zijn recht achter de spitsen en kan direct als vervanger voor de 3 aanvallers komen.

De Gea
..
..
..
..
Herrera
Blind
Di Maria
Rooney
van Persie
Falcao
26 september 2014 om 12:14

Eigenlijk zet je Rooney en Van Persie hiermee alsnog op de vleugels. Ze zullen achter hun back aan moeten bij balverlies terwijl ze in balbezit de ruimte op de vleugels vinden.

Rooney is rechtsbenig en Van Persie linksbenig. Door ze te positioneren zoals jij doet dwing je ze tot het geven van voorzetten waardoor ze minder een fuikspeler zullen zijn. Dat is goed, tenzij ze zich daar niet lekker bij voelen. Je kan spelers beter in hun kwaliteit laten spelen denk ik. Maar dan krijg je dus weer dat ze teveel de fuik in duiken. Daarom kies ik voor Mata die het tot nu toe prima doet vind ik.

Eigenlijk is het aantrekken van Falcao dus een verkeerde zet geweest, tenzij ze bij Man Utd denken dat het gaat werken om hem, Rooney of Van Persie regelmatig op de bank te zetten.

26 september 2014 om 14:22

Iemand op de vleugel zetten of er laten komen is natuurlijk wel een erg groot verschil. Rooney is zeer sterk wanneer hij de ruimte krijgt en van Persie is een intelligente speler die de gaten goed ziet. Door de rechterkant open te laten hebben ze hier beiden de ruimte voor.

Maar van Gaal kennende zal hij wel met een variant op de proppen komen die we beiden niet konden bedenken.

26 september 2014 om 17:17

Als je Rooney en Van Persie zo wilt gebruiken dan zou ik niet met de punt naar achteren spelen op het middenveld. Want dan zet je ze eigenlijk praktisch op dezelfde positie als de aanvallende middenvelders.

We zullen zien hoe Van Gaal het aanpakt, maar ik denk dat hij zal gaan rouleren.

Hij weet zelf dat als er een gaat banken hij de eerste gegadigde is, dus dit is niet zo heel gek van rvp

falcao, di maria en v persie zijn voor elkaar gemaakt. Rooney is de dissonant helaas. als hij geen aanvoerder zou zijn zou hij op de bank belanden. nu lijkt mata kind vd rekening terwijl dat een betere 10 is en falcao en rvp allebei gewoon betere spitsen zijn dan Rooney..rvp komt echt weer in vorm en wordt iedere week een stukje beter. falcao en hij voelen elkaar aan en di marai ook..dat gaat wel goed komen allemaal

Falcao en van Persie voorin met Rooney er achter. Naar mijn mening Mata op het middenveld met Blind (defensief-mid), Di Maria en Herrera. En tsja.. dan kom je bij de verdediging ;.. Zo jammer dat ze die drie ervaren verdedigers hebben laten gaan.

hoe kun je nou van super trio spreken als je zelf eigelijk niet meer super bent, maar afwachten of falcao dat weer wordt......en Rooney, das persoonlijk, die heb ik nooit super gevonden.....

dia maria; die is super!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren