Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van ons hoeft hij niet weg en dat hebben we ook duidelijk gemaakt’

Laatste update:

Het aanstaande vertrek van Robby Alflen is binnen de spelersgroep van FC Utrecht niet met gejuich ontvangen. Verdediger Gevero Markiet liet al weten dat hij Alflen een goede en onderschatte trainer vindt en aanvoerder Willem Janssen betreurt de aanstaande breuk eveneens. Bij FOX Sports laat hij weten dat Alflen wat hem betreft gewoon het seizoen 2015/16 in had kunnen gaan als coach.

/

“We wisten dat er deze week gesprekken zouden zijn over de contracten. Na het 4-3 verlies van vrijdag tegen NAC Breda werd het er niet makkelijker op”, reflecteert Janssen woensdag. Hij zegt namens de hele spelersgroep te spreken, door aan te geven dat hij het jammer vindt dat FC Utrecht en Alflen niet met elkaar verder gaan. De samenwerking blijft beperkt tot één jaar.

Janssen erkent dat FC Utrecht te schommelend presteert. “Van ons hoeft hij niet weg en dat hebben we ook duidelijk gemaakt, maar de spelersgroep beseft dondersgoed dat het meer wedstrijden had moeten winnen. Het verwachtingspatroon was in het begin van het jaar ook erg hoog. Als je dan twaalfde staat met 32 punten, helpt dat niet mee”, sipt Janssen.

Denk jij dat Robby Alflen best had kunnen blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had een jaar extra als Assistent moet werken, vond en vind hem nog niet klaar voor het grote werk.

Tja. Dan wil je als club, tegen elke logica in gelet op je spelersmateriaal, graag aanvallend voetbal spelen met de uitleg dat je liever een keer met 4-4 gelijk speelt, in plaats van altijd met 1-0 winnen....

En dan reken je vervolgens af op het feit dat het een half jaar later nog steeds wat wisselvallig is. Nou ja. Lekker blijven zwalken zo.

25 maart 2015 om 16:09

Het is ook dom, want er komt zo nooit lijn in fc Utrecht . Elk jaar mislukt weer een experiment en gaan ze over op wat anders. Het duurt meestal wel een tijdje voor je vruchten kunt plukken van je beleid.

25 maart 2015 om 16:16

En dat is echt jammer, want ik vind het wel een mooie club. Ze verdienen alleen een technische staf en eindverantwoordelijke die alles binnen de club op één lijn zet. Te beginnen met de jeugdopleiding en scouting.

Als je ziet hoeveel jeugdspelers er de afgelopen jaren bij amateurverenigingen in Utrecht zijn opgepikt door niet-Utrechtse Bvo's..... Begin daar eens, zorg voor een vast spelpatroon in de jeugd en ga daar op lange termijn ook in je selectie de vruchten van plukken.

25 maart 2015 om 19:24

daar is utrecht al jaren mee bezig maar bvb een psv betaald gewoon veel meer aan elinkwijk dan dat utrecht kan anders hadden de snijders affelay s wel gewoon bij utrecht gespeeld ,maar utrecht werkt de laatste jaren steeds meer samen met amateurclubs uit de hele regio

de scouting heeft wat miskopen binnengehaald de laatste jaren maar dat weeg niet op tegen de spelers die met vele miljoenen winst weer verkocht zijn bvb een mertens. vwolfswinkel ,strootman, de ridder en nog een aantal dus ook daar is niets mis mee

utrecht wil gewoon te snel gezond worden begrijpelijk maar het gaat de laatste jaren ten koste vd selectie en daar zit het hele probleem

Tja, als je de opdracht krijgt aanvallend te spelen met kwalitatief geen hoogstaand materiaal, dan weet je wat je kunt verwachten. Wisselvalligheid. Soms spelen ze erg goede wedstrijden, zoals tegen Az (6-2), soms mindere (nac 4-3).
Het is gewoon niet slim om met ruimte in de rug te spelen als je zulke verdedigers hebt. Maar ja, dat was niet de keuze van Alfen, maar van Adriaanse.

Het spreekt voor Alflen dat de spelers zo positief over hem zijn. Bij het vertrek van Booy bij Kowet hoorde je niemand, ook dat zegt genoeg..
Toch zonde dat zo'n clubman roemloos moet vertrekken.

matige trainer liet veel te veel over aan de mensen onder hem en hield veel te lang zijn vriendjes in et elftal kali w jansen en andere gaf die totaal geen kans

1 voordeel heeft die nu wel kan op zijn gemak lekker staan te roken naast het veld hoef het niet meer stiekum

Met jou als aanvoerder willem word het ook nooit wat!

Super slecht week in week uit

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren