Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk: ‘Waarom zou PSV ze eigenlijk niet allebei halen?’

Laatste update:

Ter opvolging van Georginio Wijnaldum is PSV dit seizoen al een paar maal gelinkt aan verschillende middenvelder. Nemanja Gudelj, Davy Pröpper en Marko Vejinovic zijn genoemd als potentiële kandidaten voor de landskampioen, al is eerstgenoemde niet meer haalbaar. Bert van Marwijk denkt dat het Vitesse-duo Pröpper en Vejinovic goed zou passen in Eindhoven.

/

Pröpper debuteerde bij zijn huidige club in de Eredivisie en speelde inmiddels al 131 wedstrijden voor Vitesse. Hij gaf al aan open te staan voor iets nieuws en volgens Omroep Gelderland is er reeds een verkennend gesprek geweest met PSV. Van Marwijk vindt het een logische keuze van de kersverse kampioen. Hij zegt tegen Voetbal International dat PSV eigenlijk ook Vejinovic erbij zou moeten nemen.

“Ze zouden beiden niet misstaan bij een club als PSV. Het zijn twee van de betere middenvelders in Nederland. Bij een club in de Nederlandse top komt er net wat meer druk bij kijken dan bij PSV. Waarom zou een club als PSV ze eigenlijk niet allebei halen? Andrés Guardado is van nature een linkshalf. Met Vejinovic én Pröpper zou je een ideaal middenveld kunnen vormen”, meent de ex-bondscoach.

De vraag is echter of PSV echt dubbele zaken zal doen met Vitesse. Phillip Cocu heeft immers ook nog de beschikking over Adam Maher, die voor enkele miljoen euro’s overkwam van AZ. Daarnaast is Stijn Schaars er nog en beschikt de club over Oscar Hiljemark en verschillende jongere talenten op het middenrif.

Als ik PSV was, zou ik...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben wel gecharmeerd van Propper, maar Vejinovic is een leuke technische voetballer maar voor de rest is het niet bijzonder.

6 mei 2015 om 15:47

Ik zie Vitesse deze twee spelers niet verkopen aan een club in de eredivisie.

6 mei 2015 om 17:02

Volgens mij heeft vejinovic er de mentaliteit ook niet voor. In belangrijke wedstrijden steekt hij zijn kop in het zand.

Maher draait nu juist goed dus dan is vejinovic overbodig. Pröpper of affelay gaat wijnaldum vervangen denk ik.

6 mei 2015 om 17:34

Verjinovic is inderdaad overbodig. Vind hem ook minder dan Pröpper die ik graag zie komen. Afellay zie ik ook graag komen maar wel met een normaal salaris etc.

Eerlijk gezegd weet ik nog niet of Wijnaldum überhaupt wel weggaat. Hij is eigenlijk klaar bij Psv, maar heeft het volgensmij wel naar zijn zin. + hij is pas 24. Denk CL hem ook wel binnen houdt.

6 mei 2015 om 18:57

Ik denk ook dat Wijnaldum nog een jaartje blijft. Hij zit naar mijn idee bij psv helemaal in zijn comfort zone, bovendien speelt psv champions league en is in 2016 het ek. Bij een nieuwe club van hoger niveau kan hij zomaar in zijn eerste seizoen op de bank belanden en daardoor het ek missen.

Alleen Pröpper is genoeg. Hendrix Hiljemark, Guardado, Maher, Ritzmaier (zal wel vertrekken denk ik), en als je dan Pröpper bij haalt heb je genoeg middenvelders.

6 mei 2015 om 14:03

probleem vind ik of Pröpper wel dezelfde kwaliteiten heeft als Wijnaldum. Wijnaldum is natuurlijk een klasse beter dan Pröpper, maar ik vind Pröpper een beetje een statige speler in de zin van niet zo behendig en sterk als Wijnaldum. Wijnaldum kan met een dribbel en op snelheid een man passeren, maar Pröpper heeft dat naar mijn idee minder. Juist die kwaliteit vind ik zo bij PSV passen (in het voetbal dat we dit jaar speelden). Verder hebben ze wel redelijk overeen dat ze allebei veel loopvermogen hebben!

6 mei 2015 om 14:08

Daarom zie juist Gudelj graag komen. Met Guardado heb je techniek en werklust, met Maher techniek en inzicht en met Gudelj de longen en werkethiek van Wijnaldum. Tevens heeft die kerel ook een prima schot en is het een leider. Helaas wordt hij blijkbaar medisch gekeurd bij Ajax...

6 mei 2015 om 14:26

Jij hebt duidelijk weinig wedstrijden van Vitesse gezien. Pröpper is juist erg sterk en erg technisch.

6 mei 2015 om 14:52

Gudelj gaat naar ajax. Was net op het sportjournaal.

6 mei 2015 om 15:27

@vitessekoen

Hij zegt toch niet dat Propper niet technisch is.hij is minder snel dan Wijnaldum, waardoor hij een mindere dribbelaar is. Maar hij wel andere kwaliteiten. Zoals beter passing. De vraag is echter of psv, wijnaldum met zo'n speler moet vervangen. Want je levert wel doelpunten in.

6 mei 2015 om 15:34

@ Mateja Kezman

Propper is juist de perfecte vervanger voor Wijnaldum. Guardado als voetballende Cvm, Propper als lopende box to box en Maher gewoon op de nummer 10 positie waar hij thuis hoort. Dan heb je alles weer wat je benodigd hebt in een middenveld. Daarnaast zou je nog kunnen kiezen om Schaars te laten gaan en Veijinovic te halen. Propper en Veijinovic zijn samen verantwoordelijk voor het goede voetbal en positie spel dat Vitesse speelde. Dat die niet hoger zijn ge-eindigd is bizar.

6 mei 2015 om 16:00

@D-Bergkamp

Nee, nee en nog eens nee. Het wordt tijd dat Guardado eens gebruikt wordt op de positie waar hij het beste is, namelijk links op het middenveld. PSV speelt bovendien niet met een 10.

Door Guardado als CVM te gebruiken verzwak je het middenveld, zeker als Maher dan met Propper moet gaan spelen. Dan is je middenveld een stuk zwakker dan het zou kunnen zijn.

Hendrix is als CVM minstens zo goed als Guardado op die positie, maar Guardado is stukken beter dan Propper. Maher is de zwakste schakel op het middenveld.

6 mei 2015 om 17:37

Helemaal gelijk, maar PSV speelt niet met een nummer 10. Guardado cvm en daarvoor 2 cm's. Dit seizoen kwam Wijnaldum vaker voor de goal, mede door zijn taak, maar ook door zijn snelheid. Maher hoeft ook niet meer op 10, heeft zich al aangepast aan de speelstijl dit seizoen. Met name na de winterstop.

6 mei 2015 om 17:40

Hendrix is echt niet minstens net zo goed als Guardado. Heeft nog te veel slordigheid in zijn spel. Wel veel potentie maar nog niet klaar als basisspeler. Naarmate het seizoen zal hij dit wel worden, mits geen blessure. Ben het met je eens dat Guardado meer op linksmid thuis hoort. Maar op dit moment hebben ze gewoon geen betere cvm.

En wat betreft Maher, totaal niet met je eens. Maher was dit seizoen inderdaad de zwakste schakel, volgend seizoen zal dat echt niet meer seizoen. Dan eist hij gewoon ballen op etc. Geloof me.

8 mei 2015 om 12:17

Hendrix vult zijn rol op cdm anders in. Hendrix is echt iemand die vlak voor de defensie blijft staan in balbezit, Guardado wil nog wel eens het hele veld over zwerven. Guardado brengt natuurlijk veel meer voetbal dan Hendrix, maar met Hendrix voor de verdediging heb ik toch iets meer vertrouwen in het spel van Psv, iets meer verdedigende zekerheid.

6 mei 2015 om 15:05

Ik zie toch liever Veji dan pröpper.

Propper en Ebecilio zullen 2 goede aankopen zijn voor Psv Maher lekker banken.

Guardado Ebecilio en Propper basis !

6 mei 2015 om 14:53

En Hiljemark , Schaars, en Hendrix? Ook op de bank?

6 mei 2015 om 15:03

Ebicilio heeft zelf bij Twente niet eens een basis plaats dus wat heeft hij dan bij PSV te zoeken?

6 mei 2015 om 15:08

bj twente zijn ze gek hij hoort vind ik gewoon basis te staan! maar goed je speelt volgend jaar CL dus ja hendrix bank en schaars zeker!

6 mei 2015 om 17:45

Maher banken voor Ebecilio? Doe die Tukkerbril aub af. Maher is gewoon een klasse beter als hem. Maher gaat volgend jaar domineren op het middenveld bij Psv.

6 mei 2015 om 18:13

eerst zien en dan geloven

Je kan ze wel allebei halen, alleen dan moet er 1 middenvelder worden verkocht (naast Wijnaldum).
Anders krijg je teveel van het goede, er moet wel een balans zijn namelijk.

PSV zou misschien ook voor Boëtius moeten gaan ook al wilt hij niet verlengen bij Feyenoord en dan nog miss voor vilhena.

Ik dacht dat Psv de jeugd wat meer de kans ging geven. Ik snap wel dat zo'n Ritzmaier weg wil als er zulke valse beloftes worden gedaan.

6 mei 2015 om 15:07

Ritzmaier heeft in het begin van het seizoen genoeg kansen gehad om iets te laten zien, maar dat is hem niet gelukt. Wil niet zeggen dat hij niet kan voetballen, maar heeft wel erg veel vertrouwen nodig om het te laten zien. Lijkt me dan ook het beste als hij zich verder ontwikkelt op een iets lager niveau. Volgend jaar bij NEC ofzo.

Propper en vejinovic zijn allebij geen talenten meer en zouden voor psv van waarden kunnen zijn, maar zullen nooit verder doorgroeien.
Hoop erop dat psv ook wat verder kijkt dan het aankomend jaar, en dan vallen deze 2 spelers toch af. Kun je beter dat geld investeren in tapia.
Ik denk dat Maher volgend seizoen zijn waarden kan vergelden in de ED. Komt wel kracht tekort voor de CL. In die wedstrijden zou ik dan ook liever vejinovic zien spelen.

6 mei 2015 om 16:23

Ritzmaier is gewoon gewogen en te licht bevonden. Hij heeft dit seizoen gewoon te weinig goede dingen laten zien, zelfs in Jong PSV kon hij vaak niet uitblinken. Dat heeft niks met valse beloftes te maken.

6 mei 2015 om 17:45

Ben je nou aan het trollen of heb je de afgelopen jaar onder een steen gelegen? Ritzmaier heeft de afgelopen seizoen genoeg kansen gehad. Hij is simpelweg te licht bevonden voor Psv.

Vindt die beide spelers van Vitesse echt overschat. Houden zich voornamelijk staande met het maken van overtredingen....

6 mei 2015 om 21:08

Als je kwaliteiten van Propper niet ziet vraag ik me af wat je op Voetbalzone doet

Pröpper en Vejinovic en dan hebben we nog Maher, Guardado, Schaars en Hendrix. Er vanuit gaande dat Ritzmaier en Hiljemark vertrekken.

6 mei 2015 om 15:10

Hiljemark verhuren lijkt me ook het beste, heb bij hem de hoop nog niet opgegeven

Acers,

Wat bedoel je nu met jeugd inzetten ? PSV is nog altijd een topsport vereniging waar alleen de beste spelen en niet degene die in de jeugd hebben gezeten. Psv heeft jeugd maar alleen de beste komen in het eerste de rest wordt aangekocht. Ritzmaier deed het idd leuk bij Cambuur maar bij psv is de verwachtingspatroon gewoon hoger.

Ritzmaier krijgt elke dag de kans op de training om te laten zien dat hij goed genoeg is voor een basisplaats, Helaas voor hem is dit dus niet. Dan zal hij waarschijnlijk verkocht worden een club in de subtop of iets lager. En psv gaat weer verder om een kampioenselftal te maken.

k heb ook niet het idee dat er in jong psv nu 1 voetballer zit die het red in het eerste in de a jeugd misschien bergwijn maar meer ook niet. Psv wil echt wel de jeugd een kans geven maar ze moeten zichzelf ook bewijzen dat ze beter zijn dan degene die spelen.

6 mei 2015 om 15:46

Als ritzmaaier niet doorbreekt dan weet ik echt niks van voetbal. Die jongen gaat het maken netals maher en narsingh. Als ik iemand van vitesse zou kopen dan was het vejinovic of leerdam maar PSV moet alleen berghuis kopen en de bank en jeugd doorschuiven

6 mei 2015 om 17:50

Feit: jij weet echt helemaal niks van voetbal. Als Ritzmaier doorbreekt in de top, dan zou hij dit seizoen wel meerdere wedstrijden in de basis hebben gestaan. En wat bedoel je eigenlijk bij de tweede zin? En onderbouw jouw aankopen eens.

7 mei 2015 om 10:47

Psv heeft geen aankopen nodig omdat het selectie al heel goed is maar vejinovic is een buitengewoon talent netals berguis. Leerdam word vaak onderschat maar in verdedigend en aanvallend opzicht 1 van de beste in de eredivisie en is echt de beste kopper van nederland. Leerdam zou psv beter maken netals vejinovic met zn trap. Berghuis niet kopen is een grote gemiste kans en ik vind propper overbodig als je maher en ritzmaaier hebt. Welke kansen heeft ritzmaaier gehad? Als hij niet bij psv doorbreekt dan wel bij een ander club. Hij gaat echt wel een vaste international worden voor oostenrijk ik ben er zeker van. In mijn hele leven heb ik maar 2 keer naast gezeten wat talenten betreft 1 was arnautovic en 2 tuncay sanli en v.d vaart kwam uiteindelijk wel in de top terecht. Alsnog zijn dat niet de minste spelers. Als je naar mijn favoriete spelers kijkt dan zie je dat de meeste spelers zijn doorgebroken of een transfer hebben gemaakt ik heb al meer dan een jaar geen spelers erbij gedaan dus antonia en uth had ik al erbij toen ze bij almelo en deventer speelden. Ik heb dit jaar alleen spelers van excelsior erbij gedaan. Als ik niks van voetbal weet dan snap ik niet waarom ik meestal gelijk krijg

PSV heeft een uitgelzen kans om te investeren in spelers op het veld.

Een sterk middenveld kan geen kwaad en de zwakkere broeders vallen vanzelf af. Doorselecteren heet dat.

Hoop echt dat ajax van der vaart haalt en psv affelay en feyenoord heeft kuyt dus op deze manier heeft de eredivisie meer naam hoop ook dat er europees een resultaat komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren