Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij stuit op Bravo: Málaga profiteert niet van zeperd Valencia

Laatste update:

Málaga is er niet in geslaagd om de derde plek over te nemen van Valencia. Laatstgenoemde ploeg ging eerder op de zondagmiddag al hard onderuit bij Espanyol en kon daardoor gepasseerd worden door Málaga, maar de manschappen van Manuel Pellegrini kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Real Sociedad. Valencia blijft daardoor derde, met een punt meer dan Málaga.

/

Málaga - Real Sociedad 1-1
In december verloor Málaga nog met 3-2 bij Real Sociedad en ook zondagmiddag slaagde de ploeg van Pellegrini er dus niet in om de laagvlieger aan de kant te zetten. Met Joris Mathijsen in de basis begon Málaga nog wel goed en na een kleine twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op een verdiende voorsprong. Na slim werk van Martin Demichelis kwam de bal terecht bij Isco, die met een schot vanuit de tweede lijn de benedenhoek wist te vinden.

Kort voor rust werd het nog vervelender voor Sociedad. Mikel Gonzalez werd naar de kant gestuurd met zijn tweede gele kaart, maar met een man minder kwamen de gasten toch op gelijke hoogte. Xabi Prieto zette de gelijkmaker op het bord, waarna Málaga dus weer opnieuw moest beginnen. Ruud van Nistelrooij werd in de ploeg gebracht en hij kreeg nog een goede kans op de winnende goal, maar een kwartier voor tijd kopte hij in de handen van Claudio Bravo.

/

Espanyol - Valencia 4-0
Valencia had vanaf minuut één weinig in te brengen in het Estadi Cornellà-El Prat. Espanyol staat te boek als de meest favoriete tegenstander van los Che (70 zeges in totaal), maar daar was dit keer weinig van te merken. Na 23 minuten drukte Cristian Gómez het krachtverschil uit in de openingstreffer. Op aangeven van Sergio García schoot hij de 1-0 binnen. Met een schitterend afstandschot verdubbelde Joan Verdú zeven minuten later de marge voor de thuisploeg.

Na de pauze was het aanvankelijk iets beter wat Valencia liet zien, maar tot echt grote kansen kwamen de bezoekers nog altijd niet. Een fout van Vicente Guaita leidde na een klein uur spelen de definitieve genadeklap in. De goalie, vorige week nog de held in de uitwedstrijd bij Real Madrid, bracht Mehmet Topal ernstig in de problemen. De Turk werd meteen onder druk gezet, verloor de bal en zag hoe García Álvaro Vázquez een niet te missen kans bood: 3-0. Tien minuten voor tijd bepaalde de aan buitenspel ontsnapte Kalu Uche de eindstand op 4-0.

Bekijk hier de samenvatting van Espanyol - Valencia:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 april 2012 om 14:14

Valencia is echt slecht bezig de laatste weken in de Competitie en hebben zo veel punten verspeeld ,hoop dat ze zich herpakken in PD want dan kunnen ze tenminste nog CL in wat Broodnodig is .

15 april 2012 om 15:32

door in de europa leageau en daarna 0-0 tegen madrid en nu weer 4-0 verliezen denk je dat ze het weer een beetje terug zijn krijgen ze weer een harde tegen slag wel zonde..

Zwak optreden van Valencia deze wedstrijd goed afgestraft door Espanyol ,Ze moeten nu wel uitkijken dat ze niet alles verspillen en dan gelijk ook de nodige CL inkomsten .

30 punten verschil? Dit is toch echt niet meer normaal. Valencia zit echt in een dip, eventjes dacht ik dat ze na AZ wel waren opgeleefd maar niets bleek minder waar.

Hoop dat ze CL wel halen, zou ze goed doen.

15 april 2012 om 14:03

33 punten is het verschil zelfs met Real Madrid. En ook het verschil in doelsaldo is enorm. Valencia +12 en Real +78.

Volgens mij zijn er 4 Cl-tickets weg te geven en hopelijk zullen dat Valencia en Malaga zijn naast Real en Barca.

15 april 2012 om 15:04

Stel je voor, Levante in de CL! Ik hoop ook op Valencia en Malaga. De ploeg die 4e wordt moet sowieso nog een voorronde spelen.

15 april 2012 om 16:10

Die voorronde stelt niks voor. Ze moeten dan tegen een makkelijke tegenstander want Spanje staat 2de op de coefficientenlijst.

Ik hoop ook dat het Valencia en Malaga worden.

15 april 2012 om 18:22

Dan moet Malaga 3e worden en Valencia 4e. Is de kans groter neem ik aan, aangezien Valencia er wel doorkomt!

16 april 2012 om 15:26

Dat Spanje 2e staat maakt niet zo gek veel uit, Malage en Levante hebben van zichzelf 0 Europese punten en zouden beide een slechte loting krijgen.

Voorsprong op #5 is gelukkig nog meer dan 3 punten, ontzettend zwakker vertoning dit al was Espanyol niet eens zoveel beter en is de uitslag uiteindelijk ontzettend geflatteerd.

Kortom: Winst is terecht, uitslag is overdreven..

15 april 2012 om 14:54

niet zoveel beter? we lieten jullie alle hoeken van het veld zien. 12 schoten om 5 tegen 3 om 1 zegt al genoeg lijkt me..

15 april 2012 om 15:15

12 schoten??, uiteindelijk heeft Espanyol 5x op doel geschoten waarvan 4x raak. Espanyol was zeker beter en heeft verdiend gewonnen, maar de uitslag is heel zwaar overdreven.

Krankzinnig. Hoe lang mag deze coach nog blijven zitten vraag ik me direct af. Hij stond geloof ik 7 punten los van de nummer 4 een aantal weken geleden. Geen Champions League voor Valencia is een enorm probleem gezien de financiële situatie.

15 april 2012 om 14:05

Malaga is sinds de winterstop een kleine 18 punten ingelopen.

Veel spelers van Valencia zijn gespaard voor de wedstrijd donderdag tegen Atletico Madrid voor de halve finale van de Europa League. Dit heeft dus nadelig uit gepakt voor Valencia. Het zou wel mooi zijn als door deze nederlaag Malaga kan profiteren en de 3e plaats steviger in handen neemt.

Aj, dat komt hard aan in Valencia. Terwijl ze zo'n goede ploeg hebben verliezen ze teveel wedstrijden tegen de kleintjes.

Hopelijk eindigen ze alsnog als 3e, wanneer Valencia de CL misloopt dan komen ze nog verder in de financiële problemen.

Valencia heeft deze wedstrijd weinig laten zien tegen Espanyol ,Ik denk dat ze al met de Halve finale in hun hoofd zitten

Ik denk dat valencia makkelijk derde kon worden als ze zich niet helemaal gefocust hadden op de Europa League..

Valencia moet oppassen dat het CL ticket niet uit handen wordt gegeven, hoop wel dat Malaga en Valencia beslag leggen op plek 3+4 en zodoende naar de CL gaan.

geflatteerde uitslag van Espanyol..

We hadden Emery al veel eerder weg moeten doen en nu zitten we op de blaren met zijn falende beleid.

Falende beleid?? Doe normaal man. Afgelopen jaren steeds 3e terwijl alle topspelers verkocht moesten worden en er echt niet meer in zat. Nu nog steeds 3e en halve finale Europa league.

15 april 2012 om 15:23

Ja falend beleid. De twee seizoenen hiervoor heeft hij het heel goed gedaan maar als je Valencia dit seizoen zou volgen was je het wel met mij eens. Elke wedstrijd een andere opstelling en de formatie veranderen terwijl dat nooit gewerkt heeft. De verdediging staat nooit goed en aanvallend kon hij niks verzinnen toen Banega en Canales beide geblesseerd waren. Piatti is hij kapot aan het maken net als grote talenten als Bernat en Paco.

15 april 2012 om 16:25

Volgens mij heb je het nu meer over de technische beslissingen van Unai en niet over het beleid, want het beleid van de club is onder Fernando met sprongen vooruit gegaan. Niet langer doet Valencia vreemde aankopen of betaalt het belachelijke bedragen voor spelers. Er wordt goed gescout en bewust een afweging gemaakt tussen het budget, de sportieve prestaties en de waarde en kwaliteit van een speler. Dat is gewoon klasse en ik ben ook hartstikke blij met onze huidige voorzitter. Ondanks dat de man mij onlangs onderste boven liep ben ik hartstikke blij dat hij het voortouw heeft genomen en dat we eindelijk van die vervelende Soler af zijn. Geen CL zou geen ramp zijn, maar wel erg jammer. Dat betekent namelijk dat veel dingen gewoon langer gaan duren dan we allemaal graag willen.

Dit is echt jammer dat Valencia zo blijft verliezen, ik denk dat de tijd rijp is om Emery weg te sturen, want ik weet zeker dat Valencia veel beter kan dan dit.

Hopelijk is dit Unai´s laatste seizoen. Ongelofelijke slechte motivator. Als Pochettino, Bielsa of Pellegrini voor de ploeg staat dan zou je een veel beter voetballend ploeg zien.

Ze zij slecht bezig daar in Valencia en ik zie ze dan ook Donderdag niet winnen tegen athletico madrid. En die coach moet zorgen maken om zijn positie want als ze geen cl halen wordt hij 100% zeker ontslagen.

Zonde. Ik vind Valencia samen met Atletic Bilbao, Real betis en Villarreal een van de mooie clubs van Spanje. Maar als ze 4e worden zouden ze zich normaal gesproken ook kunnen kwalificeren voor de CL, al komen ze een Duitse of Italiaanse subtopper ik schat Valencia hoger in.

Je kan wel zeggen wat je wilt, maar Valencia staat wel keurig 3e en verliest elk seizoen topspelers.
Als spelers zoals David Villa, David Silva, Juan Mata behouden werden, dan zou ik de criticasters wel willen zien..

Wat een reacties hier zeg, Unai Emery heeft het bij Valencia echt geweldig gedaan. Topspelers moeten verkopen en nog steeds presteren. Dit seizoen gaat het wat minder omdat ze heel lang op 2 fronten strijden, maar zij gaan echt wel gewoon 3e worden hoor. En ik acht ze ook een goeie kans toe om de EL te winnen.

15 april 2012 om 18:24

Het grootste probleem voor Unai en Valencia is dat zijn bepalender spelverdeler zichzelf op een kolderieke manier een half jaar heeft uitgeschakeld. Terwijl de andere spelverdeler ook al bijna het hele seizoen in de lappemand zit. Dat zijn gewoon twee spelers die Valencia moeilijk kan opvangen. Toch zijn er wel degelijk dingen aan te wijzen op Unai hoor, helemaal uit de lucht vallen komt het niet. Maar over de gehele linie heeft hij het de afgelopen jaren prima gedaan dat is absoluut waar.

Zo zie je maar weer dat je met veel geld het voetbal toch kan beïnvloeden. Malaga was hiervoor een middenmotor, maar speelt nu al serieus mee om een ticket voor de Champions League. Ik heb veel respect voor de beleidsvoering van deze club, daar er gericht wordt gekocht. Santi Cazorla, Joris Matthijsen en Julio Baptista zijn goede, maar zeker ook verantwoorde aankopen. Zonde dat het hun vandaag niet gelukt is een belangrijke stap te zetten richting de derde plaats.

15 april 2012 om 18:24

@weareunitedik sluit me hier volledig bij aan.

On Topic: Malaga veel pech in afronding en in de blessure tijd ook een onterecht afgekeurde goal van Demichelis!!

Jammer ook vooral met het moeilijke programma uit wedstrijden naar Osasuna,barcelona en Atletico en thuis wedstrijden tegen Valencia en Gijon...

Jammer maar alles nog in eigen hand !!

Wauw. 4-0 veroren Valencia. Wat is daar aan de hand? Vorige week speelden ze nog gelijkt tegen Real. Uit nog wel. Het is wat zeg. Hoop dat Valencia er wel weer bovenop komt.

dooie valencia cf dit moesten ze winnen schandalig nu komt atletico sevilla dicht bij denk dat ze maar in de zomer goeie aankopen doen om te beginnen verdedigers en soldado gaat bijna 80 % weg die wil CL spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren