Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Ginkel is niet klaar voor Chelsea en moet eerst tussenstap maken'

Laatste update:

Marco van Ginkel gaat naar verluidt deze week voor de tweede keer praten met José Mourinho. Chelsea zou al een akkoord met Vitesse hebben bereikt over een transfersom van 8,5 miljoen euro, maar de middenvelder wil er wel zeker van zijn dat hij aan spelen toe zal komen. Hij hoopt dat Mourinho hem die toezegging kan doen, maar Van Ginkel doet er voor zijn ontwikkeling goed aan om eerst naar een andere club te verkassen.

/

Dat is althans de mening van een meerderheid van de bezoekers van Voetbalzone, die in de afgelopen dagen stemden op de poll Is Marco van Ginkel al klaar voor Chelsea? Ruim 11.000 mensen brachten hun stem uit en 67 procent adviseert de twintigjarige Amersfoorter om eerst een tussenstap te maken. 19 procent van de respondenten denkt dat Van Ginkel al wel klaar is voor Chelsea en 14 procent is van mening dat de spelmaker nog ten minste één seizoen in Arnhem moet blijven.

Het zou een logische oplossing kunnen zijn wanneer Chelsea Van Ginkel koopt en hem vervolgens bij een andere club, bijvoorbeeld Vitesse, stalt. Zo’n scenario lijkt zich echter niet te voltrekken, want Van Ginkel zou Mourinho hebben laten weten dat hij niet verhuurd wenst te worden. De Engelse tabloids schreven zondag ook dat Manchester United op het vinkentouw zit voor Van Ginkel, die in ieder geval te duur lijkt te zijn voor de Nederlandse topclubs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax / PSV bijvoorbeeld, andere mogelijkheid om naar Norwich City te gaan met Ricky van Wolfswinkel. Ik bedoel, daar heb je meer kans om speelminuten te maken dan bij Manchester United, Chelsea en bij Norwich speel je ook in de PL.

19 juni 2013 om 00:05

Precies. Stal hem het eerste jaar gewoon bij een Engelse middenmotor ; concurrentiestrijd met Mata/ramires/oscar/hazard gaat hij toch niet (meteen) winnen.

19 juni 2013 om 00:28

de strijd met Mata gaat die zowieso niet winnen hoe goed Mata dit seizoen speelde was echt bijzonder goed, door hem en Hazard en Lampard heeeft Chelsea zijn 3e plaats ook te danken

19 juni 2013 om 02:48

@vd Vaart

Ik vind het belachelijk van Vitesse om te denken, nadat ze een jaar mee hebben gedaan om de titel, meteen een concurrent te zijn van Ajax. Zonder Bony zouden ze toch echt in de middenmoot eindigen. Vitesse heeft geweldige spelers, maar Bony was vorig jaar toch echt de dragende kracht. Ajax zou Marco heel goed kunnen gebruiken, als Chris en Siem zouden vertrekken. Zo pikt hij ook heel wat ervaring op. Om hem in de middenmoot te laten spelen is wel een goed idee. Alleen vind ik dat hij wel een jaartje in de Eredivisie kan blijven.

19 juni 2013 om 07:33

Dat zonder Bony verhaal kennen we nu wel. Vitesse speelde niet zonder Bony, dus waarom zou je die situatie willen aankaarten? Zonder Messi is Barcelona nog niet de helft zo gevaarlijk, maarja, Messi speelt daar nou eenmaal he?

19 juni 2013 om 08:14

kom kom. Niet zo kortzichting Gentleman23

Ik weet dat jullie in elke topic roepen dat van Ginkel naar Ajax moet. Omdat jullie nog steeds de uitspraken van Jordania niet leuk vinden.

Maar kijk daar eens doorheen. van Ginkel komt niet. Maher ook niet. Omdat Ajax ook niet zoveel wil betalen.
En hadden jullie het geld, dan had Jordania het niet gedaan omdat hij graag zo snel mogelijk naar de top van Nedeland gaat. En als je maar elk jaar je beste spelers verkoopt aan de clubs uit je eigen competitie. Dan weet je dat die weg 100x lastiger wordt dan dat je ze niet versterkt.

Simpel toch?

19 juni 2013 om 08:23

Ja maar Bony gaat weg dus die Messi conclusie slaat nergens op

19 juni 2013 om 08:44

@ Ajaxtalentsftw

Als je het dan echt niet snapt...we hebben het over afgelopen seizoen. Als Vitesse nu een nog betere vervanger voor Bony gaat halen, wat dan?

19 juni 2013 om 16:58

@japperant

Als ja, klein woord met een hele grote betekenis. Het gaat volgend seizoen anders zijn bij Vitesse met een nieuwe trainer en een paar spelers die wellicht verttrekken. En wat de spelersselectie dan betreft ben ik nog benieuwd wie er gaan aanhaken en of ze meteen op niveau kunnen spelen. Dan heb ik het over nieuwe ploeg, nieuwe spelers etc..

En de Bony-verhaal mag bekend zijn onder voetbalminnend Nederland, Je kan niet eromheen draaien dat het waar is.

19 juni 2013 om 17:09

@joeyt

Je moet me ff uitleggen wie je bedoeld met jullie, want ik heb dergelijke uitspraken nooit gemaakt. Het gaat er mij alleen om dat ze zich net meteen als concurrent moeten bestrempelen, vooral nu ze een nieuwe trainer hebben en een paar vertrekkende spelers.

Als hij al naar Chelsea zou gaan zou hij denk ik geen 1 basis plaats hebben

Hij heeft veel talent en is niks minder dan Marin Ramires Mikel benayoun of Moses
Als ze 9 miljoen voor lens betalen dan vind ik 8,5 wat weinig voor van Ginkel
Maar misschien kunnen ze een percentage afdwingen van zijn volgende tranfer.
En misschien kunnen ze hem verkopen en dan nog een jaartje huren zodat hij nog wat volwassener kan worden en mee kan naar het Wk 2014
Daarna kan Chelsea dan aan een nieuwe generatie beginnen met jeugdspelers van Ginkel Lukaku de Bryne Courtois

19 juni 2013 om 00:11

8.5 is zeker weinig, zou hem aanraden eerst naar bijv. een swansea te gaan

19 juni 2013 om 00:18

Als van Ginkel bij Ajax of Psv zo'n seizoen gedraait had, zoals hij nu bij Vitesse gehad heeft, dan was hij gegarandeerd meer dan 9 mil waard geweest.
Vitesse is nog geen topclub en daar kijken de meeste buitenlandse clubs uiteindelijk toch naar.
De prestaties die spelers leveren bij een topclub (waar er ook meer prestatie druk is) wordt toch meegerekend.
Vandaar dat Lens ook meer waard is dan van Ginkel, ondanks dat van Ginkel zeker meer potentiewaarde heeft dan Lens.

19 juni 2013 om 07:17

Marin, Benayoun, Moses hebben geen basisplaats. Zelfs Obi Mikel stond maar 34 wedstrijden in de basis en Chelsea heeft er zo een 70 gespeeld.
Dus Van Ginkel zou beter moeten zijn dan al die spelers om eventueel in de basis te staan.
Als hij echt het talent heeft, zal hij ook nog wel naar een andere topclub kunnen, misschien niet dit jaar dan wel volgend jaar.

Als hij naar chelsea zou gaan zou die met juan mata moeten concureren. Dus dan heeft hij zoiezo geen kans

Hij kan beter naar een stabiel subtopper in Engeland gaan, Everton, Ncastle, Fullham ,dat soort stabiele subtoppers in Engeland waar meneer speeltijd krijgt.

19 juni 2013 om 00:23

Waarom is Newcastle stabiel?

19 juni 2013 om 00:33

Dit jaar niet , maar normaal gesproken eindigen ze wel in de subtop vandaar.

19 juni 2013 om 00:43

Eens in de zoveel jaar hebben ze een uitschieter, maar over het algemeen speelt Newcastle om plaats 14. Dat stabiele van jou kan de prullenbak in.

19 juni 2013 om 01:17

Ach, er zit weinig verschil in middenmoot en subtop in Engeland, vaak zijn er een stuk of 6 a 7 ploegen met een nihil onderling verschil aan het eind van de competitie.

19 juni 2013 om 01:24

Na het ontslag van Bobby Robson in 2004 en met name nadat Shearer ermee stopte als voetballer is Newcastle nooit meer top/subtop geweest.
Ze zijn na Bobby Robson nog 1x 7e geworden in 2005-2006 en 1x 5e geworden in 2011-2012.
Dus subtop kun je Newcastle niet echt meer noemen vind ik, die 2 uitschieters als uitzondering.
De aanstelling van Joe Kinnear nu als voetbal directeur/technisch directeur is al helemaal zorgwekkend.

Op dit moment denk ik dat de stap Chelsea nog een stap te groot is. Wel denk ik dat het Engelse voetbal goed bij hem past.

De stap naar de Nederlandse top zit er denk ik niet in voor hem, dus misschien is nog een jaartje Vitesse, waarbij hij het het hele seizoen laat zien, maar ook Europa League ervaring kan opdoen ook niet verkeerd voor z'n ontwikkeling en dan alsnog de stap maken.

Ik weet zeker dat Van Ginkel Oscar moeiteloos bij Chelsea uit de basis speelt, daar ben ik echt niet onder de indruk van, en laat vrij wel niet zien in Chelsea 1.

19 juni 2013 om 00:26

Waarom wilt hij niet verhuurd worden?

19 juni 2013 om 00:29

Wie Oscar of Van Ginkel? Als ik] mocht kiezen tussen wie in de basis mocht, zou ik Van Ginkel kiezen. Waarom? Omdat hij meer de zestien in duikt en ruimte maakt voor medespelers en fysiek zijn mannetje staat.

19 juni 2013 om 04:02

Lucas speelt ook niet?

Dom als hij denkt dat hij basis kan spelen bij Chelsea. Waarom ga je überhaupt aan tafel met een topclub als je basis wilt beginnen en niet verhuurd wilt worden. Topclubs willen kwalitatief spelers voor nu in veld en geen potentieel spelers.

Ik denk dat Chelsea hem zeker wel moet kopen. Maar met een huurseizoen bij Vitesse, of een andere club. Volgend jaar zou hij wel de 'lampard-rol' over kunnen nemen denk ik.

19 juni 2013 om 00:45

Er staat dus in de tekst dat hij niet verhuurd wilt worden? Snap ik niet helemaal

19 juni 2013 om 01:10

Dan zie ik eerder De Bruyne die rol overnemen, die kan namelijk ook op die positie uit de voeten. ( overal op het middenveld)

22 juni 2013 om 15:37

Ja zou ook kunnen, maar ik vind De Bruyne meer een hangende rechtsbuiten, eerlijk gezegd.

Gewoon niet naar dat Chelsea gaan, ze blijven toch voor elke positie 10 Spelers halen. Zowieso waarom haal je een speler, die je van te voren al wil verhuren , erg vaag allemaal. Het gaat er alleen maar om, dat zo'n club in het bezit is van het grote talent en andere clubs hem niet kunnen halen.

Je ziet dat er duidelijke groei is in het elftal van Vitesse. Dit seizoen hebben ze ook lang meegestreden om de titel. Dus waarom zou Vitesse niet als springplank kunnen dienen? Wat mij betreft is een extra tussenstop overbodig aangezien ik Vitesse al als tussenstop zie.

Chelsea zou hem ook gewoon kunnen kopen en nog een jaar verhuren aan Vitesse. Lijkt mij ook ideaal voor beide teams. Chelsea is al zeker van het talent en Vitesse kan er nog een jaar gebruik van maken.

19 juni 2013 om 05:53

Vitesse heeft dan wel meegestreden voor de titel, maar dat kwam alleen maar door Bony. Toen Bony er niet was, door Afrika cup en blessure, heeft Vitesse de meeste punten verspeelt.
Verder zou Van Ginkel er zeker wel goed aan doen om eerst naar een grotere club in Nederland te gaan. Het verschil met Vitesse is dan namelijk dat het niveau een stuk hoger ligt en hij met meer druk te maken krijgt om elke week te "moeten" presteren en kampioen te "moeten" worden. Bij Vitesse "mag" dit alles namelijk.
Verder heb ik bij Oranje -21 goed op Van Ginkel gelet, en dat viel me absoluut niet mee. Hij heeft zeker wel talent, maar hij maakte absluut niet het verschil, wat misschien wel had gemoeten.
Wat dat betreft zijn we hier in Nederland veel te snel tevreden over een speler en maken we spelers te snel te groot. Van Ginkel zal misschien wel stappen kunnen maken, maar uiteindelijk is en blijft het een gewone Eredivisie voetballer.

Ik als vitesse fan vindt de Bruyne op dit moment eerder de voorkeur moet krijgen boven van ginkel.

hij moet gewoon dit jaar weer een goed seizoen draaien bij vitesse en volgend jaar de overstap maken.

Naar ajax of psv gaat die zowiezo niet want vitesse wilt zijn

even lekker een jaartje bundesliga onveilig maken en dan pas praten we verder.

Niet naar chelsea gaan. Mooie club maar je zal 3 keer verhuurd worden in 3 jaar want ze halen voor de basis liever een topper die zn eigen al bewezen heeft

19 juni 2013 om 10:12

En verhuurd worden is een probleem want...? Courtois en De Bruyne zijn er alleen maar beter van geworden.

19 juni 2013 om 17:44

Als je verhuurd word is het maar afwachten waar je terecht komt. Persoonlijk zou ik graag bij een club spelen die me graag wil hebben voor de basis. De kans bestaat ook dat ze hem voor de handel gebruiken. Kijk bijvoorbeeld naar Afelley.

Mensen stop eens met gezeik over bony en de afrika cup. Vitesse heeft de meeste punten verspeelt met bony er bij.

Binnen Nederland hoeft hij niet hogerop want dat is allemaal 1 pot nat. Chelsea kan hemden beter verhuren aan Vitesse zelf of een leuke club in Engeland.

19 juni 2013 om 08:06

Jullie praten allemaal over Mata of Oscar of hazard kan die niet aan concurreren.. Maar meestal speelt Chelsea in een 4-2-3-1 systeem, dan zou van Ginkel eerder spelen achter hazard Mata en Oscar, op die plaatsen doet die echt niet zoveel onder voor een ramires of een essien of mikel, en lampard wordt met alle respect ook een dagje ouder, ondanks dat dat een geweldige voetballer is zal die ook niet alle wedstrijden spelen. Dus ik zie van Ginkel daar nog wel minuten maken als Mourinho echt in hem geloofd

ik zie geen reden om niet te gaan kijk naar van persie die naar arsenal ging ?
vindt hem een goeie speler past wel een beetje bij Chelsea ik zeg niet dat die daar gelijk een basis speler word maar als je een beetje logisch nadenkt kan hij t nivo echt wel aan van ginkel leert snel was 2 jaar terug nog een jeugd speler en nu vaste waarde bij Vitesse heeft een seizoen in de top 5 gespeeld dus waarom niet en als hij daar geen basis plaats krijgt kan die altijd nog verhuurd worden beter worden en dan alsnog een basisplaats afdwingen je weet het maar nooit zeg nooit nooit met mourinho weet je het eigenlijk maar nooit een goeie maar rare trainer.!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren