Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem treurt: ‘Ik heb met Pelé gespeeld, maar Cruijff was beter’

Laatste update:

Willem van Hanegem heeft met droefheid kennis genomen van het nieuws dat Johan Cruijff aan longkanker lijdt. De 71-jarige icoon van Feyenoord speelde met Cruijff samen en noemt hem in het Algemeen Dagblad een ‘unieke speler’.

/

“Ik heb ook met Pelé gespeeld, maar Cruijff was beter. Ik schaar hem in de categorie van Lionel Messi en Diego Maradona. Of ik Cruijff nog een hart onder de riem wil steken? Ik kan zeggen: beterschap. Of sterkte. Maar hier zijn geen woorden voor”, zo wordt De Kromme door de krant geciteerd.

“Ik denk al de hele dag aan hem. Dit is niet te bevatten. Je hoopt gewoon dat het niet zo is. Dit hoort bij het leven. Iedereen kan ziek worden. Maar bij sommigen denk je: nee, dat kan niet waar zijn!”, aldus Van Hanegem.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Willem grote grote klasse.

Het is gewoon ook onwerkelijk. Je ziet Cruijff als de beste voetballer die Nederland gekend heeft, en als de grondlegger van Nederlandse successen in Europa en met Oranje. En dan besef je opeens door zo'n ziekte dat het ook maar een mens is.

23 oktober 2015 om 09:21

Het is en blijft een verschrikkelijke ziekte die iedereen kan overkomen. k*** maakt geen onderscheid. Hopelijk staan mensen er nu meer bij stil en stoppen ze met roken (al hoeft dat niet altijd de oorzaak te zijn), zijn ze bereid onderzoek te steunen en mensen in hun omgeving te stimuleren om hetzelfde te doen.

Laten we deze verschrikkelijke situatie aangrijpen om stappen te zetten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Nu is er media aandacht... Als het jantje of Pietje was geweest hoor je er niks over.

Heel veel sterkte Johan tegen je belangrijkste tegenstander ooit!!

23 oktober 2015 om 09:50

Precies, niemand is immuun voor k*** ook Johan Cruijff niet helaas.. Hopelijk is hij er snel genoeg bij en kan hij goed worden behandeld.

23 oktober 2015 om 10:02

Helaas weten we allemaal al dat na dit weekend iedereen gewoon weer doorgaat met zijn/haar leven..

On: Sterkte en beterschap!

Oranje niet naar Ek 2016.....nederlandse clubs verliezen massaal in Europa.....dit alles komt wel een keer goed.....aankomende tijd is er voor het Nederlandse voetbal maar één zaak van Echt belang...dat Johan Cruyff het zware gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte overwint. Heel Nederland staat achter jou Johan!! Sterkte.

Zou het niet mooi zijn....aankomende klassieker met een mooie steunbeteuging van zowel Ajax supporters (ook al kunnen ze er niet bij zijn) als Feyenoord supporters. De rivaliteit even laten voor wat het is...en laten zien dat we achter Johan staan.

23 oktober 2015 om 09:58

Laten we hopen dat dit gebeurd.
Helaas vanuit het verleden blijken bij beide clubs mensen te zitten die zulke dingen aangrijpen om te gallen en te verzieken.
En ja ik zeg "mensen" want dat zijn geen supporters.

23 oktober 2015 om 10:18

@fraxz

Ik denk dat dat wel meevalt. Lees op verschillende Feyenoord-sites,dat ook de Feyenoorders dit erg nieuws vinden. Zou me dan ook niks verbazen dat er wat aan word gedaan in de Kuip,als Ajax op bezoek komt.

23 oktober 2015 om 10:20

In dit geval gaat het wel om een speler met een (succesvolle) historie bij beide clubs, En vaak is dat wel een reden voor "simpele zielen" om dan wel respect te hebben.

23 oktober 2015 om 10:10

Dat zou mooi zijn. Ik zie het al voor me, in de 14e minuut gaat heel de kuip een minuut lang klappen voor Johan.

23 oktober 2015 om 10:23

Ze gaan 't in ieder geval tegen AZ doen..

23 oktober 2015 om 12:43

Een steunbetuiging staat in iedergeval al gepland voor de wedstrijd tegen AZ komende zondag, dat heb ik gezien op de Facebook site van de Feyenoord supportersgroep. Ik weet niet of er ook een steunbetuiging in de wedstrijd tegen Ajax komt.

Mooie woorden Willem... top. 👍

Ik heb toch vaak het gevoel dat mensen in Nederland niet realiseren hoe groot Johan Cruijf is en wat hij wel niet heeft betekend voor het voetbal. Pele en Maradona worden in hun land op handen gedragen.
Gelukkig erkent Van Hanegem dat!

23 oktober 2015 om 13:28

Daar is de voetbakcultuur natuurlijk ook heel anders. Voor veel mensen is voetbal zo'n beetje alles wat ze hebben. In nederland zijn er niet zo veel échte diehards

23 oktober 2015 om 14:35

kijk naar landen als Brazilie,Argentinie',Turkije,Engeland en de afrikaanse landen die leven voetbal

Mooie woorden van de kromme.

Ik zit dus weer door die uitspraken van Cruyff te bladeren en dat kan ik iedereen aanraden. Ik word daar zo gelukkig van. Hoe die man een hele voetbalfilosifie weet te verpakken in 1 oneliner is fantastisch. En dan lijken al die oneliners op het eerste gezicht nietszeggend, maar hoe langer je erover denkt, hoe meer inzichten ze bieden. De Cruyff-logica, daar kan ik alleen maar van genieten. Cruyff is een sieraad voor het voetbal, een sieraad dat hopelijk blijft behouden.

En eerste beterschap Johan! Je bent een levende legende en we hopen dat je der weer bkvenoo komt! Ten tweede geloof ik van hanegem helemaal! Messi maradonna Cruyff zijn voor mij de beste ooit en met kleur tv gezien, dus klasse

Cruijyff 1 vd beste ooit zeker in her rijtje pele maradona messi r9

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren