Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Persie genoemd bij Schotse grootmacht, Barcelona blijft een optie'

Laatste update:
/

De nabije toekomst van Robin van Persie blijft voorlopig in nevelen gehuld. Een vertrek bij Fenerbahçe ligt voor de hand, maar het is de vraag welke club bereid is zijn riante jaarloon over te nemen. De Daily Mirror schrijft donderdag dat de Schotse grootmacht Rangers FC tot de opties behoort.

De club, die voort is gekomen uit het in 2012 failliet verklaarde Glasgow Rangers, is komend seizoen voor het eerst in jaren weer actief op het hoogste niveau in Schotland en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De interesse in Van Persie zou concreet zijn, als is het dus zeer de vraag of the Gers in staat zijn om de komst van de 32-jarige goalgetter te bekostigen.

Ondertussen meldt de Catalanase krant SPORT dat Van Persie nog altijd op een lijst staat bij Barcelona. De Spanjaarden zijn op zoek naar een back-up voor ‘MSN’ en hebben ook Mario Gómez, Ayoze Pérez, Alexandre Lacazette, Kevin Gameiro en Lucas Pérez op het oog. Volgens de Mirror ligt een terugkeer in de Premier League, waar clubs over schier oneindige financiële middelen beschikken, echter het meest voor de hand.

Zou jij Robin van Persie graag bij Rangers FC zien voetballen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Barca interesse zou hebben als ik die leeftijd zou hebben dan zou ik echt wel wat toegeven aan salaris, dat is prachtig afsluiten zo in Spanje. En je zal heus wel je minuten maken, RVP kan zelfs op 10 erg gevaarlijk zijn.

28 juli 2016 om 09:35

Barca speelt nooit met een '10'; daar zal hij nooit op het middenveld terechtkomen.

Maar verder heb je gelijk. Als Barca hem wil zou ik zeker gaan, ik debk dat hij regelmatig zal invallen op één van de drie aanvallende posities.

28 juli 2016 om 13:03

Feyenoord moet gewoon rvp halen ik denk dat hij wel voor open staat met rvp kan feyenoord eindelijk kampioen maken

28 juli 2016 om 16:01

Droom lekkâh verder vriend, zelfs als RvP salaris zou inleveren zou Feyenoord zijn salaris nooit kunnen betalen.

28 juli 2016 om 17:52

Ja en stel dat van de 3 barca aanvallers iemand geblesseerd raakt voor ern maand of 2 dan heb je gewoon een basisplaats voor die periode.

Glasgow Rangers divisies terug gezet door schulden, en dan RVP willen halen? Denk niet dat realistisch is , tenzij hij veel toegeeft. Barca moet lekker voor de andere genoemde spelers gaan, veel jonger dus gaan langer mee.

RVP ga lekker naar de Premier League, krijg jij je salaris en misschien heeft een club als Crystal Palace of Norwich City nog wat aan je !

28 juli 2016 om 13:15

Alleen is Norwich gedegradeerd naar de Championship

28 juli 2016 om 15:57

Ze spelen dit seizoen weer op het hoogste niveau

Lekker bezig Rangers. Een ster als Van Persie proberen binnen te halen en over enkele jaren weer failliet verklaard worden. Wie weet gaan dan het logo en stadion ook verloren. Ze leren het maar niet aan de blauwe kant van Glasgow...

28 juli 2016 om 10:42

Er staat nergens dat ze hem al daadwerkelijk gehaald hebben. Er staat zelfs in het artikel dat het maar de vraag is of ze hem daadwerkelijk kunnen bekostigen. Niet te hard van stapel lopen en gelijk gaan suggereren dat het alweer helemaal de verkeerde kant op gaat.

Een beetje vertrouwen in het bestuur mag

28 juli 2016 om 10:55

Maar ik zeg toch nergens dat hij al daadwerkelijk gehaald is? Als je niet kan lezen, ga dan niet blindelings reageren. Of ik vertrouwen heb in het bestuur van Rangers? Het is toch algemeen bekend dat de schulden alleen maar toenemen en vooral als namen als Rvp gehaald zullen worden. Dus nee, al was ik Rangers fan dan nog had ik geen vertrouwen in hun huidige bestuur.

Rangers begint weer een tikkende tijdbom te worden die binnen enkele jaren weer failliet zal zijn. Vicieuze cirkel.

28 juli 2016 om 09:20

Mag ik vragen voor wie jij bent in Schotland en hoe de fans van andere clubs kijken naar Rangers en hun huidige beleid? Kan me wel voorstellen dat ze alleen maar sympathie aan het verliezen zijn.

28 juli 2016 om 10:37

Ik ben eigenlijk opgegroeid met 2 clubs in Schotland. Ayr United & Celtic. Ayr is een laaggeklasseerde championship club op dit moment, schommelen al jaren tussen de championship en League One. Celtic heeft geen uitleg nodig gok ik!

Mbt het beeld naar Rangers, laat ik het zo zeggen dat het er niet positiever op wordt. Clubs hebben hen ontzettend erg geholpen en voelen zich enigszins genaaid door het feit dat zij nu alweer hele flinke schulden hebben, de fans waren in eerste instantie heel erg verdeeld maar er begint steeds meer irritatie te komen. Wat ook begrijpelijk is, want het krijgt een beetje een RB Leipzig gevoel, al is dat niet helemaal correct.

28 juli 2016 om 10:52

Helder! En bedankt, kan me zeker voorstellen dat de helpende clubs zich nu genaaid voelen. Maar wat doe je er aan als de leiders bij Rangers niet willen leren. Blinde ambitie of gewoon pure dwaasheid? Succes tegen Astana trouwens!

28 juli 2016 om 16:46

Pure dwaasheid. Is al jaren en jaren hetzelfde verhaal. Gaat ook niets aan veranderen helaas..

En bedankt! Wordt nog lastig, hopen dat Toure fit genoeg is.

28 juli 2016 om 10:08

Combinatie van grootheidswaanzin en ziekelijke drang om prestaties van concurrent (winst Ec1) te evenaren. En dan ook nog eens een gewillige media die elk Sevco-gerelateerd nieuws aan grijpt om 'oude tijden' te doen herleven...

Als je de geruchten moet geloven zitten ze al weer tot jun nek in de schulden en zal er ook dit jaar weer een paar miljoen aan rode cijfers bij komen. niks geleerd dus.

28 juli 2016 om 10:39

Dat zijn geen geruchten, ze staan al dik 2/3 jaar weer goed in de schulden. Wederom in de dubbele cijfers zelfs. Irritatie in Schotland wordt ook steeds groter hoor, omdat het wéér dezelfde kant op gaat.

Zou dit wel een ideale vervanger voor Milik vinden bij Ajax . Als je hem transfervrij kan krijgen met een goede som tekengeld dan zou Ajax een goede slag slaan . Hoop dat ze kijken of t mogelijk is

28 juli 2016 om 09:37

Ik denk niet dat Van Persie voor Ajax zou willen spelen. Zo een gevoel heb ik wel. Is ook bepaald niet geliefd in Amsterdam.

28 juli 2016 om 09:43

en wat is de reden dat je rvp transfervrij zou kunnen krijgen? Hij moet gewoon blijven en strijden voor de CL!

Dat Barca interesse heeft lijkt mij onwaarschijnlijk , het niveau voor van Persie is Turkeye , Schotland en Nederland .
En dat meneer hoge salaris eisen heeft is ook van de zotte , hij is over zijn top , neem en voorbeeld aan Kuyt deze weet dat hij over de top is maar speelt bij feyenoord op redelijk niveau en kan ook leven met een lager salaris .
Maar als hij toch veel poen wil blijven verdienen dan gewoon naar China , maar dat zal hij wel niet willen want hij vindt zichzelf blijkbaar nog een wereldtopper .
Hij is naar fener gegaan en heeft een dik contract getekend met zijn volle verstand , dus hij moet niet zeuren .
Als er toch een PL club komt die wilt betalen dan heeft hij mazzel , maar de PL club heeft dan een probleem want hij kan niet meekomen op het PL niveau .
van Persie moet inzien dat het bijna einde is met zijn loopbaan , dus gewoon genieten bij Fener of terug naar Nederland en zich erbij neerleggen dat een stapje terug ook niet erg is voor hem .

28 juli 2016 om 10:17

Kuyt was 35 toen hij terug keerde... Van Persie is 32. Dus als van Persie Een voorbeeld moet nemen aan Kuyt dan zou die dus nog 3 jaar moeten caschen zoals Kuyt dat deed. Die kon ook veel eerder terug keren, maar wilde dat niet.

28 juli 2016 om 10:56

idd Leopart , wat een domme reactie van Milano , Kuyt kwam ook pas toen ie echt voelde dat ze beste tijd geweest was en ze zakken echt vol zaten , overigens wel helemaal logisch hoor , vpersie zie ik verder best naar Ajax verkassen als ie niks anders zou hebben maar ik denk dat deze jongen liever niet in NL is , hier wordt hij niet als vedette behandeld en dat is toch wat dit vervelende mannetje graag wil

Hij zou dom zijn om het niet te doen. Geld zat en je de kans bestaat dat je de CL nog kan winnen.

Hij gaat nergens heen!!

RvP gaat dit jaar samen met Emenike schitteren in de competitie en hopelijk CL.

Fernandao is enorm uit vorm en ik heb sowieso liever RvP in de spits. Enorme klasse!

Zou wel een geweldige transfer zijn als hij naar de Rangers gaat! Hoop echt dat de Rangers ooit weer zo'n goed elftal krijgt als voorgaande jaren. Ze hebben al goeie aankopen gedaan met Kranjcar en Barton. Nou zie Robin niet gauw naar Glasgow verhuizen maar bijvoorbeeld voormalig Ranger spelers Steven Naismith, Kyle Lafferty en Allan Mcgregor die zouden ze nog wel aan de selectie kunnen toevoegen. En misschien is Will Grigg ook wel een leuke speler voor ze alleen al voor de fans ik hoop echt dat de Rangers weer goed worden en weer te zien zijn in de CL of EL

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren