Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij benoemt voordeel na loodzware loting voor PSV

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij weet na maandagmiddag dat zijn elftal flink aan de bak zal moeten in de derde voorronde van de Champions League. PSV werd tijdens de loting gekoppeld aan AS Monaco. De hoofdtrainer van de Eindhovenaren denkt dat PSV de zwaarst mogelijke loting heeft getroffen, maar reageert via de officiële kanalen ook met een positieve noot omdat de return in Eindhoven is.

“Het is duidelijk dat dit de zwaarste ploeg uit de loting was. Maar dit is wat het is. We gaan ons erop voorbereiden. Monaco is een goede ploeg, die in de top van Frankrijk speelt. Ze hebben goede, technisch vaardige, sterke en atletische spelers”, aldus Van Nistelrooij. PSV had in deze voorronde ook kunnen loten tegen Union Saint-Gilloise, Sturm Graz, FC Midtjylland en AEK Larnaca.

Toch ziet Van Nistelrooij een duidelijk voordeel in het tweeluik. “Ik denk dat het een voordeel is dat je thuis kunt afsluiten. Uit moet je top zijn door een goed resultaat te halen. En dan thuis de beslissing. Zeker met ons publiek is dat een voordeel. Dit soort wedstrijden, tegen zo'n aansprekende tegenstander, heb je alleen maar zin in.” PSV speelt de uitwedstrijd in Monaco op dinsdag 2 augustus. De return in Eindhoven volgt een week later op 9 augustus. De precieze tijdstippen zijn momenteel nog niet bekend.

Dinsdagavond speelt PSV om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. Aanstaande zaterdag staat om 18.00 uur een oefenduel tegen Real Betis op het programma. Een week later spelen de Eindhovenaren de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, uit bij Ajax. Daarna zal de focus volledig komen te liggen op het tweeluik met Monaco. De Fransen zagen met het vertrek van Aurélien Tchouaméni naar Real Madrid een geweldige speler vertrekken, maar hebben met namen als Wissam Ben Yedder, Aleksandr Golovin en Benoît Badiashile nog steeds een ijzersterke selectie staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja op zich redelijk zware loting maar in de poule fase zou Monaco weer als zwakste gezien kunnen worden. Dus als je op zijn minst 3e wilt worden in de poule moet je dit soort teams kunnen verslaan. Afgelopen seizoen was Monaco vrij wisselvallig. Ik geef PSV wel een kans tegen ze..

18 juli 2022 om 16:37

Als je Monaco verslaat krijg je hoogstwaarschijnlijk Rogers Benfica. 2 zware tegenstanders, maar beide te doen.

18 juli 2022 om 16:42

Nederlandse clubs en Nederlands Elftal hebben vaak moeite met Portugese clubs/Portugal. Zeker met schmidt die de spelers kent enzo geef ik PSV weinig kans tegen Benfica..

18 juli 2022 om 16:54

Maarja de spelers kennen Schmidt ook. Schmidt wil graag voetballen en dat heeft Benfica de laatste tijd nou niet echt gedaan. Die speelstijl zal er nog lang niet perfect inzitten en dan heb je PSV dat over het algemeen heel goed is in counteren. Kansloos zijn ze tegen Benfica zeker niet hoor. Eerst maar eens van Monaco winnen.

18 juli 2022 om 17:26

Benfica gaat anders aardig lekker tot nu toe in de voorbereiding. Ze zijn behoorlijk enthousiast over Schmidt.

18 juli 2022 om 18:06

Ik ben er nog niet van overtuigd dat PSV er in dit soort wedstrijden qua trainer op vooruit is gegaan. Als ze van Monaco zouden winnen zou het me meevallen. Als ze vervolgens Benfica zouden verslaan zou het me verbazen !

18 juli 2022 om 20:06

Andere tijd en andere spelers. Denk dat dat Portugal Nederland issue niet meer bestaat. PSV had Benfica met 10man echt moeten pakken. Was dat Zahavi voor open doel tegen de lat schoot. Ajax pakte Sporting en Benfica was ook niet nodig. We gaan het zien

18 juli 2022 om 17:27

Loodzwaar is echt overdreven. Monaco is hooguit Europese subtop. Manchester City of Bayern loten is loodzwaar

18 juli 2022 om 17:37

Juist, Monaco zal op hun beurt ook echt niet blij zijn met psv als tegenstander.

18 juli 2022 om 17:40

Dit gaat om de voorronde daar kun je geen City of Bayern loten. Dus loodzwaar zal vast relatief bedoeld zijn 't.o.v. de andere mogelijke tegenstanders.. ik kan me niet herinneren dat Bayern ooit voorrondes heeft gespeeld en bij City moet je misschien wel 20 jaar terug en toen waren zij niet eens Europese subtop

18 juli 2022 om 20:06

Zo is dat. Als PSV CL wil spelen moet je winnen va Monaco. ALs dat al niet lukt heb je er niks te zoeken.

18 juli 2022 om 20:19

City nog voorrondes in 16/17 tegen Steau Bukarest en Liverpool een seizoen later tegen Hoffenheim

18 juli 2022 om 20:30

Ja klopt dat ze daar in 16/17 nog een keer sporadisch speelden maar de Premier League heeft -net als La Liga, Serie A en Bundesliga- geen voorronde CL plekken meer sinds jaren. Het is dus gewoon theoretisch onmogelijk dat je clubs als City of Bayern treft. En ookal hadden ze wel voorronde tickets gehad dan was die kans nog nihil, gezien die clubs nooit buiten de nationale top-4 zullen eindigen.

Vorig jaar viel het thuisvoordeel in de return juist niet goed uit (Benfica, Leicester). Denk niet dat het heel veel uitmaakt, want bij Monaco is er ook geen heksenketel in dat kleine stadionnetje. PSV zou top top level moeten zijn, om het even in de woorden van Schmidt uit te drukken

18 juli 2022 om 17:39

In alle jaren ervoor vond ik ons thuisvoordeel wel altijd overduidelijk. Qua statistieken weet ik het niet, maar als PSV supporter weet ik wel dat CL/voorronde avonden in EHV speciale krachten los kunnen maken bij zowel de fans en de spelers.

Zeker een voordeel als je uit resultaat weet te behalen. Dan moet het thuis goed komen maar ja dacht ik bij Leicester ook. Benieuwd naar deze pot. Ik zeg 50/50 en gaat het mis ballen we wel weer lekker in de Europa League.

18 juli 2022 om 17:05

Sportief gezien is dat voor PSV ook het beste. Maar financieel is het wel lekker om die 35/40 miljoen te pakken en dan kan je alsnog de EL in.

Wedstrijd tegen Fc Eindhoven is om 20.00u morgen.

18 juli 2022 om 16:45

Moet te doen zijn, die volgende ronde zo goed als binnen 😉

18 juli 2022 om 20:08

Ik ben erbij morgen. Leuk zo'n Eindhoven derby om even warm te draaien. Letterlijk met de voorspelde kleine 40 graden



PSV is er t.o.v. vorig jaar sterker op geworden qua selectie, al is de verdediging nog niet op en top.
Bij AS Monaco is er op dit moment nog niemand bijgekomen (moet eerlijk zeggen dat ik ze ook niet volg), maar dacht wel ergens te lezen dat ze met 2 spitsen bezig waren. Ook bij hun zal er ongetwijfeld nog wat bij gaan komen verwacht ik! Al met al een mooi affiche waar ik als Ajax supporter zeker voor ga zitten!

18 juli 2022 om 16:39

Hebben ze Minamino en Embolo niet al gehaald? 2 prima spelers, staat tegenover dat Tchouameni weg is

18 juli 2022 om 16:40

Minamino is erbij, niet de minste. En Embolo ook.

18 juli 2022 om 16:40

Monaco heeft Embolo en Minamino gekocht

Interessante loting die voor mij een 50/50 geval is. Monaco heeft met Ben Yedder in mijn ogen een topspits terwijl PSV met Luuk natuurlijk ook een uitstekende spits in de gelederen. De elftallen doen individueel niet voor elkaar onder. Echter is er natuurlijk wel een kans dat Monaco nog flink de portemonnee gaat trekken daar zij een flinke zak geld voor Tchuameni ontvangen hebben

18 juli 2022 om 16:48

Ik hou t ook op 50 50. Eens dat Monaco de knip kan trekken. Maar PSV kan dat ook nog steeds.

18 juli 2022 om 16:58

Ik denk 70/30 in het voordeel van ons.

18 juli 2022 om 17:13

Zou wel weer s prettig zijn. Aanspreekbaar Europees succes.

18 juli 2022 om 18:59

Waarop is die 70/30 gebaseerd dan? Vorig jaar van ze verloren, minder budget en spelerskwaliteit, en de resultaten zijn ook nog niet denderend tot nu toe...

18 juli 2022 om 20:27

Omdat ik met mijn realistische blik gekeken heb naar beide selecties, en toen ging rekenen met procenten en kwam op 70/30 uit voor PSV.

18 juli 2022 om 18:08

Dan mogen ze wel opschieten met wat aantrekken. We hebben maken gewoon een goede kans en anders heb je niks te zoeken in de cl

Tsja, het zou wat zijn als ze 2x uit hadden gemoeten.

Geen excuses. Aanpakken die Fransen. Waren vorig seizoen in Monaco veel beter zonder Gakpo, Madueke, Gotze en met Vertessen en Mwene als buitenspelers. Komt goed.

18 juli 2022 om 17:27

Waren thuis ook beter, alleen beetje dom in de laatste seconde een goal tegen omdat we als gekken naar voren liepen.om de winnende te.maken.

18 juli 2022 om 18:09

Precies, hadden zeker meer verdiend dan een schamel puntje in 2 potten

Wat een verademing deze trainer van PSV. Ruud van Nistelrooij zegt gewoon waarop het staat, verschuilt zich niet en is realistisch. Al verschillende interviews van hem gezien en ik heb hem geen enkele keer kunnen betrappen op "hoger budget en meer rustdagen". Top ambassadeur voor Psv.

Een trainer die zo praat gun je ook succes en hopelijk haalt hij met PSV de groepsfase van de CL.

18 juli 2022 om 16:50

PSV - Ajax, final Istanbul 2023. Afgesproken?

18 juli 2022 om 16:55

Ja afgesproken!
Dan gaan we ook samen daarheen

18 juli 2022 om 16:56

Word de Johan Cruyff schaal volgend jaar daar gehouden?

18 juli 2022 om 17:18

🤝🏻

18 juli 2022 om 17:48

Heb het altijd al een sympathieke gozer gevonden.
Hij heeft al zoveel meer aanzien, uitstraling en respect van alle Nederlandse voetbalfans.
Één hij was een geweldige speler.
Twee hij gaat deze uitdaging aan net als Cocu en Van Bommel dat ook deden.
Drie hij is eerlijk zonder fratsen.
Hij wist niets over intresse van Sangaré of Gakpo, maar zei ook niets te weten van eventuele contractverlenging van Sangaré.
Dat is gewoon eerlijk.
Schmidt zou zichzelf gelijk verdedigen: "Sangaré vertrekt niet, in tegendeel hij gaat verlengen"
Ruud houdt het op de feiten en dat is goed.

Ruud kent PSV zo goed. Alles is weer vanouds vertrouwt zonder fratsen.
Schmidt gooide alles om en nam nog net die zijn eigen koffie juffrouw mee...

Dat de return thuis is een voordeel.
Maar dat was vorig jaar tegen Benfica ook met Zahavi op de lat.
Nu hebben ze Luuk en een goede keeper.
PSV is beter dan vorig seizoen tegen Monaco dat zeer ongelukkig verloren ging.
50-50 is het sowieso.

18 juli 2022 om 19:08

Echt heel erg fijn inderdaad, dat gejank van Schmidt altijd haalde de lol er voor mij als PSV supporter flink uit.

19 juli 2022 om 08:39

Zonder meer een prettig boegbeeld, maar vergeet niet dat hij nog niet in zwaar weer zit he? Nu heeft Van Nistelrooij niet het argwanende, opvliegende karakter van Mark van Bommel en Huub Stevens, maar Ruud is gedreven genoeg om bij tegenslag die blauwhelm af te zetten en wat verbale strijd te leveren denk ik. Met je uitspraken doel je ongetwijfeld op Schmidt, maar die heb ik tijdens de voorbereiding ook nooit over geld horen klagen. Zelfs niet toen hij zei nog vier spelers te verwachten als versterking, maar die allerminst kreeg.

Van die hele loting is Monaco met afstand de sterkste tegenstander die PSV had kunnen loten. Hoop dat ze deze keer wel thuisgeven en niet weer verliezen. Kan iemand mij vertellen of PSV bij verlies tegen Monaco sowieso verzekerd is van deelname aan de groepsfase van de EL omdat PSV nu een ronde later instroomde in de CL kwalificatie of moet men dan gegarandeerd nog minimaal een voorronde EL spelen?

18 juli 2022 om 16:56

Dan word het groepsfase EL idd

Vind de loting met Monaco wel meevallen eigenlijk. maar ik ben dan ook de arrogante PSV'er he😉

Buiten Ben Yedder wat nog steeds een behoorlijk speler is hebben ze zich aanvallend versterkt met Minamino van Liverpool en Embolo van Gladbach. Gelson Martins loopt daar en is gewoon international bij Portugal en die Rus Golovin was volgens mij ook geen koekenbakker op het middenveld. Verder zie ik in de gauwigheid 2 Brazilianen en 1 Chileen in de achterhoede die ik niet ken maar meestal kunnen Zuid-Amerikanen wel een potje verdedigen. Interessante loting voor PSV, niet kansloos maar ze zullen denk ik wel echt 2 goeie dagen moeten hebben.

We kunnen beter oordelen wanneer de oefenwedstrijden zijn geweest en de JC wedstrijd. Dan pas kan je iets zeggen hoe ver we staan . Als Gapko nog maar blijft want dat scheelt veel

18 juli 2022 om 18:02

Denk dat Gakpo en Sangare tot en met de wedstrijden met Monaco zeker wel blijven maar mocht je daar uitgeschakeld worden kon het nog wel eens een ander verhaal worden. Dan is de markt nog 3 weken open en is het de vraag of ze genoegen nemen met nog een jaartje Europa League of dat ze een deurtje verder willen kijken.

Uitgaan van eigen kracht. In Monaco in ieder geval niet verliezen en het dan thuis in een kolkend stadion afmaken. Ik zie goede kansen voor ons. Monaco speelt geloof ik 3-5-2 onder de nieuwe trainer dus dat wordt ook een interessant gegeven tegenover ons nieuwe systeem.

18 juli 2022 om 18:00

Ik maak mij geen enkele zorgen tegen Monaco. Die kunnen we echt wel verslaan over 2 wedstrijden

Waar baseer je dat op? Ken je de spelers van monaco ook en hun nieuwe transfers? Repel zo te zien lees je alleen Repelsteeltje. Geen enkele spits van psv kan tippen aan niveau embolo en ben yedder. En golovin en martins zijn rasechte voetballers geen noni die als een kip zonder kop rent zonder of veerman met zijn trage handelingssnelheid. Beetje meer kennis en respect aub voor Monaco. Ruud kan heel goed ouwehoeren ja ook na Bielefeld maar na Monaco gaan we zien of je hem nog steeds als ambassadeur zien. Ik heb alle wedstrijden nog geen hand van de trainer gezien en bij 1-1 stand tegen Villarreal gebeurde er ook geen wissel of tactische wijziging dat je denkt van wauw. Probeer af en toe die bril af te zetten want het id hetzelfde geval als van Bommel. Mooie topvoetballers voor PSV geweest maar geen garantie vandaar de aanwezigheid van Rutte.

18 juli 2022 om 18:43

Dat mag jij vinden. Ik wil Ben Yedder en Embolo niet ruilen tegen onze talenten Madueke en Gakpo. Hebben we ook nog Luuk in de punt. Wat btreft Villareal heb jij er werkelijk geen kaas van gegeten dat blijkt wel weer. Hoe wil je tactische wijzigingen doorvoeren als je een heel team wisselt de tweede helft? Aan het einde stonden alleen nog Van Ginkel en Benitez in het veld. Wat verwacht je?

Ik verwacht niks van noni net als vorig jaar zo een beetje. Zelfs Bakayoko is bijna even goed en van Ginkel hoort niet eens bij een topclub te spelen. Gakpo is goed ja maar die spelers heeft Monaco ook. Op een hele goeie dag heb je een kans miss maar los van die keeper is de verdediging niet CL waardig. Ik voorzie grote problemen en ruudje zijn status zal snel afbrokkelen.

18 juli 2022 om 20:42



Maar Monaco moet ook een goede dag hebben om PSV te verslaan. Noni zal mits fit steeds beter gaan worden. Ik wil niet op z'n Nederlands Ruud alweer afserveren, hij maakt in ieder gevaal een goede open realistische indruk achter. Over van Ginkel zijn we het eens.

We gaan het zien gun jullie voor het Nederlandse voetbal en ik denk als je de CL halen dat wijnaldum dan gaat komen. Is wel de helft van 9 (4,5 miljoen salaris) maar dat kan dan bij kwalificatie. Heb niks tegen Ruud maar niet meteen titelkandiaat zeggen of we gaan Monaco pakken. Cocu of koeman was miss een veiligere keuze geweest en bij de laatste was gini er al. Gewoon laten zien en nederig zijn vanwege de lange afwezigheid in de CL. En niet weer flateren op het moment suprême. Wil cody zien vlammen zoals hij dat ook durft tegen Fortuna. Meerdere teams in de CL is altijd goed voor Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren