Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij reageert fel op ‘misbaar’ van Joey Veerman: ‘Vind jij dat?’

Laatste update:

Het interview van Ruud van Nistelrooij bij ESPN na de met 0-0 gelijkgespeelde wedstrijd tegen Sparta Rotterdam eindigde niet al te gezellig. Verslaggever Milan van Dongen vroeg wat de trainer van PSV vond van het 'misbaar' van Joey Veerman na zijn wissel, maar die woordkeuze viel niet in goede aarde bij Van Nistelrooij.

Veerman werd na 68 minuten naar de kant gehaald door Van Nistelrooij, die Érick Gutiérrez in de ploeg bracht. De middenvelder uit Volendam was niet blij met die wissel, gaf zijn trainer geen hand en schreeuwde nadat hij op een stoel in de dug-out was gaan zitten. Van Dongen vroeg zich af wat Van Nistelrooij vond van het 'misbaar' van Veerman, maar de trainer toonde zich niet tevreden met die woordkeuze. "Ik zag geen enkel misbaar", meldde hij voor de camera van ESPN.

"Hij gaat gewoon zitten, baalt dat de wedstrijd zo loopt en dat hij gewisseld wordt", vervolgt de oefenmeester van PSV zijn uitleg. "Dat vind ik geen misbaar. Vind jij van wel? Jij gebruikt het woord misbaar, maar dat heb ik niet gezien. Of we het dan niet eens zijn? Zeker." De situatie rond de wissel van Veerman werd voorafgaand aan het interview met Van Nistelrooij ook al besproken aan de tafel van De Eretribune. Analist Arnold Bruggink was kritisch op de spelmaker.

Volgens de voormalig aanvallende middenvelder is dit een situatie waar Veerman maar aan moet wennen. "Dit ga je wel vaker krijgen bij PSV", stelt Bruggink. "Hij heeft natuurlijk scorend vermogen op zijn positie en heeft dat meer dan Ibrahim Sangaré, maar als er gewisseld wordt moet er toch eentje sneuvelen... Als je op die positie speelt, bij die club die PSV is, tsja... Ik houd er nooit zo van als dat dan met zo veel misbaar gaat, wat Veerman nu wel doet. Er is dan te veel aandacht voor en dan gaat het teveel om jezelf."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ruudje moet reageren op zijn laffe tactiek laffe wissels....

1 voordeel van dit alles PSV moet nu echt versterkingen halen

7 januari 2023 om 23:52

Ik snapte de wissels ook niet. Hij haalde met Veerman en Simons gelijk al het voetbal uit de ploeg. Nou vond ik dat Til nog verrassend positief inviel voetballend. Til was deze keer alleen juist in de eindfase erg zwak (meestal is het andersom).

8 januari 2023 om 03:17

Simons speelde niet best hoor, dus die wissel begreep ik wel.

8 januari 2023 om 07:56

El Gazi vond ik stuk minder. Simons had altijd nog iets kunnen creëeren. Dus de wissel verbaasde mij ook

8 januari 2023 om 09:10

Simons had echt heel veel balverlies/ foute keuzes. Echter haal je wel een stukje creativiteit van het veld, wat er nog maar weinig is. Zeker als je ook Veerman er af haalt.

Misschien beelden maar even terugkijken Ruud…

7 januari 2023 om 23:54

Niets aan de hand, Joey wil gewoon spelen en is teleurgesteld als hij er eerder af moet. Dat had Ruud in zijn tijd ook.

8 januari 2023 om 00:20

Mob

En dat is prima maar dan moet RvN dat gewoon zeggen, in plaats van doen alsof zijn neus bloedt. “Ja Joey wilde graag de wedstrijd afmaken, en was teleurgesteld. Dat hoort erbij.” En klaar ben je. Nu krijg je weer zo”n mediagetraind flutinterview.

8 januari 2023 om 01:11

Ik weet niet of media trainers wel zo blij zijn met dit interview..

8 januari 2023 om 01:41

@Vernon"Hij gaat gewoon zitten, baalt dat de wedstrijd zo loopt en dat hij gewisseld wordt." Letterlijke woorden ?

8 januari 2023 om 10:03

Gaat mij erom dat de discussie aangegaan wordt over het woord "misbaar". Dat is zo kansloos. Het haalt hem ook naar het niveau van die interviewer. Omlaag dus. Gewoon boven staan. Het is net als met ruzies op de training. Dat hoort er ook bij. Niet ontkennen, het hoort er gewoon bij.

7 januari 2023 om 23:57

Hahaha wat is er diepe haat op Veerman voor no reason altijd. Hij baalt van zichzelf dat hij het verschil niet kon maken. Meer niet. Maak mij vooral zorgen of Marcel Brands iets uit de hoge hoed gaat toveren

8 januari 2023 om 00:50

Over een half jaartje heeft onze Joey de Brabantse tongval onder de knie, en is iedereen dol op hem. Let maar op.

8 januari 2023 om 10:04

Waarom is kritiek nou weer "diepe haat". Stel je eens voor dat we een mening hebben over iets wat Veerman doet. oei.

8 januari 2023 om 12:50

Ben het opzich wel met je eens hoor. Maar laten we niet net doen alsof ie enkel 'baalde van zichzelf'. Hij was ook duidelijk gebaartjes aan het maken richting de kant. En als je enkel baalt van jezelf kun je de trainer wel een hand geven.

8 januari 2023 om 00:13

Het is maar net wat je onder de definitie misbaar schaart.. Veerman baalt gewoon van alles wat er op dat moment gebeurt. Noem het frustratie, noem het misbaar, geef het beestje een naam. Door het woord misbaar te gebruiken probeert de media uiteraard iets te creëeren en een reactie uit te lokken bij van Nistelrooy. En dat lukte. Als de vraag werd gesteld wat van Nistelrooy ervan vindt dat Veerman zo zichtbaar van zichzelf baalt en baalt dat hij door zijn eigen zwakke spel gewisseld wordt, krijg je een heel andere reactie. Er kon ook gewoon een open vraag gesteld worden ipv zo'n suggestieve vraag.

8 januari 2023 om 01:50

Uit de beelden is duidelijk te zien dat hij teleurgesteld is maar men moet het weer groter maken dan het is wellicht omdat hij het verschil niet kon maken

8 januari 2023 om 12:14

Misschien wil Ruud zijn spelers niet publiekelijk afvallen, wat hem siert, naar mijn bescheiden mening. Of hij snapt dat een speler, die gewisseld wordt, gefrustreerd is. Het is maar hoe je het wil bekijken.

8 januari 2023 om 12:23

Ik zag er weinig ergs in hoor, behalve dat Veerman erg boos op zichzelf was. Dat lijkt me logisch toch?

Het leek toch wel op misbaar. Verman kan niet zo heel goed tegen kritiek of gewisseld worden lijkt het wel.

8 januari 2023 om 18:13

Ik vind het juist slecht als een speler niet boos is als hij gewisseld wordt. Je bent geen voetballer geworden om op de bank te zitten.

Misschien moet Ruud even eerst zichzelf evolueren in plaats van in discussie gaan met een verslaggever. Het was een dramatische wedstrijd van psv en daar is hij voor verantwoordelijk. Hoe je het ook bekijkt deze man komt gewoon tekort en moet weg.

7 januari 2023 om 23:54

Moet weg nog wel. Ongelooflijk hoe kan je zo opportunistisch zijn. De beste man is pas een half jaar trainer op het hoogste niveau.

Jij had waarschijnlijk Arteta vorig jaar ontslagen toen Arsenal het erg slecht deed. Kijk even hoe het daar nu gaat..

8 januari 2023 om 00:21

Ik zie gewoon geen enkele vooruitgang in het spel van psv. Tactiek is laf en angstig zelfs tegen een amateur ploeg als Sparta. Heb geen moment het gevoel gehad dat psv ging scoren.

Maar goed als jij hem nog meer kansen ik geven dan is het goed maar psv gaat dit seizoen in ieder geval geen kampioen worden.

8 januari 2023 om 01:10

Keurig dat je Sparta ook nog even meeneemt als amateurploeg in je reactie. Erg chique. Verder helemaal met je reactie eens!

8 januari 2023 om 03:32

Idd, hij is geen Erik ten Hag of Arne slot.
Bosschaert vind ik ook echt een mooie trainer, waar je echt de hand van de trainer kan zien maar PSV speelt inderdaad zonder plan en een team zoals Ajax of PSV moet zelfs zonder een trainer alles aan flarden schieten in de eredivisie.
Zowel Ajax als PSV is een onvolwassen team.

8 januari 2023 om 11:25

Ik wil hem met alle liefde ruilen voor schreuder. Doe mij Ruud dan maar. Die kan alleen maar beter worden naarmate hij meer ervaring krijgt.

8 januari 2023 om 12:18

@AndreG

“ amateur ploeg als Sparta”

De afgunst spat er van af. Misschien ff de ranglijst checken. Neem nog een slokje uit je fles azijn.

8 januari 2023 om 00:19

Laten we inderdaad Van Nistelrooij er maar uitgooien, dat lijkt me de juiste oplossing. De beste man is door omstandigheden omhoog gevallen en had liever iets geleidelijker zijn loopbaan opgebouwd, maar besloot PSV uit de brand te helpen. Maar hè, schijt aan clubliefde, laten we 'm er maar uitgooien!

Welk icoon wordt ons volgende slachtoffer, hebben we die al in het vizier?

8 januari 2023 om 00:23

Hij had het gewoon niet moeten doen punt. Hij is er niet klaar voor en dat zie je ook gewoon terug. Hij zit meer met mensen ruzie te maken die kritsch zijn in plaats van psv beter te maken.

8 januari 2023 om 02:04

Wat een onzin, een coach die opkomt voor zijn team is niks mis mee. Sterker nog, ik zou het gek vinden als een coach met zo'n journalist mee zou gaan in zijn verhaal. Management/beleid is het probleem bij Psv, niet de coach dat is wel duidelijk inmiddels toch?

8 januari 2023 om 07:01

@AndreG Dat hij er zit moet je Ruud niet kwalijk nemen maar de clubleiding, die kregen geen geschikt alternatief gevonden. En nee, hij is er niet klaar voor, maar dat weet je vooraf en mag je dus best rekening mee houden.Daarbij komt nog dat dit ook gewoon een tactiek kan zijn (al geloof ik dat zelf niet), want het gaat dalijk in de media meer over het optreden van Ruud dan het belabberde spel van (vul naam random speler in). Daar hebben V Gaal met zn ruzie met Valentijn en Mourinho met z'n ruzie met ongeveer elke journalist ook een handje van.

8 januari 2023 om 18:15

Komt hij te kort of komen de spelers te kort. Hij heeft zo'n beetje zijn sterkste opstelling in het veld staan. Wat moet hij nog meer doen?

Mwoh… vond het wel meevallen. Ja hij baalt duidelijk, maar dat lijkt me gezien de stand en de wissel ook niet gek. Verder hoor ik geen gekke dingen of zie ik agressief gedrag ofzo… we moeten niet overal op willen zeiken hoor….

7 januari 2023 om 23:59

Nee en Ruud kan dat dan toch gewoon beamen ipv weer een discussie aangaan over welk woord er gebruikt wordt. Dan gaat eindzege discussie nog vaak voeren want er zullen altijd spelers teleurgesteld reageren oud.

8 januari 2023 om 03:22

ik beaam ook nooit dingen waar ik het niet mee eens ben.
Jij wel?

Heeft 8 weken aan zijn team kunnen werken met bijna alle spelers op een paar na en dan wordt er dit spel op de mat gelegd... zit totaal geen lijn in

Prima reactie van Ruud. Dat een speler baalt van een wissel is alleen maar goed. Dit had Ruud zelf ook als speler, dus hij kan moeilijk zijn eigen spelers hierover gaan bekritiseren

Je speelt in een elftal en daar mag in gewisseld worden. Als je eraf gehaald wordt dan heb je dat gewoon te slikken. Dan gedraag je je professioneel. Je bent namelijk niet de enige op het veld. Dat Ikke ikke ikke altijd. Je kan teleurgesteld zijn maar je hoort wel respect te tonen naar je baas.

Als ik die vervelende corpsbal van een Milan van Dongen te woord zou moeten staan, zou ik altijd geïrriteerd zijn. Wat een matige verslaggever zeg, maar toevallig een bekende papa - anders had ie daar nooit gezeten.

Het duo Guti Sangaré moet altijd spelen. Ik geniet van Veermans lange pass, maar teken het predikaat 'miskoop' al wel met potlood in. Ik denk niet dat hij het niveau subtop eredivisie zal ontstijgen, en dat is met zijn balgevoel best een schande. De man heeft nul dynamiek, en er is niet genoeg peper in de wereld om zijn derrière te bedienen. Teveel sierpaard.

Madueke ben ik ook definitief klaar mee. Die gele kaart zei alles voor mij. Geweldig talent, maar alleen bij het mooiste weer. Ik had hem zelfs meteen gewisseld na die kaart. Noni raakt bij het minste of geringste in een negatieve spiraal.

Mwene moet gewoon spelen. Teze is zo'n onzinspeler op rechtsback. Leer eens een bal trappen, man.

Als laatste ben ik het flink zat om telkens te schrijven dat het een leerzame wedstrijd was, als Van Nistelrooy vervolgens niets met de lessen doet. Waar zijn we nou helemaal mee bezig? Fuck transfersommen en transferwaardes. Banken die handel. Ik wil kampioen worden.

Mwene, Branthwaite, en Guti moeten spelen. En Madueke moet een enorme schop onder zijn hol hebben. Als ie niet luistert mag ie toekijken.

Voetbal is een teamsport. Speel eens af en door. Als hij nou het rendement van Romario had, oké, piel vooral verder; zoek die goals, maar dat heeft hij niet. We spelen met 10+1. Het slaat nergens op.

Waardeloos.

Het is toch ook verdomme bizar dat de twee teamdissonanten; de slechtsten, de besten zouden kunnen zijn als ze ook maar een greintje teamgevoel (Madueke) of over-mijn-lijk-mentaliteit (Veerman) zouden beschikken. Ze hebben zoveel talent.

Wat een ophef weer, die jonge baalt gewoon dat hij word gewisseld, storm in een glas water

Als je moet scoren wissel je Veerman niet voor Guierez. Gutierez kan er dan in komen voor Sangare. Er is eigenlijk niemand die hem kan vervangen als je moet scoren. Dus ik snap zijn frustratie zeker. Veerman eruit halen en Gutierezcerin doe je als je 1-0 voorstaat en die voorsprong wilt verdedigen.

Er wordt weer eens van een mug een olifant gemaakt. Natuurlijk zijn spelers gefrustreerd wanneer het niet loopt en ze ook zelf niet best spelen. Vond Veerman overigens na zijn transfer goed beginnen bij PSV maar dit seizoen is het allemaal niet best.

Veerman.., hoop hem nooit meer in Oranje te zien. Wat een misselijk ventje.

Veerman werd pas boos (op zichzelf haha) toen hij zag dat hij werd gewisseld.
Heel slap van Nistelrooi.
Ook slap was dat hij wel een penalty zag. 99% zag hier totaal niets in. Misschien een gele kaar voor Teze wegens spelbederf
Nisteloori had wel gelijk in zijn opmerking dat het allemaal te weinig was. Maar haal dan Veerman er niet uit. Hij zou til wel in stelling kunnen brengen

Psv is drama maar ruud zelf is hopeloos slecht die heeft de meeste verlies punten zelf gecreëerd en over het beleid helemaal maar over zwijgen stelletje droeftoeters

Veerman moet blij zijn dat hij daar mag spelen. En als je dan zo slecht speelt dan moet je er uit. Knuppel.

Welke speler wordt graag gewisseld als hij niet geblesseerd is? Niemand toch. Ruud is geen trainer en al zeker niet voor 'n club zoals psv. Als hij een kritische vraag krijgt, reageert hij alsof het een persoonlijke aanval op hem is. Hij moet zijn emoties eens in de hand krijgen. Als voetballer was ik "fan" van hem, maar als trainer echt niet. En nog 1 tip, Ruud... Scheer die baard en snor af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren