Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk: ‘Hij is iemand die alleen hard werkt en snel is, dat is te karig’

Laatste update:

Feyenoord speelde zondag met 1-1 gelijk tegen aartsrivaal Ajax, maar de Rotterdammers maakten met name in de eerste helft een uitstekende indruk. Dat Feyenoord niet wist te winnen kan het alleen zichzelf aanrekenen, want in de eerste helft hielp de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een aantal grote kansen om zeep. Oud-spits Pierre van Hooijdonk is onder de indruk.

/

“Feyenoord heeft echt indruk op mij gemaakt. Je speelt tegen een goede tegenstander en iedereen verwachtte dat Feyenoord achterover zou gaan leunen, maar ze hebben vanaf de eerste seconde Ajax onder druk gezet én kansen gecreëerd”, laat Van Hooijdonk weten op RTV Rijnmond.

Van Hooijdonk is vooral te spreken over Dirk Kuyt, die vlak voor tijd de gelijkmaker produceerde. Bilal Basacikoglu, die in de openingsfase van de wedstrijd een gigantische kans miste, maakt minder indruk op de oud-international. Volgens Van Hooijdonk is Basacikoglu alleen snel en hard werken. “Dat vind ik te karig. Ik zie te vaak het idee niet bij hem.”

Is Bilal Basacikoglu goed genoeg voor de basis?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk hoort zo'n bal erin al doet Onana alles goed daar, laat Bilal twijfelen blijft lang rechtop en komt dichtbij. Bilal was Sinkgraven de baas en dat geeft ook aan dat Sinkgraven als back tegen een snelle vaardige buitenspeler gewoon riskant is, in de winter op zoek naar een nieuwe linksback en Sinkgraven voor achter Younes houden lijkt me. Zo'n Kongolo had ik graag bij Ajax gezien zeg, pfoe.

23 oktober 2016 om 23:02

Men gaat idd te snel voorbij aan hoe koelbloedig Onana bleef bij die actie. Hij lijkt met de wedstrijd beter te worden. Ik ben inmiddels om en tevreden met zijn inbreng.

23 oktober 2016 om 23:10

Dit hebben al verschillende mensen waaronder ikzelf gezegt; Onana is in potentie een Ajax 1 keeper die vooral moeite had met een verdediging plaatsen wat ook veelal door die taalbarrière kwam, nu staat Sanchez er en maakt hij een meer solide indruk. Als dat schot van Kuyt naar de kruising was gevlogen hing Onana daar, schot van Toornsta precies hetzelfde, Onana koppelt atletisch vermogen en reflexen en zal de tijd moeten krijgen om die rust te vinden en de verdediging goed neer te zetten, doet hij dat dan heeft Ajax gewoon een goede keeper aan hem. Vind misschien het mooiste hoe niets het heeft kunnen raken daar, bleef rustig onder alle omstandigheden, juicht als een gek bij het doelpunt van Dolberg en reageert niet op die belachelijke actie van Kramer waar hij even zijn been laat hangen om Onana tegen zijn hoofd te tikken na de goal, heel erg knap voor een 20 Jarige doelman die nu op 11 wedstrijden in Ajax 1 staat.

24 oktober 2016 om 00:01

Ik snap het wel hoor, Onana maakte soms zijn foutjes maar dat kwam meestal voort uit teveel tijd nemen met uittrappen of gebrek aan communicatie met verdediging, nu heeft hij Sanchez die hij naar zijn wil kan neerzetten maar blijft dat tijdnemen bij het uittrappen er nogsteeds inzitten, mits hij scherp is gaat dat goed. Als hij zich zeker van zijn plek gaat voelen kan dat terug komen, hij heeft die druk nodig verwacht ik.

23 oktober 2016 om 23:06

Ik hoopte ook heel erg dat Bosz met Dijks/viergever/riedewald/tete daar zou beginnen, omdat Sinkgraven alleen Kuyt misschien op snelheid en draaicirkel de baas zou kunnen zijn daar, en aanvallend tegen het fysiek sterkere Feyenoord ook geheid het onderspit zou gaan delven.

Waar ik al bang voor was werd ook realiteit: we lieten ons te veel meeslepen in het fysieke vechtvoetbal van Feyenoord, ik ben van mening dat als we de bal veel zouden rond laten gaan, en bij alle duels van je directe tegenstander probeert weg te draaien zodat hij je altijd vanuit je rug moet onderscheppen, dat dat een manier is om het fysieke spel een zware knauw te geven. Spelers als Ziyech, Dolberg, Traore, Younes, draaien zo snel dat je continu overtredingen en kaarten kunt uitlokken, als er een paar mannen op scherp staan kan je een stuk makkelijker onder het vechtvoetbal uitkomen, zeker als iemand toch te veel risico besluit te nemen en rood pakt.

Ik vond dat we te veel de ballen naar voren via het centrum zochten, waar je dribbelend en in de korte combinatie niet makkelijk langs el ahmadi - vilhena - kuyt gaat komen, omdat het alledrie werkpaarden zijn, en zich alledrie uitstekend positioneren.

23 oktober 2016 om 23:16

Voor mij zou Riedewald na Sanchez, Ziyech en Younes ( ja Younes ) de 4e man op het formulier zijn, enige in het elftal die verdedigend kan denken maar aanvallers kan laten renderen. Of het nu als LCV, Linksback of CVM is, op alle 3 de posities kan hij in voetballend opzicht iets toevoegen. Met Riedewald had je hier meer rust aan de bal gehad, ben ik zeker van. Maar enfin, ik ben het helemaal met je eens dat ze zich teveel lieten meeslepen in het duels aangaan - alle lof voor het Feyenoord middenveld daarvoor - waarmee je de aanvoer naar die 3 voorin bijna dood maakt. Ikzelf had denk ik Traore eruit gehaald voor Riedewald om Schone of Ziyech ( verkies Ziyech ) naar rechtsbuiten te zetten en te laten zwerven, met El Ghazi op links heb je een speler die net als Younes naar binnen moet alleen met een slechtere passeeractie maar beter schit.

23 oktober 2016 om 23:25

Véél beter schot ja, Younes schoot hem er laatst tegen Vigo wel in zoals een speler zoals hij ze hoort te maken. Als hij ze vaker zo in de verre hoek weet te krullen, en daar veel op blijft trainen en beter in wordt, dan komt hij wat mij betreft in de buurt bij een Eden Hazard. Hij lijkt qua spel heel erg op hem al, hij heeft alleen een matig schot, en hij maakt geregeld de verkeerde beslissing.
Ik had misschien Schöne op rechtsbuiten gezet, puur omdat Ziyech op rechtsbuiten echt onbeholpen leek de paar keer dat hij daar speelde. Schöne heeft zijn waarde op rechtsbuiten al wel bewezen, hoewel hij ook beter op het middenveld is.

24 oktober 2016 om 00:06

Younes mist die snelheid van een Hazard en ook de inhoud - die hij als hij die sigaretjes die hij zo nu en dan rookt weg zou laten wel zou kunnen hebben - die hij nu mist. Hazard heeft die dribbel op topsnelheid ook, Younes gaat onder of na het dribbelen naar topsnelheid, dat wat Hazard heeft is wereldklasse dat wat Younes heeft een manier van voetballen. Als hij het schot van El Ghazi zou hebben en de drive van een Fischer dan had je in Younes de beste winger van de Nederlandse velden, nu hangt het nog teveel van momenten af.

24 oktober 2016 om 00:47

Hij kan bijzonder snel dribbelen op snelheid hoor, en zijn draaicirkel is zo klein omdat het zo een klein mannetje is. Hij heeft alleen geen topsnelheid, je moet hem niet te dicht op het middenveld willen inspelen, dan moet hij er nog 3x voorbij, omdat hij op snelheid altijd weer wordt ingehaald. Maar op de kleine ruimte vind ik hem niet veel onder doen hoor, vooral op zijn schoten en besluitvaardigheid vind ik hem matig. Zijn drive is niet zoals die van Fischer, maar ook niet iets op aan te maken. Maar ben het met je eens, maar met het schot van El Ghazi alleen al, zou hij denk ik ook al de beste zijn.

23 oktober 2016 om 23:07

Nou ik vond het mee vallen met dat bilal de baas was over daley. Ging gelijkop. Op snelheid was die ervoor bij maar 1 op 1 vond ik daley niet de mindere.

Lekker meepraten met de Feyenoord supporters.

Ik vond hem het niet zo slecht doen als de Feyenoord fans tijdens de wedstrijd deden doen beweren.
Ik ben het er overigens mee eens dat Berghuis een veel betere speler is, maar Basasicoglu werkte erg hard, was toch een behoorlijk aantal keer dreigend, en je kan hem ook niet al te veel verwijten dat hij die kans miste, want dat is gewoon niet iets waar hij erg goed in is, en waar hij ook niet voor gebracht werd.

Hij hield het veld goed breed, was continu diep op onze helft, wat er voor zorgde dat hij onze aanvallende backs meer op onze helft van de veldbezetting hield. Hij had beslissender kunnen zijn, maar een 5.6 is absoluut niet verdiend, en de haat al helemaal niet. Wel eens over nagedacht dat hij die kans daar miste omdat hij het vertrouwen niet voelt?

Ik ben overigens wel van mening dat Berghuis (weet niet of hij niet 100 fit was o.i.d.) een betere speler is, completer en veel doelgerichter.

24 oktober 2016 om 07:25

Selassi020 even iets uit de wereld helpen. Blial werd niet uigefloten Dgr Snoecks hielp even iets de wereld in wat niet waar was.

Het krediet dat Bilal heeft is laag echter ziet elke feyenoordsupporter dat hij de laatste weken beter word. Laten we wel voorop stellen dat hij die bal moet maken natuurlijk.

Berghuis is op dit moment ook niet in vorm en wat gaat er nu gebeuren wie gaat er banken.
Elia komt terug en toornstra zou je zeggen is ook een zekerheid. Word moeilijk voor van Bronckhorst

24 oktober 2016 om 15:56

"en je kan hem ook niet al te veel verwijten dat hij die kans miste, want dat is gewoon niet iets waar hij erg goed in is, en waar hij ook niet voor gebracht werd. "

Dat is dus wat Van Hooijdonk bedoelt met te karig. Van een aanvaller van Feyenoord mag je verwachten dat hij zo'n kans weet af te maken.

Vergeet niet dat dit inmiddels alweer zijn derde seizoen is bij Feyenoord. Supporters mogen dan best wel wat meer verwachten van een dure speler. Zijn statistieken zijn bijvoorbeeld minder dan een Elvis Manu.

Opvallende uitspraak van van Hooijdonk. Deze jongens heeft de meeste assists in de eredivisie. Hoe bedoel je 'alleen snel en hard werken'? Als je deze twee eigenschappen hebt, kom je al heel ver. Dit is te zien aan zijn ontwikkeling. Dit is zo'n populaire uitspraak zonder echte inhoudt. Typisch van Hooijdonk.

23 oktober 2016 om 23:13

Behalve dat Ziyech meer assists maakt heb je n punt. We zijn teveel geneigd te kijken naar wat een speler technisch kan. Bilal werkt hard, dat lijkt mij het allerbelangrijkste. Hij maakt stappen de laatste maanden. Laten we hem niet afschrijven ajb

23 oktober 2016 om 23:13

Kijk naar Kuyt, nummer 1 voorbeeld dat je met hard werken een mooie carriere kan hebben. Ben nooit fan geweest van Kuyt en was in mijn ogen ook niet een super voetballer, maar door zijn harde werken compenseerde hij enorm veel. Dus inderdaad, met hard werken en wat talent kun je ver komen!

23 oktober 2016 om 23:32

Gewoon goedkoop scoren van van Hooijdonk, hij was altijd al goed in inkoppertjes .
Wat is overigens de rede dat Berghuis niet start? Vorm of blessure?

24 oktober 2016 om 09:19

Vorm. Zijn basisplaatsen in de laatste weken waren niet bepaald indrukwekkend. Bilal deed het goed tijdens zn invalbeurten. Die kreeg uiteindelijk de kans in de basis en deed het niet onaardig. Vorige week kreeg Berghuis weer wat minuten als invaller en deed het direct prima, maar denk dat Gio het nog niet voldoende vind Berghuis zn basisplaats terug te geven.

Heel goed gedaan van onana idd lang blijven w8en maar pierre heeft hier gelijk met inzet en snelheid alleen kom je er niet, zou ijskoud moeten zijn 1op1 maar dan kan ie op trainen, had hem gewoon langs de keeper moeten slepen maar makkelijk praten als je er zelf niet staat voor de rest een voortreffelijk feyenoord gezien wat zichzelf niet beloond heeft maar niks aan de hand want nog steeds 5 punten voor en ajax moet nog tegen psv

24 oktober 2016 om 00:12

Plus het feit dat Bilal geen zuivere voorzetten kan geven. Vandaag zeker 4 mogelijkheden om vanaf de zijkant een medespeler in scoringspositie te brengen verprutst. Niet 1 bal kwam bij een medespeler! Anders waren er nog meer grote kansen ontstaan dan er nu al waren! Dat zegt ook iets over de zwakte vande Ajax verdediging. Had gewoon 4-1 kunnen worden!

24 oktober 2016 om 03:13

Je staat hem de hele wedstrijd uit te fluiten wat wil je? Dat ie er vleugeltjes van krijgt? Ik snap dat nooit, je fluit een jonge speler uit, denk je dat dat geen effect heeft op zijn spel? Natuurlijk wel. Zeker bij zo'n beladen wedstrijd wil je dat die jongens lekker zonder belasting spelen, sta je hem de hele wedstrijd uit te jouwen als een Ajacied. Natuurlijk komt er niks aan..

Hij heeft toch op Ziyech na de meeste assists in de ED?
Volgens mij kan die jongen heel behoorlijk voorgeven, maar gaat het meer om vertrouwen én onze rots in de branding Sanchèz natuurlijk.

24 oktober 2016 om 20:46

Uitfluiten door een paar fans gebeurde pas na 6x balverlies en zijn 4e verkeerde voorzet......

Bilal heeft mij nog niet één keer kunnen bekoren als rechtsbuiten. Af en toe doet hij iets leuks of goed (zoals tegen Luhansk), maar dat is echt te karig voor dit nivrau. Ik moet "Pi-air" daar gelijk in geven.

Bilal is inderdaad te karig. Hij krijg over 5 meter nog geen bal bij een medespeler. Hij is gewoon niet van het niveau Feyenoord. Ik vond Manu nog beter. Die was even snel en had een even slecht spelinzicht maar hij kon ten minste scoren.
Bilal geeft letterlijk 80% van zijn voorzetten af in de handen van de keeper of over de achterlijn. Dat kan gewoon niet.

Wat me ook opviel waren zijn voorzetten die zeer matig waren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren