Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk kritisch: ‘Ik wist niet meer of hij nu rechts- of linksbenig was’

Laatste update:

PSV strompelde in de laatste weken van het afgelopen jaar richting de winterstop en de hoop in Eindhoven was dat de spelers tijdens de onderbreking de batterij weer konden opladen. Zondag tegen VVV-Venlo ging het in de eerste wedstrijd van 2020 echter weer mis voor de ploeg van trainer Ernest Faber en Denzel Dumfries voorkwam met een goal in de blessuretijd zelfs op het laatste moment een nederlaag in Limburg.

Na afloop van het duel was Armindo Bruma een van de meest besproken spelers aan de kant van PSV. De Portugees international begon in de basis, maar werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald: “PSV verliest vandaag (zondag, red.) door Bruma”, is Pierre van Hooijdonk kritisch bij Studio Voetbal. “PSV creëert vandaag vijf open kansen en Bruma helpt ze allemaal om zeep. Ik wist zelfs niet meer of hij nu rechts- of linksbenig is.”

Van Hooijdonk krijgt bijval van Arno Vermeulen, die Bruma een ‘ongelooflijke miskoop’ noemt: “Eigenlijk doet hij het normaal, kijk maar naar zijn cijfers bij RB Leipzig en Galatasaray. Hij is gewoon geen doelpuntenmaker, dat was hij niet in Duitsland en niet in Turkije”, is de journalist duidelijk over de aanvaller, die afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro naar het Philips Stadion werd gehaald.

Naast Bruma speelde ook Olivier Boscagli een negatieve hoofdrol, aangezien de Fransman de strafschop veroorzaakte waaruit VVV op voorsprong kwam. PSV is momenteel bezig met de komst van Ricardo Rodríguez van AC Milan voor de linksbackpositie, maar Vermeulen denkt niet dat dit zaligmakend zal zijn: “Het gaat niet om posities. Ik denk dat ze het lek niet boven krijgen. Heeft niet te maken met balans, maar met totaal gebrek aan leiderschap.”

Bruma is een 'miskoop'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

15 miljoen is veel geld voor PSV, is veel geld voor iedere Nederlandse club. Je zou denken dat je met zo een groot geldbedrag een iets minderrisico neemt dan een jonge Portugese speler. Want had deze jongen het nou al écht laten zien bij Leipzig?

20 januari 2020 om 08:21

Nou, de beste jongen is inmiddels ook al 25. Je zou dus bij scouting prima kunnen zien wat hij zou moeten kunnen. Dit is gewoon een verschrikkelijke blunder van PSV en dat kost op meerdere facetten kapitalen... Dat geld krijg je nooit terug en hij kan absoluut niet scoren, zelfs geen 100% goals.... Ongelooflijk!

Hoe je het wendt of keert, Bruma is gewoon een enorme miskoop. En dat kun je eigenlijk ook van Boscagli en Baumgartl zeggen. Psv heeft afgelopen zomer geen gelukkige had gehad met de nieuwe aankopen. Wat me nog het meest verbaast, is het feit dat Bruma nog steeds als Portugees international wordt betiteld. Weet iemand wanneer hij zijn laatste interland gespeeld heeft ??

20 januari 2020 om 08:39

Tegen Litouwen, dus enalaatste interland van Portugal. En hij zat de laatste vier wedstrijden bij de selectie.

20 januari 2020 om 08:57

Bedankt voor je reactie. Bizar eigenlijk ! Dan is Portugal ook wel aardig gezonken qua niveau....

20 januari 2020 om 09:35

Valt wel mee toch? Nog niet zo lang geleden die nations league gewonnen. Ergens blijft bij die Bruma hangen (dat had de scouting van Psv blijkbaar ook) dat het een top talent is waarbij het er nog 'even' uit moet komen. Het gaat er alleen nooit uit komen.

20 januari 2020 om 10:43

Die jongen kan volgens mij echt wel voetballen. Vraag is nu wat wijsheid is want als je 'm nu te koop aanbiedt dan heb je een onderhandelingspositie van niks. Ik zou 'm nog minimaal een jaar houden en zoveel mogelijk laten spelen, desnoods bij Jong PSV om 'm ritme op te doen. De transferperiode is inderdaad niet de meest gelukkige geweest, Boscagli en Baumgartl hebben het nog niet laten zien maar zakken ook niet geweldig hard door het ijs. De hele negatieve teneur die nu om PSV hangt neemt praktisch alle spelers mee en dat draait vanzelf weer om.

Dat zag ik al aankomen. Iedereen was er zo blij mee, maar iemand die al jaren niks presteert zal met geluk ineens wel presteren maar 9 van de 10 keer blijft het hetzelfde.
En zeker als hij bij gelijkwaardige clubs niet speelt.

Bruma doet het niet best bij PSV maar dit is ook de verkeerde club voor hem, deze jongen is verschrikkelijk snel en is meer een speler voor een lage ploeg in een topcompetitie, die jongen mist ieder overzicht maar kan met zijn onvoorspelbaarheid wel wat creëren.

20 januari 2020 om 10:45

En toch zou hij in de volgens vele matige Eredivisie dan toch nog iets moeten laten zien? PSV is altijd vlijmscherp in het countervoetbal en is dominant tegen kleinere ploegen dus met zijn skills zou hij in ieder geval wat moeten kunnen laten zien. Beste is om volgens mij hem gewoon te laten staan en vertrouwen op te doen, regelmaat met dezelfde spelers om hem heen.

Ik vraag mij vooral af op basis waarvan Bruma is aangetrokken. Als je beelden terugkijkt van zijn wedstrijden in Turkije, dan zie je dat het puur snelheid is zonder echte slimmigheden. Doelpunten en assists.. ho maar. Het lijkt wel alsof John de Jong alleen een YouTube-video heeft gezien die de zaakwaarnemer van Bruma heeft laten samenstellen.

20 januari 2020 om 12:04

In turkije scoorde hij 11x in 30 wedstrijden. Dit is voor een buitenspeler toch niet verkeerd.

Op zich is de kritiek terecht, alleen is het voor hem natuurlijk lullig dat hij veel meer kritiek krijgt dan bijvoorbeeld een Marin of Alvarez. Deze spelers zijn ongeveer even duur, maar zijn inmiddels voorbij gestreefd door een tiener.

20 januari 2020 om 12:56

Als Alvarez en Marin in de basis moeten starten (net al Bruma) en zij presteren even weinig dan zullen zij ook kritiek krijgen hoor, ben maar niet bang. Verschil is echter dat zij (nog) geen basisspelers zijn. Ajax kan het zich ook wel meer permitteren om grotere bedragen uit te geven aan breedteversterkingen. Ik denk dat Marin in de toekomst nog wel van waarde gaat zijn, wellicht Alvarez ook op CV (en die heeft al een belangrijk aandeel gehad in het halen van de CL groepsfase).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren