Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem heeft bedenkingen bij Depay-transfer: ‘Wat is veel geld?’

Laatste update:

Willem van Hanegem is benieuwd hoe Memphis Depay gaat presteren bij Manchester United. De trainer in ruste snapt dat de aanvaller van PSV geen ‘nee’ kon zeggen tegen een overstap naar Old Trafford, maar geeft aan dat een hoge transfersom geen garanties biedt.

/

“Ik heb nog wel mijn bedenkingen”, erkent Van Hanegem maandag in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Natuurlijk betalen ze een enorm bedrag voor hem, maar wat is tegenwoordig nog veel geld in de voetballerij? Er wordt door zakenmensen met geld gesmeten. Spelers die 80, 85 miljoen euro hebben gekost, zitten momenteel gewoon op de bank.”

De aanwezigheid van Louis van Gaal was voor Depay een belangrijke reden om zijn keuze op Manchester United te laten vallen. “Dat hij onder de hoede van Louis komt, is wel goed voor hem, denk ik. Louis zal er bovenop zitten. Nu een paar spelers die een godvermogen hebben gekost, geen succes blijken te zijn, zal hij zich in Manchester niet zo veel meer kunnen permitteren.”

Denk jij dat Memphis Depay komend seizoen al basisspeler van Manchester United zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het teveel geld voor kaliber depay

11 mei 2015 om 08:32

Dat vind iedereen denk ik wel. Het is absurd hoeveel geld United smijt. Niet alleen aan transfersommen maar ook aan salarissen. Spelers als Smalling die 5 miljoen per jaar verdienen waar gaan we naar toe?!

11 mei 2015 om 08:44

@nikes, bij een laagvlieger zoals Hull City of Sunderland verdienen de spelers gemiddeld 2 miljoen pond per jaar. Pure waanzin natuurlijk als je ziet hoe goed die spelers zijn.

11 mei 2015 om 08:35

Is gewoon een normale prijs hoor. Als hij in Portugal speelde kostte hij 45mil..

Elke speler die City, Utd, Chelsea koopt is gemiddeld 30mil.

11 mei 2015 om 08:46

Tuurlijk normaal, alleen in Portugal was die geen topscorer. Als je daar net zoals een Falcao of een Martinez eruit steekt dan ben je al een topper.

11 mei 2015 om 08:50

Dat valt wel mee, depay zit bij de 10 duurste aankopen aller tijden van manchester en ze hebben echt wel meer dan 10 spelers gehaald afgelopen jaren.

11 mei 2015 om 10:08

Je schat dan de Portugese competitie veel te hoog in. Hij had daar ook topscoorder kunnen worden. Niveauverschil binnen die competitie is zo groot.

12 mei 2015 om 14:40

Hij bedoelt te zeggen dat er in de Portugeze competitie keihard verdedigd word. Het is een verdedigende competitie. In Nederland weten we niet eens wat verdedigen is. Dus ik denk dat Fron010 gelijk heeft.

11 mei 2015 om 10:52

Ik vind het vrij goedkoop. Hij is het beste aanvallende talent ter wereld dit seizoen. Man U had ook zo 40 miljoen betaald. Sterker nog, dat is het bedrag wat engelse media nog steeds aanhouden

Ik heb mijn bedenkingen niet. Depay is zometeen omgeven door veel betere spelers dan bij Psv. Daarnaast heeft deze jongen een drive, dat brengt hem overal. Ik denk dat hij de revelatie gaat worden daar. Als Blind zich in de basis kan spelen bij Manu, dan kan Depay dat iig ook...

11 mei 2015 om 08:48

Je vergeet dan Blind zonder van Gaal lekker op de bank zat, United had hem nooit moeten halen met zulke spelers kom je geen zak verder. Fellaini, Carrick en die Spanjaard zijn allen beter en verder dan Blind gewoon een onnodige aankoop waar van Gaal een topper in is. Depay gaat hard falen of het maken, ben benieuwd een Young draait ook weer onder van Gaal dus die kan je niet zomaar eruit spelen als Depay zijnde.

11 mei 2015 om 09:30

Depay is een aankoop van van Gaal. Die gaat ongetwijfeld speeltijd krijgen onder Louis.

11 mei 2015 om 09:36

Waarom is Blind een onnodige aankoop? Je noemt spelers als Fellaini en "die Spanjaard"herrera, was jij geen Unitedfan?) op terwijl zij geen controleur zijn. Je ziet hoe vaak Carrick en Shaw geblesseerd zijn geraakt. Een tweede controleur was dus echt nodig en daar heb je Blind voor, voor de rest heb je geen controleur meer over.

11 mei 2015 om 09:58

Ik volgde united volop, maar sinds van Gaal en dat gekoop met die waanzinnige bedragen zoals een Falcao volg ik het wat minder, Blind is geen kaliber united dat moet je toch wel erkennen, loopt zat beters op andere velden voor diezelfde prijs.

11 mei 2015 om 10:54

Gaat er niet om, jij zegt dat hij niet nodig was omdat je al Fellaini en Herrera enzo al had, dan snap je er ook weinig van toch? Die spelers zijn geen controleurs en Blind wel. Er was een controleur nodig en ondanks dat Blind het de laatste wedstrijden minder doet, heeft hij ook veel goede wedstrijden gespeeld.

11 mei 2015 om 14:07

Blind controleert tegenwoordig vrij weinig hoor

Het is zeker een groot talent. Ik hoop alleen dat hij zich in Engeland heel snel aan gaat passen. Gisteren een keertje extra op hem gelet en dan valt het op dat hij wel heel makkelijk naar de grond gaat en toch nog van die maniertjes heeft. Dat zal er in Engeland echt heel snel uit moeten, anders ben ik bang dat het hem daar niet gaat worden voor Depay.

Voetballen kan hij zeker, maar de stap van PSV naar Manchester United is wel erg groot. Hopen dat hij snel bij het niveau kan aanhaken.

Dat er uberhaupt mensen zijn die denken dat hij nu al gaat falen, laat hem daar eens een half jaar spelen en oordeel dan, zoals Fron010 al aangeeft, hij gaat falen of hij wordt de held, maar je kunt nog niks vergelijken omdat hij de eredivisie is ontgroeid.

11 mei 2015 om 12:34

Haha idd, en hij is gekocht als talent, 1e seizoen wennen en rustig brengen is gewoon heel normaal...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren