Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Hanegem stomverbaasd: ‘Imbeciel, weet je niet hoe slecht je bent?’

Laatste update:

Willem van Hanegem stoort zich aan het gedrag van de hedendaagse profvoetballer, zo laat hij blijken in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. De Kromme keek donderdagavond met verbazing naar Chelsea-aanvaller Kai Havertz, die woest werd na een wissel in de 64ste minuut. Chelsea ging op bezoek bij Manchester United kansloos onderuit (4-1), maar Van Hanegem vond de reactie van Havertz onbegrijpelijk. “Imbeciel, weet je niet hoe slecht je bent?”

Van Hanegem vindt het niveau van de miljoenenaankopen van Chelsea onthutsend zwak. “Ik zag nu een Duitser lopen, die heeft 80 of 85 miljoen euro gekost, die spits. Hij werd er gisteren (donderdag, red.) uitgehaald en dan zie ik hem tegen alles aan schoppen. Dan denk ik: imbeciel, weet je niet hoe slecht je bent? 85 miljoen! Elke keer staat hij er weer in en wordt hij er weer uitgehaald. Dat is toch verschrikkelijk om te zien man.” Havertz speelde dit seizoen tot dusver 46 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor negen doelpunten en een assist. Tegen United werd hij na ruim een uur spelen vervangen door João Félix, die de eretreffer voor zijn rekening nam.

In de podcast springt Van Hanegem in de bres voor Hakim Ziyech, van wie hij al jaren openlijk fan is. Het clubicoon van Feyenoord was zelfs aanwezig tijdens de afscheidsceremonie van de linkspoot bij Ajax. “Ik vind dat zo’n geweldige speler. Hij gaf nu ook weer een geweldige bal bij die goal. Maar Ziyech mag slechts af en toe invallen... Ik geniet als hij voetbalt. Bij die vent (Frank Lampard, red.) komt hij nooit aan bod...” Van Hanegem vond Chelsea minder slecht dan de eindstand doet vermoeden. “Ze hadden drie of vier doelpunten kunnen maken. Kolere zeg...”

Ook van voormalig Ajacied Antony is Van Hanegem niet gecharmeerd. “En die gozer van honderd miljoen man, die bij Ajax vandaan komt. Die lag erbij alsof hij zijn been kwijt is. Honderd miljoen! En dan lopen er nog een paar tussen die 110 miljoen hebben gekost. Dan denk ik: ben je wel helemaal goed bij je hoofd? Kun je niet iets anders doen met je geld? Iemand die verstand heeft van voetbal, of kijk op voetbal heeft, neemt die gasten niet voor zoveel geld. Als ik dan zit te kijken is het echt een ergernis.” United verzekerde zich dankzij de overwinning van Champions League-voetbal, terwijl Chelsea komend seizoen Europees niet actief is.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3424555677
2Liverpool3422844174
3Manchester City3222734473
4Aston Villa3420682166
5Tottenham Hotspur3218681660
6Manchester United3316512153
7Newcastle United33155131550
8West Ham United3413912-948
9Chelsea3213811447
10AFC Bournemouth3412913-1145
11Brighton & Hove Albion32111110244
12Wolverhampton W.3412715-843
13Fulham3412616-442
14Crystal Palace3410915-1239
15Brentford349817-735
16Everton3411815-1233
17Nottingham Forest347918-1826
18Luton Town346721-2825
19Burnley 345821-3223
20Sheffield United343724-5916

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar heel Chelsea is slecht... Met zo'n waardeloze trainer als Lampard valt er sowieso niets te halen. Havertz wordt al jaren misbruikt op allerlei posities, spits, rechtsbuiten. Chelsea heeft bijna niemand die beter is dan Havertz, dus helemaal niet vreemd dat hij zoveel speelt... En dan over Ziyech beginnen, die heeft het ook gewoon niet waargemaakt, 1 leuke wedstrijd en dan weer 3 matige.

26 mei 2023 om 21:16

Die laatste zin, lees ik dat oprecht van een Ajax fan? Petje af hoor

Havertz kan bij veel van ons sowieso niet meer stuk puur door zijn goal in de CL finale. Hij levert inderdaad niet wat er op die positie verwacht mag worden maar je ziet bij vlagen dat die man echt een grandioze techniek heeft. Ik zou hem met een manager die iets van tactiek afweet voor langere tijd op zijn natuurlijke positie willen zien, ik denk bijvoorbeeld dat hij bij Bayern de plek van Muller naadloos had ingevuld toen Lewa daar nog zat.

Chelsea heeft een wereld selectie. Maar team Cambuur.
Op de keeper na hebben ze elke positie en wereld speler.
Echt vreemd dat Potter niks van kon maken.
Lampard is sws een matige trainer dat hij faalt is geen wonder.

Wat overdreven om Havertz dan imbeciel te noeme, eerder onprofessioneel. Hij is ook geen echte spits dus daar hoef je hem niet op af te rekenen. Het hele team hangt totaal niet samen dus dat helpt zo’n speler ook niet. Als je nu Chelsea mocht managen in Football Manager dan zou je de helft van het team verkopen en spelers kopen die willen werken voor het team en in een fatsoenlijke tactiek kunnen spelen met een echte diepe spits.

Haha het is zo doorzichtig. Tot nu toe laat zelfs Antony meer zien dan Ziyech maar goed, dat ziet opa niet meer. Het wordt tijd dat hij tegen zichzelf in bescherming wordt genomen want dit slaat nergens meer op. Continue zelfde verhalen en zelfde favorieten alleen zien alle trainers het anders. Gek hè

26 mei 2023 om 18:40

GJ7300. Antony wordt gewoon tegen beter weten steeds opgesteld vanwege zijn transfersom en de coach die zijn gelijk wil halen (wat niet gaat lukken). Ik vind deze spelers net zo veel (gewoon helemaal niks dus) laten zien. Allebei gewoon miskopen dus

26 mei 2023 om 20:23

Bergkamp heeft 2 seizoenen het predicaat als miskoop gehad.

Grealish droeg vorig jaar het predicaat miskoop en dat is een speler die de overstap maakte binnen één competitie.

Hoe vaak ik hier wel niet gelezen heb dat FdJ een grote miskoop zou zijn.

Nu weet ik niet of Salah of KdB ook als miskoop bestempeld zijn maar die werden wel afgeschreven door Chelsea.

Bergkamp heeft zijn belofte meer dan ingelost, Grealish en FdJ zijn ook uitstekend bezig. Salah en KdB spreken voor zich.

Geef/gun een speler tijd, ongeacht de transfersom, want meer dan eens is het tegendeel bewezen.

Wat Antony betreft, als je niet wil zien dat hij verdedigend ongelooflijk veel bijdraagt, in opdracht van EtH om een Ch-league plaats vast te stellen, dan vraag ik mij af of je er wel kijk op hebt....

26 mei 2023 om 20:30

Wat irritatie geeft,ishet gedrag van de speler vaak, waardoor ze 1-0acterstaan,spelers zouden hierin veel beter begeleid moeten worden.

26 mei 2023 om 21:34

Douwe. Volgens mij staat hij in de aanval? Leuk dat hij verdedigend veel arbeid levert, maar daarvoor staat hij niet op het veld. Antony was ik persoonlijk nooit echt kapot van. Vond het altijd een blaffende hond die niet vaak bijt. Maar dat je zijn verdedigende arbeid erbij moet halen om je punt te maken zegt natuurlijk al genoeg. Echt goede voetballers horen na de wedstrijd niet 'je hebt hard gewerkt', maar die horen 'je hebt goed gevoetbald'.

26 mei 2023 om 22:26

"Leuk dat hij verdedigend veel arbeid levert, maar daarvoor staat hij niet op het veld."

Dat is dus de vraag, daarom haal ik ook de verdedigende arbeid aan.

Ik denk dat Antony de opdracht krijgt om flink wat vuile meters te maken en dat alles om een Ch-plaats vast te stellen. Het eerste jaar van EtH en o.a Antony, de eerste 2 wedstrijden hard onderuit. EtH heeft daar op geanticipeerd door te zorgen dat het verdedigend goed staat en daar is Antony deels het 'slachtoffer' van.

Bij Ajax had Antony aanvallende ondersteuning van Mazraoui maar nu bij Manchester is het bij tijd en wijle dat hij de verdedigende ondersteuning is van de rechtsback en dit alles gaat ten koste van zijn aanvallende energie/kracht ergo hij staat er wel voor op het veld want het is in opdracht van... (als het klopt wat ik zeg).

Bij Ajax liet hij al zien niet vies te zijn van verdedigende arbeid en dit seizoen bij United heb ik hem ook meerdere belangrijke intercepties zien doen.

En als het dan klopt wat ik zeg dan geeft dat ook aan dat Antony zich kan en wil wegcijferen voor het team dus minder ego is dan zijn spel doet voorkomen

Laten wij volgend seizoen oordelen en leg die controller aan de kant, het is geen PES/Fifa/FM...

26 mei 2023 om 22:33

Douwe. Ik denk persoonlijk dat Ten Hag liever heeft dat hij er 1 inschiet per wedstrijd, dat dat hij de hele flank bestrijkt? Maar inderdaad ben benieuwd naar volgend seizoen, maar verwacht er persoonlijk vrij weinig van. Je hebt spelers in de eredivisie die echt elke wedstrijd top waren, waaraan je zag dat die het niveau ontgroeid waren. Antony was niet zo'n speler. Die kon een 9 scoren om daarna 4 wedstrijden niks te laten zien. Dan ben je in mijn beleving echt niet klaar voor de PL bij een club die mee wil doen om de prijzen.

26 mei 2023 om 22:53

Hij was het niveau ook niet ontgroeid en juist daarom heeft hij meer tijd nodig. Dat hij zo'n transfer wil maken begrijp ik wel.

Het is leuk als Antony er 1 schiet (wat hij in een grote wedstrijd heeft gedaan) maar wat schiet EtH ermee op als United over diezelfde flank 2 doelpunten tegen krijgt omdat Antony niet mee verdedigd. Geloof mij, EtH heeft voor zekerheid gekozen en alles is daaraan ondergeschikt (terecht i.m.o).

Het prijskaartje kan hij niets doen maar precies daarom krijgt wordt hij zo kritisch bekeken want als je € 100 miljoen hebt gekost dan moet je er direct staan en leveren. Dat is zo'n flauwekul en ontzettend kortzichtig.

26 mei 2023 om 18:54

Anthony komt in alles tekort voor een club als United en de EPL. Echt in alles. Honderd miljoen voor een speler die in de eredivisie niet eens bij de top 5 beste spelers behoorde is echt onbegrijpelijk en dat mag je Ten Hag aanrekenen. Gisteren had je twee clubs op het veld staan die gigantisch veel geld hebben uitgegeven en beiden maar een middelmatig team hebben. Geen absolute topspelers, geen sterren, wellicht Casemiro, maar als je dan een City ziet en die hebben niet eens meer uitgegeven. Kwestie van beleid.

Havertz was zo verschrikkelijk goed bij Leverkussen. Die wordt helemaal kapot gemaakt bij Chelsea, net als alle andere spelers trouwens. Volgensmij haalt niemand daar z'n niveau.

Havertz vind ik persoonlijk nou een van de weinige spelers bij Chelsea die wel bovengemiddelde kwaliteiten heeft. Maar het is inderdaad te triest voor woorden dat Chelsea ondanks al dat geld geen fatsoenlijke spits heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren