Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk reageert op ‘complete onzin’: ‘Ik betaal niemand uit staf’

Laatste update:

De Sydney Morning Herald kwam vrijdag met het verhaal dat Bert van Marwijk zijn eigen staf bij het Australische nationale team zou betalen. Volgens de krant was er bij de Australische voetbalbond geen budget meer om extra stafleden binnen te halen, waardoor de oefenmeester zelf de portemonnee zou hebben getrokken om zijn eigen staf mee te nemen. Van Marwijk doet dat verhaal nu af als ‘complete onzin’.

Van Marwijk heeft Mark van Bommel, Roel Coumans, Jurgen Dirkx, Taco van den Velde en videoanalist John Metgod meegenomen. De Austalische bond wilde volgens het verhaal van de Sydney Morning Herald geen veranderingen aanbrengen in de staf. Dit was tegen de zin van Van Marwijk, die graag zijn eigen staf mee wilde nemen en daarom zelf hiervoor zou hebben betaald.

“Ik lees nu pas goed wat ze geschreven hebben, de commotie was me eerlijk gezegd eerst ontgaan”, reageert Van Marwijk op het verhaal van de Australische krant in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar dat ik mijn eigen staf zou betalen, is natuurlijk complete onzin. Niets van waar. Mino Raiola heeft namens mij de onderhandelingen gevoerd, Australië had een bepaald budget en daar zijn we heel snel uitgekomen.”

“Ik had nog wat aanvullende wensen, wilde wat parttimers in mijn staf, zoals scouts en video-analisten. Het klopt dat ik deze klus niet voor het geld heb gedaan. Maar ik betaal niemand uit mijn staf, dat doet de Australische bond helemaal zelf”, besluit de oefenmeester, die in januari aangesteld werd als bondscoach van Australië. Zijn ploeg begint 16 juni aan het WK met een wedstrijd tegen Frankrijk en oefent voor die tijd nog tegen Hongarije.

Denk jij dat Australië de groepsfase van het WK overleeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan je als journalist leugens over iemand schrijven (ongeacht of het positief of negatief is)?
Hoe kan je diegene ooit nog recht in de ogen aan kijken? Hoe kan je slapen snachts? Geen schaamte? Hoe wil je ooit serieus genomen worden?
Walgelijk, de media/journalisten tegenwoordig.

8 juni 2018 om 17:46

Klopt, verbaas mij ook altijd over zulke mensen. Dit is dan niet zo'n serieuze zaak, maar de media heeft de macht om iemand compleet kapot te maken, terecht of onterecht. Hoe kun je met jezelf leven al je leugens bedenkt met betrekking tot zeer serieuze zaken als moord, verkrachting of terrorisme? Maar achja, dit is een Voetbalforum.

On: Benieuwd hoe Bert het gaat doen. Als die weer de finale haalt is hij toch een WK coach

8 juni 2018 om 18:41

Nou dan kun je hetzelfde over Mino Raiola zeggen, waar zijn de Ajaccieden die nu kritiek hebben omdat hij Van Marwijk vertegenwoordigt

8 juni 2018 om 17:56

Je doet nu net of je dit voor het eerst meemaakt. Vroeger hadden we alleen de prive en story als roddelbladen maar sinds men ontdekt heeft dat de sportwereld zich hier ook uitstekend voor leent zijn dit soort berichten schering en inslag geworden. Het is sensatie en sensatie verkoopt.

8 juni 2018 om 19:33

Kaassie , dat bedoel ik niet. De vragen die ik stel die zijn gewoon oprecht. Wat voor iemand ben je en hoé krijg je het over je hart heen om het te publiceren? Ik vind het al erg genoeg als iemand liegt over onbekende mensen , laat staan leugens verspreiden naar de hele wereld toe. Hoe is zo iemand? Zijn de leugens anoniem geplaatst? Is hij wellicht je super toffe buurman die incognito van binnen toch wel een klootzak blijkt te zijn? Dit enn nog veel meer vragen die ik eigenlijk best wel eens zou willen stellen aan een van die klootzakken.

8 juni 2018 om 19:33

Kaassie , dat bedoel ik niet. De vragen die ik stel die zijn gewoon oprecht. Wat voor iemand ben je en hoé krijg je het over je hart heen om het te publiceren? Ik vind het al erg genoeg als iemand liegt over onbekende mensen , laat staan leugens verspreiden naar de hele wereld toe. Hoe is zo iemand? Zijn de leugens anoniem geplaatst? Is hij wellicht je super toffe buurman die incognito van binnen toch wel een klootzak blijkt te zijn? Dit enn nog veel meer vragen die ik eigenlijk best wel eens zou willen stellen aan een van die klootzakken.

8 juni 2018 om 19:34

Yoo chill man, er gebeuren veel ergere dingen in de wereld dat mensen doen alsof er niks aan de hand is.

Het leek me al een heel sterk verhaal, Bart laat de centen normaal gesproken niet zomaar liggen.

8 juni 2018 om 18:27

Bart?

8 juni 2018 om 20:28

Bart van Merwijk.

9 juni 2018 om 13:04

Baart van marwijk

Het is een beetje een gek verhaal. Waarschijnlijk heeft Van Marwijk genoegen genomen met minder salaris, zodat het aldus bespaarde geld kon worden besteed aan wat extra assistenten. Hij benadrukt wel heel erg dat hij ze niet uit eigen zak ‘betaalt’.

Denk dat dit verhaal een beetje uit zijn verband gerukt is.
Volgens mij ging het zo, dat van Marwijk genoegen nam met minder salaris als hij zijn staf bij elkaar kon kiezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren